Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Hoşgeldin cnm çok şükür bir sorun yok sen nasılsın, özlettin vallahi,

Ay sorma cnm iştahım açıldı çok şiştim,ya 71 kilo oldum biliomusun :(((

Ay mervem artık geçmez artık ben razıyım napim çekmeye, herşey yavrularımız için ..

Ah mervemmm bende öleydim hatırlasana ama az kaldı Allahın izniyle dayan dualarım seninle canım ...

İnşallah cnm benim inşallah ...
Vallahi hiç ilaç içmedim cnm dediğim gibi bir tane parol içtim ama bol bol meyve balık et yedim.. Lavoboya gelince artık orda uyuycak hale geldim inanki 10 defa kesin giriorum gece kesinn

Dualarımız seninle canım inşallah bu defa sağlıkla gelişicek ...

Hayırlı olsun cnm erken olmuş ama daha iyi,
bizde iyiyiz çok şükür bir sorun yok.

Ay bilinçaltı cnm işde :)
bende bir sürü rüya görüorum bir anlatsam :)))

Ohhh çok şükür cnm onlar iyi osunda biz önemli deiliz vallahi napalım dayanıcaz ..
Erkek o annesi ben biliorum :)

Geldim Nazim bugün gittim rapor aldım15.01.2012 çalışabilirsin dedi ama ben o performansı kendimde görmüorum :)
ya beşiğin resmini göremedim kaçırdımmı acaba?
Canım sen bugün mü gidecektin hastaneye ben unutmuşum kusura bakma valla kendi telaşımdan
artık yarın yazarsın inş güzel haberlerini;)
evet hazadem çekecez mecburen anne olmak kolay mı 20. haftada geçer belki
şimdi serumumu aldım en etkilisinden verdi doktor biraz kendime geldim
yaa bende erkek hissediyorum ama bakalım
doktor kız gibi dedi:):)

Kızlar bugün hayatımın en mutlu günüydü sanki
Bir rüya gibiydi sabah malum uyuyordu bizim ufaklık
serumdan sonra gel bakalım cinsiyetine dedi doktorum
serum 5 saat felan sürdü muayeneye girmeden ağzıma çikolata attım:)
neyse girdik işte anam bizimki başladı şow yapmaya inanamadık şoklardayız eşimle
el sallıyor takla atıyor hoplayıp zıplıyor parmağını emiyor
neler yaptı neler ammavelakin cinsiyetini gene göstermedi
bağdaş kurdu açmadı bacaklarının arasını doktor çok uğraştı
konuştu bir sürü minik kuşum hadi göster dedi:1:
yok göstermedi galiba kız dedi doktor zaten öyle hissediyorum dedi
haftaya gene çağırdı inşallah gösterir bu kez:)
hastanede herkese dua ettim allahım olmayanlarada versin inşallah
:16:

kızlar herkes iyi gördüğüm kadarıyla 3 sayfa baktım.

mervişim geçmiş olsun sen de benim gibi ne çektin bu bulantıdan? kız geliyor utangaç bir kız sanırım.

hazade 32 hafta iznine mi ayrıldın?

akasya bakalım kız mı erkek mi? kime gideceksin?

mattika bizim oğlanın da pipi ucu darmış sünnet ettirin dedi dr kızardı ucu sanki...

herkesi öptüm. biz de gaz kaka, meme üçgenindeyiz şükür halimize...

Canım hepsine tek tek baktım daha doğrusu tek tek inceledim:27:
Çok güzeller maşallah:nazar::nazar: bayıldım bayılkdım
güle güle kullansın eylül hanım;) sağlıklı günlerde kullansın kuzucuğumuz
Çok zevkli bir annesin bu arada söylemeden geçemeyeceğim:34:
sizde aynı bizim gibisiniz taşınma durumunuz varmış
bende şimdilik oda yapamayacağım için üzülüyorum:50:

mervişim geçmiş olsun sen de benim gibi ne çektin bu bulantıdan? kız geliyor utangaç bir kız sanırım.

mattika bizim oğlanın da pipi ucu darmış sünnet ettirin dedi dr kızardı ucu sanki...

