Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Ben o saglikli yazısını görmedim göremedim kısmet değilmiş:1:
Ne yazıyo saglikli mı transfere uygun mu?
Ya banada verdiler o pgt listesini çok Kotu hastalıklar vardı
Yok parsiyel trozomi yok bilmem ne trozomi Allah esirgesin.
Bebeğim inş sagliklidir

benim 4 embriyom pgt ye girdi.
2 si için hasta yazıyordu. hasta olanların birinde monozmi 13? yazıyordu. embriyo zaten hasta olduğu için monozomi üzerine fazla durmamışlar sanırım.
1 i normal 1 i de taşıyıcı yazıyordu. başka bir kromozom anomalisi çıkmamıştı. ama 2 bebeğin hasta olduğunu görmek içimi burktu. bir ana hamile kalıp onları doğurduğumu düşündüm. içim parçalandı.

Translokasyonlar için fish yönteminin daha uygun olduğu fikrini ben hala anlayabilmiş değilim. Neye dayanarak daha uygun deniliyor merak ediyorum açıkçası. Telefonda anlaşmak biraz zor oluyor. En iyisi sanırım yüz yüze görüşmek.
Sen ne düşünüyorsun bilmiyorum canım ama ben Cumhur Bey'e çok güveniyorum.

bana göre fish ile bakıldığında herkes kadar risk almış oluyorsun. sonuçta insanlar normal yolla da hamile kalınca bu riskleri alıyor. hatta ikili ve üçlü tarama yaptırsak bile belli bir riski hala taşıyoruz. doktorlar da bunu kastediyor sanırım.

Canım direk dogum tarihi yazıyordu ben öyle hatırlıyorumm ..Bebegimin dogum tarihi diye yzmıyorr

Tuliprosa ben arkadaslarin takviminden girmistim sende oyle yap
Mesela benim takvimin altinda en son yazan yaziya tikla orada bebeginin bilgilerini istiyor
Onlari doldur ok le ozaman islem tamamlaniyor

sağolun kızlar o bölümü anca gördüm. yazdım ama şöyle bir yazı çıktı. "Bu alandaki Bebeğinizin Tahmini Doğum Tarihi yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun." şimdi bu mesajı göndereince bakacağım olmuş mu diye.

Kızlar beşigimiz geldi kuruldu çok güzel oldu ama cibinligini takmadı adam biz takacakmışız nasıl yapcaz yaa üfff

güle güle kullansın canım. kurarsınız cibinliği. fazla zor olmasa gerek.

Tuliprosa maşallah yavruna. İnş böyle sağlıkla devam eder...
Delikız eşim polis muhabiri. Seninkiler tvde mi gazetede mi? Dolap da çok ciciymiş. Sağlıklı günlerde kullanmak nasip olsun inş.
Naz hadi gözün aydın :) Güle güle, sağlıkla kullanın inş.

Herkese selam :) Hayırlı cumalar :16:

sağol canım.

kızlar geçmişi hep okudum ama hepinize tek tek mesaj yazamadım. iyi dilekleriniz için sağolun. allah hepimizin bebişlerine sağlık versin. bebişi olmayanlarada sağlıklı bebişler versin.

benim eniştem istihbarat şefi bir tv de ,ablam da eski gazetecilerden :34:

sağolasın inci daırıs başına inş. daha güzelleri senin olsun ..

bence de erkenden alma ,zamanı gelince alırsın
ben de şuan oda kurmayı gereksiz görüyorum ,bebek ne anlar odadan ,şimdi oda kursam ilerde kuramayacağım
çünkü alınan eşya atılmıyor ,şimdilik işimi görsün yeterli ,bence sen taşınacaksan hele hiç alma ,az ve öz olsun taşınırken kırılıp dökülüyor

hamsiler büyüsün 4-5 yaşına gelsin ,onların da isteğini göz önünde bulundurarak onlara en pahalısından orjinal bir oda kurmayı düşünüyorum inş.
mesela şunlar zevkimi yansıtan değişik odalar :1:

Eki Görüntüle 570847 Eki Görüntüle 570848 Eki Görüntüle 570849 Eki Görüntüle 570850

bu arada sen kpssye girdinmi kaç aldın
Bu odalarda çok masalsı valla:1: ilk defa gördüm bölyesinide:9:
Bizim daha doğu görevimiz duruyo canım işte eşim polis memuru olduğu için
ben grdim kpssye bi kere 76 almıştım ama doğuyu felan yazmamışım salak gibi gitmişim bursayı ankarayı yazmışım:27:
belki doğunun ucra köşelerini yazsaydım atanırdım:31:

selam kızlar herkes iyi maşallah:nazar::nazar:
okudum da yazmaya pek vaktim yok.
akasya sen perinatolog musun yahu:27: ilk haftalarda öyle görünüyolar fasülye gibi. doğduklarında bile öyle bükük oluyo sırt, sığamadıklarından. dr normal demiş sen takmışsın çok kızdım:20:

Ay Mattika canım ne güldüm yaaa:9::9::9:
İyi dedin valla ahh akasyaa ahh:15:

Bu odalarda çok masalsı valla:1: ilk defa gördüm bölyesinide:9:
Bizim daha doğu görevimiz duruyo canım işte eşim polis memuru olduğu için
ben grdim kpssye bi kere 76 almıştım ama doğuyu felan yazmamışım salak gibi gitmişim bursayı ankarayı yazmışım:27:
belki doğunun ucra köşelerini yazsaydım atanırdım:31:

evet benim ev kendim olduğu için bu odaları kurabilir yapabilirim o yüzden ileriye saklıyorum hepsini
bi kere olsun tam olsun istiyorum
ha gezen biri olsam tabiki bunları yapamazdım ama ev kendimin olunca inş. farklı planlarım var ileriye dönük

senin branşın ne peki ,doğuyu da yazsan genel olarak 80 ve üstü atanıyor
bi de doğunun ücra köşelerini herkes aynı mantıkla yazıyor ,artık oraların puanı çok daha yüksek
ancak böyle bilinmeyen illeri gözden kaçmış yerleri tespit edip yazmak lazım

Akasyam kuzum nerden geldi aklına bende gşdşp baktım bebeğin ensesine şimdi
gayet düzgün gözüküyo bana göre tabi:9: ama bi aksilik olsaydı söylerdi doktor muhakkak
her şey yolunda süper demişti.İnşallahda öyle olur.ee doktorunun ağzından birebir duymuşsun daha ne kızzz:21:
Ben bunlara heveslendim öyle cici cici görünce dayanamadım.hele bi cinsiyetini öğrenelim inşallah
asıl o zaman başlarz inş rabbim nasip ederse

Bişey yoktur kuzum.. Sen bana bakma :1: Doktoruna güven..

selam kızlar herkes iyi maşallah:nazar::nazar:
okudum da yazmaya pek vaktim yok.
akasya sen perinatolog musun yahu:27: ilk haftalarda öyle görünüyolar fasülye gibi. doğduklarında bile öyle bükük oluyo sırt, sığamadıklarından. dr normal demiş sen takmışsın çok kızdım:20:

Mattikim ben perinatolog değilim. Düpedüz deliyim :1: Takıntılıyım. :37: Eşim de çok kızıyor bana. Tüketiyorum onu :51:

evet benim ev kendim olduğu için bu odaları kurabilir yapabilirim o yüzden ileriye saklıyorum hepsini
bi kere olsun tam olsun istiyorum
ha gezen biri olsam tabiki bunları yapamazdım ama ev kendimin olunca inş. farklı planlarım var ileriye dönük

senin branşın ne peki ,doğuyu da yazsan genel olarak 80 ve üstü atanıyor
bi de doğunun ücra köşelerini herkes aynı mantıkla yazıyor ,artık oraların puanı çok daha yüksek
ancak böyle bilinmeyen illeri gözden kaçmış yerleri tespit edip yazmak lazım

