- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #23.961
Cnm olabilir ama yinede doktorla bir görüş bence, içimiz rahat olsun ...Ben de çarşambaya randevu aldım kontrol için.
Kızlar adetim cuma günü bitti, banyo falan yaptım. Ama ne göreyim hala kan gelmeye devam ediyor. Anlamadım ne bu, ameliyatın etkisi hala geçmedi mi acaba :26: 1 aydır kandan kurtulamadım
Ahh cnm sorma tuvalete gitmekden uyku haram vallahihazadeee nasılsın cnm sen,sesin çıkmıyor kuşum??ağrım var demişşin galiba geçmişte,merak ettim seni iyi misin?
Daha iyiyim cnm çok şükür sende şu kanamayı için bir ara doktoru bakayım n diycek ...Güünaydın hazadem. Asayiş berkemal
Sen nasılsın? Ağrıların geçti mi?
GÜnaydın Hazadem. Asayiş berkemal
Siyah kan geldiğinde aramıştım, gelir endişelenme demişti. Sonra adet oldum, biter diye düşündüm ama bitmedi :)
Ameliyat olduğum doktora canım, Derin Kösebay.
belki bu operasyon sonrası normaldır cnm keşke ne kadar sürer diye bır sorsaymışsın,neyse carsamba doktoruna gideceksin..subata az kaldı incim incirlerini hurmalarını hazırlaa:))
Rosa nasılsın canım ? Hamilelik nasıl gidiyor ?
Gunaydın kızlar,
Tulıpçim ,bugun gideceğim evet hatta bır bursa doktoruna sen tanıyorsundur..Prf dr gurkan uncu,istanbula da gelmeye başlamış orada tanıdıklarım cok methediyorlardı hatta bursaya gittiğmde muayene oldum çok pozitif ve mutlaka doğal dene demişti..sen tanıyor musun?
Oyy Mervem yesin onu teyzesiMaşallah kuzucuğa
Canım en son cumartesi gece oldu. Yine koyu kahverengi. Ama jelden olduğuna eminim. Çünkü jel içerde birikmiş. Kahverengi olarak çıkıyor.Bugün jeli bırakacağım. Ama progestan fitil şeklinde devam etmemi istediler. Progestanın etkinliği tartışılır
Güle güle dağıt canım.. Çok güzelmiş
Çok şükür canımm bu sefer haberlerim iyiydiAkasyacımm,cnmben melih Bey'e doğal hamıle kaldığımda eve yakın dıye gıtmıştım yani pek araştırmamıştım aslında,iyi bir insan sakın tavırlı zaten toplamda iki kez gitmiştim cok bir sey söyleyemiyorum hakkında..anacak rısklı gebelik doktoru olmayabilir melih bey....o zaman bana aslında yedıtepe universitesindekı cem beyi çok önermişlerdi iyi bir risklı gebelik drmuş o da..
ben bu sefer cok dıkkat etmıyorum aslında carsı pazar dolaştım ne bileyim daha net değil ya benim ki..
nazcım güzel haberlerle gelmişşsin dr dan sevindim kuzum,cok tatlışmış bu sekerler amaaaa,gule güle dağıtın cnmm:))
naz geçmiş olsun. gene herkesi merakta bırakmışsın. ben hafta sonu girmedim haberim yoktu. bebek şekeri çok tatlı olmuş. ben de yaptırmıştım oğluşuma. hala buzdolabının üzerinde duruyorlar.
akide mrb. kese görmeye bugün mü gidecektin? sen genede dikkat et kendine.
Günaydın kızlar, hayırlı haftalar olsun hepimize inş.
Naz şekerler çok güzel, güle güle dağıt canım.
Kızlar hepinize günaydınlar geçmiş yine baya uazamış ne güzel sohbet etmişsiniz varmı bir sorun geçmişi okuyan varsa bilgi versin bana size zahmet :)
iyim canım sağol. iyi gidiyor hamilelik. biraz yorgunluk oluyor işte. ama allaha şükür bulantı falan yok. bu arada geçen gün genetik uzmanımla görüştüm. tekrar tüp bebek yapmaya ihtiyaç duyarsam veriler sizde saklanıyor mu diye. haliyle artık oğlum yok. öncekinde onun kanını da göndermiştik. saklandığını söyledi. bide cinsiyetlere de baktınız mı diye sordum. aslında bize verdikleri raporda yazılıydı. az çok ben anladım ama emin olmak için sordum. düşündüğüm gibi biri kız biri erkekmiş. biri tuttuğu için bana yine sürpriz olacak. ama asıl cinsiyetler benim için taşıyıcı olanı anlamak için önemliydi. erkek olan taşıyıcı kız olan sağlıklı. cinsiyet belli olduğunda bebeğimin taşıyıcı olup olmadığını anlayacağım. doktora bunu söylediğimde evet mantıklı dedi. sende bakıldı mı kromozomlara veya diğer kızlarda?