Hoşgeldin chnb sorma valla ne diller döktük inat çıktı bizimki göstermedi
maşallah ne güzel bir üçgen darısı bizim başımıza:1:
hataya gidince ettirirsiniz artık sünneti

Ay sorma canım ya şansımdan mıdır nedir ama bize ne şovlar yaptı serumdan sonra
anlatacağım birazdan inş bu arada hayırlı olsun hemde geçmiş olsun
olduda bitti maşallah :1::1: ah çok ağladımı ahmetcik

Kız göstermedi bacım valla bende kızdan şüpheleniyorum:):)

ay sorma canımdan can gidiyo özlemciğim sen anlarsın beni ama yavrularımız için mecburuz

sağol canım inş geçsin artık yaa:)

Utangaç bi cocuk olacak annesii :17:Banada kız gibi geliyoorrr bakalımm tekrar ne zman gideceksinnnn??

neyse girdik işte anam bizimki başladı şow yapmaya inanamadık şoklardayız eşimle

Canımm benmmm..O şovları 20.haftaya kadar izliyorsun sonra bi yeri daralıyor yavrum hantallaşıyor:1:Bizmkide takla atardı:1:
Çikolata bu durumda çok etkili oluyor kıpır kıpır hiç durmuyorlar:1:
Bende özledim şimdi kızımı sen böyle anlatınca:43:
Yarın gitsemmi ne:52:

Canımmm hoşgeldinnn..Gitmedinmi daha kendi evine ??

Canım hepsine tek tek baktım daha doğrusu tek tek inceledim:27:
Çok güzeller maşallah:nazar::nazar: bayıldım bayılkdım
güle güle kullansın eylül hanım;) sağlıklı günlerde kullansın kuzucuğumuz
Çok zevkli bir annesin bu arada söylemeden geçemeyeceğim:34:
sizde aynı bizim gibisiniz taşınma durumunuz varmış
bende şimdilik oda yapamayacağım için üzülüyorum:50:

Sagol kuzumm benm daha iyisi sana olsun inşallahhhh:38:
Ben çok seçtim alırkenn:1:
Oda yapamayacagım için ilkte çok üzüldüm ama sonra şöyle bi düşündüm yapsamda kullanamayacagım uzun bi süre belki böylesi hayırlıdır..
Bu arada internetten aldıklarım daha gelmedi inşallah dogurmadan gelir:27:
Bence internette daha çok model var şimdi olsa hiç yorulmam herşeyimi netten alırımm sana tavsiyem sende öyle yap kuzum..
Beşige taktıklarımı butik bebeden sipariş etmiştim kılıfında geldi pırıl pırıl çok şaşırmıştım çok özeniyorlar..
Senn aldıkların ne alemde geldilermi canım?

Hoşgeldin chnb sorma valla ne diller döktük inat çıktı bizimki göstermedi
maşallah ne güzel bir üçgen darısı bizim başımıza:1:
hataya gidince ettirirsiniz artık sünneti

haftaya gösterir inşallah...
amin canım...
evet hatayda yaptırırız artık...

mattika hayırlı olsun canım. lokal anestezili mi yapıldı?

nazefsa çok güzeller canım umarım bu yıkama ütüleme işini sen yapmıyorsundur...

Benm yaramaz kızımmm ayagını agzımdan çıkarmaya çalıyorr nefes alamıyorum yawww acayip yarama zoldu bu velet:1:

Bu arada herkes burada akşam yemegi yapan yok heralde:1:

Ayyyyy naz bayildim hepsi birbirinden guzel gule gule ve saglikli gunlerde giysin
Guzel kizin ben bukadarini cekip te koyamazdim super olmuslr
Ozellikle kirmizili pijama takimina bayildim canim

Utangaç bi cocuk olacak annesii :17:Banada kız gibi geliyoorrr bakalımm tekrar ne zman gideceksinnnn??

Canımm benmmm..O şovları 20.haftaya kadar izliyorsun sonra bi yeri daralıyor yavrum hantallaşıyor:1:Bizmkide takla atardı:1:

Oda yapamayacagım için ilkte çok üzüldüm ama sonra şöyle bi düşündüm yapsamda kullanamayacagım uzun bi süre belki böylesi hayırlıdır..
Bence internette daha çok model var şimdi olsa hiç yorulmam herşeyimi netten alırımm sana tavsiyem sende öyle yap kuzum..
Beşige taktıklarımı butik bebeden sipariş etmiştim kılıfında geldi pırıl pırıl çok şaşırmıştım çok özeniyorlar..

sağ ol canım. 30 günlük olunca dedi dr. eşim de kalmamı istiyor:(( kayınvalidem çok bağlandı bebişe. biz dönünce evde gündüz tek kalacak... ben de üzülüyorum ama evime gitmek istiyorum kalabalıkta yaşamak zor...

haftaya gösterir inşallah...
amin canım...
evet hatayda yaptırırız artık...

mattika hayırlı olsun canım. lokal anestezili mi yapıldı?

nazefsa çok güzeller canım umarım bu yıkama ütüleme işini sen yapmıyorsundur...

