Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

yapımız fln normal canım ya, bünyemden belki, belki pıhtılaşmadan fln geriden geldi hep kilosu. o yüzden son güne kadar durdu sanırım.
son 3 ayda baya baya almaya başladım canım, ama son 2-3 hafta ne oldu anlamadım şiştim birden, 38de sezeryan olsam olmazdı okadar:1:

büyüyodur canım ama insan hemen büyüsün istiyo tabi. ayda bi kilo almış, fotoğraflara bakınca büyüdüğünü görüyo insan.
sen nasılsın, toparlandın mı iyice

kilo işi bünyeye göre değişiyo işte, diyeti bozmazsan çok almazsın bence sen. son günlerde bi anda şiştim ama doğumda ve ilk bi haftada baya gitti zaten

doğum pozisyonu dediği baş aşağı durması mı, pek değişmez artık son aylarda öyle duruyo bebiş. öyle rahat ediyolar kafa ağır geliyo :1:
Canım evet dogum pozisyonu baş aşşagı olmasıymış..Şimdiden dönmeside benm için çok iyi oldu inşallah yer deiştirmez çünkü normal dogum istiyorum inş..
ben de baktım hangi siteden alıyosunuz ya. face e girdim kardeşimin hesabından alayım diye bulamadım satın al fln:1:

Canım nalan cosgun yaz çıkar ,profil resminde patik var..Fyatlarıda çok uygun ,hatta mavi bi şapka begendim ben orada ogluşunada çok yakışır :))

yapımız fln normal canım ya, bünyemden belki, belki pıhtılaşmadan fln geriden geldi hep kilosu. o yüzden son güne kadar durdu sanırım.
son 3 ayda baya baya almaya başladım canım, ama son 2-3 hafta ne oldu anlamadım şiştim birden, 38de sezeryan olsam olmazdı okadar:1:

büyüyodur canım ama insan hemen büyüsün istiyo tabi. ayda bi kilo almış, fotoğraflara bakınca büyüdüğünü görüyo insan.
sen nasılsın, toparlandın mı iyice

kilo işi bünyeye göre değişiyo işte, diyeti bozmazsan çok almazsın bence sen. son günlerde bi anda şiştim ama doğumda ve ilk bi haftada baya gitti zaten

doğum pozisyonu dediği baş aşağı durması mı, pek değişmez artık son aylarda öyle duruyo bebiş. öyle rahat ediyolar kafa ağır geliyo :1:
Canım evet dogum pozisyonu baş aşşagı olmasıymış..Şimdiden dönmeside benm için çok iyi oldu inşallah yer deiştirmez çünkü normal dogum istiyorum inş..
ben de baktım hangi siteden alıyosunuz ya. face e girdim kardeşimin hesabından alayım diye bulamadım satın al fln:1:

Canım nalan cosgun yaz çıkar ,profil resminde patik var..Fyatlarıda çok uygun ,hatta mavi bi şapka begendim ben orada ogluşunada çok yakışır :))

canım profili buldum da nasıl alıcam onu bilemedim:26:

canım profili buldum da nasıl alıcam onu bilemedim:26:

Cnım arkadaş olarak ekle kadını,sonra mesaj gönder ben ürün almak istiyorum yardımcı olurmusunuz de .Sonra o yönlendirir seni..
Hemen cevap yazar canım ..
Kapıda ödeme yapıyorsun genellikle fiyatlarda takım 25.tl tek şapkalar 10 tl patiklerde 5- 7.5 -10 tl arası degişiyor haberin olsun

Encanım seni gördüğüme çok sevindim :16: Ben iyiyim hamdolsun. Asıl sen nasılsın? Yavrun nasıl? Belli oldu mu cinsiyeti?
Tedaviyi erteledik biraz, rahim ağzımdan bir operasyon geçirdim şimdi iyiyim şükür.
bende iyiyim tatlım öncelikle geçmiş olsun 6. ayıma girdim hamdolsun oğlum olacak teyzesi rabbim enkısa zamanda sana ve tüm olmayan arkadaşlarıma nasip etsin dualarım sizle:54::54:

]

çokkk sevindim canım. aldım haftaya bekliyorum. mervişe uyarsa pazar da olabilir cumartesi de...
Valllahi bana uyar :)))
Akasya, Hazade, Merve ne diyorsunuz :1:
Ben büyük ihtimalle araçla gelirim hala korkuyorum uzun yürümeye :50: Bir noktada buluşup birlikte gideriz :31:
Tamam cnm bana uyar :)
Sendeki özellikler ne hazadem :1: Fotolardan gördüğüm kadarıyla süsü seviyorsun :12:
Eee birazcık var incim :)))
İnatçıyım birazcık birde aklıma bişey koyarsam onu öle yada böyle yaparım :))

