Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Selam kızlar biz hastAnedeyiz bana serum taktılar
Biraz kendime geldim suan serumun bitmesini bekliyoruz
Bebek iyi mas. Doktor bütün ölçümlerini yaptı hepsi iyi çok şükür
Cinsiyetini göstermedi hantal gene uyuyordu
Tam secde pozisyonundaydi yüz üstü gülmekten olduk doktorla
Doktor salladı vurdu uyanmadı
Öptüm hepinizi

Geçmiş olsun Mervem.. Gözün aydın bebişin iyiymiş. Uykucu şirin :1: Ben de cumartesi gideceğim. İnşallah güzel haberler alırım. Bir de cinsiyetle ilgili küçük bir ümidim var. Belki gösterir kendini :9: Hayırlısı

hoşgeldin
önce bir başka merkezde genetik test yaptırın ordan çıkan sonuca göre bir yol izlersiniz
genetik sorun varsa pgt denersiniz ,yoksa da tüp bebekle devam edebilirsiniz

hoşbuldum canım, Allah razı olsun cvp için okadar zor durumdayımki bir akıla ihtiyacım var ne yapacağımı şaşırmış durumdayım merkezimizin bizi kandırıdığını hissediyorum ama kesin karar veremyorum 2 kere denedik olmadı birde önce denememiz var toplam 3 kere denedik ve hepsi negatif. elimiz bağlayan dondurulmuşlarımızın olması ve bize söylenen çok iyi, kaliteli gibi lafların ötesnde hiçbir bilgimiz yok.. ohss oldum ve donduruldu yumoşlarım. sizlerin fikirine çok ihtiyacım var..:(((

maş. gözünaydın hayırlı uğurlu olsun :nazar:
tşk ederim delikız

canım benim 3 defa hamile kaldım normal yolla ılk 2 dusugumden sonra doktorum genetik tahlil yaptırmamı ıstedı esımle ben yaptırdım esimde bı problem cıkmadı ama bende 10 ve 18 kromozomlarda resiprokal dengeli translakosyon cıktı doktorum normal yolla bır daha deneyın normal yolla hamile kalmyı dedı ve o ay tekrar hamile kaldım malesef onuda 9 haftalıkken kalbı durdu aldırmak zorunda kaldım. sımdı pgt yaptırmak ıcın karar aldık gecen ay doktor kan tahlılını tekrarlayalım dedı 1 veya 1 bucuk ay surer sonucu cıkması dedı ve hala beklemedeyız canım .fiyat konusunda ben adana baskent ankara baskent baglantılı hastanelerım tahmını cıvar 7000 bın 8000 bın tutar dedı doktor.asagı yukarı fıyatlar aynı galıba tam bı bılgım yok canım hakkımızda hayırlısı canım.
sevdann merhaba, bebeğine kavuşursun inş pgt ile. pgt de olmazsa doğalda da şansın var, doğal yolla hamile kalmışsın çünkü. ama denemek kaybetmek çok zor tabi.

Benim esimde dun aksam arkadasiyla beraberdi gec gelirim dedi
Kzimin agzindan bi msj yazdim:) babacim cabuk gel seni cok ozledim
Canim cok sIkiliyor dedim baktim esim yarim saatte evde hehe guzel fikirmis dedim
Ama kizim tam bir babaci oldu artik kiskaniyorum kizimi ya haksizlik bu
Babasini gorunce dunyalar onun oluyor aksam babasi gelmeden uyumustu
Defalarca gozunu acti geri uyudu ama babasi gelince bi uyandi babasini gordu
Basladi konusmaya aaaaaaaa baba diyo delirdim he beni yanliz birakti
Babasi gelince uyanip onunla oynadiiiiiiii:((((((
ayy kıyamam sana ya, anlayabiliyorum seni, daha bizimki küçük ama babaya ayrı bi bakıyo gibi geliyo bana.

