Dönem dönem oluyor kuzumm
Evet valla ben sabah kalktıgım yerde yatıyorum hala

Yakında burda dogurucam diye korkuyorum
Ayy alemsin akasyamm..Bizimde çocugumuz olmadıgı dönemde görümcem hamile kaldı eşim çok seviniyordu ister istemez üzülüyordumm..Kuruyordum kafamda bizim çocugumuz olsa eşim yegenini daha çok sevecek diye ,hatta bi keresinde sordum ona bana espriyle saçmala kendi çocucugum başka dedi tabi bu cevap beni tatmin etmedi çok içlenmiştimm
Sonra görümcem bebegini kaybetti çok üzüldükk ama eşim 2 günde unuttu inan ben ondan daha çok hırpaladım kendimi
Kısa bi süre sonra hamile kaldım.Ben bebegi rahmime daha transfer ettikleri anda anneydim ama eşim daha yeni yeni baba oluyor..İlk zamanlar farkında olmuyorlar sonra hareketlerini hissdince onun için para harcayınca anlıyorlar..
Şimdi asla ona böyle bi soruyu sormam çünkü biliyorum benm kadar oda seviyor kızımı..Hastanenin önünde bebegin kalp atışlarının yavaş acilen anneyi yogun bakıma almamız gerek dediklerindeki halini hatırlıyorum dünyası başına yıkılmış gibiydi..Canım kocam çok üzüldüm şimdi

Dünde orgunu sattı zaten masrafların altından kalkamayınca dahada duygulandırdı eşşek beni
Senle ben çok benziyoruz aynı şeyleri kafaya takıyoruz akasyamm delimiyiz neyiz biz