Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Canım ben 2 defa doğal yoldan hamile kaldım
ilki 6 haftalıktı evde düşürdüm sonra kürtaj oldum ikinciside 6 haftalıktı kanamam oldu
ondana kürtaj oldum doktorumuz bizi zeynep kamile yönlendirdi genetik test yapıldı ve bende bu sorun çıktı
banada doktorum biraz zor ama 1 tanede olsa senin gibi hastlarım çocuk sahibi olabiliyo dedi
bide en son konuşmamız bitmişti artık pgt yöntemi diye bi yöntem var dedi allahtan söylemiş onu
Ağustos sonu gibi tüp bebek tedavisine başladık işte Memoraıl hastanesinde normal tüp bebek tedavisi canım
sadece embriyolardan hücre alınıp genetik incelemeye gönderiliyo sağlıklı bulunursa transfer ediliyo
tüp bebekten tek farkı bu.ilk denememdi canım pgt yöntemini

Aman allah korusun Rabbim hiçbirimize öyle bir şey yaşatmasın evlat imtihanı zor
Kızlar bana biraz müsade. Bilgisayarı babama vereceğim. Baksın kuzum Öpüyorum sizi. Allah'a emanet olun.

Baban mı?sen mi ordasın o mu sizde canım
hadi görüşürüz byee

İnş önemli bir şey yoktur canım, sıkma canını. Eve gidince uzan, dinlen.

Güle güle kullansın Eylül :)

Buradayım ama az sonra kaçacağım

Sagol teyzecik teşekkür ederizzzz :))Görünmedin hiç bugün merak ettikkkk

Canımm hoşgeldinnn burda bi sürü arkadaşımız içinde bende pgt yöntmi ile gebe kaldıkkk..
Senn aşamalarından bizde geçtik,çok zor bişey seni çoook iyi anlıyorummm alllah yardımcın olsunn kuzummm ..
Rabbim saglıklı evlatlar nasip etsin en kısa sürede..

Sağol canımmm Bir an önce geçseydi şu haftalar..

Canım ben sana face ismimi yollayım özelden sen ekle

Tamam canım

herkese merhaba .ben de kan pıhtılaşması vardı ve 6.haftalarda kürtajla sonlanan 2 gebeliğim oldu.2.sinde bebekte yapılan incelemede 12 trizomi çıktı.eşimin normal ben de de 46XX,inv(9)(p11q13) çıktı.9.kromozomda p11q13 bölgesinde perisentrik inversiyon tespit edilmiş fakat bu sağlıklı insanlarda da çıkabilirmiş.düşükler le ilgisi yokmuş dedi genetik uzmanı.kadın doğuma reglimde sonra gideceğim telefonda o da önemli bi durum olmadığını söyledi fakat ben bunlara kalben inanamadım içim rahat değil. ben sizlerle de paylaşmak istedim.bilgisi olan ya da bilgisi olana sorma imkanı olan yazarsa sevinirim.hangi durumlarda doktorlar pgtye yönlendiriyor ben izmirdeyim bana bu konuda yönlendirme yapacak hastane ya da doktor önerirseniz sevinirim. herkese sağlıklı haberler diliyorum...

canım bu forum hem dostluklar adına hem de bilgi adına çok güzel. Buradan gelişmeleri yaz. Bu arada femicle mi gidiyorsun memoriale mi?

Evet bitsin bu ayrılık

Aaa o nasıl söz canım. Hani seninle hamilelik takvimi yapmıştık, doğum takvimi de öyle. İstersen sana geldiğimizde birlikte yaparız :)
Bu arada pazar günü uygun musun?

canım pazar uygunum. gelince de yaparız takvimi...

canım benim de eşim de 47 xyy ve 48 xyy var bir de ne olduğu belli olmayan marker kromozom var... haftasonu görüşeceksen femicale gidiyorsun demek ki... Onlar volkan baltacı ile çalışıyorlar genetik açıdn...

merhaba bende de pıhtılaşm var eşimde de 47 xyy mozaiklik. senin de incelemede sorun çıkmış. bence pgt iyi olabilir senin için. izmirden yazaan laveque var. doğrudan pgt yapan yer yok sanırım orada.

