Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Translokasyonla alakalı oladabilir cnm dedi vallahi ...
Allahım hayırlısını versin vallahi ya çok korkuyorum :((

Korkma CANIM benim ilk sen degilsin bu haftada dogum yapan
Böyle duşun niceleri var 32. Haftada dogum yapıp bebeği saglikli olan
Sen kuvoze girecek diye korkuyorsun galiba
Her şey iyi ve guzel olacak bence
Basa gelen çekilir yapacak bir şey yok

Insallah hersey iyi cikar canim iyi iyi epey tamamlamssiniz eksik kalmamis
Bende elbiselerini yikadim utuledim yerlestirdim bizimde carsamba ebe miz gelecek eve
Eksiklere bakmaya burada dogumdan sonra eve geliyorsun arkansan ebe geliyor
1 hafta sana yardimci oluyor istersen tam gun istersen yarim gun
Ilk kizimda yarim gun istemistim simdi tam gun istiycem ozaman evin butun isini yapiyor
Ve kizimada bakar ilgi istiycek cunki ilk bir hafta yataktan kaldirmiyorlar
Dogumdan sonra rahmin yerine yerlesmesi icin yaticakmissin ben ebe gelince yatardim gidince kalkardim
Oh oh dogumdan sonra evi hic dusunmiycem ama aklim hep kizimda ya ben dogumdayken o ne olacak
Insallah dogumum gunduz olur da gece evime gelirim kizim bensiz uyumaz uyusada gece beni arar
Bu aralar ona takmis durumdayim

sen hazırlamışsın benden erkencisin :1:
ama benim sipraişlerin gelmesi zaman aldı yoksa benim de hazır olurdu ama olsun geç olsun güç olmasın :nazar::nazar:
oh valla ne güzelmiş sizin ebeleriniz öyle bi tane de bana lazım öyle biri :1:
iste tabi iice dinlen hem kızın da var iyi olur
inş.RABBİM dilediğin zamanda sağlıkla doğurmanı nasip eder

Korkma CANIM benim ilk sen degilsin bu haftada dogum yapan
Böyle duşun niceleri var 32. Haftada dogum yapıp bebeği saglikli olan
Sen kuvoze girecek diye korkuyorsun galiba
Her şey iyi ve guzel olacak bence
Basa gelen çekilir yapacak bir şey yok

İnşallah mervecim inşallahhhhh ...
Vallahi benim derdim zaten kuvez yaşanabilicek komplikasyonlar :(

Gunaydin canim insalkah birgun kizinlada izliyeceksin kar yagisini
Aman canim ben hic ama hic inanmiyorum 21aralik olayina
Bukadar kolaymi ya kiyamet kopmasi

İnananlar var buna ..Böyler şeyler çıkarıp insanların psikolojisiyle oynuyorlar yazık günah yaa..Allahtan başka kimse bilemez kıyametin ne zaman kopacagını..Sagol canımmm inşallah ben ve bütün arkadaşlarımaada nasip olur..:16:Senn karnın çok büyüdümü özlem ?Benm karnım bana küçük geliyor sanki 2.5 kilo çocuk buraya sıgamaz gibi..Herkes sıgar diyo ama benm kafama takıldı:44:

Kızlar günaydın,
Doktordan yeni geldim, malesef bebek istenilen kiloya ulaşmamış iğne oldum, oluş hanım perşembeyi bekleyelim dedi.
Ve bebek artıkçok fazla kilo olmaz dedi doğumu bende yapma küvezin ücretsiz old. bir hast yap medical park bu konuda iyi dedi :43:
15-20 gün kalabilir küvezde dedi bakalım n olucak Allah yardımcım olsun :43::43::43:

Canımm yaa uff ne desem sen üzüleceksin kafana takıcaksın..İgneyi 1 dozmu vuruldun?2 dozu ne zman vurulacaksın?
Kuzum küveze girmesi daha iyi tabi bi yönden daha çabuk toparlanır kilo alır önemli olan cigerlerinin iyi gelişmesi..Ki ciger geliştirici ilaçta 48 saat sonra dogan bebekler kendi kendine nefes alabiliyorlar belki kilo alması için biraz küvezde kalır belki oda olmaz kuzummm:38:
Şimdi dogsa bile allahın izni ile saglıkla yaşayacak belki küveze bile gerek kalmayacak annesi..Bol bol dua edelim ..
Ben hastanede yatarken 34 haftalık bi kadın dogum yapmıştı bebegi gayet saglıklıydı azıcık minikti sadece aranızda 2 hafta var kuzummm allahın izni ile hiç birşey olmayacak

her şeyin yolunda olmasına sevindim canım. sürekli birşeylerin ertelenmesi sıkıyor ama yapacak bişey yok. hep diyordumya sonu güzel olsunda geç olsun. seninde inşallah öyle olur.

