- 29 Mayıs 2011
- 21.447
- 48
- 163
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #23.061
Ya işte duymasını istemiyorum cahil insanlar ya kim bilir ne derlerAllah kolaylık versin mattikam ya :) Ne kadar kalacakmış?
Aman mervem boşveeerrr duyarsa duysun çok da tın
İğreennnçççççççç
Maicim biraz zor olur ama başarırsan ne mutlu
Benim kayınvalidem de eltim hamile kalınca keklik aramaya başlamışNeymiş anne keklik yerse çocuk dilli olurmuş Amma gülmüştüm
Canım Allah sendende razı olsun
Sence son kurduğun cümle mümkün mü?
Onlarda şöyle der biz beklemişiz bunca yıl torunumuzu diye
onlarsız olurmu kızz
sen duasını et ak yazılı olsun diye, ununu boşver dedimAy ben bu un olayına çok güldüm mattika
Yalnız iyi sallama olmuş ha un beyaz ya alnına sür ak yazılı olsun iyi iş valla
Bazı kayınvalidelerde bebeğin ağzına tükürüyormuş ya huyu kendine benzesin diye
arkadaşımın kayınvalidesi yapmıştı tabi arkadaşım sinirden çatlamıştı ki haklı zaten
doğumhaneye girmeye çalıştı, anneme tembihlemiştim sokmadı.kızlar ben olsam doğumda(inşaAllah o günleri görürüm)diyecemki kusura bakmayın ben çok bekledim ilk günlerimi bebeğimle yanlız geçirmek istiyorum ve bebek biraz toparlansın öyle kabul edicem sizi derim.bakalım hayırlısı artık.
ne bileyim, iki gün torun sevmeye gelmişlerdi, bakalımAllah kolaylık versin mattikam ya :) Ne kadar kalacakmış?
Ya işte duymasını istemiyorum cahil insanlar ya kim bilir ne derler
Çocukğu bizden olmuş bile saymazlar
zaten bugün aramış ne diyo hemen ikincisinide yapın ha ara vermeyin diyo
4 tane isterim diyo bende isterim ama allah verirse olur dedim
hele şunu kucağıma alaydım sağlıcakla dedim
onun derdine düşmüş şimdiden beni ne olarak görüyor anlamıyorumki
kuluçka makinası felan mı saçmalıpa bak
Mervem ona bakarsan bizimkilerde benim vücuduma pekmez sürmüşlerOnlar yaşlı yazık çok görmem
Ama şu zaman da şu yapılırmı
sen duasını et ak yazılı olsun diye, ununu boşver dedim
banyodan sonra bebeği ayaklarından tutup sallarsan boyu uzarmış, onlar hep böyle büyütmüş çocukları
hahahay sallamışlar da 1.90 olmuş sanki eşim.
doğumhaneye girmeye çalıştı, anneme tembihlemiştim sokmadı.
doğumdan eve geldik karnıma içerde ikizi kalmış dedi, hala aklımda ne biçim lafsa.
doğumda sadece 5 gün kaldı, toparlanınca gelin annem kalsın dedim. çok şükür dinlediler ama yine de sinir oluyosun.
ne bileyim, iki gün torun sevmeye gelmişlerdi, bakalım
sen duasını et ak yazılı olsun diye, ununu boşver dedim
banyodan sonra bebeği ayaklarından tutup sallarsan boyu uzarmış, onlar hep böyle büyütmüş çocukları
hahahay sallamışlar da 1.90 olmuş sanki eşim.
doğumhaneye girmeye çalıştı, anneme tembihlemiştim sokmadı.
doğumdan eve geldik karnıma içerde ikizi kalmış dedi, hala aklımda ne biçim lafsa.
doğumda sadece 5 gün kaldı, toparlanınca gelin annem kalsın dedim. çok şükür dinlediler ama yine de sinir oluyosun.
ne bileyim, iki gün torun sevmeye gelmişlerdi, bakalım
Ay ne güldüm yaamattika kusura bakma canım
Sanki balık mı bu çocuk una bula kızart gibi
ikiz mi kalmış diyohey yarabim
kız iyi bari tembihlediğinde en azından lafınıda dinliyo baksana helal olsun sana valla
doğumhaneye nasıl girmemiş hayret torunum benim elime doğsun diye ısrar etmemiş iyiki
Offff mervem senin bu kaynana gereğinden fazla konuşuyorİş eşinde bitiyor aslında. O istemezse böyle konuşabilir mi
Aynen canım ya valla haklısını bu konuda çok dertliyim
ya ben o kadının hakaretlerini dinlemek zorundamıyım gelinim diye
beni hor görmesi mi lazım
İş eşimde bitiyo doğru bi paylasa annesini ağzının payını verse
ama nerdee
eşimin yanında hakaret eder bana eşim ağzını açıp bişey demez
neymiş efendim bunlar kadın muhabbetiymiş
hele benim annem kendisine bişey desin ne yapar acaba evine sokturmaz belkidee
Mervenin kaynana bir, seninki iki. Ne diyeyim, Allah kolaylık versin kızlar.
Ya ben bir de şu doğumhane işine akıl sır erdirememiştim. Ne işin var senin orada hasbinallah.
Yok canım yok senin eşinle güzelce bir konuşman lazım. Kadın daha şimdiden bunları diyorsa doğumdan sonrasını düşünemiyorum
bir de eşime ben de içeri girsem demiş durmuş. kapıya gidiyo annem almıyo eşime gidip söyleniyo
yazık adam o derdin arasında bi de bununla uğraşmış
ne bileyim ben ne yapacaktı
merve seninki daha beter yahu. bence de duymamalı tüp bebek olduğunu.
hastanede unutulur o zamana kadar söylemeyin siz de sakın. lohusa halinle üzer seni boş yere
bir de eşime ben de içeri girsem demiş durmuş. kapıya gidiyo annem almıyo eşime gidip söyleniyo
yazık adam o derdin arasında bi de bununla uğraşmış
ne bileyim ben ne yapacaktı
merve seninki daha beter yahu. bence de duymamalı tüp bebek olduğunu.
hastanede unutulur o zamana kadar söylemeyin siz de sakın. lohusa halinle üzer seni boş yere
ah o gün bişey demedim, doğum yapmış eve geliyosun düşünemiyo insan. içimde kaldıAy ne güldüm yaamattika kusura bakma canım
Sanki balık mı bu çocuk una bula kızart gibi
ikiz mi kalmış diyohey yarabim
kız iyi bari tembihlediğinde en azından lafınıda dinliyo baksana helal olsun sana valla
doğumhaneye nasıl girmemiş hayret torunum benim elime doğsun diye ısrar etmemiş iyiki
Mattika, o ikizi kalmış deyince sen de deseydin evet anne ikizini içeride bıraktık, biraz daha büyüsün onu da alacağız
ah o gün bişey demedim, doğum yapmış eve geliyosun düşünemiyo insan. içimde kaldı
şimdi kilo vermişsin dedi evet ikizi duruyo içerde demiştin o gitti dedim.
dedim ama arada kaynadı benim laf, anlamadı .
ikizi kalmış dedi duymazdan geldim, 6 aylık hamile gibi dedi bi de.
bak hatırladım yine.
ayıp yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?