Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Hazadecim,canım ne diyeceğim bilemedim,sıkııcı bır durrum olmuş ama sakın sakın kendini çok üzme ve yorma Allahın izniyle sağlıkla kucağına alacaksın minayı, hersey geride kalacak.. ancak suan moralını yüksek tut bu cok önemli yarın umarım kordondan kurtulacak yavrun ve zamanında gelecek kucağına..doktorlar bazen insanı gereksiz strese de sokabılıyor bunu unutma,hastaneye yatacakmışsın sanırım bence de cok ıyı yaparsın, takıpte olursun kafan daha rahat olur orada ..canım sen guclu bır kızsın ne badereler atlattın bunuda minayla beraber atlatacaksınız bu gece dua edeceğim size,,çok ama cokkkk geçmiş olsun canım benim..
haa bu arada erken doğum riski olsa bıle içini ferah tut benım bır yakınım üçüz doğurdu 1300 kılo cıvarında doğdular,biraz kuvezde yatıp sırayla geldiler..ben elime alamamıştım ilk sonra damla damla besledik şimdi maşşallah okula gıdıyorlar:))içini ferah tut emi kuzumm..
Saol akidecim Allah razı olsun duaların için ..
Ewet biz neler atlattık kızımla bunuda atlatıcaz inanıorum ..

Allah'ım kalbine ferahlık versin inş kuzum. Dualarımızdasın... Biz de seni çok seviyoruz :16:
Saol cnm benim, bende seni çok sewiyorum ...

Oyy kuzumm benmmm hadi git gel bakalım yarın ne diyecekler..Bizde seni çok seviyoruz canım benmm iyiki varsınnn minada iyiki varr:1:
Bende sizi çok seviyorummmm....
Kızlar Hazadeyi çok merak ettim. :18: Haber alan olursa yazsın. Ben de arayacağım ama öğlene doğru ararım demiştim. :31:

ya kızlar ben hazdeyi merak ediyorum, inşallah bir sorun yoktur canım yaaa..akasya ne zaman arıyacaksın cnmm..

Geldim Kızlar,
Çok şükür kötü bir durum yok kordon hala boynunda ama 1,390 dan - 1,420 olmuş 30 gr almış .O yüzden oluş hanım rahatladı biraz ama karın çevresi dar dedi yani çok kilo alıcagını sanmıorum ben dedi, takip edelim 3 günde bir artık gel dedi burda yatırmak istemiorum dedi 700 tl çok para acil bir durumda şimdilik yok dedi kilosu ilerlio bekliycez en kötü 32. haftaya kadar dedi, ama ben 35 görürüz die düşünüyorum dedi bakalım ...

Kızlar hepinizden teker teker Allah razı olsun bana destek oldunuz iyikki varsınız ...

gunaydınn kızlar..Evet Akasya akşam yatarken yap bende öyle yapıyorum ancak gun içinde yaparsan da bir 15/20 dakıka uzan cnm..sen naılsın tulıpcım bebişko nasıl halsızlık bulantı falan yasıyor musun cnm?

iyim akideciğim sağol. bulantı yoktu zaten. halsizlikde yavaş yavaş geçiyor. ilk günlere göre daha iyim. işede alıştım. oda çok halsizlik yapmıştı bende. sende varmı bulantı halsizlik falan. hazadeyi bende merak ettim.

gözün aydın hazade. daha da iyi olacak. doktorlar da sonuçta hiçbişeyi atlamak istemiyorlar ama bu bizi telaşlandırıyor işte.

Saol cnm benim, vallahi öle ama çok şükür şimdilik bir sıkıntı yok ama salı günü akciğer geliştirici iğneyi yapıcaz ne olur n olmaz die ..
sen nasılsın cnm nasıl gidio kendi derdimden sizi unuttum n olur kusura bakmayın :(

Kızlar Hazadeyi çok merak ettim. :18: Haber alan olursa yazsın. Ben de arayacağım ama öğlene doğru ararım demiştim. :31:
Çok şükür gelmiş kuzucuk :)
Mervişim crinone jel bende kahverengi leke yapınca progestan hapı vajinal olarak al dediler. Akşamları vajinal olarak alıyorum ama hap geri gelior :25: Ne yapmam lazım ? Hapı koyunca yatılması mı gerekiyor =? Yürünmeli mi ? Bir türlü bu işi düzene koyamadım. Bir de halen kahverengi akıntı geliyor. :ssz: Crinone jel siyah siyah dökülüyor. Offff yani offffff... :5:
Canım temizlemişmiydi doktorun rahmi?