HazaDe özelliklerini taşıyor bence biraz liderlik ruhu da var
Ve çok girisken mesela
Bende balığım sulu göz balık :43:
Katılıorum mervem :))

Oooo hazademmm :53: İşimiz zor. Ama ben mutlaka 1 kere gidip görüşeceğim. Eğer onunla devam edersem her gittiğimde 15 gün sonrası için randevu almak istediğimi söylerim. Belki içerden ayarlanabiliyordur. :26: Çünkü ben ayda bir değil 15'te bir gitmeliyim. Hatta Allah korusun bir sıkıntı olduğunda bir şekilde beni görmesini isterim. Sanırım bunları açıkça konuşmalıyım.
Hazadem yaaa kızım olursa alırım. Ya sen oğluş diyorsun.. :ssz: Hani oğlanlara :26:
Tabi cnm git bende diorum git die ama işde detaylı konuş gittiğinde ...
Oğluş olsun onada çok var cnm sen merak etme :)))

Bak cnm bak ben bayıldım vallahi kadının eli çok yatkın

cnm mesaj çekiosunn o sana dönüo :)

Muharrem ayı ne zman acaba:52:
Kuzenim öyle dedi yanlış biliyordur belkide,ayy yavrum kıyamam sana git bi pastanede yiyiver içimde kalmasın sennde canını istettim :50:

2012 Yılında Muharrem Ayının başlangıcı yani Hicri Yılbaşı 15 Kasım 2012 Perşembe gününe denk gelmektedir.
Canım vallahi hayatta öle yigemem sıcak sıcak böle kaynıycak tencerede ay allahım naapsak ya bilsem alıp yapıcam vallahi :)

Oooo hazademmm :53: İşimiz zor. Ama ben mutlaka 1 kere gidip görüşeceğim. Eğer onunla devam edersem her gittiğimde 15 gün sonrası için randevu almak istediğimi söylerim. Belki içerden ayarlanabiliyordur. :26: Çünkü ben ayda bir değil 15'te bir gitmeliyim. Hatta Allah korusun bir sıkıntı olduğunda bir şekilde beni görmesini isterim. Sanırım bunları açıkça konuşmalıyım.

Canım benim ete karşı bir tiksintim oldu. Eskiden de pek sevmezdim ama şimdi kokusuna çok zor tahammül ediyorum. Hele ki işyerindeki etleri hçi yiyemiyorum. Zaten o yüzden kan değerlerim düşük çıktı.:25: Bundan sonra kendimi zorlayacağım.

Hoşgeldin canım.. Bebiş nasıl ? Ayy gelelim de mis cennet kokusunu duyalım onun. Moralimiz yerine gelsin :16:

Hazadem yaaa kızım olursa alırım. Ya sen oğluş diyorsun.. :ssz: Hani oğlanlara :26:

Canım randevuyu doktordan çıkarken alabiliyor musun ? Yoksa illa ki çağrı merkezinden mi :26: Bu arada ben halukarda kendisine gideceğim. Özel vakalara özel ilgili göstermesi beni de cezbetti. Ben zor bir hastayım. Zor hastalarla uğraşmayı seven, araştırıcı , irdeleyici bir doktora ihtiyacım var. Zaten çok seçeneğim yok. Ya Arda Bey ya Cihangir Bey. Ama eşim evime yakın bir yer olmasını daha çok tercih ediyor. Hafta içi olması işim için biraz sıkıntı ama izin alırım artık.

Süper olurdu canım. Sen gel Nesrin'de beraber içelim :16:

İiy yapmışsın. Eline sağlık :1:

canım ben gittiğimde 15 gün sonraya alıyorum dr 15 gün sonra gel dedi diyorum. dolu deseler de buluyorlar bir yer... gelin kızlar bakalım size aşure de yaptırabilirim...

