- 29 Mayıs 2011
- 21.447
- 48
- 163
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #23.001
evet duygularıma tercuman oldun resmen dünya başıma yıkıldı tlefonda konştuklarımın çoğunu da anlamadım o yüzden iki gündür ruh gibiyim sen kaç kez denediin ve sonuca ulaştın ve ağrılı bir işlem mi bu çok korkularım var
Aman allah korusun Rabbim hiçbirimize öyle bir şey yaşatmasın evlat imtihanı zorEvet onu düşünüyordum, evlenmeden eşime bahsetmiştim daha ilk tanıştığımız dönemde. Bana o kadar destek oldu ki Allah ondan binlerce kez razı olsun... Pgt'yi evlendikten yaklaşık 1 sene sonra öğrendim. Nette bir kaç yazı okudum sonra burayı buldumYok canım düşük olmuyor. Çocuğum hasta olsa da Allah izin verirse doğuyor.
Kızlar bana biraz müsade. Bilgisayarı babama vereceğim. Baksın kuzumÖpüyorum sizi. Allah'a emanet olun.
İnş önemli bir şey yoktur canım, sıkma canını. Eve gidince uzan, dinlen.
Güle güle kullansın Eylül :)
Buradayım ama az sonra kaçacağım
kızlar merhaba benimde 2 tane 6 ve8. haftalarda kaybım var tüm pıhtılaşma testlerş yapıldı sayısız doktor gezdim son olark arda beye gittim ve kromozom analizi yaptırmamı istedi sonç kötü ağlamaktan gözlerim şişiti eşimin 15. benimse x kromozmu ile ilgili sorun vrmış düşüklerin sebebi bu dedi normal yolla gebe kalabiliyorsun ama sana tüp bebek pgt öneriyorum dedi ne olur bişeyler söyleyin üzünüden ölmek üzereyim şimdi okuduklarımdan anladığım benim sağlıklı çocuk sahibbi olmam çok zor çok karışığım bu pgt süreci çok zor ve yprucu sanırım bebek sahibi olmamız imkansız mı arkkadaşlar
Güle güle kullansın kızçen...
Yoktur inşallah sen yine de bir dr ye sor hangi bölüm ilgileniyor ortapedi mi?
Amin...Artık kavuşsak di mi?:))
BU CAHİL ARKADAŞIN BECEREBİLİR Mİ SENCE?:) Faceye eşim ekledi kendi istediklerini. Biraz dekolteydi gecelik onları da eklemedi:)) doğum takvimi nasıl yapılır?
Amin canım az kaldı darısı başınıza....
sağ ol canım...
Geçmiş olsun canım dinlen biraz yoruluyorsun galiba
Bizide ekle kız ekleşelim malum siteden
Canım Başın sağolsun Allah anneciğinin mekanını cennet eylesin
Ama hayat devam ediyor Rabbim sana eşine ve yavrularına uzun hayırlı sağlıklı ömürler versin
Tamam canımSagol teyzecik teşekkür ederizzzz :))Görünmedin hiç bugün merak ettikkkk
Canımm hoşgeldinnn burda bi sürü arkadaşımız içinde bende pgt yöntmi ile gebe kaldıkkk..
Senn aşamalarından bizde geçtik,çok zor bişey seni çoook iyi anlıyorummm alllah yardımcın olsunn kuzummm ..
Rabbim saglıklı evlatlar nasip etsin en kısa sürede..
Sağol canımmmBir an önce geçseydi şu haftalar..
Canım ben sana face ismimi yollayım özelden sen ekle
28 yaşındayım evet aynen dediğin gibi hala o şoku atlatamadım durup dururken ağlama hali geliyo ve durumu kimseyle paylaşmadık henüz oda bir baskı en azından burda yazarak hem konuyla ilgili fikir sahibi oluyorum hem rahatlıyorum
Evet bitsin bu ayrılık
Aaa o nasıl söz canım. Hani seninle hamilelik takvimi yapmıştık, doğum takvimi de öyle. İstersen sana geldiğimizde birlikte yaparız :)
Bu arada pazar günü uygun musun?
