Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Canlarımm günaydınnn..:16::16:

Hazademmm canımmm sen üzüldükçe bende üzülüyorum aklıma kötü kötü şeyler gelior..Gönlümüzü ferah tutalım kuzummm bu haftalara kadar geldikk allahın izniyle alıcaz yavrularımızı kucaklarımıza..
Minayı görememişsinnn annesi acıcık daha özle salıya az kaldı:38:

Akidemmm o kadar çok sevindimki anlatamamm gözlerim doldu inan:16::16:Hayırlı ugurlu olsunn canımm allah yavrunu kucagına almayıda nasip etsinnn..

İncimmm dün okudum okudum kaçtımmm valla:1:

Mervemmm ohhhhhhhhh yemişsinn kız mercimekli köfteyii kutluyorum seni arkadaşımmm:1:Sennde kendin yapınca miden bulanıyor sanırım ?Benm ilk haftalarda öyleydi:1:

Akasyam kuzummm az kaldı zaten yakında bitecek o jel..Akıntının sebebi o gönlünü ferah tut..

Lavem canım iyigeceler diyemedim günaydın diyiyimmm:1:

Bizimde bugün beişigimiz gelecekti ama bi sorun var sanırım hala gelmedi uyku setini bulamıyorlarmış:27:Karnım acıktı sandwiç yapcam ekmek kalmamışş gidemiyorumda yine komşucuga kaldık sanırım:27:

sagol cnm Amin insallah..sen nasılsın hamsikuşların alışverişlerini yapıyorsun en keyifli kısımlarıdır cnm tadını cıkar:)) masallah bebişkolarınaa..

iyiyim ben de çok şükür nasıl olayım gittiğim heryere hamsileri de götürüyorum :1:

dün yoruldum biraz yine işte ,anneannesi yavrularıma ciciler aldı ,odalarının lambasını netten sipariş vermiştim o da geldi
bak aldıklarımı göstereyim sana beğenecekmisin

Eki Görüntüle 570004 Eki Görüntüle 570005
Eki Görüntüle 570010 Eki Görüntüle 570006
Eki Görüntüle 570007 Eki Görüntüle 570008
Eki Görüntüle 570009

iyiyim ben de çok şükür nasıl olayım gittiğim heryere hamsileri de götürüyorum :1:

dün yoruldum biraz yine işte ,anneannesi yavrularıma ciciler aldı ,odalarının lambasını netten sipariş vermiştim o da geldi

Eki Görüntüle 570009

Akideye göstermişsin ama biz de yazalım :1:
Güle güle kullansın kuzular, sağlıkla... :31:

Eki Görüntüle 570009

Hepsi birbirinden guzel gule gule guzel gunlerde kullansinlar hamsicikler

Akideye göstermişsin ama biz de yazalım :1:
Güle güle kullansın kuzular, sağlıkla... :31:
valla bi tek akide bana cevpa yazmış inci ondan ona göstermiş gibi oldum
sağolsun beni hatırlamış :34:
teşekkür ederim sağolasın ,darısı başına inş. çifter çifter

bu arada dün bişey farkettim ,normal insanlarda ne çok ikiz isteyen var
markete girdim ,kasiyer kız hamilemisiniz dedi evet dedim işte cinsiyet sordu dedim bi kız bi erkek
aaa ikizmi ne güzel filan ,ALLAH analı babalı büyütsün çok şanslısınız
dedim eğer ikiz istersen dua edeyim mi sana hamiş duası kabul olur dedim
bekliyordumki yok tek olsun :1:
demesinmi ayy valla eşim ikiz çok istiyor ben de yeni evliyim diye
dedim iyi o zaman RABBİM inş. sana da ikiz nasip etsin

ve bu tip olaylarlar 3-4 kere karşılaştım
ben bu kadar ikiz isteyen insan olmaz sanıyordum ,zor diye pek istenmez sanıyordum ama isteyenler de çıkıyormuş :32:
Hepsi birbirinden guzel gule gule guzel gunlerde kullansinlar hamsicikler

sağolasın özlem :16:
sen nasılsın iimisin ,umarım sıkıntıların azalmıştır
bende de ayakta kalınca karnımda sertleşme oluyor onu farkettim ama ağrı filan yok
evde dinlenikken ii de hareket halindeyken sertleşiyor korkuyorum ben de ama hiç de dışarı çıkmadan olmuyor yaaa
RABBİM yardımcımız olsun inş .

