- 29 Mayıs 2011
- 21.447
- 48
- 163
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #23.801
Özlem canım o küçük beşik çook tatlı çok beğeniyorum ben o beşiklerii
güle güle uyusun bebeğin içinde kızını nerde yatırıyorsun
maşallah uslu usluda oturmuş ama eminim böyle durduğu gibi değildir
Orada gordugun alt acma dolabi takim dolabi arkadas kendisi kullaniyor
Yatagida benim kendi yatakodamda benim odamda yatiyor ama sukurki yataginda uyuyor
Evet yeni banyo yapmisti onun yorgunlugunda rahatligindan oyle oturuyordu
Ama cok yaraaz bir cocukda degil ben cok memnunum kizimin huyundan
Birak dedin mi birakir oyle aglama isteme huyu yok insallah hep boyle devam eder
Aglasa bile saniyeliktir yani hc uzerine dusmemeye calistim ben herseyini kendisi yapti
Emeklemek desen yurumek desen hepsini kendi kendine basardi cok becerikli masallah
Cok dustu kalkti hic bakmadim o yuzden de aglamaz yani bu konuda cok dikkatli ol merve
Psikoloklar bie soyluyor cocuklar dusunce anneler hemen ne oldu acidimi ay canim dedikce
Cocuklar cok aglak olurmus ben zaten cevremdende cok ornek aliyodum boyle yapmamaya calisicam diyodum
Sen Arda Beyden vazgeçtin galiba ya akasyam o gün hazade anlattıda ne bileyim benim pek hoşuma gitmedi yaa
tabi herkes aynı şeyleri yaşayacak diye bir şey yok mesela Nesrin ablada çok memnundu
İnşallah memnun kalırsın bu doktorundan elektrik alırsınız birbirinizden
Ben şimdilik memnunum canım tüp+pgt olduğu için özen gösteriyor doktorum sağolsun
bide arzu hanımın arkadaşı zaten ilk gittiğimde bi an alışamadım
hani memorıal nerdee erdem nerdee yanii ama alıştım şimdi
erdemin her önünden geçişinde beni hatırla kızz
Maşallah canım çok tatlı ama kızın
ne güzel yetiştirmişsin
bende bunları yapabilirim inşallah dediklerine katışıyorum
mücadeleci olsun kendi öğrensin
bende gittim arda beye ama bize ilk muayenedeki gibi davranmadı sanki neden burdasınız bir an önce gidin der gibi geçiştirdi tüp bebek önerdi pgt ile sizi cem beyle görüştüreyim dedi benim 2 dşüğüm var 2.sinde kalbi durdu bebeğin genetik test sonucum için yüzde 4 dedi sağlıksız olması yani 25 hücrenin birinde varmış bozukluk çok yuvarlak konuştu normal yolla da sağlıklı bebek olabilir falan dedi ama tavrını h,ç beğenmedim bu sefer çok kararsızım akasya ve merve sizin probleminiz neydi doktorunuz arda bey mi onunla mı gebe kaldınız
Canım akasyada bende tüp bebek yöntemiyle gebeyiz şuan
herşey yolunda gibi inşallah sağlıcakla yavrularımızı kucağımıza alırız
bende iki defa düşük yaptım.hayır ben hiç gitmedim Arda beye
mama çok iddialı konuşuyor değilmi ben bilirim ben ederim gibisinden
arkadaşlar öyle diyor.bende kromozom translokasyonu var canım
benim doktorum memorıaldeki Arzu hanımdı
şuan gebemisiniz siz
sağolun kızlar.
bende dün doktoruma takipleri artık başka bir yerde yaptırabileceğimi söyledim. aslında memnunum ama tüp bebek merkezi diye gebelik takipleri ikinci planda kalır diye düşünüyordum. doktor hanım olumlu karşıladı sadece arada arar bizide durumdan haberdar edersin dedi. çıkınca bir kötü oldum. sonuçta orda başından beri her şeyi paylaşmıştık. sonuçta bizim gebeliğimiz herkesinki gibi değil. sanırım oraya devam edeceğim yine. bu doktor seçimi zor iş ya.
bende gittim arda beye ama bize ilk muayenedeki gibi davranmadı sanki neden burdasınız bir an önce gidin der gibi geçiştirdi tüp bebek önerdi pgt ile sizi cem beyle görüştüreyim dedi benim 2 dşüğüm var 2.sinde kalbi durdu bebeğin genetik test sonucum için yüzde 4 dedi sağlıksız olması yani 25 hücrenin birinde varmış bozukluk çok yuvarlak konuştu normal yolla da sağlıklı bebek olabilir falan dedi ama tavrını h,ç beğenmedim bu sefer çok kararsızım akasya ve merve sizin probleminiz neydi doktorunuz arda bey mi onunla mı gebe kaldınız
Ay kızlarrr ne olur yapmayın. Dua edin bol bol... Sağlıklı bebeleriniz üzmeyin onları.