hayırlısıyla yaptır canım. sonuç iyi çıkacak zaten ama sonuçtan emin olarak gebeliğine devam etmen iyi olacak.

evet canım ben de pgt ile hamile kaldım. bende düşük yada hamile kalma sorunu yoktu. çocuğumun hasta olma ihtimali yüzünden pgt yaptırdık. allaha şükür ilk denemede hamile kaldım.

ne zaman yapılacak şimdi işlem. demek erkeğe benziyor.

maşallah naz ya benden sadece 8 yumurta toplandı. kalan 4 tanesi donduruldu mu?

hayırlısı olsun canım. allah sağlık versinde bu günler geçer unutulur.

Canım 6 tane saglıklı çıktı 2 tanesi transfer edildi 3 tanesi donduruldu 1tanesi de istenilen kaliteye ulaşamadı..

İnşallah mervecim inşallahhhhh ...
Vallahi benim derdim zaten kuvez yaşanabilicek komplikasyonlar :(

Hiç bişey olmayacak canımmmm benmmm:38:Ya mervenin dedigi gibi bi başka doktoradamı gitsen kuzum?

İnananlar var buna ..Böyler şeyler çıkarıp insanların psikolojisiyle oynuyorlar yazık günah yaa..Allahtan başka kimse bilemez kıyametin ne zaman kopacagını..Sagol canımmm inşallah ben ve bütün arkadaşlarımaada nasip olur..:16:Senn karnın çok büyüdümü özlem ?Benm karnım bana küçük geliyor sanki 2.5 kilo çocuk buraya sıgamaz gibi..Herkes sıgar diyo ama benm kafama takıldı:44:

Canımm yaa uff ne desem sen üzüleceksin kafana takıcaksın..İgneyi 1 dozmu vuruldun?2 dozu ne zman vurulacaksın?
Kuzum küveze girmesi daha iyi tabi bi yönden daha çabuk toparlanır kilo alır önemli olan cigerlerinin iyi gelişmesi..Ki ciger geliştirici ilaçta 48 saat sonra dogan bebekler kendi kendine nefes alabiliyorlar belki kilo alması için biraz küvezde kalır belki oda olmaz kuzummm:38:
Şimdi dogsa bile allahın izni ile saglıkla yaşayacak belki küveze bile gerek kalmayacak annesi..Bol bol dua edelim ..
Ben hastanede yatarken 34 haftalık bi kadın dogum yapmıştı bebegi gayet saglıklıydı azıcık minikti sadece aranızda 2 hafta var kuzummm allahın izni ile hiç birşey olmayacak

Canım 6 tane saglıklı çıktı 2 tanesi transfer edildi 3 tanesi donduruldu 1tanesi de istenilen kaliteye ulaşamadı..

Hiç bişey olmayacak canımmmm benmmm:38:Ya mervenin dedigi gibi bi başka doktoradamı gitsen kuzum?

Offf sen ne diyorsun naz benim karnim inanilmaz buyuk
Ilk kizimda da cok buyuktu simdide oyle heralde ic karnim kucuk
Goren erkek diyor zaten cok sivri bir karnim var one dogru gidiyr
Ben hala pantolonlaimi giyebiliyorum sadece fermuarlari kapanmiyor gobekten
Yani sadece gobegim kocamannnnn bir gobek oldu

sen hazırlamışsın benden erkencisin :1:
ama benim sipraişlerin gelmesi zaman aldı yoksa benim de hazır olurdu ama olsun geç olsun güç olmasın :nazar::nazar:
oh valla ne güzelmiş sizin ebeleriniz öyle bi tane de bana lazım öyle biri :1:
iste tabi iice dinlen hem kızın da var iyi olur
inş.RABBİM dilediğin zamanda sağlıkla doğurmanı nasip eder

