Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

yok öyle özel gün takıntısı olmadığı için garibimin:9:
bişey demedi
seneye kutlarım boşver dedim eşime:)
pembişlerede içim gitmedi değil hani yani
sen en son ne almıştın canım
bide güvenilir değil mi bu sitede

Canımm ben aldıklarımı genelillikle paylaşmadım ama bi sürü şey aldım:1:DUr bakıyım varmı fotoları..Evet güvenilir site kuzucummm ben sürekli butik bebe ve unnadodan alıyorumm..

günaydın kızlar. dün kontrole gittim. bebek gayet iyi. kolları bacakları gözüküyor artık. hareket etmeye de başlamış. tek olduğu kesinleşti. diğer kese tamamen kaybolmuş.

Rabbimm kucagına almayıda nasip etsinn canım bu bebek sana çektigin bütün sıkıntıları unuttursun inşallahhh..

İncimmm dün yazdıgını görmedim kuzummm teşekkür ederimm canım arkadaşımmm:54:

Ay sorma sıyırıcaz artık en sonunda yaaa düşün düşünnnn:1:
Eşimde aynen ölee inanırmısın akasyamm yeter artık dio kime ne kimi ne ilgilendirir ...
Ben kanserim dio çocuk kanser olursa Allah korusun senin ailen benimi suçlayacak böle şeyler düşünme ne olur dio

Hazadem alanında en iyi doktora gidiyorsun. Ultrasonda mutlaka bulgu verirdi. Mesela bizim hastalıkta da 20. haftada falan kesin anlaşılıyor. O zamanda bana deseler ki , bebeğin kemiklerinde hiçbir sorun yok ben artık rahatlarım. Tıp çok ileri çünkü. Senin de bu zamana kadar ultrasonda bulgun yoksa rahat ol. Bebeğin sağlıklı annesi :16:

Ben de birşey itiraf edeyim. Sağlık konusuna bu kadar takılmamın sebebi geçen hafta aldığımız ultrason görüntülerinin birinde bana sanki omurgası hafif eğri geldi. İşte o günden beri bu korku içime girdi :43: Aynur Hanım'a sordum. Aynur Hanım omurgası gayet iyi gelişmiş sorun yok dedi. Öyle demesine rağmen ben yine içimdeki kuşkuyu atamadım maalesef :25:

Akasyammm canım benmm bi iki bişey söylemek istiyorumm..
Biliyorumm çok zor düşünmemek ama,en azından şu yönden bakabilirsinn..
Eşinde tıpkı senn gibi ilk defa bebek sahibi olacakk ve onun bu heyecanlı döneminde ne kendine stres yapıp bu güzel günleri zehir et nede eşine..
Engel bırak bedende olsun yürekte olmasın,eger sana kalkıp bu lafı söylemeye yeltecek biri varsa o beyinden engellidir zaten:34:
Sen çok güzelll yerlere gelmiş çok güzel evlilik yapmışş ve çok güzel bi bebege anne olacak kadar güçlü bir kadınsın ..Bunların hiç birinin önüne senn engelin geçebildimi..
Ben emnmki sen bu cvs yi yaptırmayacaksın ve tekrar emnmki bebegin gayet saglıklı..
Kötü düşünme kuzumm lütfen kafandan herşeyi sil at elini karnına koy bebeginde kendini güvende hissetsinn..
Şuanda bu kadar stres yapıyorsun ama allah göstermesin bu strese dayanamayıp bebegine bişey olursa o zaman daha çok üzülürsün:38:
Kendinede eşinede bunu yaşatmaaa canım arkadaşımmm rabbim gönlündeki nasip edecek sana hiç merak etme..:38:

Nazım canım arkadaşım ağlattın beni :5: Haklısın bebeğimi çok üzdüm son günlerde. Onu üzmeye hakkım yok. Toparlanacağım inşallah. Sağlıklı olduğuna inanmak istiyorum. Kalbimi ferahlatmaya çalışıyorum. Allah yardımcımız olsun.

Eki Görüntüle 570419 Eki Görüntüle 570420

Kızlar bunlar kızıma yapmaya ugraştıgım yastıklarda sizce kurdelelimi daha güzel kurdelesizmi?