Beni düşününnnn...
4 embriyomdan biri trizomi 21 di. birinde o da dahil her şey sorundu.
ve 4 lüde 10 da 1 down riski.
bir hafta önce amniyo sıvım gelmiş.
Allaha sığındım. Çok zor gerçekten ilk bebeği gördüm tek tek down belirtileri var mı ona baktım ilk şükürden sonra...
canım buradayım:)) 2 sayfa baktım yalnızca. Çok vaktim olmuyor. diğer topiğe yazıyorum buraya bakayım diyorum bebe uyanıyor...
Akideciğim tebrik ederim hamileymişsin sanırım doğal. Allah tamamına erdirsin...
delikız güle güle kullanın.
incim eşin gitmiş galiba... Allah kavuştursun..
mervişim karnın doymuş oh....
,Akidem evet canım eşim muhabir olduğu için çok fazla program oluyor. Pazartesi hayırlı haberle gel inş.
Mervem ah kuzum nedir senin bu bulantılardan çektiğin
Chnb sağol canım. Her şey yolunda mı?
Nazım iki haliyle de çok güzel. Ellerine sağlık...
Akasyam şaplak sırası sendeYapmayın kızlar ne olur En güzel zamanlarınızı zehir etmeyin ne kendinize ne eşinize.
canım,cok sevindim,sağlıkla kucağına almak nasip olsun..günaydın kızlar. dün kontrole gittim. bebek gayet iyi. kolları bacakları gözüküyor artık. hareket etmeye de başlamış. tek olduğu kesinleşti. diğer kese tamamen kaybolmuş.
beklenen besşik geldi demek nazcım,hadi gözün aydın güle güle kullansın eylül prenses:))bu arada yastıkların cok güzel olmuş bence de kurdelesiz daha kullanışlı sankı cnmKızlar beşigimiz geldi genç bi çocuk getirdi o içerde kuruyor evde servisciyle başbaşayızEşimde sürekli arıyor komşuyu çagır komşuyu çagır diye
Anam çok utandımm adama çay içermisiniz diye sorsammı
hayırlı cumalar cnm..Tuliprosa maşallah yavruna. İnş böyle sağlıkla devam eder...
Delikız eşim polis muhabiri. Seninkiler tvde mi gazetede mi? Dolap da çok ciciymiş. Sağlıklı günlerde kullanmak nasip olsun inş.
Naz hadi gözün aydın :) Güle güle, sağlıkla kullanın inş.
Herkese selam :) Hayırlı cumalar
seçtiğin odalar cok orjınal hakıkaten cnm,insallah ileride gönlüne göre yaparsın hamsi kuşlarına lazımm tabii:))benim eniştem istihbarat şefi bir tv de ,ablam da eski gazetecilerden
sağolasın inci daırıs başına inş. daha güzelleri senin olsun ..
bence de erkenden alma ,zamanı gelince alırsın
ben de şuan oda kurmayı gereksiz görüyorum ,bebek ne anlar odadan ,şimdi oda kursam ilerde kuramayacağım
çünkü alınan eşya atılmıyor ,şimdilik işimi görsün yeterli ,bence sen taşınacaksan hele hiç alma ,az ve öz olsun taşınırken kırılıp dökülüyor
hamsiler büyüsün 4-5 yaşına gelsin ,onların da isteğini göz önünde bulundurarak onlara en pahalısından orjinal bir oda kurmayı düşünüyorum inş.
mesela şunlar zevkimi yansıtan değişik odalar
Eki Görüntüle 570847 Eki Görüntüle 570848 Eki Görüntüle 570849 Eki Görüntüle 570850
bu arada sen kpssye girdinmi kaç aldın
Bişey yoktur kuzum.. Sen bana bakmaDoktoruna güven..