Öptüm hepinizi
geçmiş olsun merve, siz de çocuk ne zaman uyusa o zaman bakıyosunuz sonra hantal diyosun çok ayıp:9:

Canım oğluş sünnet olmuş galiba. Yeni okudum. Çok geçmiş olsun. Kıyamam ona.:38: Bir taraftan da iyi olmuş. Olayı anlamadan kurtulmuş :1: Büyüyünce travma da daha büyük oluyor bence.

herkese selam,

yine gitmişim ben epey olmuş. ama yine geliyorum en azından. aklımdasınız hepiniz. iş yoğunluğu, grip, misafir trafiği derken uğrayamadım.
bende değişen bişey yok. olduğunda hemen yazıcam.

sizde ne var? akasya, lave, inci, hazade, tulip, naz, chnb, mattika, delikız, merve vs...
yeni gelişmeler var mı, anne adayları-anneler-bebekler, herkes iyi mi:)?
Hoşgeldin cnm çok şükür bir sorun yok sen nasılsın, özlettin vallahi,

Çokmu yedin kızzz:27::27:
Hazademmm bi senin göbeginide görsek diyoruzzz ne kadar olmuş bi bakalımm yawww:52:
Benmm karnımda acıktıı gideyim kızımıda kendimide doyurayımm bee:27:
Ay sorma cnm iştahım açıldı çok şiştim,ya 71 kilo oldum biliomusun :(((

Hazadem ağrıların gectimi
Ay mervem artık geçmez artık ben razıyım napim çekmeye, herşey yavrularımız için ..

Kızlar bende yine çok kötüyum
Artık kan kusmaya başladım çok korktum bugun
Mide kanaması geçiriyorum sandim
Yarın doktora gideceğiz inş Kotu bir şey yoktur
Bana dua edin ne olur ihtiyacım var :5:
Ah mervemmm bende öleydim hatırlasana ama az kaldı Allahın izniyle dayan dualarım seninle canım ...

Canım az kaldı sabret mina prenses gelıcek atıkkk,butun ağrılar bitecek:)))hazadecim belkide ilaç içmemen daha iyi olmuştur bebek için ben içiyorum ama içime sinmiyor birtürlü:((
ya bu tuvalet olayı fena bende boyna ordayım,,hayır bana ne oluyasa daha şimdiden..
İnşallah cnm benim inşallah ...
Vallahi hiç ilaç içmedim cnm dediğim gibi bir tane parol içtim ama bol bol meyve balık et yedim.. Lavoboya gelince artık orda uyuycak hale geldim inanki 10 defa kesin giriorum gece kesinn

kızlar bizde bugun keseyi gördük,benimki yuvalanıyo çalışma var icerde:))5 haftalık,şimdilik hersey normal zaten benim akgun karagun 7/8 haftalarda belli olacak..dualarınızı esirgemeyın kızlarr...
Dualarımız seninle canım inşallah bu defa sağlıkla gelişicek ...

selam kızlar nasılsınız, pek giremedim, oğlanı sünnet ettirdik bugün, huzursuz biraz.
Hayırlı olsun cnm erken olmuş ama daha iyi,
bizde iyiyiz çok şükür bir sorun yok.

Herkese selammmmm:16:

Bugün rüyamda kızımın dogdugunu gördümm ,maşşalhh çok güzel bi kızımm olmuşşş giydiriyordumm :52:
Sonra geliyor kayınbabam pusetine koyup çocugumu alıyor bize gidiyoruz torunumuzu özledik diyor:47:
Rüyalarıma bile giriyor bu adam:27:

Dün eşim de çok geç geldi çok sıkıldımm:27:Karnımız acıktıı bi gidip kahvaltı yapalımmmm:52:
Ay bilinçaltı cnm işde :)
bende bir sürü rüya görüorum bir anlatsam :)))

Öptüm hepinizi
Ohhh çok şükür cnm onlar iyi osunda biz önemli deiliz vallahi napalım dayanıcaz ..
Erkek o annesi ben biliorum :)

Hazademmm bugünn hastaneye gidecekti naptıı acabaaaaaa:44:

Hazademmm naptın bebegimm:3:

Geldim Nazim bugün gittim rapor aldım15.01.2012 çalışabilirsin dedi ama ben o performansı kendimde görmüorum :)
ya beşiğin resmini göremedim kaçırdımmı acaba?

geçmiş olsun merve
az kaldı geçecek inş. bu bulantıların da .