valla bi tek akide bana cevpa yazmış inci ondan ona göstermiş gibi oldum
sağolsun beni hatırlamış :34:
teşekkür ederim sağolasın ,darısı başına inş. çifter çifter

bu arada dün bişey farkettim ,normal insanlarda ne çok ikiz isteyen var
markete girdim ,kasiyer kız hamilemisiniz dedi evet dedim işte cinsiyet sordu dedim bi kız bi erkek
aaa ikizmi ne güzel filan ,ALLAH analı babalı büyütsün çok şanslısınız
dedim eğer ikiz istersen dua edeyim mi sana hamiş duası kabul olur dedim
bekliyordumki yok tek olsun :1:
demesinmi ayy valla eşim ikiz çok istiyor ben de yeni evliyim diye
dedim iyi o zaman RABBİM inş. sana da ikiz nasip etsin

ve bu tip olaylarlar 3-4 kere karşılaştım
ben bu kadar ikiz isteyen insan olmaz sanıyordum ,zor diye pek istenmez sanıyordum ama isteyenler de çıkıyormuş :32:

sağolasın özlem :16:
sen nasılsın iimisin ,umarım sıkıntıların azalmıştır
bende de ayakta kalınca karnımda sertleşme oluyor onu farkettim ama ağrı filan yok
evde dinlenikken ii de hareket halindeyken sertleşiyor korkuyorum ben de ama hiç de dışarı çıkmadan olmuyor yaaa
RABBİM yardımcımız olsun inş .

Iyiyim canim sagol gecti sukur agrilarim e artik zamani geliyor az degil iki bebek tasiyorsun
Biz tek bebekle bu haftalarda zorluklar yasadikta sen iki bebekle gayet normal yani serrtlesmesi
Ama korkulacak hicbisey yok kontrolun nezamandi bu arada benihaftaya cuma insallah
Birazda yorgunluktan oluyor dedigin gibi disari cikmadan da olmuyor ama bak halletmissin herseyi
Ben bisey almiyacagim kizimin bebeklik kiyafetleri cok okadar coktuki neredeyse hepsini
1 kere giyindi yikayip kaldirmistim lazim olur diye cok erken lazim oldu onlari tekrar yikayip utuliycem
Diger herseyi zaten var mama sandalyesi araba koltugu bebek arabasi besigi
Yani bu sefer disari cikmaya gerek kalmadi ama evde cok isim var cok

Buyuk bi temizlik yapmam lazim yilbasini bekliyorum yilbasi gecesini atlatalim da hemen buyuk temizlik basliyor

Iyiyim canim sagol gecti sukur agrilarim e artik zamani geliyor az degil iki bebek tasiyorsun
Biz tek bebekle bu haftalarda zorluklar yasadikta sen iki bebekle gayet normal yani serrtlesmesi
Ama korkulacak hicbisey yok kontrolun nezamandi bu arada benihaftaya cuma insallah
Birazda yorgunluktan oluyor dedigin gibi disari cikmadan da olmuyor ama bak halletmissin herseyi
Ben bisey almiyacagim kizimin bebeklik kiyafetleri cok okadar coktuki neredeyse hepsini
1 kere giyindi yikayip kaldirmistim lazim olur diye cok erken lazim oldu onlari tekrar yikayip utuliycem
Diger herseyi zaten var mama sandalyesi araba koltugu bebek arabasi besigi
Yani bu sefer disari cikmaya gerek kalmadi ama evde cok isim var cok

Buyuk bi temizlik yapmam lazim yilbasini bekliyorum yilbasi gecesini atlatalim da hemen buyuk temizlik basliyor

