Hazadem alanında en iyi doktora gidiyorsun. Ultrasonda mutlaka bulgu verirdi. Mesela bizim hastalıkta da 20. haftada falan kesin anlaşılıyor. O zamanda bana deseler ki , bebeğin kemiklerinde hiçbir sorun yok ben artık rahatlarım. Tıp çok ileri çünkü. Senin de bu zamana kadar ultrasonda bulgun yoksa rahat ol. Bebeğin sağlıklı annesi
Ben de birşey itiraf edeyim. Sağlık konusuna bu kadar takılmamın sebebi geçen hafta aldığımız ultrason görüntülerinin birinde bana sanki omurgası hafif eğri geldi. İşte o günden beri bu korku içime girdi

Aynur Hanım'a sordum. Aynur Hanım omurgası gayet iyi gelişmiş sorun yok dedi. Öyle demesine rağmen ben yine içimdeki kuşkuyu atamadım maalesef
Nazım canım arkadaşım ağlattın beni

Haklısın bebeğimi çok üzdüm son günlerde. Onu üzmeye hakkım yok. Toparlanacağım inşallah. Sağlıklı olduğuna inanmak istiyorum. Kalbimi ferahlatmaya çalışıyorum. Allah yardımcımız olsun.
Kurdelelesi çok cici canım.. Ama Nesrin'in dediği gibi kurdelesizi daha kullanışlı olur..
Nesrinciğim işte ben de her ultrasonda boyuna ve kemiklerine bakıyorum. Kabus gibi

En son omurga eğri gibi bir fikre kapıldım. O düşünce yetti bana. Günlerdir çok kötüyüm. Allah'a sığındım. Bakalım ilerleyen ultrasonlarda inşallah güzel haberler duyarım..
Güle güle kullan Mervişim

Hepsi çok güzel.. Ben de böyle esprili kıyafetler almak istiyorum. Ama daha hiçbirşey almadım.
Gözün aydın canım.. Tek olsun bizim olsun