Evet kimbilir daha hangi şehirlerde yaşayacağız nerelere taşınacağız allah bilir
bir yerde en fazla 3-4 sene kalınabiliyor.ev almakta biizm için sadece bir hayal
ben ön lisans mezunuyum.dediğin gibi millet şimdide orayı tercih ediyo bi yığılma var
ama bu işler kısmet işi tabi kısmetimizde yokmuş demekki böylesi daha iyi benim için
şimdi düşünüyorum çalışıyor olsaydım hayatta yapamazdım bırakırdım işi muhtemelen
öldüm resmen şu 3 aydır

Bişey yoktur kuzum.. Sen bana bakma :1: Doktoruna güven..

Mattikim ben perinatolog değilim. Düpedüz deliyim :1: Takıntılıyım. :37: Eşim de çok kızıyor bana. Tüketiyorum onu :51:

yok hani down sendrolmu olup olmadığı ordan bide burun kemiğinden anlaşılıyormuş ya
ahh keşke sende güvensen doktoruna canikomm:9:

yok hani down sendrolmu olup olmadığı ordan bide burun kemiğinden anlaşılıyormuş ya
ahh keşke sende güvensen doktoruna canikomm:9:

Ya yeni birşey öğrendim. Acıbadem harici bir yere gittiğimizde bizim sigorta limitimiz düşüyormuş. Acıbadem'e gittiğimizde düşmüyormuş. Ben de Acıbadem'deki bir perinatologtan randevu aldım. Epey iyi yorumlar var. Haftaya cumartesi gideceğim. Eğer beğenirsem , elektriğim tutarsa belki ikili götürürüm. Arada ona da giderim. :34: Sen memnun musun Mervem ? Erdem Hastanesi benim işyerimin dibinde. Her akşam önünden geçiyoruz.:1:

Ya yeni birşey öğrendim. Acıbadem harici bir yere gittiğimizde bizim sigorta limitimiz düşüyormuş. Acıbadem'e gittiğimizde düşmüyormuş. Ben de Acıbadem'deki bir perinatologtan randevu aldım. Epey iyi yorumlar var. Haftaya cumartesi gideceğim. Eğer beğenirsem , elektriğim tutarsa belki ikili götürürüm. Arada ona da giderim. :34: Sen memnun musun Mervem ? Erdem Hastanesi benim işyerimin dibinde. Her akşam önünden geçiyoruz.:1:

Sen Arda Beyden vazgeçtin galiba ya akasyam o gün hazade anlattıda ne bileyim benim pek hoşuma gitmedi yaa:50:
tabi herkes aynı şeyleri yaşayacak diye bir şey yok mesela Nesrin ablada çok memnundu
İnşallah memnun kalırsın bu doktorundan elektrik alırsınız birbirinizden:27:
Ben şimdilik memnunum canım tüp+pgt olduğu için özen gösteriyor doktorum sağolsun
bide arzu hanımın arkadaşı zaten ilk gittiğimde bi an alışamadım
hani memorıal nerdee erdem nerdee yanii ama alıştım şimdi
erdemin her önünden geçişinde beni hatırla kızz:27:

Sen Arda Beyden vazgeçtin galiba ya akasyam o gün hazade anlattıda ne bileyim benim pek hoşuma gitmedi yaa:50:
tabi herkes aynı şeyleri yaşayacak diye bir şey yok mesela Nesrin ablada çok memnundu
İnşallah memnun kalırsın bu doktorundan elektrik alırsınız birbirinizden:27:
Ben şimdilik memnunum canım tüp+pgt olduğu için özen gösteriyor doktorum sağolsun
bide arzu hanımın arkadaşı zaten ilk gittiğimde bi an alışamadım
hani memorıal nerdee erdem nerdee yanii ama alıştım şimdi
erdemin her önünden geçişinde beni hatırla kızz:27:

Hatırlamaz olur muyum :1: Zaten o gün gelemedim diye üzüldüm. Nasip olmadı. Tam hazırlandık kayınvalidemlerden çıkacağız bu leke oldu. Hatta İncimle bile telde konuşmuştuk. Geliyorum dedim. Kısmet işte.. Belki bir ara başka bir yerde toplanırız..