evet sorma şuan karnımda iki bebek toplamda 3 kilodan fazlalar ,yani nerdeyse tek gebelerin doğurma zamanı gibiyim :1:
bi de kilo almadığım için yerleri dar sanırım gerdiriyorlar
benim de haftaya perşembe yada cumartesi inş..
eşim de gelmek istiyor cuma olunca cumaya gittiği için sorun olabiliyor o yüzden cumartesine kaydırırız sanırım
çarşamba günü fetal eko için gideceğim inş.
çok şükür biçok şey halloldu
bebek şekerlerim de hazırlanıyor bugün yarın onlar da gelecek ,bi de perdelerim de
herşeyi hazırlayayım resmini çeker gösteririm size .
oda yapmadım ben ama ona rağmen yine de seçmek beğenmek ,hele de benim gibi başak burcu olan mükemmeliyetçi birine göre çok zor oldu :1:
geçen annemle yatak yorgan ayarladık biz de işte annem sağolsun yastıklarımı döktü yıkadı yeniden doldurdu
nevresimleri ayarladık doğumda filan gelen giden çok olacak baktık yetermi falan diye
herşey hazır olsun tam takır herşeyi annemle yerleştirip odamızı hazırlayacağız inş.
herhalde haftaya da o işi halleder hazır hazır beklerim artık :nazar::nazar:
ne güzel bak birininkileri öteki giyecek ohh mis valla
biz herşeyi ikişer tane ve yeni almak zorundayız malesef ,yiğenlerden de bişey kalmadı çünkü 3 kuşak giydiği için hepsi eskidi
artık bizimkilerden kalanlar diğerlerine bi 3 kuşak yetecek sanırım :1:
ay sen temizlik yapma sakın kadın tut ,ben de doğuma yakın kadın tutar yaptırırım diyorum ,en olmadı kardeşim var annem var sağolsun onlar bi şekilde hallederler benim işlerimi

evet sorma şuan karnımda iki bebek toplamda 3 kilodan fazlalar ,yani nerdeyse tek gebelerin doğurma zamanı gibiyim :1:
bi de kilo almadığım için yerleri dar sanırım gerdiriyorlar
benim de haftaya perşembe yada cumartesi inş..
eşim de gelmek istiyor cuma olunca cumaya gittiği için sorun olabiliyor o yüzden cumartesine kaydırırız sanırım
çarşamba günü fetal eko için gideceğim inş.
çok şükür biçok şey halloldu
bebek şekerlerim de hazırlanıyor bugün yarın onlar da gelecek ,bi de perdelerim de
herşeyi hazırlayayım resmini çeker gösteririm size .
oda yapmadım ben ama ona rağmen yine de seçmek beğenmek ,hele de benim gibi başak burcu olan mükemmeliyetçi birine göre çok zor oldu :1:
geçen annemle yatak yorgan ayarladık biz de işte annem sağolsun yastıklarımı döktü yıkadı yeniden doldurdu
nevresimleri ayarladık doğumda filan gelen giden çok olacak baktık yetermi falan diye
herşey hazır olsun tam takır herşeyi annemle yerleştirip odamızı hazırlayacağız inş.
herhalde haftaya da o işi halleder hazır hazır beklerim artık :nazar::nazar:
ne güzel bak birininkileri öteki giyecek ohh mis valla
biz herşeyi ikişer tane ve yeni almak zorundayız malesef ,yiğenlerden de bişey kalmadı çünkü 3 kuşak giydiği için hepsi eskidi
artık bizimkilerden kalanlar diğerlerine bi 3 kuşak yetecek sanırım :1:
ay sen temizlik yapma sakın kadın tut ,ben de doğuma yakın kadın tutar yaptırırım diyorum ,en olmadı kardeşim var annem var sağolsun onlar bi şekilde hallederler benim işlerimi

Ilk bebekte yenisini almak daha zevkli ben ilkindede almadim da buyuk esyalarini hep arkadaslar verdi
Burada cok pahali canim sadece yatak 1000 euro dan basliyor arabasi 250 euro felan nasil basedicem
Sagolsun arkadaslar verdi herseyini ki hepsi tertemz hic kullanilmamis gibi yani
Oh ne guzel senin annen var bide yaninda benim hem yanimda degil hemde yok zaten
Neyse benim kimsem yokki burada cok agirlasirsam mecbur oyle olacak canim kadin tutucam yani
Bu arada bende basak burcuyum ben simdi kadin tutsam kadin surekli bana biseyler sorcak
Ben sinir olurum bide kadin gelicek biraz temiz olsun ev derim deli gibi on temizlik aparim ben utanirim
Bilmiyorum bi o gugelsinde ilk dgumda da aynisin demistim ama yine kendim yapmistim

