Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

herkese günaydınnnnnnnn:24:

ankara bugün beyazlara büründü ,günlerdir ayazından mahvolmuştuk ,umarım kar biraz yumuşatır havayı
heryeri bembeyaz görmek insana huzur veriyor ,insan böyle havalarda evde kahvesini alıp akşama kadar film izlese kafi :7:
RABBİM sokakta yaşayanlara yardım etsin inş.

ay bugün maaş günü yaa ,haftasonuna denk geldiği için unutmuşum :1: eşim arıyor hayatım paraları transfer et de ödemeleri halledeyim diye :1:
kafa iice gitti yaaaww :1:

Özlemciğim ,

Ben PGT ile hamile kaldım. Amniyo ya da CVS yaptırmayı hiç düşünmüyordum. zaten bebeğimi aldırmak gibi bir düşüncem yok. Ama genetikçim aradı. yanılma riskimiz %1'den fazla dedi. Başkaa bir sürü şey söyledi:18: Biz de eşimle 9 ay stres yaşamayalım diye CVS yaptıralım dedik. Cvs amniyosenteze benziyor ama CVS'de amniyo sıvısından değil bebeğin eşinden parça alınıyor. Öyle işte canım. Çok gerginim. Dua et benim için :31:

Akasyam benim ilk kizim pgt li ona yaptirmadim zaten
Simdiki hamileligim spontan oldugu icin ve ablamin israrlarina dayanamadigim icin yaptirmistim ki
Dedigin gibi birsey ciksada zaten aldirma gibi bir fikim hicbirzaman olmadi olamazda
Allah bana oyle nasip gormus yasiyacagim gorecegim varsa herseye raziyim

herkese günaydınnnnnnnn:24:

ankara bugün beyazlara büründü ,günlerdir ayazından mahvolmuştuk ,umarım kar biraz yumuşatır havayı
heryeri bembeyaz görmek insana huzur veriyor ,insan böyle havalarda evde kahvesini alıp akşama kadar film izlese kafi :7:
RABBİM sokakta yaşayanlara yardım etsin inş.

ay bugün maaş günü yaa ,haftasonuna denk geldiği için unutmuşum :1: eşim arıyor hayatım paraları transfer et de ödemeleri halledeyim diye :1:
kafa iice gitti yaaaww :1:

Ay evet gecenlerdede burada yagmisti sabah bi kalktim heryer bembeyaz
Super oluyor ben nedense kis mevsimini cok seviyorum yaz i pek sevmiyorum
Aslinda yaz cocuguyum ama sevemiyorum iste
Para deme bana biktim yaw yetistirmeye calismaktan birde cok alismistim calsmaya
Kendi parmi doya doya yemeye bir senedir esimdn istiyorum sinirime gidiyor
Zaten maddi acidan cok yikik bir durumdayizzz

Akasya kusura bakma ya dualarim seninle insallah cok iyi gececek
Hersey yoluna girecek hic merak etme sende kucuk bebisinde Allah a emanetsiniz
Bu arada sonuclari almak nekadar suruyormus ya ondan haberinn varmi

Ay evet gecenlerdede burada yagmisti sabah bi kalktim heryer bembeyaz
Super oluyor ben nedense kis mevsimini cok seviyorum yaz i pek sevmiyorum
Aslinda yaz cocuguyum ama sevemiyorum iste
Para deme bana biktim yaw yetistirmeye calismaktan birde cok alismistim calsmaya
Kendi parmi doya doya yemeye bir senedir esimdn istiyorum sinirime gidiyor
Zaten maddi acidan cok yikik bir durumdayizzz

ben de sonbaharı çok severim ,sıcağı ben de sevmiyorum ,yapraklar sapsarı dökülüyorya mest oluyorum ,zaten başak burcuyum başaklar da sonbahar doğumludur:1:
sorma valla bizim de ödemelerimiz çok bi de hamsilerin masrafları iice borca girdik valla seneye yaza ancak toparlanırız ama olsun herşey onlar için ne yapalım
ay ben de 3 aydır evdeyimya ,çalışmıyorum ama para yatıyor çok hoşuma gidiyor :1:
eşime diyorum ki ben hep böyle olsam evde yatsam ama maaşım da yatsa :1:
sıkma canını sen de inş. zamanı gelince tekrar çalışmaya başlarsın ,önemli olan şuan bebişler
ay bu arada verdiğim diğer kargoda da dağıtıma çıkmış birazdan gelir sanırım :1:
markafoninin velinimeti oldum yaaaww:1:
yarın doktor randevum var ,nstye gireceğim yine ,şeker yüklemem yapılacak ,çarşamba dolaplarımız gelecek inş.,perşembe de annemle odalarını tam takır hazırlamış oluruz herhalde :nazar:
haftasonuna da arkadaşımın gelme ihtimali var ,her gelen odayı görmek istiyor gösteremiyorum ,herşey hazır olsun da gelene göstereyim bari de dillerinden kurtulayım :1:

Kızlar günaydın,
Doktordan yeni geldim, malesef bebek istenilen kiloya ulaşmamış iğne oldum, oluş hanım perşembeyi bekleyelim dedi.
Ve bebek artıkçok fazla kilo olmaz dedi doğumu bende yapma küvezin ücretsiz old. bir hast yap medical park bu konuda iyi dedi :43:
15-20 gün kalabilir küvezde dedi bakalım n olucak Allah yardımcım olsun :43::43::43:

ben de sonbaharı çok severim ,sıcağı ben de sevmiyorum ,yapraklar sapsarı dökülüyorya mest oluyorum ,zaten başak burcuyum başaklar da sonbahar doğumludur:1:
sorma valla bizim de ödemelerimiz çok bi de hamsilerin masrafları iice borca girdik valla seneye yaza ancak toparlanırız ama olsun herşey onlar için ne yapalım
ay ben de 3 aydır evdeyimya ,çalışmıyorum ama para yatıyor çok hoşuma gidiyor :1:
eşime diyorum ki ben hep böyle olsam evde yatsam ama maaşım da yatsa :1:
sıkma canını sen de inş. zamanı gelince tekrar çalışmaya başlarsın ,önemli olan şuan bebişler
ay bu arada verdiğim diğer kargoda da dağıtıma çıkmış birazdan gelir sanırım :1:
markafoninin velinimeti oldum yaaaww:1:
yarın doktor randevum var ,nstye gireceğim yine ,şeker yüklemem yapılacak ,çarşamba dolaplarımız gelecek inş.,perşembe de annemle odalarını tam takır hazırlamış oluruz herhalde :nazar:
haftasonuna da arkadaşımın gelme ihtimali var ,her gelen odayı görmek istiyor gösteremiyorum ,herşey hazır olsun da gelene göstereyim bari de dillerinden kurtulayım :1:

Insallah hersey iyi cikar canim iyi iyi epey tamamlamssiniz eksik kalmamis
Bende elbiselerini yikadim utuledim yerlestirdim bizimde carsamba ebe miz gelecek eve
Eksiklere bakmaya burada dogumdan sonra eve geliyorsun arkansan ebe geliyor
1 hafta sana yardimci oluyor istersen tam gun istersen yarim gun
Ilk kizimda yarim gun istemistim simdi tam gun istiycem ozaman evin butun isini yapiyor
Ve kizimada bakar ilgi istiycek cunki ilk bir hafta yataktan kaldirmiyorlar
Dogumdan sonra rahmin yerine yerlesmesi icin yaticakmissin ben ebe gelince yatardim gidince kalkardim
Oh oh dogumdan sonra evi hic dusunmiycem ama aklim hep kizimda ya ben dogumdayken o ne olacak
Insallah dogumum gunduz olur da gece evime gelirim kizim bensiz uyumaz uyusada gece beni arar
Bu aralar ona takmis durumdayim

Kızlar günaydın,
Doktordan yeni geldim, malesef bebek istenilen kiloya ulaşmamış iğne oldum, oluş hanım perşembeyi bekleyelim dedi.
Ve bebek artıkçok fazla kilo olmaz dedi doğumu bende yapma küvezin ücretsiz old. bir hast yap medical park bu konuda iyi dedi :43:
15-20 gün kalabilir küvezde dedi bakalım n olucak Allah yardımcım olsun :43::43::43:

Benim kuzenim medical park da calsiyor hastane yoneticisi gectigimiz yil kendiside orada dogum yapti
Istersen ismini vereyim sana ben ozlem in arkadasiyim de belki dogum yerlerini gostermekte felan yardimci olur

Ben geldiiimmm :16: Eşim bilgisayarı getirmiş de gelebildim.
Kızlar bugün kontrolüm vardı, çok şükür her şey yolunda. Sonuçlar temiz, muayenem de iyi geçti :nazar: Yalnız doktor demesin mi 6 ay sonra kontrol :52: Biz eşimle nasıl yani olduk :1: Eee tedavi ne olacak dedik :1: He o zaman 3 ay sonra gelin, her şey iyiyse başlatırız dedi. Yani 3 ay sonra olup olmayacağı da belli değil. Sonra tüp bebek katına çıktık eşimle, Nur Hanım'a gittim. Canım doktorum benim ya :16: Dedim böyle böyle, tedavi iznim olmazsa sizin doğurmanızı bekleyeceğim :1: Hayır o kadar beklenmez olur mu dedi :1: Dedim sizsiz olmaz :16: Dur bakalım dedi, zaten kontrolüm marta geliyor, doktor tamam derse Nur Hanım gitmeden başlarız, yok bekleyelim derse bekleyeceğiz el mahkum. Bende haberler böyle.