Benim hepsi buyuk kizdan var canim ablasinin kiyafetlerini giyecek
Zaten cok kucuk almisiz ve benim buyuk kizda baya bir boyluydu
Tas catlasa 1 hafta giymistir o kiyafetlerini, valla elimiz mahkum dedigim gibi
Ebe gelecek ya kontrole eksik var mi diye erkenden hazirliyoruz boyle
Birtek cantamiz kaldi onunda herseyi belli birtek cantanin icine yerlestirilecek
Kuzum seninde annen kardesin yaninda keske benimde yanimda olsalardida
Ebeyi istemezdim ki ozaman neyse saglikla dogsunlar ozlemisim bebek kokusunu
Ay heveslenmeye basladim ya

Offf sen ne diyorsun naz benim karnim inanilmaz buyuk
Ilk kizimda da cok buyuktu simdide oyle heralde ic karnim kucuk
Goren erkek diyor zaten cok sivri bir karnim var one dogru gidiyr
Ben hala pantolonlaimi giyebiliyorum sadece fermuarlari kapanmiyor gobekten
Yani sadece gobegim kocamannnnn bir gobek oldu

Yaa o zaman senn iç karnın dar ..Bana göre benm göbüş çok büyük degil ama başkasına göre büyük geliyo:1::1:Ohh valla ne güzel tek göbegin oldugundan giyebiliyorsun pantlonlarını,ben giyemiyorum basende büyüdü:18:

Canım sabah 10:30 da bir doz yaptı, yarın aynı saatte 2. dozu yap dedi.
Nazım kesin kalır küvezde çünkü oluş hanım kalır dedi o yüzden dogumunu başkasına yönlendireyim ona git dedi.
15 gün 20 gün kalabilir dedi riske atmayalım.
Canım başka doktora gidicem işde luş hanım yönlendirdi medikal park başar beye gidicem.
İnşallah nazım inşallah sağlıkla gelir kuzumm:43:

Canım sabah 10:30 da bir doz yaptı, yarın aynı saatte 2. dozu yap dedi.
Nazım kesin kalır küvezde çünkü oluş hanım kalır dedi o yüzden dogumunu başkasına yönlendireyim ona git dedi.
15 gün 20 gün kalabilir dedi riske atmayalım.
Canım başka doktora gidicem işde luş hanım yönlendirdi medikal park başar beye gidicem.
İnşallah nazım inşallah sağlıkla gelir kuzumm:43:

Aman ihmal etme hazademm aynı saate yaptır dozunu..:38:
Medikal park özel hastanemi?
Oluş hanımm kesin alınırmı diyor yoksa perşembe bi bakalım öyle karar verelimmi diyor kuzum?
Üff üzme tatllı canını güzel arkadaşımmm böyle zor şeyler yaşanıyor evet ama rabbim mükafatını verecektir:16:

Aman ihmal etme hazademm aynı saate yaptır dozunu..:38:
Medikal park özel hastanemi?
Oluş hanımm kesin alınırmı diyor yoksa perşembe bi bakalım öyle karar verelimmi diyor kuzum?
Üff üzme tatllı canını güzel arkadaşımmm böyle zor şeyler yaşanıyor evet ama rabbim mükafatını verecektir:16:
Edermiyim cnm hiç yarında 10:30 da yaptırıcam allahın izniyle...
Ewet cnm medikalpark özel ama yogun bakım ücretsizmiş eger orda dogum yaparsan.
Oluş hanım perşembe bakıcak cnm ama ptesi büyük ihtimal doguma hazırla kendini dedi ne olur n olmaz.
İnşallah nazım inşallahh sağlıkla kızımı bir alsaydım kucagıma:43:
Hareketleride yavaşladı :(
ilaçdan dimii
Evet canım bugün olacak diye biliyorumm allah onunda yardımcısı olsunn..

