Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Özlem canım o küçük beşik çook tatlı çok beğeniyorum ben o beşiklerii
güle güle uyusun bebeğin içinde kızını nerde yatırıyorsun
maşallah uslu usluda oturmuş ama eminim böyle durduğu gibi değildir

Orada gordugun alt acma dolabi takim dolabi arkadas kendisi kullaniyor
Yatagida benim kendi yatakodamda benim odamda yatiyor ama sukurki yataginda uyuyor

Evet yeni banyo yapmisti onun yorgunlugunda rahatligindan oyle oturuyordu
Ama cok yaraaz bir cocukda degil ben cok memnunum kizimin huyundan
Birak dedin mi birakir oyle aglama isteme huyu yok insallah hep boyle devam eder
Aglasa bile saniyeliktir yani hc uzerine dusmemeye calistim ben herseyini kendisi yapti
Emeklemek desen yurumek desen hepsini kendi kendine basardi cok becerikli masallah
Cok dustu kalkti hic bakmadim o yuzden de aglamaz yani bu konuda cok dikkatli ol merve
Psikoloklar bie soyluyor cocuklar dusunce anneler hemen ne oldu acidimi ay canim dedikce
Cocuklar cok aglak olurmus ben zaten cevremdende cok ornek aliyodum boyle yapmamaya calisicam diyodum

Maşallah canım çok tatlı ama kızın
ne güzel yetiştirmişsin
bende bunları yapabilirim inşallah dediklerine katışıyorum
mücadeleci olsun kendi öğrensin

bende gittim arda beye ama bize ilk muayenedeki gibi davranmadı sanki neden burdasınız bir an önce gidin der gibi geçiştirdi tüp bebek önerdi pgt ile sizi cem beyle görüştüreyim dedi benim 2 dşüğüm var 2.sinde kalbi durdu bebeğin genetik test sonucum için yüzde 4 dedi sağlıksız olması yani 25 hücrenin birinde varmış bozukluk çok yuvarlak konuştu normal yolla da sağlıklı bebek olabilir falan dedi ama tavrını h,ç beğenmedim bu sefer çok kararsızım akasya ve merve sizin probleminiz neydi doktorunuz arda bey mi onunla mı gebe kaldınız

Maşallah canım çok tatlı ama kızın
ne güzel yetiştirmişsin
bende bunları yapabilirim inşallah dediklerine katışıyorum
mücadeleci olsun kendi öğrensin

Sagol canim yetistirmeye calisiyorum iste benim en rahat yanim yanlzim
Karisanim gorusenim yok kayinvalide yok kayinpeder turkiyede biz hollanda da
O yuzden rahat ve isedigim gibi yetstirmeye calsiyorum simartan yok yani

Canım akasyada bende tüp bebek yöntemiyle gebeyiz şuan
herşey yolunda gibi inşallah sağlıcakla yavrularımızı kucağımıza alırız
bende iki defa düşük yaptım.hayır ben hiç gitmedim Arda beye
mama çok iddialı konuşuyor değilmi ben bilirim ben ederim gibisinden
arkadaşlar öyle diyor.bende kromozom translokasyonu var canım
benim doktorum memorıaldeki Arzu hanımdı
şuan gebemisiniz siz

hayır değilim düşüklerimin sebebini araştırmak için gittim bir çok tahlilim yapılmış olmasına rağmen hepsini tekrarladık sadece kromozom analizinde böyle bir durum çıktı ilk muayenede çok iyiydi sonuşlardan sonra tuhaf bir tavır sergiledi pgt önerdi ama ilk muayenedkinden çok farklıydı resmen başından savdı konuşurken hatta dedi ki bu testleri başka yerde yaptırsanız size bişeyiniz yok derler bizim arkadaşlarımız çok ayrıntılı çalıştığı için bu sonucu buldu dedi ben de çok aradayım ne yapmalıyım burdan okuduğum kadarıyla pgt de garanti değil siz tüp bebeği kime yaptırdınız

Rosa canım benim de Memorial'dn vazgeçememe sebebim o. En başı genetikçim Cumhur Bey orada. Bütün sürecimi biliyorlar. Çok kabarık bir dosyam var. Her gittiğimde tüm doktorlar çok ilgili ve iyi davranıyor. Rahatım orada. O yüzden vazgeçemiyorum. Ama benim de tüp bebek bölümündeki takiplerle ilgili tereddütlerim var. Bir de riskli gebe olduğumdan sanki riskli gebelik uzmanı ile devam edersem daha iyi olacak gibime geliyor. Seçim yapmak zor.

