- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #22.981
Allah bebeğine uzun ömür versin analı babalı büyütsün inş yani bir türlü inanamıyorum herkesin genleri normal bir tek bizim sorunlu hemde ikimizinde acaba iki kişide de sorun olunca şans azalıyo mu daha doktorumla yüz yüz görüşmedim telefonda duyduklarım bile beni çok üzdü çok korkuyorum yapılacak işlemlerden çocuğumuun sağlıksız olabilme ihtimalinden yada hiç olamamasından
canım kolay değil tabi. insan duyunca şok oluyor ama Rabbim isterse olmayacak diye bir şey yok. inşallah pgt ile sağlıklı evlatların olur. dr ile konuşunca netleşir bazı şeyler. yaşın kaç bu arada?
iyi dileklerin için sağ ol...
Allah bebeğine uzun ömür versin analı babalı büyütsün inş yani bir türlü inanamıyorum herkesin genleri normal bir tek bizim sorunlu hemde ikimizinde acaba iki kişide de sorun olunca şans azalıyo mu daha doktorumla yüz yüz görüşmedim telefonda duyduklarım bile beni çok üzdü çok korkuyorum yapılacak işlemlerden çocuğumuun sağlıksız olabilme ihtimalinden yada hiç olamamasından
Amin...Artık kavuşsak di mi?:))
BU CAHİL ARKADAŞIN BECEREBİLİR Mİ SENCE?:) Faceye eşim ekledi kendi istediklerini. Biraz dekolteydi gecelik onları da eklemedi:)) doğum takvimi nasıl yapılır?
Canım hiç anlamadım ne olduğunu.Çocukken geçirdiğim ameliyatlar nedeniyle biraz şekil bozukluğu vardı. Arada da böyle hafif ağrı olurdu. Ama hiç baktırmadım. Kireçlenme var herhalde diyordum. Cuma günü servisten inip eve giderken şiddetli ağrı hissettim. Eve varınca dinlendim. Geçti. Cmrtsi hiçbir şey yoktu. Pazar da öyle. Bugün sabah işe gelirken de acı yoktu. Gündüz işyerinde lavoboya gitmek için yerimden kalktım.Üzerine basmamla şiddetli bir ağrı girdi. Hala da öyle. Yürürken çok ağrıyor. Akşam eve gidince sıcak suya falan tutacağım. İnşallah geçerCiddi bir sıkıntı varsa yanarım.:18:
İncim burdamısın 10 dakika engeli
ne derseniz her şeye varım canım
Geçmiş olsun canım dinlen biraz yoruluyorsun galibaBen ewe gidiyorum kızlar başım çok kötüüü feciyim((
Bizide ekle kız ekleşelim malum sitedenChnb canımmmm fotograflarınıza baktım inan tutamadım kendimi agladımmm..Rabbim seni güzel evlatlarından eşinden ayırmasın..
Bu güzel duyguyu hepimize nasip etsin inşallahhh..
Merhaba kizlar nasilsiniz bizde cok yogun bir haftasonu gecirdik
Cuma esimin dogumgunuydu supriz yaptik kizimla cok sevindi ve sevincten agladi
Kizimi kucagindan hic indirmedi hep optu onlari gordukce bende agladim
Haftasonuda ziyaretlerle gecirdik bassagligi felan bugunde kayinvaldemin olum yili
Cok huzunluyum ya kendisi ile pek birarada kalamadik ama cok iyi anlatiyorlar allah rahmet etsin
Tum olmuslerimizin mekani cennet olsun
Bu arada benim annem de vafat etti cok uzun zaman oldu tam 18 sene oldu ama bugunmus gibi
Ve biliyormusunuz ikinci bebegimin dogumu annemin olum gunune denk geliyor
Buna sevinssemmi uzulsemmi hic bilmiyorum oyle iste bugun cok duygusalim ya
kızlar merhaba benimde 2 tane 6 ve8. haftalarda kaybım var tüm pıhtılaşma testlerş yapıldı sayısız doktor gezdim son olark arda beye gittim ve kromozom analizi yaptırmamı istedi sonç kötü ağlamaktan gözlerim şişiti eşimin 15. benimse x kromozmu ile ilgili sorun vrmış düşüklerin sebebi bu dedi normal yolla gebe kalabiliyorsun ama sana tüp bebek pgt öneriyorum dedi ne olur bişeyler söyleyin üzünüden ölmek üzereyim şimdi okuduklarımdan anladığım benim sağlıklı çocuk sahibbi olmam çok zor çok karışığım bu pgt süreci çok zor ve yprucu sanırım bebek sahibi olmamız imkansız mı arkkadaşlar