Canım ben Arda Bey'den mecburen vazgeçtim. Acıbadem sigorta geçmiyor orda. Fatura alıp gönderiyorsun. Sonra hesabına ödüyorlar flan. Uğraşamam o işle. hazade'ye yapılanları ise zaten ilk yapıldığında tasvip etmedim. :20: Aslında Memorial'dan memnunum ama sigorta limitim düşüyor. Yol uzak. O nedenle tereddütüm var. Bir de hala tüp bebekteyim. Riskli gebeliğe aktarılmadım. O yüzden bir riskli gebelik uzmanına görünmek istedim. Bu doktorla ilgili de güzel yorumlar var. İsmi Melih Atahan Güven. Bir deneyelim bakalım. Çocuk doğmadan önce ben inşallah doktorumu bulmuş olacağım. :1:

Hatırlamaz olur muyum :1: Zaten o gün gelemedim diye üzüldüm. Nasip olmadı. Tam hazırlandık kayınvalidemlerden çıkacağız bu leke oldu. Hatta İncimle bile telde konuşmuştuk. Geliyorum dedim. Kısmet işte.. Belki bir ara başka bir yerde toplanırız..

Canım ben Arda Bey'den mecburen vazgeçtim. Acıbadem sigorta geçmiyor orda. Fatura alıp gönderiyorsun. Sonra hesabına ödüyorlar flan. Uğraşamam o işle. hazade'ye yapılanları ise zaten ilk yapıldığında tasvip etmedim. :20: Aslında Memorial'dan memnunum ama sigorta limitim düşüyor. Yol uzak. O nedenle tereddütüm var. Bir de hala tüp bebekteyim. Riskli gebeliğe aktarılmadım. O yüzden bir riskli gebelik uzmanına görünmek istedim. Bu doktorla ilgili de güzel yorumlar var. İsmi Melih Atahan Güven. Bir deneyelim bakalım. Çocuk doğmadan önce ben inşallah doktorumu bulmuş olacağım. :1:

Ay canım valla sende bi dikiş tutturamadın hee:9:
Düzenli bir doktorunun olması çok iyi olur insanın güven duygusu şey oluyo valla:1:
Aman dediğin gibi o işte yorar insanı ilk önce öde sonra al o ödediğini tırı vırı valla geç o işi
inşallah bu Melih beyden memnun kalırsın
bide ben sana daha öncede söylemiştim gideceiğin hastanenin sana yakın olması büyük bir avantaj

Cibinligin takilma yeri vardir buyuk ihtimalle hayirli olsun gule gule kullansin
Hayirli saglikli gunlerde kullansin minnosun canim benim bende birgun kzimin odasinin resmini cekiyom de
Yukliyeyim bide benim kzimin odasina yorum yapin bakalim
Koy canımm kooyy görelimmm.. :)
Tuliprosa maşallah yavruna. İnş böyle sağlıkla devam eder...
Delikız eşim polis muhabiri. Seninkiler tvde mi gazetede mi? Dolap da çok ciciymiş. Sağlıklı günlerde kullanmak nasip olsun inş.
Naz hadi gözün aydın :) Güle güle, sağlıkla kullanın inş.

Herkese selam :) Hayırlı cumalar :16:
Sagoll canımmm benm daha iyisi sana inşallahhhh.
Senin eşinde aynı benim eşim gibiymiş:27::27:
Canım o cibiliğin iskeleti oluyor onu takıp geçireceksin işte cibinliği:26:
Fotoğraf istiyoruz ona göreee:52::52::52:

Koycam söz bebegimm :60:

benim 4 embriyom pgt ye girdi.
2 si için hasta yazıyordu. hasta olanların birinde monozmi 13? yazıyordu. embriyo zaten hasta olduğu için monozomi üzerine fazla durmamışlar sanırım.
1 i normal 1 i de taşıyıcı yazıyordu. başka bir kromozom anomalisi çıkmamıştı. ama 2 bebeğin hasta olduğunu görmek içimi burktu. bir ana hamile kalıp onları doğurduğumu düşündüm. içim parçalandı.

bana göre fish ile bakıldığında herkes kadar risk almış oluyorsun. sonuçta insanlar normal yolla da hamile kalınca bu riskleri alıyor. hatta ikili ve üçlü tarama yaptırsak bile belli bir riski hala taşıyoruz. doktorlar da bunu kastediyor sanırım.

sağolun kızlar o bölümü anca gördüm. yazdım ama şöyle bir yazı çıktı. "Bu alandaki Bebeğinizin Tahmini Doğum Tarihi yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun." şimdi bu mesajı göndereince bakacağım olmuş mu diye.

güle güle kullansın canım. kurarsınız cibinliği. fazla zor olmasa gerek.

sağol canım.

kızlar geçmişi hep okudum ama hepinize tek tek mesaj yazamadım. iyi dilekleriniz için sağolun. allah hepimizin bebişlerine sağlık versin. bebişi olmayanlarada sağlıklı bebişler versin.

Sagol canımmm seninde hamilelik takvimin hayırlı olsunnn:16::16:

Hazademmm nerelerde acabaaa

$64634_121416504686265_1812955943_n.webp$148245_121416338019615_710656562_n.webp$312820_121416411352941_879329394_n.webp$486997_121416448019604_430815483_n.webp$537654_121416574686258_1925635254_n (1).webp$432197_4629058177239_1667624127_n.webp
Özlem hadi sendende foto bekliyoruz canım koyacağım demişsin ona göreee:32:

fotolar biraz bulanik idare edin kizlar o beyaz dolabin yatagida var ama o benim odamda
kizim suanda onda yatiyor teyzeleri dogacak olan bebisimiz bu besikte yatacak
hicbirisine para vermedim hepsini arkadaslarimiz verdi hepsine cok cok tesekkur ediyorum

Hadi hayirli olsun seninde buradan takip ederiz artik

Çok yakıştı canımm çok güzel oldu:nazar::emir_bebek:

sağolun kızlar.

bende dün doktoruma takipleri artık başka bir yerde yaptırabileceğimi söyledim. aslında memnunum ama tüp bebek merkezi diye gebelik takipleri ikinci planda kalır diye düşünüyordum. doktor hanım olumlu karşıladı sadece arada arar bizide durumdan haberdar edersin dedi. çıkınca bir kötü oldum. sonuçta orda başından beri her şeyi paylaşmıştık. sonuçta bizim gebeliğimiz herkesinki gibi değil. sanırım oraya devam edeceğim yine. bu doktor seçimi zor iş ya.

fotolar biraz bulanik idare edin kizlar o beyaz dolabin yatagida var ama o benim odamda
kizim suanda onda yatiyor teyzeleri dogacak olan bebisimiz bu besikte yatacak
hicbirisine para vermedim hepsini arkadaslarimiz verdi hepsine cok cok tesekkur ediyorum

maşallah kızın çok tatlı. allah bağışlasın. beşikte çok hoşmuş. o beşiği tüllerle falan süsleyip çok pahalıya satıyorlar. ilk başta çok özenmiştim ama sonra kullanışlı olmaz diye vazgeçtim.

maşallah kızın çok tatlı. allah bağışlasın. beşikte çok hoşmuş. o beşiği tüllerle falan süsleyip çok pahalıya satıyorlar. ilk başta çok özenmiştim ama sonra kullanışlı olmaz diye vazgeçtim.

En fazla 6 ay kullanabiliyorsun canim bebek hareketlenince kullanamazsin dusme riski cok yuksek
Dedigim gibi arkadasim verdi sagolsun beni kurtardi yani baska susletide varda kullanmadigim icin takmadim
Kizimdan sonra cikartip yikadim kaldirdim ama yine akarim heralde

Back
X