Canımm vallahi Eşim dün gece yıkadı astı bende ütüledim:17:Ütüm çok hafif yavaş yavaş yaptımm yorulmadım bile..Ayy kimsemde yokki anacım çagırayım gel yap deyim:1:

Canımm vallahi Eşim dün gece yıkadı astı bende ütüledim:17:Ütüm çok hafif yavaş yavaş yaptımm yorulmadım bile..Ayy kimsemde yokki anacım çagırayım gel yap deyim:1:

bari 10-15 dakikada ara ver yorlma 34 ü bir geçsin rahatlarız biz de...:16:

Ayyyyy naz bayildim hepsi birbirinden guzel gule gule ve saglikli gunlerde giysin
Guzel kizin ben bukadarini cekip te koyamazdim super olmuslr
Ozellikle kirmizili pijama takimina bayildim canim

Kız ilkte üşendimde sonradan çeki verdim:1:Zaten yerleştirecektim yerine:27:
Onu lcwaikiki den aldım kuzum hala vardır bakmak istersen:38:
Sagol kuzumm benm allah daha iyisini sizlere nasip etsin inşallahhhh:16:

sağ ol canım. 30 günlük olunca dedi dr. eşim de kalmamı istiyor:(( kayınvalidem çok bağlandı bebişe. biz dönünce evde gündüz tek kalacak... ben de üzülüyorum ama evime gitmek istiyorum kalabalıkta yaşamak zor...

İyi bişey kalmamış bari..Ya insan çocugunu özler kalabalık evde git sende evine rahat et artık canım:16:

bari 10-15 dakikada ara ver yorlma 34 ü bir geçsin rahatlarız biz de...:16:

Aynen öyle yaptımm ara ara ütüledimm ya açıklıgım 3 cm olmuş kafama bitek onu takıyorum canım yarın 34.haftaya giriyorum ..Şu bi kaç hafta bi geçse allahın izni ile çocugumu kucagıma alsamm başka bişey istemiyorumm..Benm için zor bi hamilelik oldu yine şükür..

Kız ilkte üşendimde sonradan çeki verdim:1:Zaten yerleştirecektim yerine:27:
Onu lcwaikiki den aldım kuzum hala vardır bakmak istersen:38:
Sagol kuzumm benm allah daha iyisini sizlere nasip etsin inşallahhhh:16:

İyi bişey kalmamış bari..Ya insan çocugunu özler kalabalık evde git sende evine rahat et artık canım:16:

Aynen öyle yaptımm ara ara ütüledimm ya açıklıgım 3 cm olmuş kafama bitek onu takıyorum canım yarın 34.haftaya giriyorum ..Şu bi kaç hafta bi geçse allahın izni ile çocugumu kucagıma alsamm başka bişey istemiyorumm..Benm için zor bi hamilelik oldu yine şükür..

canım Arda bey geçen ay bir tv programında dedi ki: eskiden 34 e gelince tamam diyorduk. şimdi 37 ye dek organ gelişimi tamamlanıyormuş araştırmalara dek. 37 yi hedefliyoruz dedi. 3 cm çok ciddi açıklık ne kadar dursa o kadar kar boş ver yorma kendini canım... ben 4 cm açıklıkla 35 e dek yalnızca wc ye kalkmıştım büyük oğlumda...