iyiyimiş valla maş.aslında ben de şu risk olmasa çalışırdım herhalde ama risk atlatınca direk yatış verdi doktor :1:
inş. o günleri görürüm yaa..
geçen rüyamda gördüm zaten
sezeryan olmuşum 2 gün olmuş güya yeni ayılıyorum
soruyorum kardeşime kaç haftalık doğurdum diye ,33 haftalık filandı galiba diyor ,dedim kaç gün oldu ,2 gün oldu anca toparlandın diyor
bebekler küvezde 3-5 gün kalacaklarmış diyor ,o esnada hemşire oğlumla kapıdan giriyor
kardeşime mama saati geldi doyur karnını diyor ,emmedikleri için mamayla besleniyorlar
sonra ben görebilirmiyim diyorum ,hayır steril değil yaklaşmayın diyor,diyorumki doğduklarından itibaren hiç görmedim bi kere göreyim
peki diyor hemşire ,alıyorum elime oğlumu ,amanın tosun gibi ,hiç prematüre değil ,tombalak bişey ,bembeyaz tenli ,koyu mavi gözleri var ,oğlummmm diye sarılıyorum ,nasıl gülüyor beni görünce
oynuyorum onunla bisüre hep gülüyor bana
sonra oda kalabalıklaşıyor bizimkiler geliyor hep ,eşim geliyor ,hayatım mikrop kapmasın hadi götürsünler artık diyor
alıp götürüyorlar yavrumu :43:

ayy öyle güzeldiki hiç bitmeseydi keşke

sonu güzel olsunda boşver çalışma. çok güzelmiş rüyan.

Geçmiş olsun Mervem.. Gözün aydın bebişin iyiymiş. Uykucu şirin :1: Ben de cumartesi gideceğim. İnşallah güzel haberler alırım. Bir de cinsiyetle ilgili küçük bir ümidim var. Belki gösterir kendini :9: Hayırlısı

ikili tarama mı yapılacak. benim de 24 ünde kontrolüm var. 2 li tarama için. bende cinsiyet için ümitliyim o haftada.

sonu güzel olsunda boşver çalışma. çok güzelmiş rüyan.

ikili tarama mı yapılacak. benim de 24 ünde kontrolüm var. 2 li tarama için. bende cinsiyet için ümitliyim o haftada.

2'li taramayı pazartesi günü kendi doktorum yapacak. Cumartesi gideceğim doktor riskli gebelik uzmanı. İlk defa gideceğim. Kendi sitesinde cinsiyet tayini için bu haftaları vermiş :1: O yüzden belki anlayabilir diyorum. Gerçi sağlıklı olsun da kız erkek hiç farketmez. Benimkisi sadece merak :31:

Sende kromozomlara bakıldıysa 2'li test yine de yapacaklar mı :26:

Son düzenleme:
Canım oğluş sünnet olmuş galiba. Yeni okudum. Çok geçmiş olsun. Kıyamam ona.:38: Bir taraftan da iyi olmuş. Olayı anlamadan kurtulmuş :1: Büyüyünce travma da daha büyük oluyor bence.
tşk ederiz akasya teyzesi:16:
zaten o yüzden yaptırdık , anlamaya başlayınca zor oluyomuş.

sağol hazadecim, aman iyi olun ağrılar sancılar olucak illa ama sonu güzel:emir_bebek:

Hoşgeldin cnm çok şükür bir sorun yok sen nasılsın, özlettin vallahi,

Ay sorma cnm iştahım açıldı çok şiştim,ya 71 kilo oldum biliomusun :(((

Ay mervem artık geçmez artık ben razıyım napim çekmeye, herşey yavrularımız için ..

Ah mervemmm bende öleydim hatırlasana ama az kaldı Allahın izniyle dayan dualarım seninle canım ...

İnşallah cnm benim inşallah ...
Vallahi hiç ilaç içmedim cnm dediğim gibi bir tane parol içtim ama bol bol meyve balık et yedim.. Lavoboya gelince artık orda uyuycak hale geldim inanki 10 defa kesin giriorum gece kesinn

Dualarımız seninle canım inşallah bu defa sağlıkla gelişicek ...

Ay bilinçaltı cnm işde :)
bende bir sürü rüya görüorum bir anlatsam :)))

Ohhh çok şükür cnm onlar iyi osunda biz önemli deiliz vallahi napalım dayanıcaz ..
Erkek o annesi ben biliorum :)

Geldim Nazim bugün gittim rapor aldım15.01.2012 çalışabilirsin dedi ama ben o performansı kendimde görmüorum :)
ya beşiğin resmini göremedim kaçırdımmı acaba?

