- 16 Mayıs 2011
- 1.184
- 43
- 158
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #23.681
Canlarımm günaydınnn..

Hazademmm canımmm sen üzüldükçe bende üzülüyorum aklıma kötü kötü şeyler gelior..Gönlümüzü ferah tutalım kuzummm bu haftalara kadar geldikk allahın izniyle alıcaz yavrularımızı kucaklarımıza..
Minayı görememişsinnn annesi acıcık daha özle salıya az kaldı
Akidemmm o kadar çok sevindimki anlatamamm gözlerim doldu inan
Hayırlı ugurlu olsunn canımm allah yavrunu kucagına almayıda nasip etsinnn..
İncimmm dün okudum okudum kaçtımmm valla
Mervemmm ohhhhhhhhh yemişsinn kız mercimekli köfteyii kutluyorum seni arkadaşımmm
Sennde kendin yapınca miden bulanıyor sanırım ?Benm ilk haftalarda öyleydi
Akasyam kuzummm az kaldı zaten yakında bitecek o jel..Akıntının sebebi o gönlünü ferah tut..
Lavem canım iyigeceler diyemedim günaydın diyiyimmm
Bizimde bugün beişigimiz gelecekti ama bi sorun var sanırım hala gelmedi uyku setini bulamıyorlarmış
Karnım acıktı sandwiç yapcam ekmek kalmamışş gidemiyorumda yine komşucuga kaldık sanırım

Hazademmm canımmm sen üzüldükçe bende üzülüyorum aklıma kötü kötü şeyler gelior..Gönlümüzü ferah tutalım kuzummm bu haftalara kadar geldikk allahın izniyle alıcaz yavrularımızı kucaklarımıza..
Minayı görememişsinnn annesi acıcık daha özle salıya az kaldı

Akidemmm o kadar çok sevindimki anlatamamm gözlerim doldu inan

İncimmm dün okudum okudum kaçtımmm valla

Mervemmm ohhhhhhhhh yemişsinn kız mercimekli köfteyii kutluyorum seni arkadaşımmm

Akasyam kuzummm az kaldı zaten yakında bitecek o jel..Akıntının sebebi o gönlünü ferah tut..
Lavem canım iyigeceler diyemedim günaydın diyiyimmm

Bizimde bugün beişigimiz gelecekti ama bi sorun var sanırım hala gelmedi uyku setini bulamıyorlarmış