Sen otur oturduğun yerde nazzz pardon yat yattığın yerde :1:
evet bende bi kısmını netten alırım ama bi kısmınıda böyle görerek almak isterim
daha var inşallah şöyle bi 25. haftaya gelelim çıkıp almaya başlarız yavaş yavaş
yok kuzum benimkilerde daha gelmedi haftaya gelirler herhalde

sağol canım beni de arda bey cem beye yönlendirdi henüz görüşmedik kendisiyle sen cem beyin tedavisi sonucu mu gebesin bende çok aradayım normal de olabilir dediği içn doktor bakalım ama beklemek de istemiyorum yumurta takip sürecine k adar kaç kez gititin hastaneye toplamda kaç gün sürdü süreç
ben doğal hamile kaldım cnm,hastaneye gidişin duruma gore değişiyor ama yumurta toplamaya da sonuç kadar 10 günlük süreçte 3 kez falan gittim,sonrada transfere ancak tutunamadı benimkiler maalesef..transferden sonrada bir 12 gun kadar bekliyorsun cnm

selam kızlar nasılsınız, pek giremedim, oğlanı sünnet ettirdik bugün, huzursuz biraz.

akide çok sevindim inş güzel gidicek, ben de 2 haneli haftalara gelebilcek miyim diyodum.
merve geçmiş olsun canım
gözüme bunlar çarptı, atlayarak okudum.
herkes iyidir inş.

sünnetiniz hayırlı uğurlu olsun cnm kıyamamısşşındır ya mattıka.. neyse kucukken atlatmış oldu, Paşacık:))
bendesenin gibiyim 10 haftayı görücek miyim diyedusunuyorumm,Allahım hayırlısını yazsın dıyorum cnm..

süpermiş. akideyi tanımıyorum ama bu şekilde tanımak güzel oldu:)
işte kaybolmanın da böyle avantajları oluyo... bazen burdayken günlerce bi gelişme olmuyo ama gidip dönünce süprizlerle karşılanıyosun:))

akidee, gözün aydın:) doğal mı, pgt mi?

akasyacım benim d.kont hapı bitmek üzere... bitince 1 ay normal deneyeceğim. sonra doktor bir ay da aşılamaya ısrar ediyor ama sanırım ben pgt diye tutturucam artık.
ben biraz tökezledim kistten dolayı yavaş ilerliyorum ama gelişmeleri mutlaka paylaşıcam.
yani bi ay doğal, inş tutar. tutmassa pgt dostum.
ben cok gıremıyorum denk gelmemişizdir belki izz,,ben 2 normal dusuk,3 kez tup denedim olmadı maalesef şimdi doğla hamıleyım ve beklemedeyim tabi..sende pgt yaptıracakmışşın inşallah ilk denemende kavuşursun bebişkonaa:))

yok bende eksik kalmadı valla :1:
ben klasik müziği kendimi bildim bileli çok severim ,küçükken pazar konserleri olurdu trt de hiç kaçırmazdım :1:
viyana flarmoni orkestrasına bayılırdım ,etrafımda tuhaf gözlerle bakarlardı tabi:1:
ben şuanda hamsilere hareketli şarkıları kulaklıkla tutuyorum karnıma nasıl tepişiyorlar anlatamam ,eşim de kendin gibi oynak yapacaksın onları diyor :1:
aslında klasik müzik de dinletebilirim ama denemedim hiç uykuları gelir belki diye :1:
inş. muradına erersin de topiği bıktırırsın diyeyim o zaman
cnm annelerine çekip severlerse klasık müziği sakın olurlar belki fındıklar sende rahat edersinn:))

bizim hastalığında cinsiyetle alakası yok. seninkinden farklı olarak bozuk genin hem anneden hem babadan geçmesi gerekiyor hastalık oluşması için. birimizden geçerse çocuk taşıyıcı oluyor.

set up bizim içinde yapılmıştı. benim eşimin ve oğlumun kanını istanbula gönderdik. buna göre sma hastalığına bakıldı. bundan ayrı olarak kromozomlara da bakabilirmisiniz dedik. doktorda hepsine değil ama önemli bir kaçına bakabiliriz dedi. 13.18.21.x ve y kromozomlarona bakılmış. fish ile bakılmış anladığım kadarıyla. ayrıca rapor olarak verdiler onuda. 4 embriyonunda tek tek bilgileri var detaylı olarak. 2 si xx, 2 si xy kromozomuna sahip. bana transfer edilenlerin biri xx biri xy. ben ordan anladım cinsiyetini. embriyolardan birinde monozomi 13 var ama allahtan sma hastası olan embriyoya denk gelmiş oda. yoksa bir embriyom daha heba olacaktı.