Maşalllahhh kuzumm al al sen iki canlısınnn kaç kilo aldın şimdi toplammm??
Beşigin resmini üşengeçligimen çekip koyamadımm:52:Şimdi çekiyorum ve hemencik koyuyorum kuzucumm:52:
Sen ne yaptın mina nasılmış?Kaç gr olmuş kuzucugumuz??

sağol hazadecim, aman iyi olun ağrılar sancılar olucak illa ama sonu güzel:emir_bebek:
İnşallah cnm vallahi bir yanım hep buruk acaba Allah korusun bir sorun varmı die hep dua ediyorum ..

Maşalllahhh kuzumm al al sen iki canlısınnn kaç kilo aldın şimdi toplammm??
Beşigin resmini üşengeçligimen çekip koyamadımm:52:Şimdi çekiyorum ve hemencik koyuyorum kuzucumm:52:
Sen ne yaptın mina nasılmış?Kaç gr olmuş kuzucugumuz??

60 la hamile kaldım cnm işde şuan 70-71 oldum ...
beklioruz resmi kuzumm :41:
Randevum akşam cnm 17:30 da rapor için gittim farklı hastaneye bugün.

2'li taramayı pazartesi günü kendi doktorum yapacak. Cumartesi gideceğim doktor riskli gebelik uzmanı. İlk defa gideceğim. Kendi sitesinde cinsiyet tayini için bu haftaları vermiş :1: O yüzden belki anlayabilir diyorum. Gerçi sağlıklı olsun da kız erkek hiç farketmez. Benimkisi sadece merak :31:

Sende kromozomlara bakıldıysa 2'li test yine de yapacaklar mı :26:

bahsetmiştim kromozom tahlili için % 80 civarında güvenilirlik veriyorlar. sebebide tek bir hücrenin incelenmiş olması ve diğer hücrelerde kromozom sayısının farklı olabileceği. ama bu nadir rastlanan bir durum. zaten amniyosentez öneriyorlar bu yüzden ama düşük riski olduğu için ben yaptırmak istemiyorum. ama 2 li ve 3 lü testin hiç bir zararı yok. amniyosentezde düşük riski olmasa sma testinin güvenilir olmasına rağmen yinede baktırırdım içimin tam anlamıyla rahat etmesi için. yada sma için %80 güvenilirlik verselerdi düşük riski olmasına rağmen yaptırırdım amniyosentez.
oğlumun çektiği acıları gördükten sonra olaya daha farklı açıdan bakıyorum.

Mattika hayirli olsun canim cok iyi yapmissiniz erkenden oglusu sunnet ettirmekle
Allah damatliginida gormeyi nasip etsin insallahhhhhhh

bahsetmiştim kromozom tahlili için % 80 civarında güvenilirlik veriyorlar. sebebide tek bir hücrenin incelenmiş olması ve diğer hücrelerde kromozom sayısının farklı olabileceği. ama bu nadir rastlanan bir durum. zaten amniyosentez öneriyorlar bu yüzden ama düşük riski olduğu için ben yaptırmak istemiyorum. ama 2 li ve 3 lü testin hiç bir zararı yok. amniyosentezde düşük riski olmasa sma testinin güvenilir olmasına rağmen yinede baktırırdım içimin tam anlamıyla rahat etmesi için. yada sma için %80 güvenilirlik verselerdi düşük riski olmasına rağmen yaptırırdım amniyosentez.
oğlumun çektiği acıları gördükten sonra olaya daha farklı açıdan bakıyorum.

Çok haklısın canım. Çocuğunun acı çektiğini görmek çok çok zor. Allah kimseyi evladı ile imtihan etmesin. Ben de %1 yanılma payı demeselerdi riskine rağmen cvs düşünebilirdim. Ama %1 dedikleri için düşük riskini göze alamadım. Ben inanıyorum inşallah bebişlerimiz sağlıkla doğacak. Önce Allah'a sonra doktorlara güveniyorum.

İnşallah cnm vallahi bir yanım hep buruk acaba Allah korusun bir sorun varmı die hep dua ediyorum ..

60 la hamile kaldım cnm işde şuan 70-71 oldum ...
beklioruz resmi kuzumm :41:
Randevum akşam cnm 17:30 da rapor için gittim farklı hastaneye bugün.