Sevgiciğim merhaba ;

Benim genetik bir hastalığım var. O yüzden Şişli Memorial'da pgt tüp bebek yaptırdım.İlk denememde hamile kaldım. Şu an Şişli Memorial tüp bebek birimi takip ediyor beni. Çok da memnunum. Ama bir de riskli gebelik uzmanına görünmek istedim. Bana Arda Bey'i tavsiye etmişlerdi. Fakat sigortam orada geçmediği için gidemiyorum. Kadıköy Acıbadem Melih Atahan Güven'den randevu aldım. Onunla görüşeceğim.

tesekkurler cnm ..evet doğal hamile kaldım,beklemedeyim artık..sen nasılsın,toparlamabıldın mı biraz? tosun paşamız nasıl kılosunu koruyor mu bıdık:))

,

inşallah cnm..incicim senin de az kaldı sayılır tedavine,, içimdeki his bu sefer bebişine kavuşacaksın diyor,bunu çok istiyorum ,hepimiz öyle tabii:))

mervusum pek güzelmiş aldığın bıcılar,iyi günlerde sağlıkla giysin inşallah bebişkon..kız mı erkek mı ne zaman belli olcak annesi?

günaydın kızlar. dün kontrole gittim. bebek gayet iyi. kolları bacakları gözüküyor artık. hareket etmeye de başlamış. tek olduğu kesinleşti. diğer kese tamamen kaybolmuş.
canım,cok sevindim,sağlıkla kucağına almak nasip olsun..

beklenen besşik geldi demek nazcım,hadi gözün aydın güle güle kullansın eylül prenses:))bu arada yastıkların cok güzel olmuş bence de kurdelesiz daha kullanışlı sankı cnm

hayırlı cumalar cnm..

seçtiğin odalar cok orjınal hakıkaten cnm,insallah ileride gönlüne göre yaparsın hamsi kuşlarına lazımm tabii:))

Bişey yoktur kuzum.. Sen bana bakma Doktoruna güven..

Mattikim ben perinatolog değilim. Düpedüz deliyim Takıntılıyım. Eşim de çok kızıyor bana. Tüketiyorum onu

Akasyacığım,cnm bence senin bebiş gayet sağlıklı ben nedense böyle hissediyorum ayrıca pgt den de böyle cıktı.. .ancak ınsanın kafasına bişeyler girdimi de çıkmayabiliyor,ben senin yerinde olsam bu soru işaretlerine son vermek için nette bulmuştum istanbulda cok ıyı bir perinatolog vardı adını unuttun ama bakayım bırara ona randevu alır giderdim aklında olsun..
bu melih bey kadıkoy acıbademdeki dr mu?ben ona 2, düşüğüm zamanında gitmiştim cok araştırmamıştım ama sakın relax bir dr o kadar biliyorum..inşallah içine sinen bir dr bulabilirsin biranönce..

özlemcim herseyin hazır pek güzeller sağlıkla kullansın bebişkon inşallah cnm...ama ben bu fotolarda senin süt kuzuya bayıldım maşallah nasılda bakışlar filan cnm benim öp tatlı yanaklarından benim içinnn annesi:))

Akidem canım biliyorsun benim bir de aday mutasyon derdim vardı. PGT doğru bile olsa diğer arkadaşlar gibi kafamdaki soruları atamıyorum. Aday mutasyon bebeği etkilemez dediler ama bu konu hep muallakta kaldı. Benim paranoyak olmam aslında sebepsiz değil. Ama yine de bu kadar kasmam iyi değil. Bebeğe zarar veriyorum.