Çok şükür canımm bu sefer haberlerim iyiydiSadece açılmam 1 cm daha artmış tek kötü olan o..Şekerleri bende çok begendimm yaaa
Günaydın canımm hoşgeldinn iyiymişsin maşallah dün içim rahatladı..Kendine dikkat et kuzucum benmm..Valla topikte bi sıkıntı yokk şuann allaha şükür hep böyle devam eder inşallahhhhhh
Kızlarrr herkese günaydınnn bugün beşigimizin resmini koyalım bakalımm begenecekmisinizzz teyzeleriii
Bende bakıldı canım. Zaten bildiğim kadarıyla genetik inceleme ile yapılan tüp bebeklerde tüm embriyoların cinsiyet kromozomuna bakılıyor.
Peki sana söylediler mi transferden önce bir embriyonuz taşıyıcı diye?
evet canım söylediler. eğer oğlum olursa ki taşıyıcı olacak. evlendiği kızın taşıyıcılık testi yaptırması gerekecek. eğer taşıyıcı çıkmazsa bir sorun yok. zaten denkleme olasılığı çok çok düşük bir ihtimal. ama eğer o da taşıyıcı olursa bizim gibi pgt yaptırmak zorunda kalacaklar. ama durum baştan bilindiği için benim yaşadığım talihsizliği yaşamayacaklar.
Günaydın cnm, vallahi 1 cnm daha artması kötü değil canını sıkma normal artık gelecek eylül hanım ...
Ewet cnm çok şükür daha iyiym ama çok su içiorum ve lavoda geçiriorum tüm gecemisende ölemisin yoksa bana özgü bişeymi bu
Hadi koy koy beşiğiiii
Canım bende aynen öyleyim bazen kendimden bıkıyorummm bebek dogum pozisyonunda o yüzden kuzummm sennkide öyleydi yaa bebek baskı yapıyor
Evet şöyle bi bakarsan dogumumada az kaldı bu kadar açılma olacak napalım artık..
Beşigi birazdan koycammm kuzummmm
Hazadem sen bebek şekeri yaptırdınmı????
iyim canım sağol. iyi gidiyor hamilelik. biraz yorgunluk oluyor işte. ama allaha şükür bulantı falan yok. bu arada geçen gün genetik uzmanımla görüştüm. tekrar tüp bebek yapmaya ihtiyaç duyarsam veriler sizde saklanıyor mu diye. haliyle artık oğlum yok. öncekinde onun kanını da göndermiştik. saklandığını söyledi. bide cinsiyetlere de baktınız mı diye sordum. aslında bize verdikleri raporda yazılıydı. az çok ben anladım ama emin olmak için sordum. düşündüğüm gibi biri kız biri erkekmiş. biri tuttuğu için bana yine sürpriz olacak. ama asıl cinsiyetler benim için taşıyıcı olanı anlamak için önemliydi. erkek olan taşıyıcı kız olan sağlıklı. cinsiyet belli olduğunda bebeğimin taşıyıcı olup olmadığını anlayacağım. doktora bunu söylediğimde evet mantıklı dedi. sende bakıldı mı kromozomlara veya diğer kızlarda?
hadi hayırlı haberlerini bekliyorum. sen negatif sonucunu aldığında ben yeni başlayacaktım sanırım tedavime. şimdi senin hamile haberini alınça içim bi hoş oldu. inşallah herşey sağlıkla ilerler. gelince hemen yaz bize.
Canım ben eminönünden aldım 5 çeşit, birde kuarbiye yaptırıcam, birde badem şekeri kesesi yeter :)
Benmde görümcem yaptırmış bebek ayakkabısı modeli içine badem şekeri bide drajeler koyuyum dedim
Ewet cnm çok güzel duruo bende Allahın izniyle yaptırıcam, ay karnım birazdan patlıycakkkkkk
herkese selam,
yine gitmişim ben epey olmuş. ama yine geliyorum en azından. aklımdasınız hepiniz. iş yoğunluğu, grip, misafir trafiği derken uğrayamadım.
bende değişen bişey yok. olduğunda hemen yazıcam.
sizde ne var? akasya, lave, inci, hazade, tulip, naz, chnb, mattika, delikız, merve vs...
yeni gelişmeler var mı, anne adayları-anneler-bebekler, herkes iyi mi:)?
herkese selam,
yine gitmişim ben epey olmuş. ama yine geliyorum en azından. aklımdasınız hepiniz. iş yoğunluğu, grip, misafir trafiği derken uğrayamadım.
sizde ne var? akasya, lave, inci, hazade, tulip, naz, chnb, mattika, delikız, merve vs...
herkese selam,
herkese selam,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?