Mattikim ben perinatolog değilim. Düpedüz deliyimTakıntılıyım. Eşim de çok kızıyor bana. Tüketiyorum onu
Hatırlamaz olur muyumZaten o gün gelemedim diye üzüldüm. Nasip olmadı. Tam hazırlandık kayınvalidemlerden çıkacağız bu leke oldu. Hatta İncimle bile telde konuşmuştuk. Geliyorum dedim. Kısmet işte.. Belki bir ara başka bir yerde toplanırız..
Canım ben Arda Bey'den mecburen vazgeçtim. Acıbadem sigorta geçmiyor orda. Fatura alıp gönderiyorsun. Sonra hesabına ödüyorlar flan. Uğraşamam o işle. hazade'ye yapılanları ise zaten ilk yapıldığında tasvip etmedim.Aslında Memorial'dan memnunum ama sigorta limitim düşüyor. Yol uzak. O nedenle tereddütüm var. Bir de hala tüp bebekteyim. Riskli gebeliğe aktarılmadım. O yüzden bir riskli gebelik uzmanına görünmek istedim. Bu doktorla ilgili de güzel yorumlar var. İsmi Melih Atahan Güven. Bir deneyelim bakalım. Çocuk doğmadan önce ben inşallah doktorumu bulmuş olacağım.
Akasyacığım,cnm bence senin bebiş gayet sağlıklı ben nedense böyle hissediyorum ayrıca pgt den de böyle cıktı.. .ancak ınsanın kafasına bişeyler girdimi de çıkmayabiliyor,ben senin yerinde olsam bu soru işaretlerine son vermek için nette bulmuştum istanbulda cok ıyı bir perinatolog vardı adını unuttun ama bakayım bırara ona randevu alır giderdim aklında olsun..
bu melih bey kadıkoy acıbademdeki dr mu?ben ona 2, düşüğüm zamanında gitmiştim cok araştırmamıştım ama sakın relax bir dr o kadar biliyorum..inşallah içine sinen bir dr bulabilirsin biranönce..
inş. doğunun ii yerlerinden olur ,şöyle karadenizde doğu yerine geçen yerlerden biri olursa daha ii olurEvet kimbilir daha hangi şehirlerde yaşayacağız nerelere taşınacağız allah bilir
bir yerde en fazla 3-4 sene kalınabiliyor.ev almakta biizm için sadece bir hayal
ben ön lisans mezunuyum.dediğin gibi millet şimdide orayı tercih ediyo bi yığılma var
ama bu işler kısmet işi tabi kısmetimizde yokmuş demekki böylesi daha iyi benim için
şimdi düşünüyorum çalışıyor olsaydım hayatta yapamazdım bırakırdım işi muhtemelen
öldüm resmen şu 3 aydır
fotolar biraz bulanik idare edin kizlar o beyaz dolabin yatagida var ama o benim odamda
kizim suanda onda yatiyor teyzeleri dogacak olan bebisimiz bu besikte yatacak
hicbirisine para vermedim hepsini arkadaslarimiz verdi hepsine cok cok tesekkur ediyorum
güle güle büyüsün inş. özlem
teşekkür ederimseçtiğin odalar cok orjınal hakıkaten cnm,insallah ileride gönlüne göre yaparsın hamsi kuşlarına lazımm tabii:))
inş. doğunun ii yerlerinden olur ,şöyle karadenizde doğu yerine geçen yerlerden biri olursa daha ii olurEvet kimbilir daha hangi şehirlerde yaşayacağız nerelere taşınacağız allah bilir
bir yerde en fazla 3-4 sene kalınabiliyor.ev almakta biizm için sadece bir hayal
ben ön lisans mezunuyum.dediğin gibi millet şimdide orayı tercih ediyo bi yığılma var
ama bu işler kısmet işi tabi kısmetimizde yokmuş demekki böylesi daha iyi benim için
şimdi düşünüyorum çalışıyor olsaydım hayatta yapamazdım bırakırdım işi muhtemelen
öldüm resmen şu 3 aydır
fotolar biraz bulanik idare edin kizlar o beyaz dolabin yatagida var ama o benim odamda
hicbirisine para vermedim hepsini arkadaslarimiz verdi hepsine cok cok tesekkur ediyorum
teşekkür ederimseçtiğin odalar cok orjınal hakıkaten cnm,insallah ileride gönlüne göre yaparsın hamsi kuşlarına lazımm tabii:))
Biliorum cnm minaya yapıcagını kıyamam sana n geregi var sende uğraşma dinlen az kaldı bakkkSana degill minaya yapıcazzzz
Miss ki ne miss evimizzz bebek koktuuuu
Çok güzel olmuş cnm güle güle kullansın Eylül hanım ama fiyonklu daha güzelde kullanış açısından sanki kurdelasız :)Eki Görüntüle 570419 Eki Görüntüle 570420
Kızlar bunlar kızıma yapmaya ugraştıgım yastıklarda sizce kurdelelimi daha güzel kurdelesizmi?