Ilk bebekte yenisini almak daha zevkli ben ilkindede almadim da buyuk esyalarini hep arkadaslar verdi
Burada cok pahali canim sadece yatak 1000 euro dan basliyor arabasi 250 euro felan nasil basedicem
Sagolsun arkadaslar verdi herseyini ki hepsi tertemz hic kullanilmamis gibi yani
Oh ne guzel senin annen var bide yaninda benim hem yanimda degil hemde yok zaten
Neyse benim kimsem yokki burada cok agirlasirsam mecbur oyle olacak canim kadin tutucam yani
Bu arada bende basak burcuyum ben simdi kadin tutsam kadin surekli bana biseyler sorcak
Ben sinir olurum bide kadin gelicek biraz temiz olsun ev derim deli gibi on temizlik aparim ben utanirim
Bilmiyorum bi o gugelsinde ilk dgumda da aynisin demistim ama yine kendim yapmistim

yapmaman lazım ama madem kadın tuttun o yapsın sen tarif et sadece
ay üzülme yaaa :38:
demek iki başak başbaşayız :1:
başaklara bişey beğendirmek de zordur hee:1:

bu arada msn kullanmıyorsun sanırım yoksun hiç msnde
inş. hayırlısıyla doğsunlar da bi şekilde diğer işler hallolur yaaa
bence sen yine de kadın tut kendini yorma ne olur ne olmaz

yapmaman lazım ama madem kadın tuttun o yapsın sen tarif et sadece
ay üzülme yaaa :38:
demek iki başak başbaşayız :1:
başaklara bişey beğendirmek de zordur hee:1:

bu arada msn kullanmıyorsun sanırım yoksun hiç msnde
inş. hayırlısıyla doğsunlar da bi şekilde diğer işler hallolur yaaa
bence sen yine de kadın tut kendini yorma ne olur ne olmaz

Cocukla zaten bir is yapilmiyorki az once oyuncaklarini topladim evi suruyodum arkami bi dondum
Butun oyuncaklar hepsi evin ortasinda yani ben temizlik yaparken arkamdan batiriyor
Kadini tutucam cikicam disari aksama kadar gelmiycem aksam eve gelince ohhhh mis gibi temizlik kokuyor olucak
Ay dusunmesi bile guzel uzun zamandir evim okadar temiz olmadida ayiptir soylemesi

Aynen kolay kolay begenmem bende cok seciciyim ve cok titizim temizlik yapinca o gun temiz kalsindiye
Butun gun elimden bez dusmez artik bukadar ugrasmisken bari butun gun temiz kalsin diye cabalarim

Cocukla zaten bir is yapilmiyorki az once oyuncaklarini topladim evi suruyodum arkami bi dondum
Butun oyuncaklar hepsi evin ortasinda yani ben temizlik yaparken arkamdan batiriyor
Kadini tutucam cikicam disari aksama kadar gelmiycem aksam eve gelince ohhhh mis gibi temizlik kokuyor olucak
Ay dusunmesi bile guzel uzun zamandir evim okadar temiz olmadida ayiptir soylemesi

Aynen kolay kolay begenmem bende cok seciciyim ve cok titizim temizlik yapinca o gun temiz kalsindiye
Butun gun elimden bez dusmez artik bukadar ugrasmisken bari butun gun temiz kalsin diye cabalarim

aman boşver dağıtsın sürekli toplama nasılsa dağıtıyor :1:

evet bence de sen kızını al çık gezmeye gelince o herşeyi bitirmiş olsun

muhtemelen ben de öyle yaparım başına annemi koyarım ben evden çıkarım
ay ben de öyleyim valla şu halimle her gün evde yine iş yapıyorum
kardeşim geliyor bana arada diyorki abla evin gıcır gıcır hiç kirlenmiyor
sen siliyorsundur eminim diyor ,huyumu biliyorlar :1:
ben bi de evi tertemiz bırakmadan dışarı çıkmam heryer tam takır düzenli halde çıkarım evden
başak burcu işte zor bir burç :1:

Aynen oylede delikiz cocuk olduktan sonra pekde oyle olmuyor
Ister istemez biseyler kaliyor bide senin ikiz ya gidecegin yere 1 saat onceden hazirlanman lazim
Yoksa mutlaka bi daginiklik oluyor canim ya bende aksamdan toplarim yarin disari cikicaz diye
Ama sabah giyiniriz cocugu giydiririm kapiya kosuyo hemen anliyo o yizden uzuluyorum
Biran once cikariyim diyorum ev oylece kaliyo yani