amniyosentez olayınıda sordum. yapılan testlerin güvenilirliği için;
sma testinin güvenilirliği %99. hastalık vücüttaki her hücrede gözüküyormuş. mozaiklik söz konusu değil. % 1 lik hata payı teorik bişey.
kromozom testinin güvenilirliği %80 civarında. sebebide sonuçta incelenen tek bir hücre. diğer hücrelerde nadirde olsa bazen farklı kromozom sayısı olabiliyormuş. yani mozaiklik oluyormuş. ama ben bunun için amniyosentez yaptırmam. sonuçta normal hamile kaldığımdada aynı risk vardı ve 2 li ve 3 lü de bir sorun çıkmayınca amniyosentez aklımdan bile geçmedi. ama sma hastalığı için en ufak bir şüphe olsa anında cvs yaptırırım.

selam iz. ben iyim idare ediyorum. işe başladım. eski hayatıma döndüm artık. 1 sene boyunca olağanüstü bir yaşamım vardı.

bende her gün bakıyorum ama çok sık yazamıyorum. var mı tedavi planı?

mrb sevda. bende translokasyon yok. tek gen hastalığı var ama ilk denememde hamile kaldım.

çok geçmiş olsun canım. yarın mutlaka doktoruna bildir durumu. kötü bişey olduğunu düşünmüyorum. ama şu bulantılardan bir kurtulsanda hamileliğinin tadını çıkarsan.

maşallah maşallah. allah devamınıda getirsin. kızlar beni zar zor inandırdılar hamile olduğuma. gerçekten insan zorlanıyor inanmakta. ama hep kötü şeyler olacak değil ya belki de bu sefer her şey çok güzel olacak. senin için dua edeceğim.

geçmiş olsun ve hayırlı olsun. erkenden delikanlı oldu seninki desene. mecburi sünnetmiydi?

canım benim inşallah,çok sağol dualarına amin diyorum cnm..

Oyy maşallah :nazar::nazar: Akidem dualarım seninle arkadaşım.. İnşallah bu bebek 9 ay yaşayacağı yuvasını yapıyor annesi :16:

Tatlım benim boğazından geliyor. Mide kanaması olsa ağrıdan duramazdın. Güzel haberlerini bekliyoruz.. Bakalım bebiş kız mı erkek mi :1: Bugün belli olur bence :16:

Akidem ben de aynıyım. Akşamları eşim mutfağı toplarken kaçak giriyorum. Gelir gelmez bağırmaya başlıyor :1: Pc'yi elimden alıyor.

Canım sen daha iyi bilirsin ama aşılamayı biraz gereksiz vakit kaybı olarak değerlendirenler de var. Hakkında hayırlısı olsun. İnşallah doğal yoldan gelir :16:

ya evet benimki takıyor napalı idare edicez kocalarıı:))

Hoşgeldin cnm çok şükür bir sorun yok sen nasılsın, özlettin vallahi,

Ay sorma cnm iştahım açıldı çok şiştim,ya 71 kilo oldum biliomusun :(((

Ay mervem artık geçmez artık ben razıyım napim çekmeye, herşey yavrularımız için ..

Ah mervemmm bende öleydim hatırlasana ama az kaldı Allahın izniyle dayan dualarım seninle canım ...

İnşallah cnm benim inşallah ...
Vallahi hiç ilaç içmedim cnm dediğim gibi bir tane parol içtim ama bol bol meyve balık et yedim.. Lavoboya gelince artık orda uyuycak hale geldim inanki 10 defa kesin giriorum gece kesinn

Dualarımız seninle canım inşallah bu defa sağlıkla gelişicek ...

Hayırlı olsun cnm erken olmuş ama daha iyi,
bizde iyiyiz çok şükür bir sorun yok.

Ay bilinçaltı cnm işde :)
bende bir sürü rüya görüorum bir anlatsam :)))

Ohhh çok şükür cnm onlar iyi osunda biz önemli deiliz vallahi napalım dayanıcaz ..
Erkek o annesi ben biliorum :)

Geldim Nazim bugün gittim rapor aldım15.01.2012 çalışabilirsin dedi ama ben o performansı kendimde görmüorum :)
ya beşiğin resmini göremedim kaçırdımmı acaba?

sagol cnm,senin kılon ıyı cnm düzgün beslenmişinn..bakma sen doktorlara iyi yapmışşın rapor alıp dinlenirsin hem..

