Nasilsin bugun son kontrolum var demistin nasil gecti
Hamsilerin nasil iyilermi
özlemmm

ben dün fetal ekomu çektirdim ,bugün de doktorumuza gittik
kızım 2040 oğlum 2100 gram çıktı
kızım 4 gün oğlum bir hafta önde haftasına göre

kızla oğlanın arası azalmış ,kız oğlana yetişmiş çok şükür

ilk defa nstye girdim ,gayet normal çıktı bir sıkıntı yok çok şükür..
ama kız uyuyordu sanırım az hareket etti,oğlan ise coştu mübarek fırlayacak nerdeyse
doktor artık son ayına girdin o yüzden haftada bir göreceğim seni dedi
doktora kafaya taktım 36 ya kadar dayanacağım inş. diyorum

RABBİM inş. o günleri de gösterir
küveze girsinler istemiyorum dedim
dediki bana küvezin aslında haftayla kiloyla alakası yok ,tamamen organ gelişimine ve bebeğin dış dünyaya ayak uydurmasıyla alakalı dedi
39.haftada doğup küveze girip solunum sıkıntısı yaşayan da var ,33 de doğurup hiç küveze girmeden çıkan da ..
o yüzden çok takılma dert etme inş. sağlıklılarsa artık bundan sonra doğsalar da bir sıkıntı olmaz dedi ..
bi de toplamda 4 kilo bebek var bende şuan ,
doktor diyorki şuan sen tek gebelerin doğurmuş halisin

hemşireye sordum nasıl kaçıncı haftada doğuruyor ikiz gebeler diye,diğerleri hep erken doğurdu bi siz varsınız maş. bu zamana gelen dedi ,inş. böyle devam eder..
hasta odamıza da baktık eşimle ,çok beğendik ,özel oda 2 yatak var ben ve refakatçim kalıyor ,sezeryanda 1 gün yatış oluyormuş ,iice herşeye baktık küvezlere kadar ..
doktordan da hastanemden de çok memnunum valla çok şükür aradığım yeri buldum bu kadar titizlikle sonunda

demin de üst komşum geldi emekli öğretmenmiş ,doğurdunmu diye merak ettim geldim dedi

gerçi karnın da yok pek ama diyor ,dedim herkes öyle diyor karnım yok ama içerde 2şer kilodan 2 tane bebek var

maş. ii taşıyorsun dedi ,dedim anama çekmişim o da dirayetli bir kadındır 4 tane doğurmuş gık dememiş

hatta kardeşimin doğumunu hatırlıyorum annemin günü vardı ,içerde 20den fazla misafiri vardı ,annemin sancısı vuruyordu ,misafirler işte götürelimmi hastaneye geldi galiba vaktin diyorlar ,annem yok yok bişey yok diyor ,o gün doğurmuştu

karadeniz kadınları güçlü olur dirençli olur zaten diyor öğretmen teyze

böyle işte özlemcim ,sen nasılsın iisin inş.