Ay Allahım yardımcısı olsun inşallahhh sağlıkla hayırlı haberlerle gelsin inşallahhhh:nazar:

Benim hepsi buyuk kizdan var canim ablasinin kiyafetlerini giyecek
Zaten cok kucuk almisiz ve benim buyuk kizda baya bir boyluydu
Tas catlasa 1 hafta giymistir o kiyafetlerini, valla elimiz mahkum dedigim gibi
Ebe gelecek ya kontrole eksik var mi diye erkenden hazirliyoruz boyle
Birtek cantamiz kaldi onunda herseyi belli birtek cantanin icine yerlestirilecek
Kuzum seninde annen kardesin yaninda keske benimde yanimda olsalardida
Ebeyi istemezdim ki ozaman neyse saglikla dogsunlar ozlemisim bebek kokusunu
Ay heveslenmeye basladim ya

iyiyimiş valla ne güzel masraf yapmamış olacaksın o da bir avantaj ,biz aldıkmı herşeyden 2 şer tane alıyoruz da :1:
evet çok şükür kardeşim annem var ,zaten bir süre annem kalır bir süre kardeşim kalır derken ilk 1-2 ayı atlatırız inş. öyle böyle
sonra da ben alışırım zaten ,kendi iznim bitince de süt iznim oluyor 6 ay işe yarım gün gitme hakkım var onu da kullanırsam 1 seneyi tamamlarım öyle böyle diyorum
annem yarım gün bakar sorun olmaz,sonra izin alırım rapor alırım derken biraz daha uzatırım derken bişeyler olur diyorum ama bakalım
ben de eşyalarını almaya başladıkça heveslenmeye başladım biliyormusun :1: geçen çamaşır sepetlerini süsledim ,eşim girdi odaya
yavruma bak diyor onlar bebek sen de bebeksin oturmuş da yavrularına sepet süslermiş diyor :1:
insan bu işlere başladıkça çok heves ediyor ,bir de zor elde edince iice onları düşünür oluyorsun
ay saat kaç olmuş ,köftemi hazırlayıp biraz dinlendireyim de sonra da fırına atarım akşama protein bombardımanına gireyim yine hamsiler için :1:

Oluş hanım perşembe bakıcak cnm ama ptesi büyük ihtimal doguma hazırla kendini dedi ne olur n olmaz.
ilaçdan dimii

Ay Allahım yardımcısı olsun inşallahhh sağlıkla hayırlı haberlerle gelsin inşallahhhh:nazar:

iğnedendir canım hareketleri hafif etkileniyo, hafif ateş basması yüz kızarması yapmıştı bende bi de. yan etkileriymiş normalmiş.

HazaDem nasıl oldun canim biraz sakinleştin mı?
Medikal park iyi bir hastane aklın kalmasın hastane konusunda CANIM

ilaçdan dimii

Küvezin ücretsiz olması iyiymiş kuzummm dedigi gibi oluş hanımın sen hazırlıklarını tamamla canımm hem pazartesiye kadar 100 gr falan daha alır 1600 dogar inşallah canım..

Evet kuzumm ilaçtandır,bendede yaptı hareketleri vardı ama azaldı baya bi ,uyku hali yapıştı bide bende ..Kortizon ignesi yaa kuzum o yüzden hareketleri azalıyor yarında vurulsan 2 gün sonra hareketleri düzelir hazadem..
Annengile falan söyledinmi canım?

HazaDem nasıl oldun canim biraz sakinleştin mı?
Medikal park iyi bir hastane aklın kalmasın hastane konusunda CANIM
Mervem vallahi n bilim bir yanım korku içinde acabalar var hep hani bişey olurmu die ama rahat olmaya çalışıorum ..
Ewet hastaneyi araştırdım cnm iyi bir hastane imiş.

AKasyada gelmemiş daha inşallah guzel haberlerle gelir
Sonuclar bir günde çıkmaz galiba
Ay tel bozuk akasyanın tel yok incide gelmedii bugün :(

Küvezin ücretsiz olması iyiymiş kuzummm dedigi gibi oluş hanımın sen hazırlıklarını tamamla canımm hem pazartesiye kadar 100 gr falan daha alır 1600 dogar inşallah canım..

Evet kuzumm ilaçtandır,bendede yaptı hareketleri vardı ama azaldı baya bi ,uyku hali yapıştı bide bende ..Kortizon ignesi yaa kuzum o yüzden hareketleri azalıyor yarında vurulsan 2 gün sonra hareketleri düzelir hazadem..
Annengile falan söyledinmi canım?

Ewet cnm, ücretsiz olması iyi vallahi ...
Ewet cnm ilaçtan oldu, anneme sölemedim cnm şeker var bir perşembe olsun netleşsin sonra haber vericem.

Kizlar nerelerdesiniz? Akasyadan haber alan var mi
Inciiiiiii sen nerelerdesin genelde sen olurdun sende yoksun
Ne oldu bu topik e baa sessizlesmis ya

Back
X