sağol canım tam olarak ne olduğunu anlayamadım yüzyüze görüşemedik doktorum tel de anlattı biraz görüşmeye çağırdı ama anladığım kadarıyla bende 48xx mi ne varmış x fazlalığı eşiminde 15. kromozomda sıkıntı varmış sendeki x problemi nasıl bir durum sen pgt denedin mi hiç bakalım doktorumla haftasonu görüşücem ayrıntısı ile öğrenicem inş
herkese merhaba .ben de kan pıhtılaşması vardı ve 6.haftalarda kürtajla sonlanan 2 gebeliğim oldu.2.sinde bebekte yapılan incelemede 12 trizomi çıktı.eşimin normal ben de de 46XX,inv(9)(p11q13) çıktı.9.kromozomda p11q13 bölgesinde perisentrik inversiyon tespit edilmiş fakat bu sağlıklı insanlarda da çıkabilirmiş.düşükler le ilgisi yokmuş dedi genetik uzmanı.kadın doğuma reglimde sonra gideceğim telefonda o da önemli bi durum olmadığını söyledi fakat ben bunlara kalben inanamadım içim rahat değil. ben sizlerle de paylaşmak istedim.bilgisi olan ya da bilgisi olana sorma imkanı olan yazarsa sevinirim.hangi durumlarda doktorlar pgtye yönlendiriyor ben izmirdeyim bana bu konuda yönlendirme yapacak hastane ya da doktor önerirseniz sevinirim. herkese sağlıklı haberler diliyorum...
Aman allah korusun Rabbim hiçbirimize öyle bir şey yaşatmasın evlat imtihanı zor
Baban mı?sen mi ordasın o mu sizde canım
hadi görüşürüz byee
merhaba bende de pıhtılaşm var eşimde de 47 xyy mozaiklik. senin de incelemede sorun çıkmış. bence pgt iyi olabilir senin için. izmirden yazaan laveque var. doğrudan pgt yapan yer yok sanırım orada.[/QU
cevap verdiğin için teşekkür ederim.size de çok geçmiş olsun.sağlık diliyorum hepimize...
Lave canım ben babamlardaydımiyiyim çok şükür. Sen de iyisin umarım
Atis merhaba. Bu durumu bir genetikçiyle görüşüp bilgi almanı öneririm. Görüştüğünü yazmışsın ama başka bir doktor daha bulabilir misin. Geçmiş olsun. Bu arada pıhtılaşma için ilaç kullanmış mıydın?
İnşallah nesrincim bir psikologa gitmeyi düşünüorum yani bu korkuyu içimden atmam lazım çok tuhaf bişey inanmıorum hamile olduguma, eşyalar aldıgımıza, sanki bişey olucak ve onlara bakıp bakıp ağlıycam çok tuhaf bişey .canım benim. Artık inan minamız sağlıkla doğacak yuvanıza mutluluk katacak...
Saol cnm vallahi dün ağlaya ağlaya yattım ama ne mümkün Oluş hanım parol al dedi bir tane ağzıma attım çok afedersin içimde n varsa hepsi çıktı tüp bebek zamanında çok ilaç aldım ya içemiorum hap, sonra eşim geldi gittik serum taktık biraz rahatladım.Canımmm geçmiş olsunnn git eve yat dinlen kuzumm
Ah cnm bilsem beynim uyuştu resmengeçmiş olsun canım. niye ağrıdı?
Ay incim bilmiorumki beynim uyuştu karıncalandı böyle çok kötü oldum, sanırım uykusuzlukdan oldu pazar gecesi hiç uyumadım çünkü.Kuzum çok geçmiş olsun. Ne oldu birden?
Çok geçmiş olsun Akasyam aman dikkat et ihmal etme doktora görün rötgen çekilmesede vardır bir yolu .Sorma canım. Sağol. Dizim zaten ameliyatlardan netameliydiArada böyle yoklardı. Gene müthiş bir ağrı başladı. Zor yürüyorum. İnşallah çok büyük sorun yaratmaz. Bu dönemde röntgen de çektiremem. Off offf Dua edin bana..
