- 16 Mayıs 2011
- 1.184
- 43
- 158
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #22.881
Canım evet dogum pozisyonu baş aşşagı olmasıymış..Şimdiden dönmeside benm için çok iyi oldu inşallah yer deiştirmez çünkü normal dogum istiyorum inş..yapımız fln normal canım ya, bünyemden belki, belki pıhtılaşmadan fln geriden geldi hep kilosu. o yüzden son güne kadar durdu sanırım.
son 3 ayda baya baya almaya başladım canım, ama son 2-3 hafta ne oldu anlamadım şiştim birden, 38de sezeryan olsam olmazdı okadar
büyüyodur canım ama insan hemen büyüsün istiyo tabi. ayda bi kilo almış, fotoğraflara bakınca büyüdüğünü görüyo insan.
sen nasılsın, toparlandın mı iyice
kilo işi bünyeye göre değişiyo işte, diyeti bozmazsan çok almazsın bence sen. son günlerde bi anda şiştim ama doğumda ve ilk bi haftada baya gitti zaten
doğum pozisyonu dediği baş aşağı durması mı, pek değişmez artık son aylarda öyle duruyo bebiş. öyle rahat ediyolar kafa ağır geliyo![]()
ben de baktım hangi siteden alıyosunuz ya. face e girdim kardeşimin hesabından alayım diye bulamadım satın al fln![]()
Canım nalan cosgun yaz çıkar ,profil resminde patik var..Fyatlarıda çok uygun ,hatta mavi bi şapka begendim ben orada ogluşunada çok yakışır :))