Ah kuzum az kaldı dayan geçicek bu zamanlar benim gibi doymadıgın zamanlar olucak tam tamınaaaa 9 kilo almışım :))Rahatsızdım biraz canım giremedim
uff şu salı günü gelsede doktora gitsek artık serum mu takıyo ne yapıyosa yapsın bana
Sen ne zaman gidecektin?
Tek kargo ödüosun cnmKızlar ben butik bebeden bir şeyler alacağım beğendiğim bir iki parça bir şey var
mesela aynı markanın 2-3 ürününü alacağım hepsine ayrı kargo ücretimi vereceğim yoksa
bir kargo ücreti mi olacak o iki üç parçaya görürseniz hemen cevap yazarmısınız
onarı almak istiyorum kampanya bitmeden
İnşallah cnm inşallah sağlıkla gelirler vallahi insan korkuo n bilimAy kızlarrr ne olur yapmayın. Dua edin bol bol... Sağlıklı bebeleriniz üzmeyin onları.
Beni düşününnnn...
4 embriyomdan biri trizomi 21 di. birinde o da dahil her şey sorundu.
ve 4 lüde 10 da 1 down riski.
bir hafta önce amniyo sıvım gelmiş.
Allaha sığındım. Çok zor gerçekten ilk bebeği gördüm tek tek down belirtileri var mı ona baktım ilk şükürden sonra...
canım buradayım:)) 2 sayfa baktım yalnızca. Çok vaktim olmuyor. diğer topiğe yazıyorum buraya bakayım diyorum bebe uyanıyor...
Nice yıllara cnm dilerim hep ele ele yaşlanısınız ...Kızlarrr yarın kocamınnn dogum günü çok heyecanlıyım vallahhiii
Canımmm kocamm iyiki dogmuşşş tam 7 senedir beraberizz çok duygulandımmm
Yarın sabah kalkayım onu işe ben yolculayımmm sevinsin babamızz
Ohhh çok şükür cnm inşallah sağlıkla alırsın yawrunu kucagına ...günaydın kızlar. dün kontrole gittim. bebek gayet iyi. kolları bacakları gözüküyor artık. hareket etmeye de başlamış. tek olduğu kesinleşti. diğer kese tamamen kaybolmuş.
Hazadem alanında en iyi doktora gidiyorsun. Ultrasonda mutlaka bulgu verirdi. Mesela bizim hastalıkta da 20. haftada falan kesin anlaşılıyor. O zamanda bana deseler ki , bebeğin kemiklerinde hiçbir sorun yok ben artık rahatlarım. Tıp çok ileri çünkü. Senin de bu zamana kadar ultrasonda bulgun yoksa rahat ol. Bebeğin sağlıklı annesi
Ben de birşey itiraf edeyim. Sağlık konusuna bu kadar takılmamın sebebi geçen hafta aldığımız ultrason görüntülerinin birinde bana sanki omurgası hafif eğri geldi. İşte o günden beri bu korku içime girdiAynur Hanım'a sordum. Aynur Hanım omurgası gayet iyi gelişmiş sorun yok dedi. Öyle demesine rağmen ben yine içimdeki kuşkuyu atamadım maalesef :25
öldüm resmen şu 3 aydır
Ewet cnm doktorum çok iyi hakikaten ama işde o şüphe yokmu o şüphe :18::18:
İnşallah 20. haftanda sorun yok git ewine artık rahat ayat diycekler kuzum ...
Ahhh Akasyam ya aşk olsun sen n bakıosun ultrasyon görüntüsüne yaaa
bugun nasıl saağuktu kızlar hava ya istanbulda,pazara gittim geldim,biraz ağırda taşıdım sanırım,, yağmurdan ıslandım hala ısınamadım..hazadecim nerdesin kuşum seni göremedim geçmişe şöle geçtim ama ıyımısın cnm?
akasyacığım buarada perinatogun ismini buldum..prf dr atıl yüksel..gebelik takıbı yapmıyor ama detaylı ınceleme ve testleri yapıyormuş cnm..
ben bir gidiyim şu ılacı unuttum gene vprogestan tablet offf hamen yapimm..görüşürüz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?