nazcım,hepsi cok cok güzel iyi günlerde giysin ve kullansın eylül prensesinn sende utuleyım yıkayım derken dikkat et emii

Canım iyi biraz toparlanmana cok sevindim..bebişide görmussun nasıl mutlu olmuşundur cnm benim maşallah ikinizede..mevus bence de kız sankıııı:))

Benm yaramaz kızımmm ayagını agzımdan çıkarmaya çalıyorr nefes alamıyorum yawww acayip yarama zoldu bu velet:1:

Bu arada herkes burada akşam yemegi yapan yok heralde:1:

Kız bu saate yemek mi kalır
eşim kısır yaptı 5 buçukta yedik biz zavallı mutfağı topladı işe gitti
tek kaldım bende senin eşin evdemi

canım Arda bey geçen ay bir tv programında dedi ki: eskiden 34 e gelince tamam diyorduk. şimdi 37 ye dek organ gelişimi tamamlanıyormuş araştırmalara dek. 37 yi hedefliyoruz dedi. 3 cm çok ciddi açıklık ne kadar dursa o kadar kar boş ver yorma kendini canım... ben 4 cm açıklıkla 35 e dek yalnızca wc ye kalkmıştım büyük oğlumda...
Benmde hedefim 38.hafta inşallah geliriz o haftalara..Hiç bi iş yapmıyorum canımm ilk dea bi işe elimi sürdüm yavrum saglıklı olsunda sürekli yatıyorum oturmuyorumda..Doktor ocagı görücez seninle dedi ama bakalım..
Sen otur oturduğun yerde nazzz pardon yat yattığın yerde :1:
evet bende bi kısmını netten alırım ama bi kısmınıda böyle görerek almak isterim
daha var inşallah şöyle bi 25. haftaya gelelim çıkıp almaya başlarız yavaş yavaş
yok kuzum benimkilerde daha gelmedi haftaya gelirler herhalde

:1:Yatıyorum kız zaten akşama kadar ama bıktım valla içim şişti artık:1:
İnsan görerek aldıgı zaman daha heyecanlanıyor,daha sabırsızlanıyor..
Az kaldı 2 ay çıkıp herşeyini alırsın kuzumm çok eglenceli oluyor alışveriş yapmak:1:

ben doğal hamile kaldım cnm,hastaneye gidişin duruma gore değişiyor ama yumurta toplamaya da sonuç kadar 10 günlük süreçte 3 kez falan gittim,sonrada transfere ancak tutunamadı benimkiler maalesef..transferden sonrada bir 12 gun kadar bekliyorsun cnm

sünnetiniz hayırlı uğurlu olsun cnm kıyamamısşşındır ya mattıka.. neyse kucukken atlatmış oldu, Paşacık:))
bendesenin gibiyim 10 haftayı görücek miyim diyedusunuyorumm,Allahım hayırlısını yazsın dıyorum cnm..

ben cok gıremıyorum denk gelmemişizdir belki izz,,ben 2 normal dusuk,3 kez tup denedim olmadı maalesef şimdi doğla hamıleyım ve beklemedeyim tabi..sende pgt yaptıracakmışşın inşallah ilk denemende kavuşursun bebişkonaa:))

cnm annelerine çekip severlerse klasık müziği sakın olurlar belki fındıklar sende rahat edersinn:))

canım benim inşallah,çok sağol dualarına amin diyorum cnm..

ya evet benimki takıyor napalı idare edicez kocalarıı:))

sagol cnm,senin kılon ıyı cnm düzgün beslenmişinn..bakma sen doktorlara iyi yapmışşın rapor alıp dinlenirsin hem..

nazcım,hepsi cok cok güzel iyi günlerde giysin ve kullansın eylül prensesinn sende utuleyım yıkayım derken dikkat et emii

Canım iyi biraz toparlanmana cok sevindim..bebişide görmussun nasıl mutlu olmuşundur cnm benim maşallah ikinizede..mevus bence de kız sankıııı:))
Tamam canımm ederim çok sagollll:16:
Kız bu saate yemek mi kalır
eşim kısır yaptı 5 buçukta yedik biz zavallı mutfağı topladı işe gitti
tek kaldım bende senin eşin evdemi

Nerdeeeee:5:
Benm kocam geç çıkıyor işten yanlız olmak çok kötü :1:
Ohh eşinde pek hamaratmış kız:1:

Back
X