Aynen oylede delikiz cocuk olduktan sonra pekde oyle olmuyor
Ister istemez biseyler kaliyor bide senin ikiz ya gidecegin yere 1 saat onceden hazirlanman lazim
Yoksa mutlaka bi daginiklik oluyor canim ya bende aksamdan toplarim yarin disari cikicaz diye
Ama sabah giyiniriz cocugu giydiririm kapiya kosuyo hemen anliyo o yizden uzuluyorum
Biran once cikariyim diyorum ev oylece kaliyo yani

tabi canım çocuk olunca değişir zaten biliyorum :1:
şimdilik böyle :1:
ne yapalım artık ona da alışırız :1:

Hah tamam yoksa içim sızlardı valla kırılmış olsaydın
canım benim hiç sağlıklı embriyom yoktuki
doktorlar o değerlendirilemeyen embriyoları %50 şans vererek sağlıklı olduğunu farzedelim dediler
bizde transferi kabul ettik anlatabildimmi laveciğim
sağlıklı felan yazmıyo bana transfer edilen embriyolar sadece değerlendirilemedi yazıyo
inş bebeğim sağlıklıdır

yok tatlım rahat ol :)
ben bu anlattıklarını unutmusum .
super sans o zaman Mervem Allahın ıznıyle , valla bir daha sevındım mutlu oldum

Döndüm çok şükür. Ben de çok severim o uykuyu ama bugün yok :1: İşler var artı eşim yola çıkacak onun eşyalarını hazırlayacağım.

Allah kavustursun tatlım
Herkese günaydın :16:

Akasyacım işe başlamışşsın , dikkatli olasın insan çalışırken unutabilir hamişliğini aman kuşumm..

İnci cnm göndermişin eşini Allah kavustursun tatlım..

ya kızlar dun gece yine baya calışmısınız array mı fısh mı dıye?aslında önce herşey nasip tabi ama leavciğim içine sinmeside önemli umarım yakında bu konuda bir karar verip rahatlarsın..
bu arada,evet kızlar bende de volkan bey her iki fish testinde sadece benim kromozomlara yani 13,14 ve ek olarak 18 bakmış..ben bunu volkan beye sorduğumda gerek yok baskalarına sizin sorununuz belli demişti ancak şöylede söylemişti farklı sorunları olan insanlarda daha farklı kromozomlara bakılıyormuş,yada sorunu belli olmayan hastalarda daha detaylı bakıyorlarmış....dr cem bey de bana böyle söylemişti daha fazla bakmamız aramamız bize ne kazandırır demişti yani bunu transfer edelim belki şansın olur mantığı,,haa yeni sorunlar bulursak zaten transfer edilemiyor ki bu sefer hiç şansımız kalmıyor ki..ben zaten gelmişim 36 yasına artık ufacık bir şans bile benim için o kadar önemli ki o yuzden de fish tercih etmiştim cnm ama kısmet değilmiş neyazıkki.. şimdi hamileyim ama benimle kalma şansı%40-%50 Allahıma siğnıyorum hayırlısını yasayayım.. insallah bırgun hepimiz yavrularımızı kucağımıza alırız kızlar..

akıdecım valla ben de geldım 37ıme , hatta 38ın ıcındeyım . benım de en ufak bır sansa ıhtıyacım var . o zaman fishte de herkese ayni sıstem uygulanmıyor
amanın ıyıce karıstı
Günaydın cnm,
Vallahi iyiyim ama işde n bilim heran korkuorum,özlemin arkadaşının doğuma 10 kala ölmüş ya zehirlenmiş kadın ay Allah korusun aklıma geldikçe gözlerimden yaşlar gelio :(((
Ve dediğin gibi bizim durumumuz farklı ay sağlıklımı deilmi acaba sağlıksız olursa ne yaparım eşimin ailesi bir yandan n der aman işde dengemiz bozulmuş zatn :(
Ahh o hormonlar ahhh her şeye ağlar oldum inanlılır gibi deil yaa...
Ama içimi rahatlatmaya çalışıorum sağlıklıdır die inşallah yawrularımız sağlıkla gelicekler cnmmm

yaa sizin cocuklarınız saglıklı .
aksını nıye aklınızıa getırıyorsunuz
lutfen hazadem yapma boyle
saglıksız olduguna daır ultrasonda veya kan testlerınde herhangı bır belırtı cıktı mı?
cıkmadı. lutfen rahat ol