Kizlar merhaba,

Nasilsiniz? Bu ara pek giremiyorum, ara ara okuyorum ama cevap yazacak vakit bulamiyorum.
Cok ilerlemis tabi sayfalar. Cok onemli bir sey var mi?

Chnbcim yazmaya baslamissin bebis surekli uyuyor, annesini uzmuyor galiba.
Nasilsin? Resimlerine baktim , hepsi harika, anlam dolu.

Incim nasilsin? Baban sende galiba. Bir ara onu gordum.

Hazadecim gecmis olsun. Senin de basin agrimis bugun gitmissin eve ve hala inanamiyormussun arkadasim olduguna ve bir bebegin olacagina. Arkadasim bu gercek , inan artik. Inan ki yaptigin alisverislerin tadini cikar. Bu gunlerin geri gelmeyecek. Seni anliyorum ama , gayet iyi anliyorum.

Akasyacim sen nasilsin? Dizin agriyormus. Gecmis olsun. Bunu gebelige baglamadin di mi arkadasim?pimpirik durumlar devam mi canim ?

Mervecim gecti mi bulantilarin?

Delikiz canim senin de fotonu gordum. Bence de dusmemis o karin. Gayet duzgun gorunuyor. Rahatladin mi birazcik? Ya da bir doktra gittin mi icini daha cok rahatlatir diye.

Suskunada ve izz sanirim girmemisler.

Mattikacim sen nasilsin? Bebegin iyi mi?

Nazefsa sen nasilsin?

Bu arad Izmirde olan birvarkadas yazmis adini hatirlayamadim simdi.
Canim oncelikle gecmis olsun .
Bende Izmirdeyim, burada arastirdim ama pgt yapan yok.
Ancak burada tedavi oluyorsun ve bazi merkezler diariya yaptirtiyor bildigim kadariyla.
Sormak istedigin bir sey var ise yardimci olurum her zaman, su anda yuzeysel yazdim.

merhaba atis ben .yardımcı olabileceğinizi söylediniz sevindim.tahlil sonucumu yazdım fakat daha doktoruma gitmedim.ege kadın doğum evinde yaptırdık biz karyotip testlerini ve oradaki genetik uzmanı önemli bir şey olmadığını söyledi kadın doğum doktorumda telefonda ona yakın şeyler söyledi fakat daha yüz yüze görüşemedim çünkü eşim şuan beklemeye aldı kendini. tekrar olumsuz şeyler yaşamak istemiyor.bende internetten medet umdum.sizce nedir benim durumum?

Lave canım ben babamlardaydım iyiyim çok şükür. Sen de iyisin umarım

Atis merhaba. Bu durumu bir genetikçiyle görüşüp bilgi almanı öneririm. Görüştüğünü yazmışsın ama başka bir doktor daha bulabilir misin. Geçmiş olsun. Bu arada pıhtılaşma için ilaç kullanmış mıydın?

Son düzenleme:

merhaba.evet kullanmıştım.1 yıldır coraspirin alıyorum hergün.2.gebeliğimde de 5.haftadan itibaren clexan 0.4 kullanmıştım.fakat doktorum geç kaldığımı hatta bir dahaki gebeliğimde (inşaallah kısmet olur bana ve herkese) yumurtlama takibi ile başlayacağım iğneye.

canım benim. Artık inan minamız sağlıkla doğacak yuvanıza mutluluk katacak...
İnşallah nesrincim bir psikologa gitmeyi düşünüorum yani bu korkuyu içimden atmam lazım çok tuhaf bişey inanmıorum hamile olduguma, eşyalar aldıgımıza, sanki bişey olucak ve onlara bakıp bakıp ağlıycam çok tuhaf bişey .
Canımmm geçmiş olsunnn git eve yat dinlen kuzumm
Saol cnm vallahi dün ağlaya ağlaya yattım ama ne mümkün Oluş hanım parol al dedi bir tane ağzıma attım çok afedersin içimde n varsa hepsi çıktı tüp bebek zamanında çok ilaç aldım ya içemiorum hap, sonra eşim geldi gittik serum taktık biraz rahatladım.

geçmiş olsun canım. niye ağrıdı?
Ah cnm bilsem beynim uyuştu resmen
Kuzum çok geçmiş olsun. Ne oldu birden?
Ay incim bilmiorumki beynim uyuştu karıncalandı böyle çok kötü oldum, sanırım uykusuzlukdan oldu pazar gecesi hiç uyumadım çünkü.