Kuzum iyi yinede 10 kilo ben toplam 15 kilocuk aldımm:1:
Hastaneden gelince haber ver canım resimleri yüklüyorum şimdik:1:

$vınnnnnnnnnn 042.webp$vınnnnnnnnnn 044.webp$vınnnnnnnnnn 046.webp$vınnnnnnnnnn 047.webp$vınnnnnnnnnn 048.webp$vınnnnnnnnnn 051.webp$vınnnnnnnnnn 050.webp$vınnnnnnnnnn 057.webp$vınnnnnnnnnn 058.webp$vınnnnnnnnnn 059.webp$vınnnnnnnnnn 043.webp$vınnnnnnnnnn 045.webp$vınnnnnnnnnn 056.webp$vınnnnnnnnnn 054.webp$vınnnnnnnnnn 029.webp$vınnnnnnnnnn 033.webp$vınnnnnnnnnn 034.webp$vınnnnnnnnnn 035.webp$vınnnnnnnnnn 036.webp$vınnnnnnnnnn 038.webp$vınnnnnnnnnn 039.webp$vınnnnnnnnnn 061.webp

Kızlarr aldıklarımın bazıları yıkadıklarımı ütüledim fotograflarını çektimm biraz fazla oldu k.bakmayın:1:

Yarın bi posta daha yıkıycam onlarıda çekerimm inşallah:1:

Ben oda yapmadımm Çünkü taşınma durumumuz var ,nasip kendi evime inşallahh..:27:

tşk ederim delikız

sevdann merhaba, bebeğine kavuşursun inş pgt ile. pgt de olmazsa doğalda da şansın var, doğal yolla hamile kalmışsın çünkü. ama denemek kaybetmek çok zor tabi.

ayy kıyamam sana ya, anlayabiliyorum seni, daha bizimki küçük ama babaya ayrı bi bakıyo gibi geliyo bana.

geçmiş olsun merve, siz de çocuk ne zaman uyusa o zaman bakıyosunuz sonra hantal diyosun çok ayıp:9:
Ay sorma canım ya şansımdan mıdır nedir ama bize ne şovlar yaptı serumdan sonra
anlatacağım birazdan inş bu arada hayırlı olsun hemde geçmiş olsun
olduda bitti maşallah :1::1: ah çok ağladımı ahmetcik
Canımmm maşallahhh:nazar:
İnşallahhh en kısa sürede atlatcaksın inşallah güzel arkadaşımm..
Cinsiyeti ben 20.haftaya kadar erkek biliyordum sonra kızçem oldu:1:
Kız göstermedi bacım valla bende kızdan şüpheleniyorum:):)
Canim gecmis olsun belki biraz faydasini gorursun bebisin iyiyse gerisi problem degil
9 ay da ceksen inanki dogunca unutuluyor insallah o gunleride goreceksin
ay sorma canımdan can gidiyo özlemciğim sen anlarsın beni ama yavrularımız için mecburuz
geçmiş olsun merve
az kaldı geçecek inş. bu bulantıların da .

iyiyimiş valla maş.aslında ben de şu risk olmasa çalışırdım herhalde ama risk atlatınca direk yatış verdi doktor :1:
inş. o günleri görürüm yaa..
geçen rüyamda gördüm zaten
sezeryan olmuşum 2 gün olmuş güya yeni ayılıyorum
soruyorum kardeşime kaç haftalık doğurdum diye ,33 haftalık filandı galiba diyor ,dedim kaç gün oldu ,2 gün oldu anca toparlandın diyor
bebekler küvezde 3-5 gün kalacaklarmış diyor ,o esnada hemşire oğlumla kapıdan giriyor
kardeşime mama saati geldi doyur karnını diyor ,emmedikleri için mamayla besleniyorlar
sonra ben görebilirmiyim diyorum ,hayır steril değil yaklaşmayın diyor,diyorumki doğduklarından itibaren hiç görmedim bi kere göreyim
peki diyor hemşire ,alıyorum elime oğlumu ,amanın tosun gibi ,hiç prematüre değil ,tombalak bişey ,bembeyaz tenli ,koyu mavi gözleri var ,oğlummmm diye sarılıyorum ,nasıl gülüyor beni görünce
oynuyorum onunla bisüre hep gülüyor bana
sonra oda kalabalıklaşıyor bizimkiler geliyor hep ,eşim geliyor ,hayatım mikrop kapmasın hadi götürsünler artık diyor
alıp götürüyorlar yavrumu :43:

ayy öyle güzeldiki hiç bitmeseydi keşke
sağol canım inş geçsin artık yaa:)

Back
X