Hazadem şaplak geliyor he :1:
Sakin ol biraz canım. Biliyorum bazen elde olmuyor ama kendini telkin etmeye çalış. Stresini bebek de hissediyor, yapma bunu.
Allah'ın izniyle bu topikteki herkesin bebeği sağlıkla gelecek...
Gelsin vallahi incim hakediorum sanırım ...
İnşallah kucagıma alınca rahatlıycam canım Allahın izniyleee

Canlarımm günaydınnn..:16::16:
Hazademmm canımmm sen üzüldükçe bende üzülüyorum aklıma kötü kötü şeyler gelior..Gönlümüzü ferah tutalım kuzummm bu haftalara kadar geldikk allahın izniyle alıcaz yavrularımızı kucaklarımıza..
Minayı görememişsinnn annesi acıcık daha özle salıya az kaldı:38:
Bizimde bugün beişigimiz gelecekti ama bi sorun var sanırım hala gelmedi uyku setini bulamıyorlarmış:27:Karnım acıktı sandwiç yapcam ekmek kalmamışş gidemiyorumda yine komşucuga kaldık sanırım:27:

Amin kuzum inşallah sağlıkla alıcaz kucagımıza..
Ay ewet çok özledim sanki görünce dokunuomuş gibi rahatlıorum psikolojik olarak ...
Ayy böyle aksilikler olunca sinir oluyorum ya nasıl bulamıolarmış:52:
Ay cnm bende geçende komşumdan istedim saolsun gitti aldı :)
Sen iyisin dimi cnm dikkat et kendine...

yaa sizin cocuklarınız saglıklı .
aksını nıye aklınızıa getırıyorsunuz
lutfen hazadem yapma boyle
saglıksız olduguna daır ultrasonda veya kan testlerınde herhangı bır belırtı cıktı mı?
cıkmadı. lutfen rahat ol
Ay cnm inşallah ama insan sona yaklaştıkca daha çok düşünüo elinde olmadan işde
Hazademmm nerdesin kuzummmm???:3:

Burdayım canımmmm:16:

Gelsin vallahi incim hakediorum sanırım ...
İnşallah kucagıma alınca rahatlıycam canım Allahın izniyleee

Amin kuzum inşallah sağlıkla alıcaz kucagımıza..
Ay ewet çok özledim sanki görünce dokunuomuş gibi rahatlıorum psikolojik olarak ...
Ayy böyle aksilikler olunca sinir oluyorum ya nasıl bulamıolarmış:52:
Ay cnm bende geçende komşumdan istedim saolsun gitti aldı :)
Sen iyisin dimi cnm dikkat et kendine...

Ay cnm inşallah ama insan sona yaklaştıkca daha çok düşünüo elinde olmadan işde

Burdayım canımmmm:16:

Ayy ne bilimm sinir oldum ne güzel kuracaklardı bugün :47:Eşim aramışş yarın sabah en geç kurarız demişler açıp illa bugünmü getirin desem:1:

Ya ne güzel yerinide ayarlamıştık akşamda uyku setini serecektik:27:
Şimdi yarında sallarlarsa diye korkuyorum..

Dün kendi kendime bebek yastıgı yaptımm hazadem içini doldurayımda bi fotografını koyuym bakım begencenmi:1:
Kuzum şimdilik iyiyim tabi kasılmalarım var ama yatıyorum sürekli,cumartesi 10.da randevum var bakalım ne diyecekler hazadem inş açılmam devam etmiyordur..

Ayy ne bilimm sinir oldum ne güzel kuracaklardı bugün :47:Eşim aramışş yarın sabah en geç kurarız demişler açıp illa bugünmü getirin desem:1:

Ya ne güzel yerinide ayarlamıştık akşamda uyku setini serecektik:27:
Şimdi yarında sallarlarsa diye korkuyorum..

Dün kendi kendime bebek yastıgı yaptımm hazadem içini doldurayımda bi fotografını koyuym bakım begencenmi:1:
Kuzum şimdilik iyiyim tabi kasılmalarım var ama yatıyorum sürekli,cumartesi 10.da randevum var bakalım ne diyecekler hazadem inş açılmam devam etmiyordur..

Neyse cnm gelsinde yarın gelsin napalım artık ...
Nasıl yaptın yastık be ekle doldurdugunda bakalım :9:
Aman cnm sen kasılmalara dikkat et de kimse senden yastık mastık istemio :)

Back
X