Çok geçmiş olsun Akasyam aman dikkat et ihmal etme doktora görün rötgen çekilmesede vardır bir yolu .

Canım sıcak suya bırakma Allah korusun ya bir git içini rahatlar n bilim bir görün
Kızlarrrrrrrrrrrrr kargom geldi bayıldımmm kızımın cicilerine
Güle güle sağlıkla kullansın Eylülüm canım .
Tamam canım. Yarın hazadem de haber gelsin inş.
Günaydın incim bana uyar bende gelirim pazar günü
Geçmiş olsun canım dinlen biraz yoruluyorsun galiba
Ewet cnm artıkzor oluyor çalışmak ve uykusuzluk bakalım Allah sağlık versin.

Ewet Laveque inanamıorum cnm ve pek iyi deilim sanırım heran bişey olucak gibi hissediorum ve bu bebegede zararlı yardım almak istiyorum.
sen nasılsın arada gel özlüoruz seni ..

Günaydın kuzumm incim, nasılsın pazar günü görüşüoruz dimi

Sagol lavemmm iyiyiz çok şükür sen nasılsın ugramıyorsun pek işlermi yogun?

Günaydınn canımmmm

Geçmiş olsun canım benimmmm,nazar degdi kız sana allah allahh bi dua falan okutuver kendine..
Sagol canım inşallah giymekte nasip olur
Benmde bugün canım sıkkın..Bebegin hareketleri azaldı dün mesela 10 defa akşam hareket etmesi için bekledim hiç etmedi ,çikolata yedim kuruyemiş yedim yine etmedi
Sabahta normalde hareketlerinden uyuyamazdım ben yine çok sakindi..Bi hastaneyemi gitsem bilemedim:44:
Eşimde dün hareket etmesi için için göbegimi falan salladı gıdıkladı yok ..Ya inat etti yada bi sıkıntı var ..
Suyumu azaldıki acaba..Doktor sabah 10 defa öglen 10 defa akşam 10 defa hareket etmesse gel demişti ne yapsam bilemedim tekte gidemiyorum randevumda haftasonu:18:

merhaba hepinize sizlerden bir ricam olacak,başka bir topikte dua etkinliği başlattık
41 hamile 41 ayetl kürsi
aşağıda isimleri yazılı olan arkadaşlarıma 1 rer tane

kifayet
mahbube
merve
selma
eser
fatma
nuray
sibel
nurcan
beyza
manakşem
özlem
nuray
betül
yasmin
ahu
ayşegül

şimdilikten Allah okuyanlardan razı olsun,sağlıkla bebeklerine kavuştursun amin.

iyiyim canım çok şükür ,bildigin gibi.

canım aradım seni konusuruz bıraz dıye. acmadın.

ısler yogun bıraz canım .

Hazadem o kadar kötü mü oldun kıyamam ya Yaşadıklarından dolayı bunları hissetmen o kadar normalki... Rahatlatacaksa lütfen yardım al kuzum. Sana da zarar bebeğine de...

Naz istersen git bir doktora. İçin rahat etsin.

Hazade canım sen niye böyle oldun ki yaa:26:
Yaşananlar kötü ama zaman her şeyi unutturuyor insana
ama belliki sen unutamamışsın canım uzmandan destek alman çok iyi olur seninde dediğin gibi
daha bunun doğumu var lohusalık hali var inşallah o zamana kadar psikolojik olarak rahatlamış olursun
ve endişelerinden kurtulursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…