Saol akidecim Allah razı olsun duaların için ..
Ewet biz neler atlattık kızımla bunuda atlatıcaz inanıorum ..

Saol cnm benim, bende seni çok sewiyorum ...

Bende sizi çok seviyorummmm....

Geldim Kızlar,
Çok şükür kötü bir durum yok kordon hala boynunda ama 1,390 dan - 1,420 olmuş 30 gr almış .O yüzden oluş hanım rahatladı biraz ama karın çevresi dar dedi yani çok kilo alıcagını sanmıorum ben dedi, takip edelim 3 günde bir artık gel dedi burda yatırmak istemiorum dedi 700 tl çok para acil bir durumda şimdilik yok dedi kilosu ilerlio bekliycez en kötü 32. haftaya kadar dedi, ama ben 35 görürüz die düşünüyorum dedi bakalım ...

Kızlar hepinizden teker teker Allah razı olsun bana destek oldunuz iyikki varsınız ...

Hazademm kuzumm hoşgeldinn ohh içim rahatladı vallahi..Ciger geliştirici igneyi yapmaları çok iyi kuzumm rahat ol..Çok kilolu olması önemli degil zaten önemli olan cigerlerinin gelişimi tamamlansın..
35 i bırakk 38 leri görcez biz senle kuzummm :38:

Hazademm kuzumm hoşgeldinn ohh içim rahatladı vallahi..Ciger geliştirici igneyi yapmaları çok iyi kuzumm rahat ol..Çok kilolu olması önemli degil zaten önemli olan cigerlerinin gelişimi tamamlansın..
35 i bırakk 38 leri görcez biz senle kuzummm :38:

Ahh inşallah kuzum inşallahh bir görseydik zaten 35i ben onada razıyım Allahın izniyle sağlıkla gelirler inşallah ...
sen nasılsın ağrın varmı cnm kasılma felann

ay hazadem çok sevindim...duracak gelinim daha... o da anası gibi güçlü olacak...:16:

akasyamm ben de gece koyardım gündüz olursa da yat...

herkes iyi şükürler olsun. biz de gaz dışında şükür iyiyiz...:16:

Ahh inşallah kuzum inşallahh bir görseydik zaten 35i ben onada razıyım Allahın izniyle sağlıkla gelirler inşallah ...
sen nasılsın ağrın varmı cnm kasılma felann

İnşallah canımmm..
Yok maşallah bu ara çok iyiyim tık deyip kesildi kasılmalarım :)):nazar::nazar:
Sadece bu son haftalarda nefes alamıyorum o kadar:1:
Hazadem kuzum bu arada ciger geliştirici igne birazcık can yakıyor ama hemen geçiyor korkma,Bu igneden sonra bebegin hareketleri biraz yavaşlıyor 2-3 gün az hissediyorsun hareketlerini sonra yeniden güçleniyor..Ben igneyi oldugumda hastanede olmama ragmen çok tedirgin olmuştum hemşirelereye söyledim oda doktora söyledi hareketleri azalmış diye Doktor kortizon ignesi oldugu için 2-3 azalması normal herkeste bu görülür korkma dedi..Bu kadar dikkatli oldugum içinde beni tebrik etti:1:Sen evde olacagın için böyle bişey yaşarsan panik olma canım..
Hatta bu aralar daha da güçlendi hareketleri fırtına gibi kızım duramıyor yerinde maşallahh:nazar::nazar:

Son düzenleme:
Ada canım nasılsınnn:3:

Yılbaşında tatilsiniz demi canım??
Benm kocişi inşallah çalıştırmazlarrr..:18:

Kızlar bişey sorucam yaa..
Bebek dogar dogmaz sütünüz geldimi ?Gögsünüz yara oldumu?Bebek memeyi hemen aldımı?
Ya almassa ne yapıcam diye korkularım var yaa ..Yakınımın bebegi oldu memeyi almıyormuş sıpa:27:

