İnananlar var buna ..Böyler şeyler çıkarıp insanların psikolojisiyle oynuyorlar yazık günah yaa..Allahtan başka kimse bilemez kıyametin ne zaman kopacagını..Sagol canımmm inşallah ben ve bütün arkadaşlarımaada nasip olur..

Senn karnın çok büyüdümü özlem ?Benm karnım bana küçük geliyor sanki 2.5 kilo çocuk buraya sıgamaz gibi..Herkes sıgar diyo ama benm kafama takıldı:44:
Canımm yaa uff ne desem sen üzüleceksin kafana takıcaksın..İgneyi 1 dozmu vuruldun?2 dozu ne zman vurulacaksın?
Kuzum küveze girmesi daha iyi tabi bi yönden daha çabuk toparlanır kilo alır önemli olan cigerlerinin iyi gelişmesi..Ki ciger geliştirici ilaçta 48 saat sonra dogan bebekler kendi kendine nefes alabiliyorlar belki kilo alması için biraz küvezde kalır belki oda olmaz kuzummm

Şimdi dogsa bile allahın izni ile saglıkla yaşayacak belki küveze bile gerek kalmayacak annesi..Bol bol dua edelim ..
Ben hastanede yatarken 34 haftalık bi kadın dogum yapmıştı bebegi gayet saglıklıydı azıcık minikti sadece aranızda 2 hafta var kuzummm allahın izni ile hiç birşey olmayacak
Canım 6 tane saglıklı çıktı 2 tanesi transfer edildi 3 tanesi donduruldu 1tanesi de istenilen kaliteye ulaşamadı..
Hiç bişey olmayacak canımmmm benmmm

Ya mervenin dedigi gibi bi başka doktoradamı gitsen kuzum?