Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Cnm olabilir ama yinede doktorla bir görüş bence, içimiz rahat olsun ...

hazadeee nasılsın cnm sen,sesin çıkmıyor kuşum??ağrım var demişşin galiba geçmişte,merak ettim seni iyi misin?
Ahh cnm sorma tuvalete gitmekden uyku haram vallahi (
Ani kasılma oluo ama bir kaç saniye, bacaklarıma ve ayaklarıma kramp girio magnezyum eksikliğinden ama içemiorum ilaç tüp bebekde ilaçlardan miğdem bulandı içemiorum artık
sen nasılsın cnm cnm n zaman gidiosun doktora

Güünaydın hazadem. Asayiş berkemal
Sen nasılsın? Ağrıların geçti mi?
Daha iyiyim cnm çok şükür sende şu kanamayı için bir ara doktoru bakayım n diycek ...
ay incim çok uykusuzumm ben ((

GÜnaydın Hazadem. Asayiş berkemal

Günaydın akasyam nasılsın durdu dimi akıntın, iyisin?

Siyah kan geldiğinde aramıştım, gelir endişelenme demişti. Sonra adet oldum, biter diye düşündüm ama bitmedi :)
Ameliyat olduğum doktora canım, Derin Kösebay.

belki bu operasyon sonrası normaldır cnm keşke ne kadar sürer diye bır sorsaymışsın,neyse carsamba doktoruna gideceksin..subata az kaldı incim incirlerini hurmalarını hazırlaa:))

Rosa nasılsın canım ? Hamilelik nasıl gidiyor ?

iyim canım sağol. iyi gidiyor hamilelik. biraz yorgunluk oluyor işte. ama allaha şükür bulantı falan yok. bu arada geçen gün genetik uzmanımla görüştüm. tekrar tüp bebek yapmaya ihtiyaç duyarsam veriler sizde saklanıyor mu diye. haliyle artık oğlum yok. öncekinde onun kanını da göndermiştik. saklandığını söyledi. bide cinsiyetlere de baktınız mı diye sordum. aslında bize verdikleri raporda yazılıydı. az çok ben anladım ama emin olmak için sordum. düşündüğüm gibi biri kız biri erkekmiş. biri tuttuğu için bana yine sürpriz olacak. ama asıl cinsiyetler benim için taşıyıcı olanı anlamak için önemliydi. erkek olan taşıyıcı kız olan sağlıklı. cinsiyet belli olduğunda bebeğimin taşıyıcı olup olmadığını anlayacağım. doktora bunu söylediğimde evet mantıklı dedi. sende bakıldı mı kromozomlara veya diğer kızlarda?

hadi hayırlı haberlerini bekliyorum. sen negatif sonucunu aldığında ben yeni başlayacaktım sanırım tedavime. şimdi senin hamile haberini alınça içim bi hoş oldu. inşallah herşey sağlıkla ilerler. gelince hemen yaz bize.

Sagol kuzummm

Çok şükür canımm bu sefer haberlerim iyiydiSadece açılmam 1 cm daha artmış tek kötü olan o..Şekerleri bende çok begendimm yaaa

Sagol canımmm..Evet benmkide buzdolabı süsü olarak kullanılıyor..

Günaydın kızlar, hayırlı haftalar olsun hepimize inş.

Naz şekerler çok güzel, güle güle dağıt canım.

Sagol canımmm begenmene sevindimmm

Kızlar hepinize günaydınlar geçmiş yine baya uazamış ne güzel sohbet etmişsiniz varmı bir sorun geçmişi okuyan varsa bilgi versin bana size zahmet :)

Günaydın canımm hoşgeldinn iyiymişsin maşallah dün içim rahatladı..Kendine dikkat et kuzucum benmm..Valla topikte bi sıkıntı yokk şuann allaha şükür hep böyle devam eder inşallahhhhhh

Kızlarrr herkese günaydınnn bugün beşigimizin resmini koyalım bakalımm begenecekmisinizzz teyzeleriii

Bende bakıldı canım. Zaten bildiğim kadarıyla genetik inceleme ile yapılan tüp bebeklerde tüm embriyoların cinsiyet kromozomuna bakılıyor.
Peki sana söylediler mi transferden önce bir embriyonuz taşıyıcı diye?

Son düzenleme:

Günaydın cnm, vallahi 1 cnm daha artması kötü değil canını sıkma normal artık gelecek eylül hanım ...
Ewet cnm çok şükür daha iyiym ama çok su içiorum ve lavoda geçiriorum tüm gecemi sende ölemisin yoksa bana özgü bişeymi bu
Hadi koy koy beşiğiiii

evet canım söylediler. eğer oğlum olursa ki taşıyıcı olacak. evlendiği kızın taşıyıcılık testi yaptırması gerekecek. eğer taşıyıcı çıkmazsa bir sorun yok. zaten denkleme olasılığı çok çok düşük bir ihtimal. ama eğer o da taşıyıcı olursa bizim gibi pgt yaptırmak zorunda kalacaklar. ama durum baştan bilindiği için benim yaşadığım talihsizliği yaşamayacaklar.