Birde gögüs kremi işinize yaradımı kullandınızmı?Ben eczanede sordum mustelanın gögüs kremine 36 tl dedi çok fazla geldi:30:

Son düzenleme:
ay hazadem çok sevindim...duracak gelinim daha... o da anası gibi güçlü olacak...:16:
herkes iyi şükürler olsun. biz de gaz dışında şükür iyiyiz...:16:
Vallhi cnm çok saol bizde biraz rahatladık biraz bakalım salıya kdr kilo alırsa sorun olmaz herhalde cnm , senin gelince şımardı ama gelin isteyin artık :)
Gaz zor cnm allah yardımcınız olsun

İnşallah canımmm..
Yok maşallah bu ara çok iyiyim tık deyip kesildi kasılmalarım :)):nazar::nazar:
Sadece bu son haftalarda nefes alamıyorum o kadar:1:
Hazadem kuzum bu arada ciger geliştirici igne birazcık can yakıyor ama hemen geçiyor korkma,Bu igneden sonra bebegin hareketleri biraz yavaşlıyor 2-3 gün az hissediyorsun hareketlerini sonra yeniden güçleniyor..Ben igneyi oldugumda hastanede olmama ragmen çok tedirgin olmuştum hemşirelereye söyledim oda doktora söyledi hareketleri azalmış diye Doktor kortizon ignesi oldugu için 2-3 azalması normal herkeste bu görülür korkma dedi..Bu kadar dikkatli oldugum içinde beni tebrik etti:1:Sen evde olacagın için böyle bişey yaşarsan panik olma canım..
Hatta bu aralar daha da güçlendi hareketleri fırtına gibi kızım duramıyor yerinde maşallahh:nazar::nazar:

Aman nazım iyi ol gitsin sancı gelmesin bu araa ...
Ay demee gerçekdenmi bana salı günü yapabilir.Ben şirkete geldim cnm ewde duramam deliririm vallahi , Oluş hanımda iyi madem git çalış ama kendini yorma dedi.

Kızlar bişey sorucam yaa..
Bebek dogar dogmaz sütünüz geldimi ?Gögsünüz yara oldumu?Bebek memeyi hemen aldımı?
Ya almassa ne yapıcam diye korkularım var yaa ..Yakınımın bebegi oldu memeyi almıyormuş sıpa:27:

Birde gögüs kremi işinize yaradımı kullandınızmı?Ben eczanede sordum mustelanın gögüs kremine 36 tl dedi çok fazla geldi:30:

canım ben doğum öncesi birkaç kez lansinoh eflatuntüpte krem sürdüm. ama doğum yapar yapmaz her emzirmede sürdüm hiç yara olmadı. küçük kutuda aldım 18 mi 22 mi öyleydi fiyatı arttı bile büyük kutuya gerek yok bence. arda bey garmastan yazmış ama ben lansinoh almıştım...

Vallhi cnm çok saol bizde biraz rahatladık biraz bakalım salıya kdr kilo alırsa sorun olmaz herhalde cnm , senin gelince şımardı ama gelin isteyin artık :)

Ay demee gerçekdenmi bana salı günü yapabilir.Ben şirkete geldim cnm ewde duramam deliririm vallahi , Oluş hanımda iyi madem git çalış ama kendini yorma dedi.

canım o gelin benden kaynana tokadı yiyecek poposuna bir doğsun. cumartesi geliyor eşim. sen rahatsızsın. şimdi yormayalım doğunca tatilde geliriz artık...:16:

Maşallah bu ara pek ugramıyor..:nazar:
Canım ciger geliştirici igneyi kendi yapmasa sen iste tedbir amaçlı yapılması iyi..Bebege faydası varmış zararı yokmuş kuzumm..
Çalışınca insanın kafası dagılıyor canımm :38:

canım ben doğum öncesi birkaç kez lansinoh eflatuntüpte krem sürdüm. ama doğum yapar yapmaz her emzirmede sürdüm hiç yara olmadı. küçük kutuda aldım 18 mi 22 mi öyleydi fiyatı arttı bile büyük kutuya gerek yok bence. arda bey garmastan yazmış ama ben lansinoh almıştım...

canım o gelin benden kaynana tokadı yiyecek poposuna bir doğsun. cumartesi geliyor eşim. sen rahatsızsın. şimdi yormayalım doğunca tatilde geliriz artık...:16:

Anladım canım benm sagol..Arda bey yazmış derken devletin ödedigi gögüs kremide varmı?

