Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Ayy keşke söylemeseydimm kız ben yapmasını biliyorum pazartesi yaparım bi tencere :)
Sanada göndereyim kuzummm kıyamam adresini gönder tencerede ısıtırsın :1:

Sagoll canım teşekkür ederim..
Valla ben normal istiyorum ama bakalım o zamana kadar ne degişir bilemem..

Canım aslında biraz yüzsüz olmak gerek hamileyken o getirmiyorsa sen bi kase alıp istiycennn :60:

Canım benim gittigim iki doktorda sezeryan diyor kesinlikle ama şöyle bi düşününce ,niye normal dogum yapamayım diyorsun..Tabi herşey kısmet ama ben bebegimin ilk günlerini yatarak geçirmek istemiyorum..Tabi zorunlu olursa sezeryan yaptırırım..
Zaten benm doktorum 36-37 haftayı görsek yeter diyor..Erken dogum tehlikem varya:52:
Sende inşallah normal dogum olacak kadar rahat bi hamillik geçirirsin canımm:16:
Devlet doktorları tüp bebekte olsa sezeryan yapmıyorlar bu arada canım,özelde sezeryana zorluyorlar..
Hehe hiç sorma ama nerde bende o yüzsüzlük valla eşim için istiyorum ben aşureyi
devlet doktoru ne kız:26:
inşallah kanamam erken doğum riskim olmadan geçiririm hamileliğimi

kızlar şu örgücü kadın geri dönmedi bana, msj attım, ekledim ama.
patik alcaktım yaa. başka nerden alabilirim ki patik.
bilsem örcem kendim ama gösteren biri olmayınca yapamam ki

bende iyiyim tatlım öncelikle geçmiş olsun 6. ayıma girdim hamdolsun oğlum olacak teyzesi rabbim enkısa zamanda sana ve tüm olmayan arkadaşlarıma nasip etsin dualarım sizle:54::54:

Sağol encanım. Allah razı olsun. Paşa geliyor desene :emir_bebek::nazar: Rabbim sağlıkla sıhhatle kavuşmanı nasip etsin inş canım. 15 yılın ardından gelen müthiş bir hediye :16:

Kızlarr kociş aradıı grip oldum ölüyorum çok hastayım diyorr ayy şimdi hiç çekilmez bunun nazıda:1:
Keşke onun yerine ben hastalansaydım:52:

Geçmiş olsun kuzum :31:

Son düzenleme:
Herkese günaydın hayırlı sabahlar :16:

Chnb ve mattika öğretmenler gününüz kutlu olsun kızlar :16: Süper annelerim aynı zamanda süper bir de öğretmen :38:

Hazadem gnaydın nasılsın?
Hava buz gibi ya. Gece 2'de yattım sabah da 7'de kalktım :25: İnanılmaz uykum var ama uyuyamam bugün yatılı misafirim var.

Ayy keşke söylemeseydimm kız ben yapmasını biliyorum pazartesi yaparım bi tencere :)
Sanada göndereyim kuzummm kıyamam adresini gönder tencerede ısıtırsın :1:
Canım benim gittigim iki doktorda sezeryan diyor kesinlikle ama şöyle bi düşününce ,niye normal dogum yapamayım diyorsun..Tabi herşey kısmet ama ben bebegimin ilk günlerini yatarak geçirmek istemiyorum..Tabi zorunlu olursa sezeryan yaptırırım..
Zaten benm doktorum 36-37 haftayı görsek yeter diyor..Erken dogum tehlikem varya:52:
Sende inşallah normal dogum olacak kadar rahat bi hamillik geçirirsin canımm:16:
Devlet doktorları tüp bebekte olsa sezeryan yapmıyorlar bu arada canım,özelde sezeryana zorluyorlar..
Günaydın cnm bende biliorum ama profesyonel deilim :)
Yani tutturamayabilirim, ve ben yaparsam yiğemem ama başkası yaparsa deli gibi yerim saol cnm benim.Cnm banada doktor ben normal dogum önermiorum sana dedi ama sen normal istiorum dersen bişey diyemem ama bence 1 şubatta mina hanımı seninle tanıştıralım dedi tamam dedim :9:

Kızlarr kociş aradıı grip oldum ölüyorum çok hastayım diyorr ayy şimdi hiç çekilmez bunun nazıda:1:
Keşke onun yerine ben hastalansaydım:52:
Öle deme canım ya bizler ilaç alamıoruz eşin alır yine,çok geçmiş olsun vitaminler alsın geçer inşallah ...

kızlar şu örgücü kadın geri dönmedi bana, msj attım, ekledim ama.
patik alcaktım yaa. başka nerden alabilirim ki patik.
bilsem örcem kendim ama gösteren biri olmayınca yapamam ki
Canım ben tekrara sölerim ben kanka oldum battaniyede yaptırıorum :1:
Ama döner o sana kesinnn

Chnb ve mattika öğretmenler gününüz kutlu olsun kızlar :16: Süper annelerim aynı zamanda süper bir de öğretmen :38:

Günaydın incimmm ...
Ewet bende Öğretmenler gününüzü kutluorum, Mattika ve Chnb ...

Hazadem gnaydın nasılsın?
Hava buz gibi ya. Gece 2'de yattım sabah da 7'de kalktım :25: İnanılmaz uykum var ama uyuyamam bugün yatılı misafirim var.

Günaydın incim ay sorma hava felaket sizin oralar daha yüksek ya daha soğuk oluyor,aman üşütme cnm vallahi.Ay misafirde gelicek havayı bulmuş:1:
Bende ewde deliriorum eşim gelene kadar eminönüne gidicem bir battaniye almıştım onu değiştiricem birde yatak odama beşik alıcam ama sanırım donucam.:18:

Günaydın incim ay sorma hava felaket sizin oralar daha yüksek ya daha soğuk oluyor,aman üşütme cnm vallahi.Ay misafirde gelicek havayı bulmuş:1:
Bende ewde deliriorum eşim gelene kadar eminönüne gidicem bir battaniye almıştım onu değiştiricem birde yatak odama beşik alıcam ama sanırım donucam.:18:

Buz resmen buz. Kış geldi tam geldi :1: Arkadaşları biz çağırdık canım ne zamandır görüşmüyorduk bir de bir cimcimeleri var onu da çok özledik :1: Ben de sıkıldım geçen haftadan beri biraz havam değişsin :31: Evlerimiz uzak olduğu için kalırlar. Aman sıkı giyin.
1 şubat kesinleşti yani, çok sevindim :16: Şafak 68 :1:

Kızlar babam ne zaman başlayacaksınız yeniden diyor :1: Canım babam o kadar çok istiyor ki torununa kavuşmayı... Akrabaların torunlarıyla olan fotoğraflarına bakarken içi gidiyor. O öyle iç geçirdikçe benim de içim gidiyor :5:

Buz resmen buz. Kış geldi tam geldi :1: Arkadaşları biz çağırdık canım ne zamandır görüşmüyorduk bir de bir cimcimeleri var onu da çok özledik :1: Ben de sıkıldım geçen haftadan beri biraz havam değişsin :31: Evlerimiz uzak olduğu için kalırlar. Aman sıkı giyin.
1 şubat kesinleşti yani, çok sevindim :16: Şafak 68 :1:
İstenilen misafirse iyi o zaman canım :1:
Vallahi arada insana iyi geliyor misafir ama , hoşlanmadıgım olunca sinir oluyorum ben :9:
Vallahi çok sıkı giyinince daralıorum böyle bir tuhaf oluorum, zaten montlarda olmuyor,bakalım bir gidimde ...