her şeyin yolunda olmasına sevindim canım. sürekli birşeylerin ertelenmesi sıkıyor ama yapacak bişey yok. hep diyordumya sonu güzel olsunda geç olsun. seninde inşallah öyle olur.
Günaydın Nazımm

Yalnızlık nedir çok iyi bilirim. Benim de bütün ailem İstanbul dışında. Eşimin ailesi de öyle. İstanbul'da bir tek kardeşim var. Onunla da aynı semtte değiliz:31:

Eşim olmayınca ben de evde çok yalnız oluyorum. Ne yapalım nasip böyleymiş.

Ben birazdan doktora gideceğim.. Belki de CVS'yi yapabilir:18: Bana dua edin kızlar.. Sağ salim kurtulayım bu kötü günlerden..:5:

hayırlısıyla yaptır canım. sonuç iyi çıkacak zaten ama sonuçtan emin olarak gebeliğine devam etmen iyi olacak.

merhaba arkadaşlar sizler pgt ile mi hamile kaldınız?

evet canım ben de pgt ile hamile kaldım. bende düşük yada hamile kalma sorunu yoktu. çocuğumun hasta olma ihtimali yüzünden pgt yaptırdık. allaha şükür ilk denemede hamile kaldım.

Günaydın arkadaşlar..

Dün doktora gittim. Yarın CVS işlemi yapılacak. Bebeğimi gördüm. Elleri kolları bacakları herşeyi oluşmuş. Kıpır kıpırdı. :emir_bebek::emir_bebek:Çok mutlu oldum. Doktor ben bebekte sıkıntı görmedim dedi. Ama karar verdiğimiz için yaptıracağız. Bu arada bebeğin erkeğe benzediğini söyledi. Değişebilir tabii ki.. Yarın için dua edin bana. CVS'yi sağ salim atlatayım. :16:

Bu arada pgt ile hamile kalan var mı diye soran arkadaş : Ben ve birçok arkadaşım PGT ile hamile kaldı.

ne zaman yapılacak şimdi işlem. demek erkeğe benziyor.

Oyy kıyamam ben ona minyatür bebek daha annesi:38:
Allah yardımcın olsun akasyamm inş.güzel haberlerle gelirsin,cvs soucu ne zaman belli oluyor canım?

Hoşgeldin canımm senn bizim gibi hafta sonunu yanlız geçirrenlerdensinnn:27:Çok sıkıldımmm kaşlarımı aldırmak istiyorummm güzelleşmek istiyorum:27:

Canım bende pgt yöntemi ile gebe kaldı 32 yumurta toplandı 6 tane saglıklı çıktı ..İlk bebegim 2tane transfer edildi 1 tane tutundu.. Darısı sana inşallah canım..

maşallah naz ya benden sadece 8 yumurta toplandı. kalan 4 tanesi donduruldu mu?

Kızlar günaydın,

hayırlısı olsun canım. allah sağlık versinde bu günler geçer unutulur.

Kızlar günaydın,

hayırlısı hazadem ya, inş yolunda gider herşey, sağlıkla bebeğine kavuş da..

Kızlar günaydın,

CANIM hayırlısı artık ya iyi olsun saglikli olsunda kuvozde kalsın üzülme
Neden böyle olmuş peki doktor ne açıklama yaptı
Suan Kac kg en son 1 kg 400 grdi
Hiç almamış mı?

CANIM hayırlısı artık ya iyi olsun saglikli olsunda kuvozde kalsın üzülme
Neden böyle olmuş peki doktor ne açıklama yaptı
Suan Kac kg en son 1 kg 400 grdi
Hiç almamış mı?

Canım % 10 kordondur dedi, ama büyük ihtimal plasentadır dedi artık beslemi az beslio dedi :(
1,4,20 di cnm 1,460 olmuş :(

Canım % 10 kordondur dedi, ama büyük ihtimal plasentadır dedi artık beslemi az beslio dedi :(
1,4,20 di cnm 1,460 olmuş :(

Allah Allah çok ilginç biz simdi üzülüyoruz ama vardır bundada Allah'ın bir bildigi
Translokasyonla alakalı değil demi :(
Perşembeye kadar 1.5 kgyi geçer inşallah CANIM ya

HazaDe acaba başka bi doktora daha mı gitsen :26:
Oluş Hanım'da çok iyi dıyorsun ama ne bileyim uf

Back
X