- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #23.781
Ben o saglikli yazısını görmedim göremedim kısmet değilmiş
Ne yazıyo saglikli mı transfere uygun mu?
Ya banada verdiler o pgt listesini çok Kotu hastalıklar vardı
Yok parsiyel trozomi yok bilmem ne trozomi Allah esirgesin.
Bebeğim inş sagliklidir
benim 4 embriyom pgt ye girdi.
2 si için hasta yazıyordu. hasta olanların birinde monozmi 13? yazıyordu. embriyo zaten hasta olduğu için monozomi üzerine fazla durmamışlar sanırım.
1 i normal 1 i de taşıyıcı yazıyordu. başka bir kromozom anomalisi çıkmamıştı. ama 2 bebeğin hasta olduğunu görmek içimi burktu. bir ana hamile kalıp onları doğurduğumu düşündüm. içim parçalandı.
Translokasyonlar için fish yönteminin daha uygun olduğu fikrini ben hala anlayabilmiş değilim. Neye dayanarak daha uygun deniliyor merak ediyorum açıkçası. Telefonda anlaşmak biraz zor oluyor. En iyisi sanırım yüz yüze görüşmek.
Sen ne düşünüyorsun bilmiyorum canım ama ben Cumhur Bey'e çok güveniyorum.
bana göre fish ile bakıldığında herkes kadar risk almış oluyorsun. sonuçta insanlar normal yolla da hamile kalınca bu riskleri alıyor. hatta ikili ve üçlü tarama yaptırsak bile belli bir riski hala taşıyoruz. doktorlar da bunu kastediyor sanırım.
Canım direk dogum tarihi yazıyordu ben öyle hatırlıyorumm ..Bebegimin dogum tarihi diye yzmıyorr
Tuliprosa ben arkadaslarin takviminden girmistim sende oyle yap
Mesela benim takvimin altinda en son yazan yaziya tikla orada bebeginin bilgilerini istiyor
Onlari doldur ok le ozaman islem tamamlaniyor
sağolun kızlar o bölümü anca gördüm. yazdım ama şöyle bir yazı çıktı. "Bu alandaki Bebeğinizin Tahmini Doğum Tarihi yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun." şimdi bu mesajı göndereince bakacağım olmuş mu diye.
Kızlar beşigimiz geldi kuruldu çok güzel oldu ama cibinligini takmadı adam biz takacakmışız nasıl yapcaz yaa üfff
güle güle kullansın canım. kurarsınız cibinliği. fazla zor olmasa gerek.
Tuliprosa maşallah yavruna. İnş böyle sağlıkla devam eder...
Delikız eşim polis muhabiri. Seninkiler tvde mi gazetede mi? Dolap da çok ciciymiş. Sağlıklı günlerde kullanmak nasip olsun inş.
Naz hadi gözün aydın :) Güle güle, sağlıkla kullanın inş.
Herkese selam :) Hayırlı cumalar![]()
sağol canım.
kızlar geçmişi hep okudum ama hepinize tek tek mesaj yazamadım. iyi dilekleriniz için sağolun. allah hepimizin bebişlerine sağlık versin. bebişi olmayanlarada sağlıklı bebişler versin.