çok güzelmiş bayıldım güle güle kullansın eylül...

aman canım tombişliğine bakma. sağlıklı olsun kemikleri sağlam olsun. Barış doğduğunda elleri ayakları buruş buruştu. derisi soyuluyodu. dr günü geçtiğinden, suda fazla durmaktan dedi.
bi deri bi kemikti yani parmakları, nasıl üzülmüştüm. şimdi güzel oldu etlendi.
sütü denicem ben de. damla iyileştiriyo ama geri geliyo yine.

maşallah canım pamuk şekeri gibi... benim ki kara bir şey:)) he bir de sağlık ocağı ferplex fol yazdı kapağından küçük şişelere toz konuluyor. sütü artırıyor dedi hemşire dr yazdı...

canım normal olabiliyorsa en güzeli...

canım çok şükür helal olsun bebişime kavuştum ya. benim sağlık sigortası vardı o yüzden 132 tl veriyordum hem 15 gün kontrole giriyor bir 132 verip 15 gün sonra vermedim...

canım 320 idi 330 mu olmuş. doçent evet canım...

sağlıklı olsun da önemli değil canım. ilk gördüğümde neler hissettim bilemezsin 10 da 1. her yerine baktım oğlumun ... dr sendrom filan yok deyene dek içimde şüphe vardı şükür Alllahıma...

çok kolay canım koşuyoluunda...
He bende şöyle hesaplamıştım ayda iki kere gitsen 660 lira diye neyseki snein sigortan varmış
Kızlar benmmm canım aşure istiyor sıcak sıcak yaaa uff ahh annem burada olsaydı :43:

Ahh bu komşularr açtıracaklar yine ağzımı:27:
Ben yemem ama eşimin canı çok istiyo vefasız komşularımız getirmedi bize:1:

Naz canım tüp bebekle gebe kalanlara normal doğum yaptırmaya pek sıcak bakmıyor doktorlar riske atmak istemiyorlar senin doktorun ne diyor bu konuda
bende Normalden yanayım ama şahsen sezeryanı tercih ederim şu durumda

2012 Yılında Muharrem Ayının başlangıcı yani Hicri Yılbaşı 15 Kasım 2012 Perşembe gününe denk gelmektedir.
Canım vallahi hayatta öle yigemem sıcak sıcak böle kaynıycak tencerede ay allahım naapsak ya bilsem alıp yapıcam vallahi :)

Ayy keşke söylemeseydimm kız ben yapmasını biliyorum pazartesi yaparım bi tencere :)
Sanada göndereyim kuzummm kıyamam adresini gönder tencerede ısıtırsın :1:

canım ben gittiğimde 15 gün sonraya alıyorum dr 15 gün sonra gel dedi diyorum. dolu deseler de buluyorlar bir yer... gelin kızlar bakalım size aşure de yaptırabilirim...

çok güzelmiş bayıldım güle güle kullansın eylül...

maşallah canım pamuk şekeri gibi... benim ki kara bir şey:)) he bir de sağlık ocağı ferplex fol yazdı kapağından küçük şişelere toz konuluyor. sütü artırıyor dedi hemşire dr yazdı...

canım normal olabiliyorsa en güzeli...

Sagoll canım teşekkür ederim..
Valla ben normal istiyorum ama bakalım o zamana kadar ne degişir bilemem..

He bende şöyle hesaplamıştım ayda iki kere gitsen 660 lira diye neyseki snein sigortan varmış

Ahh bu komşularr açtıracaklar yine ağzımı:27:
Ben yemem ama eşimin canı çok istiyo vefasız komşularımız getirmedi bize:1:

Canım aslında biraz yüzsüz olmak gerek hamileyken o getirmiyorsa sen bi kase alıp istiycennn :60:

Naz canım tüp bebekle gebe kalanlara normal doğum yaptırmaya pek sıcak bakmıyor doktorlar riske atmak istemiyorlar senin doktorun ne diyor bu konuda
bende Normalden yanayım ama şahsen sezeryanı tercih ederim şu durumda

Canım benim gittigim iki doktorda sezeryan diyor kesinlikle ama şöyle bi düşününce ,niye normal dogum yapamayım diyorsun..Tabi herşey kısmet ama ben bebegimin ilk günlerini yatarak geçirmek istemiyorum..Tabi zorunlu olursa sezeryan yaptırırım..
Zaten benm doktorum 36-37 haftayı görsek yeter diyor..Erken dogum tehlikem varya:52:
Sende inşallah normal dogum olacak kadar rahat bi hamillik geçirirsin canımm:16:
Devlet doktorları tüp bebekte olsa sezeryan yapmıyorlar bu arada canım,özelde sezeryana zorluyorlar..

Son düzenleme:
Kızlarr kociş aradıı grip oldum ölüyorum çok hastayım diyorr ayy şimdi hiç çekilmez bunun nazıda:1:
Keşke onun yerine ben hastalansaydım:52:

Back
X