Kurdelelesi çok cici canım.. Ama Nesrin'in dediği gibi kurdelesizi daha kullanışlı olur..:34:

Ay kızlarrr ne olur yapmayın. Dua edin bol bol... Sağlıklı bebeleriniz üzmeyin onları.
Beni düşününnnn...
4 embriyomdan biri trizomi 21 di. birinde o da dahil her şey sorundu.
ve 4 lüde 10 da 1 down riski.
bir hafta önce amniyo sıvım gelmiş.
Allaha sığındım. Çok zor gerçekten ilk bebeği gördüm tek tek down belirtileri var mı ona baktım ilk şükürden sonra...

Nesrinciğim işte ben de her ultrasonda boyuna ve kemiklerine bakıyorum. Kabus gibi :25: En son omurga eğri gibi bir fikre kapıldım. O düşünce yetti bana. Günlerdir çok kötüyüm. Allah'a sığındım. Bakalım ilerleyen ultrasonlarda inşallah güzel haberler duyarım..

Güle güle kullan Mervişim :16: Hepsi çok güzel.. Ben de böyle esprili kıyafetler almak istiyorum. Ama daha hiçbirşey almadım.

günaydın kızlar. dün kontrole gittim. bebek gayet iyi. kolları bacakları gözüküyor artık. hareket etmeye de başlamış. tek olduğu kesinleşti. diğer kese tamamen kaybolmuş.

Gözün aydın canım.. Tek olsun bizim olsun :1:

şu hamilelik takvimini bir türlü yapamadım. sanırım merve tarif etmişti. sağ üstten kullanıcı kontrol panelini tıkladım. açılan sayfanın sağ tarafında ayarlarım bölümünün altında profilimi düzenle var. onu tıkladım. ama açılan sayfada bebeğimin doğum tarihi diye bir bölüm göremedim. yanlış yere mi baktım acaba?

Hazadem alanında en iyi doktora gidiyorsun. Ultrasonda mutlaka bulgu verirdi. Mesela bizim hastalıkta da 20. haftada falan kesin anlaşılıyor. O zamanda bana deseler ki , bebeğin kemiklerinde hiçbir sorun yok ben artık rahatlarım. Tıp çok ileri çünkü. Senin de bu zamana kadar ultrasonda bulgun yoksa rahat ol. Bebeğin sağlıklı annesi :16:

Ben de birşey itiraf edeyim. Sağlık konusuna bu kadar takılmamın sebebi geçen hafta aldığımız ultrason görüntülerinin birinde bana sanki omurgası hafif eğri geldi. İşte o günden beri bu korku içime girdi :43: Aynur Hanım'a sordum. Aynur Hanım omurgası gayet iyi gelişmiş sorun yok dedi. Öyle demesine rağmen ben yine içimdeki kuşkuyu atamadım maalesef :25:

Nazım canım arkadaşım ağlattın beni :5: Haklısın bebeğimi çok üzdüm son günlerde. Onu üzmeye hakkım yok. Toparlanacağım inşallah. Sağlıklı olduğuna inanmak istiyorum. Kalbimi ferahlatmaya çalışıyorum. Allah yardımcımız olsun.

Kurdelelesi çok cici canım.. Ama Nesrin'in dediği gibi kurdelesizi daha kullanışlı olur..:34:

Nesrinciğim işte ben de her ultrasonda boyuna ve kemiklerine bakıyorum. Kabus gibi :25: En son omurga eğri gibi bir fikre kapıldım. O düşünce yetti bana. Günlerdir çok kötüyüm. Allah'a sığındım. Bakalım ilerleyen ultrasonlarda inşallah güzel haberler duyarım..

Güle güle kullan Mervişim :16: Hepsi çok güzel.. Ben de böyle esprili kıyafetler almak istiyorum. Ama daha hiçbirşey almadım.