Canım sıcak suya bırakma Allah korusun ya bir git içini rahatlar n bilim bir görünCanım hiç anlamadım ne olduğunu.Çocukken geçirdiğim ameliyatlar nedeniyle biraz şekil bozukluğu vardı. Arada da böyle hafif ağrı olurdu. Ama hiç baktırmadım. Kireçlenme var herhalde diyordum. Cuma günü servisten inip eve giderken şiddetli ağrı hissettim. Eve varınca dinlendim. Geçti. Cmrtsi hiçbir şey yoktu. Pazar da öyle. Bugün sabah işe gelirken de acı yoktu. Gündüz işyerinde lavoboya gitmek için yerimden kalktım.Üzerine basmamla şiddetli bir ağrı girdi. Hala da öyle. Yürürken çok ağrıyor. Akşam eve gidince sıcak suya falan tutacağım. İnşallah geçerCiddi bir sıkıntı varsa yanarım.:18:
Güle güle sağlıkla kullansın Eylülüm canım .Kızlarrrrrrrrrrrrr kargom geldi bayıldımmm kızımın cicilerine
Günaydın incim bana uyar bende gelirim pazar günüTamam canım. Yarın hazadem de haber gelsin inş.
Ewet cnm artıkzor oluyor çalışmak ve uykusuzluk bakalım Allah sağlık versin.Geçmiş olsun canım dinlen biraz yoruluyorsun galiba
Kizlar merhaba,
Nasilsiniz? Bu ara pek giremiyorum, ara ara okuyorum ama cevap yazacak vakit bulamiyorum.
Cok ilerlemis tabi sayfalar. Cok onemli bir sey var mi?
Hazadecim gecmis olsun. Senin de basin agrimis bugun gitmissin eve ve hala inanamiyormussun arkadasimolduguna ve bir bebegin olacagina. Arkadasim bu gercek , inan artik. Inan ki yaptigin alisverislerin tadini cikar. Bu gunlerin geri gelmeyecek. Seni anliyorum ama , gayet iyi anliyorum.
Bu arad Izmirde olan birvarkadas yazmis adini hatirlayamadim simdi.
Canim oncelikle gecmis olsun .
Bende Izmirdeyim, burada arastirdim ama pgt yapan yok.
Ancak burada tedavi oluyorsun ve bazi merkezler diariya yaptirtiyor bildigim kadariyla.
Sormak istedigin bir sey var ise yardimci olurum her zaman, su anda yuzeysel yazdim.
Günaydın kuzumm incim, nasılsın pazar günü görüşüoruz dimiGünaydın
Kizlar merhaba,
Nasilsiniz? Bu ara pek giremiyorum, ara ara okuyorum ama cevap yazacak vakit bulamiyorum.
Cok ilerlemis tabi sayfalar. Cok onemli bir sey var mi?
Chnbcim yazmaya baslamissinbebis surekli uyuyor, annesini uzmuyor galiba.
Nasilsin? Resimlerine baktim , hepsi harika, anlam dolu.
Incim nasilsin? Baban sende galiba. Bir ara onu gordum.
Hazadecim gecmis olsun. Senin de basin agrimis bugun gitmissin eve ve hala inanamiyormussun arkadasimolduguna ve bir bebegin olacagina. Arkadasim bu gercek , inan artik. Inan ki yaptigin alisverislerin tadini cikar. Bu gunlerin geri gelmeyecek. Seni anliyorum ama , gayet iyi anliyorum.
Akasyacim sen nasilsin? Dizin agriyormus. Gecmis olsun. Bunu gebelige baglamadin di mi arkadasim?pimpirik durumlar devam mi canim ?
Mervecim gecti mi bulantilarin?
Delikiz canim senin de fotonu gordum. Bence de dusmemis o karin. Gayet duzgun gorunuyor. Rahatladin mi birazcik? Ya da bir doktra gittin mi icini daha cok rahatlatir diye.
Suskunada ve izz sanirim girmemisler.
Mattikacim sen nasilsin? Bebegin iyi mi?
Nazefsa sen nasilsin?
Bu arad Izmirde olan birvarkadas yazmis adini hatirlayamadim simdi.
Canim oncelikle gecmis olsun .
Bende Izmirdeyim, burada arastirdim ama pgt yapan yok.
Ancak burada tedavi oluyorsun ve bazi merkezler diariya yaptirtiyor bildigim kadariyla.
Sormak istedigin bir sey var ise yardimci olurum her zaman, su anda yuzeysel yazdim.
Günaydın
İnşallah nesrincim bir psikologa gitmeyi düşünüorum yani bu korkuyu içimden atmam lazım çok tuhaf bişey inanmıorum hamile olduguma, eşyalar aldıgımıza, sanki bişey olucak ve onlara bakıp bakıp ağlıycam çok tuhaf bişey .