Nasilsin bugun son kontrolum var demistin nasil gecti
Hamsilerin nasil iyilermi

özlemmm:38:
:29:
ben dün fetal ekomu çektirdim ,bugün de doktorumuza gittik
kızım 2040 oğlum 2100 gram çıktı:nazar:

kızım 4 gün oğlum bir hafta önde haftasına göre :nazar:
kızla oğlanın arası azalmış ,kız oğlana yetişmiş çok şükür:nazar:
ilk defa nstye girdim ,gayet normal çıktı bir sıkıntı yok çok şükür..
ama kız uyuyordu sanırım az hareket etti,oğlan ise coştu mübarek fırlayacak nerdeyse :1:
doktor artık son ayına girdin o yüzden haftada bir göreceğim seni dedi
doktora kafaya taktım 36 ya kadar dayanacağım inş. diyorum :1:
RABBİM inş. o günleri de gösterir
küveze girsinler istemiyorum dedim
dediki bana küvezin aslında haftayla kiloyla alakası yok ,tamamen organ gelişimine ve bebeğin dış dünyaya ayak uydurmasıyla alakalı dedi
39.haftada doğup küveze girip solunum sıkıntısı yaşayan da var ,33 de doğurup hiç küveze girmeden çıkan da ..
o yüzden çok takılma dert etme inş. sağlıklılarsa artık bundan sonra doğsalar da bir sıkıntı olmaz dedi ..
bi de toplamda 4 kilo bebek var bende şuan ,doktor diyorki şuan sen tek gebelerin doğurmuş halisin :1:
hemşireye sordum nasıl kaçıncı haftada doğuruyor ikiz gebeler diye,diğerleri hep erken doğurdu bi siz varsınız maş. bu zamana gelen dedi ,inş. böyle devam eder..
hasta odamıza da baktık eşimle ,çok beğendik ,özel oda 2 yatak var ben ve refakatçim kalıyor ,sezeryanda 1 gün yatış oluyormuş ,iice herşeye baktık küvezlere kadar ..
doktordan da hastanemden de çok memnunum valla çok şükür aradığım yeri buldum bu kadar titizlikle sonunda :1:
demin de üst komşum geldi emekli öğretmenmiş ,doğurdunmu diye merak ettim geldim dedi :1:
gerçi karnın da yok pek ama diyor ,dedim herkes öyle diyor karnım yok ama içerde 2şer kilodan 2 tane bebek var :1:
maş. ii taşıyorsun dedi ,dedim anama çekmişim o da dirayetli bir kadındır 4 tane doğurmuş gık dememiş :1:
hatta kardeşimin doğumunu hatırlıyorum annemin günü vardı ,içerde 20den fazla misafiri vardı ,annemin sancısı vuruyordu ,misafirler işte götürelimmi hastaneye geldi galiba vaktin diyorlar ,annem yok yok bişey yok diyor ,o gün doğurmuştu:1:
karadeniz kadınları güçlü olur dirençli olur zaten diyor öğretmen teyze:1:
böyle işte özlemcim ,sen nasılsın iisin inş. :16:

Arkadaşlar merhaba.Bende 6 defa tüp denedik.2 kürtajım (bebek gelişimi olmadığından) 1 tanede kimyasal gebeliğim var.genetiğimizde birşey çıkmadı.ilk denemeyi yaptığım merkezdeki doktorum pgd yapalım dedi.sonrasında merkez değiştirdim.hist. oldum co-cultur denendi ancak sonuç negatif.şimdi bir kaç doktorla görüşcem pgd için.benim durumumda olupta pgd ile gebe kalan varmı aranızda.istanbulda yaşıyorum.pgd için neresini önerirsiniz.

Back
X