Oyy kıyamam kuzumm benmm üzme kendini sstres yapma..Bu arada benm ablamdada skolyoz vardı 2 kere çok büyük ameliyatlar geçirdi platin koydular vücudu kabul etmedi intihap kaptı küçücük bi çocuktu o zaman yavrum benmm..Ne zor şeyler yaşadı aklıma şimdi o geldi 3 ay hastanede kaldı annem yanında yattı psikolojik olarak çökmüştü..Şimdi çok şükür iyi sadece belinde boydan boya dikiş var..Onun içinde estetik ameliyat olucam diyor..
Onunda doguştan rahatsızlıgı..Şimdide ben evlendigim zaman ya eşim belim yüzünden,benden uzaklaşırsa diyor sonra bi silkeleniyor öyle eşi ben ne yapayım diyor..Tabi o böyle deyince benim içim acıyo ama elden bişey gelmiyor işte..

Canımm valla ben bunları süs yastıgı yapayım dedim o yüzden kurdeleli yaptım.:27:İnsan evde olunca sıkıntıdan saçma sapan şeylerele ugraşıyor:1:

Beşigimiz daha gelmedi deliricem yaaa:47:

şu hamilelik takvimini bir türlü yapamadım. sanırım merve tarif etmişti. sağ üstten kullanıcı kontrol panelini tıkladım. açılan sayfanın sağ tarafında ayarlarım bölümünün altında profilimi düzenle var. onu tıkladım. ama açılan sayfada bebeğimin doğum tarihi diye bir bölüm göremedim. yanlış yere mi baktım acaba?

Canım direk dogum tarihi yazıyordu ben öyle hatırlıyorumm ..Bebegimin dogum tarihi diye yzmıyorr

Tuliprosa ben arkadaslarin takviminden girmistim sende oyle yap
Mesela benim takvimin altinda en son yazan yaziya tikla orada bebeginin bilgilerini istiyor
Onlari doldur ok le ozaman islem tamamlaniyor

Kızlar beşigimiz geldi genç bi çocuk getirdi o içerde kuruyor evde servisciyle başbaşayız:1:Eşimde sürekli arıyor komşuyu çagır komşuyu çagır diye :1:
Anam çok utandımm adama çay içermisiniz diye sorsammı :27:

Kızlar beşigimiz geldi kuruldu çok güzel oldu ama cibinligini takmadı adam biz takacakmışız nasıl yapcaz yaa üfff

Kızlar beşigimiz geldi kuruldu çok güzel oldu ama cibinligini takmadı adam biz takacakmışız nasıl yapcaz yaa üfff

Cibinligin takilma yeri vardir buyuk ihtimalle hayirli olsun gule gule kullansin
Hayirli saglikli gunlerde kullansin minnosun canim benim bende birgun kzimin odasinin resmini cekiyom de
Yukliyeyim bide benim kzimin odasina yorum yapin bakalim

Maşallah bebeğine:nazar: canım çok sevindim.seninkide aynı benim gibi oldu bu kese olayı hayırlısı artık
maş. inş. böyle devam etsin doğurana kadar
ikinci kese için de hayırlısı olsun demekki hayırlısı böyleymiş

güle güle kullan merve ,yalnız sana tavsiye böyle önlükleri hep yıkamak gerekiyor
bi tane de muşamba tarzı olandan al onlar kolay siliniyor sürekli yıkamak gerekmiyor :34:

evet gittigidiyordan aldım normalde tek renkti ben hamsilere uygun pembeli mavili yaptırdım
dolabını da gitti gidiyordan alacağım sanırım çok uygun fiyata dolap buldum
oda yapmayacağım için idarelik bir dolap olsun yeter dedim bi de sade olsun dolabı ilerde oda yapınca başka bir odada kullanırım diyorum

bak dolap da şu
Eki Görüntüle 570647

bu arada sordun bak söyledim de gösterdim de :1:

yok tek kargoyla oluyor sanırım

sağolasın chnb

eşin muhabir mi :1: ne muhabiri ula ,benim eniştem ve ablam da medya sektöründe bak tanış çıkabiliriz heee :9:

herkese günaydın ıhlamurum eşliğinde kahvaltı yapıyorum :zeytin ,peynir,domates ,meyve ve yumurta tabiki :1:

Ben bunlara heveslendim diye aldım öylesine.yoksa netten almam giderim gözüm görür öyle alırım öyle daha iyi demi
bakalım cinsiyeti belli olsun şöyle bş 25. haftaya gelelim inş o zaman toplu aluşverişe çıkarım
dolapta çok güzelmiş ya bendeböyle 2 kapaklı istiyorum netten baktım çilek belis bu markalara hep 3 kapaklı
bende oda yapamayacağım evimiz 2+1 olduğu için mecburen yatak odasına kuracağım her şeyini
bu sene atamamız olabilir şimdi boş yere 6-7 aylığına taşınmayayım dedim