Saol cnm vallahi dün ağlaya ağlaya yattım ama ne mümkün Oluş hanım parol al dedi bir tane ağzıma attım çok afedersin içimde n varsa hepsi çıktı tüp bebek zamanında çok ilaç aldım ya içemiorum hap, sonra eşim geldi gittik serum taktık biraz rahatladım.
Ah cnm bilsem beynim uyuştu resmen
Ay incim bilmiorumki beynim uyuştu karıncalandı böyle çok kötü oldum, sanırım uykusuzlukdan oldu pazar gecesi hiç uyumadım çünkü.
Çok geçmiş olsun Akasyam aman dikkat et ihmal etme doktora görün rötgen çekilmesede vardır bir yolu .
Canım sıcak suya bırakma Allah korusun ya bir git içini rahatlar n bilim bir görün
Güle güle sağlıkla kullansın Eylülüm canım .
Günaydın incim bana uyar bende gelirim pazar günü
Ewet cnm artıkzor oluyor çalışmak ve uykusuzluk bakalım Allah sağlık versin.
Ewet Laveque inanamıorum cnm ve pek iyi deilim sanırım heran bişey olucak gibi hissediorum ve bu bebegede zararlı yardım almak istiyorum.
sen nasılsın arada gel özlüoruz seni ..
Günaydın kuzumm incim, nasılsın pazar günü görüşüoruz dimi
Lave canım ben babamlardaydımiyiyim çok şükür. Sen de iyisin umarım
Atis merhaba. Bu durumu bir genetikçiyle görüşüp bilgi almanı öneririm. Görüştüğünü yazmışsın ama başka bir doktor daha bulabilir misin. Geçmiş olsun. Bu arada pıhtılaşma için ilaç kullanmış mıydın?
İnşallah nesrincim bir psikologa gitmeyi düşünüorum yani bu korkuyu içimden atmam lazım çok tuhaf bişey inanmıorum hamile olduguma, eşyalar aldıgımıza, sanki bişey olucak ve onlara bakıp bakıp ağlıycam çok tuhaf bişey .
Saol cnm vallahi dün ağlaya ağlaya yattım ama ne mümkün Oluş hanım parol al dedi bir tane ağzıma attım çok afedersin içimde n varsa hepsi çıktı tüp bebek zamanında çok ilaç aldım ya içemiorum hap, sonra eşim geldi gittik serum taktık biraz rahatladım.
Ah cnm bilsem beynim uyuştu resmen
Ay incim bilmiorumki beynim uyuştu karıncalandı böyle çok kötü oldum, sanırım uykusuzlukdan oldu pazar gecesi hiç uyumadım çünkü.
Çok geçmiş olsun Akasyam aman dikkat et ihmal etme doktora görün rötgen çekilmesede vardır bir yolu .
Canım sıcak suya bırakma Allah korusun ya bir git içini rahatlar n bilim bir görün
Güle güle sağlıkla kullansın Eylülüm canım .
Günaydın incim bana uyar bende gelirim pazar günü
Ewet cnm artıkzor oluyor çalışmak ve uykusuzluk bakalım Allah sağlık versin.
Ewet Laveque inanamıorum cnm ve pek iyi deilim sanırım heran bişey olucak gibi hissediorum ve bu bebegede zararlı yardım almak istiyorum.
sen nasılsın arada gel özlüoruz seni ..
Günaydın kuzumm incim, nasılsın pazar günü görüşüoruz dimi
Sagol lavemmm iyiyiz çok şükür sen nasılsın ugramıyorsun pek işlermi yogun?
Günaydınn canımmmm
Geçmiş olsun canım benimmmm,nazar degdi kız sana allah allahh bi dua falan okutuver kendine..
Sagol canım inşallah giymekte nasip olur
Benmde bugün canım sıkkın..Bebegin hareketleri azaldı dün mesela 10 defa akşam hareket etmesi için bekledim hiç etmedi ,çikolata yedim kuruyemiş yedim yine etmedi
Sabahta normalde hareketlerinden uyuyamazdım ben yine çok sakindi..Bi hastaneyemi gitsem bilemedim:44:
Eşimde dün hareket etmesi için için göbegimi falan salladı gıdıkladı yok ..Ya inat etti yada bi sıkıntı var ..
Suyumu azaldıki acaba..Doktor sabah 10 defa öglen 10 defa akşam 10 defa hareket etmesse gel demişti ne yapsam bilemedim tekte gidemiyorum randevumda haftasonu:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?