Evet öyle bir ihtimal var ama çok az. Allah'ım hakkınızda hayırlısını versin inş.

Canım bende aynen öyleyim bazen kendimden bıkıyorummm bebek dogum pozisyonunda o yüzden kuzummm sennkide öyleydi yaa bebek baskı yapıyor

Evet şöyle bi bakarsan dogumumada az kaldı bu kadar açılma olacak napalım artık..

Beşigi birazdan koycammm kuzummmm

Hazadem sen bebek şekeri yaptırdınmı????

Canım ben eminönünden aldım 5 çeşit, birde kuarbiye yaptırıcam, birde badem şekeri kesesi yeter :)

Bende de yorgunluk var canım. Akşamları 9'da uyuyorum. Çoğu zaman eşim kalk yerine yat diye uyandırıyor. Uyku sersemi onu da fırçalıyormuşum Benim hastalıkta kız erkek ayrımı yok . Kız da erkek de olsa hasta olabiliyor. O yüzden cinsiyete bakılıp bakılmadığını hiç sormadım.

Bana yapılan işlemde eşimin ve benim kanımı Ameirka'ya göndermişlerdi. Set Up dedikleri bir işlem yaptılar. Set UP'a göre makinede test yapıldı. İşlemi çok bilmiyorum ama anladığım FISH gibi değil:26: Çünkü benim raporda kromozom bilgileri yoktu. Anneden aldığı , babadan aldığı gibi değişik sayılar vardı. Ve embiryolarda sağlıklı yazıyordu. Raporun üstünde de ...mutasyonu için PGT diyordu. Sizin test de böyle mi yapıldı ? Yani set up ile sadece mutasyona mı bakıldı ? :26:

Bir de PGT yanılma payı nedeniyle amniyo sentez ya da cvs den bahsettiler mi ?

herkese selam,

yine gitmişim ben epey olmuş. ama yine geliyorum en azından. aklımdasınız hepiniz. iş yoğunluğu, grip, misafir trafiği derken uğrayamadım.
bende değişen bişey yok. olduğunda hemen yazıcam.

sizde ne var? akasya, lave, inci, hazade, tulip, naz, chnb, mattika, delikız, merve vs...
yeni gelişmeler var mı, anne adayları-anneler-bebekler, herkes iyi mi:)?

Ewet cnm çok güzel duruo bende Allahın izniyle yaptırıcam, ay karnım birazdan patlıycakkkkkk

Çokmu yedin kızzz
Hazademmm bi senin göbeginide görsek diyoruzzz ne kadar olmuş bi bakalımm yawww
Benmm karnımda acıktıı gideyim kızımıda kendimide doyurayımm bee

Sagoll cnmmm iyiyizzz sn nasılsın asılll kayıp aranıyorrrrr

İzz selam canım. Biz iyiyiz. Yeni haber Akide hamile Sen ne yaptın ? Tedavi mi normal mi deneyeceksin ? Belki yazdın ma kafa dalgın unutmuşum

hoşgeldin iz ,evet uzun aradan sonra burdasın yine ..
ben iyiyim kendi adıma ne olsun işte aynı bebek odası hazırlıkları tam gaz devam

şuan da beethoven triple concertosunu dinliyorum bir yandan
eşim bach ,vivaldi vs .süper bir klasik müzik arşivi yapmış
bebeklerimin odasında da onlara dinleteceğim inş.
ben zaten çok severim ,onları da dinlendirsin istiyorum

senden naber bi selam verip kaçmışsın yine

Selam izzcim. Çok şükür. Bende de bir değişiklik yok. Geçmiş olsun.

merhaba arkadaslar belkı hatırlamassınız benı pek sık gıremıyorum cunku.hersey cok guzel herkez hamıle hayırlısıyla kucagınızada alırsınız ınsallah .bende pgt yaptırmak ıçın karar aldık gecen ay doktorumla gorusmeye gıtmıstım esımle beraber doktor kan tahlılı ıstemıstı kan sonucu cıkınca bız senı arıcaz dedıler 1 bucuk ay suruyomus sonucun da cıkması 1 ay oldu kulagım telefonda sıtreslı bu bekleyış bı baslasam artık .ben translakoson tasıyıcısıyım 10 ve 18 kromozomda resiprokal dengeli translakosyon sorun bayanda olup da ılk denemede pgt hamile kalan varmı acaba aramızda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…