28 yaşındayım evet aynen dediğin gibi hala o şoku atlatamadım durup dururken ağlama hali geliyo ve durumu kimseyle paylaşmadık henüz oda bir baskı en azından burda yazarak hem konuyla ilgili fikir sahibi oluyorum hem rahatlıyorum
Canım insan ilk duyunca o kadar üzülüyorki sanki dünya başına yıkılıyor
Hiç çocuk sahibi olamayacakmış gibi geliyo ama bir süre sonra alışıyosun buna
Benimde 2 ve 7 kromozomlarda sorun var şuan 13 haftalık hamileyim pgt yöntemyle
Ve bir sürü arkadaşımız pgt yöntemiyle hamile
Hatta genetik sorunu olup doğal yoldan hamile bile olanlar var sıkma canını
Rabbim ol dedikten sonra hiçbir şey imkansız değildir
Zaten paylaşsanda çoğu insan anlamıyor bilmiyor bile bu durumu canım malesef
Sevgicim hoşgeldin. Geçmiş olsun öncelikle. Burada pgt yoluyla hamile kalan ve bebeğine kavuşan ve hatta başarısız pgt denemelerinden sonra doğal yolla doğum yapan arkadaşlar var. Evet başta korkutucu geliyor ama çok şükür çaresi var. x ile sorunum var demişsin. X'e bağlı bir hastalık mı yoksa bir kromozom anomalisi mi? Benim de x ile sorunum var maalesef. Allah yardımcımız olsun...
Ben durumumu bildiğimden şanslıymışım o yıkımı yaşamamışımAma evlenene kadar pgt'den bir haber olduğum için çocuğum olunca ne yapacağım ne edeceğim diye düşünmekten bir ara kafayı yeme noktasına gelmiştim Çok şükür şu pgt'yi öğrendim Pgt, beni hem sağlıklı çocuk sahibi olabilme konusunda umutlandırdı hem sizlerle tanışmama vesile oldu
sağol canım tam olarak ne olduğunu anlayamadım yüzyüze görüşemedik doktorum tel de anlattı biraz görüşmeye çağırdı ama anladığım kadarıyla bende 48xx mi ne varmış x fazlalığı eşiminde 15. kromozomda sıkıntı varmış sendeki x problemi nasıl bir durum sen pgt denedin mi hiç bakalım doktorumla haftasonu görüşücem ayrıntısı ile öğrenicem inş
Canım insan ilk duyunca o kadar üzülüyorki sanki dünya başına yıkılıyor
Hiç çocuk sahibi olamayacakmış gibi geliyo ama bir süre sonra alışıyosun buna
Benimde 2 ve 7 kromozomlarda sorun var şuan 13 haftalık hamileyim pgt yöntemyle
Ve bir sürü arkadaşımız pgt yöntemiyle hamile
Hatta genetik sorunu olup doğal yoldan hamile bile olanlar var sıkma canını
Rabbim ol dedikten sonra hiçbir şey imkansız değildir
Canım insan nelere alışmıyorki ahh ahh
He sen kendini o zaman sağlıksız çocuğum olursa'ya odaklamıştın
ahh canım kıyamam
pgt'yi ne zaman öğrendin peki
bide incim mesela doğal yoldan hamile kaldın diyelim
ve bebeğin kas hastası düşük felan oluyor mu bu tip durumlarda?
Anladım canım.
Benimki x'ten kaynaklanan genetik bir hastalık. Ben hiç doğal denemedim, doğal hamile kalırsam çocuğumun engelli olma ihtimali var maalesef. İki kez denedim pgt. İlkinde transferim iptal oldu, ikincisinde negatif aldım. Üçüncüde yavruma kavuşurum inş.
Lütfen sen de umudunu yitirme. Çok şükür pgt gibi bir çözümümüz var. Burada bir aile gibi olduk. Sen de hoşgeldin tekrardan...
inşallahkavuşursun canım olmadığı için mi denemedin peki nasıl öğrendin hastalığı özel değilse hastalığın adını öğrenebilirmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?