Kızlar babam ne zaman başlayacaksınız yeniden diyor :1: Canım babam o kadar çok istiyor ki torununa kavuşmayı... Akrabaların torunlarıyla olan fotoğraflarına bakarken içi gidiyor. O öyle iç geçirdikçe benim de içim gidiyor :5:

Ay inşallah Allahın izniyle az kaldı kuzum benim babana çok tatlı bir torun vericeksiniz inan bana çok deil zamanı

İstenilen misafirse iyi o zaman canım :1:
Vallahi arada insana iyi geliyor misafir ama , hoşlanmadıgım olunca sinir oluyorum ben :9:
Vallahi çok sıkı giyinince daralıorum böyle bir tuhaf oluorum, zaten montlarda olmuyor,bakalım bir gidimde ...

Ay inşallah Allahın izniyle az kaldı kuzum benim babana çok tatlı bir torun vericeksiniz inan bana çok deil zamanı

İstenilen evet :1:
Koru canım kendini, üşütme Allah korusun.
Amin inş hazadem.

ayyy matikacım ben biraz anlarım örgüden yakın olsak yardımcı olurdum.:9:
yani öyle modele bakarak örebilsem örcem de birinin göstermesi lazım illa, yeteneksizim:27:
ay herkese uzağım zaten topikteki bunalıma gircem şimdi.

tşk ederim incim.
öğretmen olduğumu unuttum ben bu sene:9:

babanın duasıyla bu defa olucak canım yaa.
hayırlısıyla sağlıkla inş.

hazade siteyi kullanmayınca anlamadım ben bu işi. tlfnu yok mu yahu bu kadının direk arayayım ben.

eşim arabayı sanayiye götürdü sabah sabah, bebişle uğraşmaktan yeni kahvaltı yaptım. ev dağınık. bir de ne öğreneyim kaynanamgil geliyomuş.
akşam konuştular tlfnda biz gelmeyelim dediler, öğlen yola çıkıyoruz diye haber veriyolar bugün.
neymiş son anda karar vermişler.
çok mu zor bi gün önceden haber verip gelmek. koskoca insanlar.
sinirliyim.

Herkese günaydın ..

Öğretmenler gününüz kutlu olsun ..

Bizim sülale de öğretmen dolu ,aramak lazım şimdi hepsini :1:

İnci babalar hep öyle.Benim babam da rahatsız ..Sürekli anneme sorardı neden olmuyor ,kızımda mı sorun var diye...
Tüp bebek zamanı annem mecbur yanımdaydı babam yalnızdı ,babam söylemiyorduk ama anlamış kurnaz tilki ..
Eve geldim ki sen tüp bebeğe mi gittin demesin mi ,sonra anneme sormuş kimde sorun var diye..
Annem demiş bizim kızda ..
Babamın içi burkulmuş ,acaba oğlan kızı bırakırmı filan demiş ,tabi aklı o kadar yetiyor rahatsızya ..
Sonra hamile kaldım bir sevindi ki sorma..
Hamile kaldım 5 ay göbeğim çıkmadı babam her gün soruyordu ne zaman çıkacak göbeğin diye ,adamın inanası gelmiyordu ya da somut bişey istiyordu içi rahat etmesi için..
Midem de hiç bulanmadı ,sürekli soruyordu bugün bulandımı diye ,somut bir belirti istiyordu ,gına geliyordu bana artık yok demekten :1:
Sonra karnım büyüdü sevindi tabi, sonra hareket varmı ,karnında kurcalıyorlarmı demeye başladı ..
Aşama aşama soruyordu yani normal gidiyormu hamilelik diye..
Baktım başedemeyeceğim bir gün yattım aaçtım karnımı ,bebeklerin hareketlerini gösterdim buna..
Ay bir sevindi anlatama ,aa bak nasıl hareket ediyorlar dedi ,öyle görünce tam olarak inandı hamile olduğuma ...
Erken doğum riski geçirdiğim gece de çok üzülmüş başımdaydı sürekli bişey olacak diye ...
Şimdi de her gün kesintisiz kaç ay oldu diye soruyor :1:
Diyorumki 7 ay ,e hergün 7 ay diyorsun diyor ,e hemen ay doluyormu ne yapayım diyorum ben de ..
Adam benden önce doğuracak ,hasretle doğurayım diye bekliyor..
Bi de ona ben de başka bişey deme ,çok sever beni,çok düşkündür 4 çocuğun içinde en çok bana ..
Ondan dolayı da aklı hep bende ...
Ben de babama birşey olmadan torunlarını görse diye çok istiyordum ,çünkü kafası fena takıktı ..
Tvde gördüğü ilaçları hergün söylerdi alın kullanın belki olur çocuğunuz diye..
İnş.RABBİM sağlık verir de o günleri de görür.
İnş. RABBİM sana da nasip eder de baban da mutlu olur ..