Akasyam kuzum nerden geldi aklına bende gşdşp baktım bebeğin ensesine şimdi
gayet düzgün gözüküyo bana göre tabi:9: ama bi aksilik olsaydı söylerdi doktor muhakkak
her şey yolunda süper demişti.İnşallahda öyle olur.ee doktorunun ağzından birebir duymuşsun daha ne kızzz:21:
Ben bunlara heveslendim öyle cici cici görünce dayanamadım.hele bi cinsiyetini öğrenelim inşallah
asıl o zaman başlarz inş rabbim nasip ederse

Tuliprosa maşallah yavruna. İnş böyle sağlıkla devam eder...
Delikız eşim polis muhabiri. Seninkiler tvde mi gazetede mi? Dolap da çok ciciymiş. Sağlıklı günlerde kullanmak nasip olsun inş.
Naz hadi gözün aydın :) Güle güle, sağlıkla kullanın inş.

Herkese selam :) Hayırlı cumalar :16:

Son düzenleme:
Kızlar beşigimiz geldi genç bi çocuk getirdi o içerde kuruyor evde servisciyle başbaşayız:1:Eşimde sürekli arıyor komşuyu çagır komşuyu çagır diye :1:
Anam çok utandımm adama çay içermisiniz diye sorsammı :27:

Senin eşinde aynı benim eşim gibiymiş:27::27:
Canım o cibiliğin iskeleti oluyor onu takıp geçireceksin işte cibinliği:26:
Fotoğraf istiyoruz ona göreee:52::52::52:

Delikız eşim polis muhabiri. Seninkiler tvde mi gazetede mi? Dolap da çok ciciymiş. Sağlıklı günlerde kullanmak nasip olsun inş.

Aleykümselam canım cuman mübarek olsun seninde:31:

selam kızlar herkes iyi maşallah:nazar::nazar:
okudum da yazmaya pek vaktim yok.
akasya sen perinatolog musun yahu:27: ilk haftalarda öyle görünüyolar fasülye gibi. doğduklarında bile öyle bükük oluyo sırt, sığamadıklarından. dr normal demiş sen takmışsın çok kızdım:20:

benim eniştem istihbarat şefi bir tv de ,ablam da eski gazetecilerden :34:

sağolasın inci daırıs başına inş. daha güzelleri senin olsun ..

Maşallah bebeğine:nazar: canım çok sevindim.seninkide aynı benim gibi oldu bu kese olayı hayırlısı artık

Ben bunlara heveslendim diye aldım öylesine.yoksa netten almam giderim gözüm görür öyle alırım öyle daha iyi demi
bakalım cinsiyeti belli olsun şöyle bş 25. haftaya gelelim inş o zaman toplu aluşverişe çıkarım
dolapta çok güzelmiş ya bendeböyle 2 kapaklı istiyorum netten baktım çilek belis bu markalara hep 3 kapaklı
bende oda yapamayacağım evimiz 2+1 olduğu için mecburen yatak odasına kuracağım her şeyini
bu sene atamamız olabilir şimdi boş yere 6-7 aylığına taşınmayayım dedim

bence de erkenden alma ,zamanı gelince alırsın
ben de şuan oda kurmayı gereksiz görüyorum ,bebek ne anlar odadan ,şimdi oda kursam ilerde kuramayacağım
çünkü alınan eşya atılmıyor ,şimdilik işimi görsün yeterli ,bence sen taşınacaksan hele hiç alma ,az ve öz olsun taşınırken kırılıp dökülüyor

hamsiler büyüsün 4-5 yaşına gelsin ,onların da isteğini göz önünde bulundurarak onlara en pahalısından orjinal bir oda kurmayı düşünüyorum inş.
mesela şunlar zevkimi yansıtan değişik odalar :1:

Eki Görüntüle 570847 Eki Görüntüle 570848 Eki Görüntüle 570849 Eki Görüntüle 570850

bu arada sen kpssye girdinmi kaç aldın

Back
X