Evet. Kadıköy Acıbademdeki Melih Bey. İlk defa gideceğim. Referanslar çok olumlu. Sen memnun kalmış mıydın canım ? İyi bir doktor mu ?

inş. doğunun ii yerlerinden olur ,şöyle karadenizde doğu yerine geçen yerlerden biri olursa daha ii olur
öyle tabi nasip kısmet işi
RABBİM hakkında hayırlısını versin inş.

güle güle büyüsün inş. özlem
kızın da pek tatlı maş..
RABBİM hayırlı evlat nasip etsin
seçtiğin odalar cok orjınal hakıkaten cnm,insallah ileride gönlüne göre yaparsın hamsi kuşlarına lazımm tabii:))
teşekkür ederim
evet yavrularıma ilerde en isiini sunmak istiyorum inş.

inş. doğunun ii yerlerinden olur ,şöyle karadenizde doğu yerine geçen yerlerden biri olursa daha ii olur

kızın da pek tatlı maş..
teşekkür ederim

Sana degill minaya yapıcazzzz
Miss ki ne miss evimizzz bebek koktuuuu
Biliorum cnm minaya yapıcagını kıyamam sana n geregi var sende uğraşma dinlen az kaldı bakkk
Eki Görüntüle 570419 Eki Görüntüle 570420

Kızlar bunlar kızıma yapmaya ugraştıgım yastıklarda sizce kurdelelimi daha güzel kurdelesizmi?
Çok güzel olmuş cnm güle güle kullansın Eylül hanım ama fiyonklu daha güzelde kullanış açısından sanki kurdelasız :)

Rahatsızdım biraz canım giremedim
uff şu salı günü gelsede doktora gitsek artık serum mu takıyo ne yapıyosa yapsın bana
Sen ne zaman gidecektin?
Ah kuzum az kaldı dayan geçicek bu zamanlar benim gibi doymadıgın zamanlar olucak tam tamınaaaa 9 kilo almışım :))

Tek kargo ödüosun cnm

İnşallah cnm inşallah sağlıkla gelirler vallahi insan korkuo n bilim

Nice yıllara cnm dilerim hep ele ele yaşlanısınız ...

Güle güle giyinsin yawrun cnm benimm hepsi çok güzel vallahiiiii

günaydın kızlar. dün kontrole gittim. bebek gayet iyi. kolları bacakları gözüküyor artık. hareket etmeye de başlamış. tek olduğu kesinleşti. diğer kese tamamen kaybolmuş.
Ohhh çok şükür cnm inşallah sağlıkla alırsın yawrunu kucagına ...

Ewet cnm doktorum çok iyi hakikaten ama işde o şüphe yokmu o şüphe :18::18:
İnşallah 20. haftanda sorun yok git ewine artık rahat ayat diycekler kuzum ...
Ahhh Akasyam ya aşk olsun sen n bakıosun ultrasyon görüntüsüne yaaa

kızın da pek tatlı maş..
teşekkür ederim

bugun nasıl saağuktu kızlar hava ya istanbulda,pazara gittim geldim,biraz ağırda taşıdım sanırım,, yağmurdan ıslandım hala ısınamadım..hazadecim nerdesin kuşum seni göremedim geçmişe şöle geçtim ama ıyımısın cnm?
akasyacığım buarada perinatogun ismini buldum..prf dr atıl yüksel..gebelik takıbı yapmıyor ama detaylı ınceleme ve testleri yapıyormuş cnm..
ben bir gidiyim şu ılacı unuttum gene vprogestan tablet offf hamen yapimm..görüşürüz..

Hazade bilmem mi o şüphe insanın beynine girdi mi kurt gibi kemiriyor. :18: Ben omurgasını eğri gördüğüm ultrason görüntüsünü Ataşehir Memorial'da acil gittiğim gün aldım. Ama telaşla oradaki doktora sormadım. Daha doğrusu orada farketmedim. Eve gelince ya bu hafif eğri gibi dedim. O noktadan sonra da işte ben de paranoyaklık başladı. Sonra Aynur Hanım'a muayene olurken bu eğrilik yoktu. Bebek fasulye gibiydi. Sırtı böyle yay gibi. Ki normal bebek haliydi o. Aynur Hanım da sorun yok dedi. O eğri gördüğüm görüntüyü ekleyebilsem buraya ekleyeceğim. Ama taranmış hali yok bende.

Bu arada hazadem senin minoş hatun sağlıklı.. Birşeyi yok. Sapasağlam doğacak. Oke.. Daha da üzme kendini..

Canım dikkat et kendine. Hamileliliğin bu dönemleri önemli. Pazara falan gitme mümkünse Ağır taşımamaya da gayret et. Atıl Bey'i biliyorum canım. Daha o da bişey anlayamaz. Bebek çok küçük. İlerleyen haftalarda paranoyaklığım bitmezse giderim.

Bu arada Melih Bey'den memnun kaldın mı sen ? Nasıl biri :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…