İstenilen evet :1:
Koru canım kendini, üşütme Allah korusun.
Amin inş hazadem.
Tamam cnm sende dikkat et kendine çok öptümm ..

İnci kaçar :1: Herkese iyi hafta sonları :16:
Saol cnm sanada iyi hafta sonları ..

hazade siteyi kullanmayınca anlamadım ben bu işi. tlfnu yok mu yahu bu kadının direk arayayım ben.
Canım bende teli var sana vereyim :)
özelden atıorum nalan hanım kadının adı,

eşim arabayı sanayiye götürdü sabah sabah, bebişle uğraşmaktan yeni kahvaltı yaptım. ev dağınık. bir de ne öğreneyim kaynanamgil geliyomuş.
akşam konuştular tlfnda biz gelmeyelim dediler, öğlen yola çıkıyoruz diye haber veriyolar bugün.
sinirliyim.

Ahhh cnm ah hepsi öle ama napalım mecbur katlanıcan :43:
Artık Allah sağlıkla gitmelerini nasip etsin :1:

Oyy canım.. Kıyamam ben onlara. Benim babam da geçen yaz komşuların torunlarını topluyordu eve. Çok seviyordu hepsini. Büyük insan gibi onlarla muhabbet ediyordu. Eşim de diyordu ki , babam bize bişey demiyor ama torun istiyor. :1: İncim Allah'ın izniyle az kaldı inşallah.. Bebeğine kavuşacaksın. Dualarımdasın her daim...

sinirliyim.

Bu kayınvalide tayfası bir tuhaf gerçekten de... Bence de önceden haber vermesi lazım. Sonuçta eve gelen bir misafir. Canım bu arada öğretmenler günün kutlu olsun :16:

Herkese günaydın ..

Öğretmenler gününüz kutlu olsun ..

Bizim sülale de öğretmen dolu ,aramak lazım şimdi hepsini :1:

İnci babalar hep öyle.Benim babam da rahatsız ..Sürekli anneme sorardı neden olmuyor ,kızımda mı sorun var diye...
Tüp bebek zamanı annem mecbur yanımdaydı babam yalnızdı ,babam söylemiyorduk ama anlamış kurnaz tilki ..
Eve geldim ki sen tüp bebeğe mi gittin demesin mi ,sonra anneme sormuş kimde sorun var diye..
Annem demiş bizim kızda ..
Babamın içi burkulmuş ,acaba oğlan kızı bırakırmı filan demiş ,tabi aklı o kadar yetiyor rahatsızya ..
Sonra hamile kaldım bir sevindi ki sorma..
Hamile kaldım 5 ay göbeğim çıkmadı babam her gün soruyordu ne zaman çıkacak göbeğin diye ,adamın inanası gelmiyordu ya da somut bişey istiyordu içi rahat etmesi için..
Midem de hiç bulanmadı ,sürekli soruyordu bugün bulandımı diye ,somut bir belirti istiyordu ,gına geliyordu bana artık yok demekten :1:
Sonra karnım büyüdü sevindi tabi, sonra hareket varmı ,karnında kurcalıyorlarmı demeye başladı ..
Aşama aşama soruyordu yani normal gidiyormu hamilelik diye..
Baktım başedemeyeceğim bir gün yattım aaçtım karnımı ,bebeklerin hareketlerini gösterdim buna..
Ay bir sevindi anlatama ,aa bak nasıl hareket ediyorlar dedi ,öyle görünce tam olarak inandı hamile olduğuma ...
Erken doğum riski geçirdiğim gece de çok üzülmüş başımdaydı sürekli bişey olacak diye ...
Şimdi de her gün kesintisiz kaç ay oldu diye soruyor :1:
Diyorumki 7 ay ,e hergün 7 ay diyorsun diyor ,e hemen ay doluyormu ne yapayım diyorum ben de ..
Adam benden önce doğuracak ,hasretle doğurayım diye bekliyor..
Bi de ona ben de başka bişey deme ,çok sever beni,çok düşkündür 4 çocuğun içinde en çok bana ..
Ondan dolayı da aklı hep bende ...
Ben de babama birşey olmadan torunlarını görse diye çok istiyordum ,çünkü kafası fena takıktı ..
Tvde gördüğü ilaçları hergün söylerdi alın kullanın belki olur çocuğunuz diye..
İnş.RABBİM sağlık verir de o günleri de görür.
İnş. RABBİM sana da nasip eder de baban da mutlu olur ..

Oyy bu babalar :1: Benim babam hep içten içe istedi. Duygularını belli edemeyen bir adam olduğu için, biraz onlara ayıp geldiği için hiç sormadı. Hamile kaldığımda bile bişey demedi. Ama annemin dediğine göre çok sevinmiş. Benim transferim olacağı gün babam İstanbul'daydı. Sabah ben üzüntüyle hastaneye gittim. Transferimi olup ; sevinçle eve döndüm. Eve gelir gelmez embiryo fotoğraflarına baktı :1: Bayramda da benim canım iğde istedi. Eşimle birlikte çıkıp ağaçtan iğde topladık ama çok az bulabildik. Torbayı aldı eline "Senin istediğin iğde olsun. Ben sana 4 kilo iğde toplayacağım :1:" diyerek üşenmeyip torba torba iğde toplayıp geldi.

Canım babam.. :38:Allah babaları başımızdan eksik etmesin. Torunlarının büyüğünü de görmeyi nasip etsin inşallah :16:

Oyy bu babalar :1: Benim babam hep içten içe istedi. Duygularını belli edemeyen bir adam olduğu için, biraz onlara ayıp geldiği için hiç sormadı. Hamile kaldığımda bile bişey demedi. Ama annemin dediğine göre çok sevinmiş. Benim transferim olacağı gün babam İstanbul'daydı. Sabah ben üzüntüyle hastaneye gittim. Transferimi olup ; sevinçle eve döndüm. Eve gelir gelmez embiryo fotoğraflarına baktı :1: Bayramda da benim canım iğde istedi. Eşimle birlikte çıkıp ağaçtan iğde topladık ama çok az bulabildik. Torbayı aldı eline "Senin istediğin iğde olsun. Ben sana 4 kilo iğde toplayacağım :1:" diyerek üşenmeyip torba torba iğde toplayıp geldi.

Canım babam.. :38:Allah babaları başımızdan eksik etmesin. Torunlarının büyüğünü de görmeyi nasip etsin inşallah :16:
amin akasyam amin inş..

bu arada millet size birşey sormak istiyorum
lütfen objektif olun ama oldumu

göbüşümün son hali bu az önce çektim

sizce karnımda aşağı düşme var mı :18:

uzun zamandır görmeyen biri sanki biraz aşağı düşmüş dedi de canım sıkıldı :ssz:

Eki Görüntüle 560093 Eki Görüntüle 560094 Eki Görüntüle 560095

Back
X