- 29 Mayıs 2011
- 21.447
- 48
- 163
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #24.621
Kız allah seni ne etmesinYaa banada doktor göstermişti ama ben anlayamamıştımŞimdi kocaman poposunu 4 boyutlu ultrosonda gösteriyor yine anlamıyorum
Zaten dünyaya gelen bebeklern %65 i hep erkek doguyor,bide 1 erkege 4 kadın düşecek erkekler azalıyor diyorlar
Hiç sorma canım ya tez vakitte geçsin inşallahah merve ne zaman geçecek şu bulantıların senin. demek kızmış. nazlı olmasında belliydi zaten. benimde içimdeN kız gibi geçiyor. çin taKvimindede kız çıktı. senin ne çıkmıştı.
Cok gecmis olsun canim benim esine acil sifalar diliyorum allah dermani bulunmayan dert vermesin hicbirimize tekrar tekrar cok gecmis olsuncok güzeller prensesin güle güle kullansin insallah
Herşey karışmış cnm vallahii ...
Çok güzeller cnm güle güle kullansın eylülüm ...
Günaydın kızlar eşimin kontrolu vardı biliosunuz kendisi troid kanseri
ikinci ameliyatta metastas yapmıştı dağılmıştı, ve dün doktor vucut sintigrafisi istedi, yani radyasyon vericekler ve ben hamile old. için 1 hafta uzak olmamız lazım ..
Herşey üst üste gelio hiç iyi deilim ya sinirlerim bozuldu.
Geçmiş olsun özlemciğim allah şifa versinKizlar burada yazdiginiz asagi yukari herseyi denedim ama malesef benim bogaz agrisi grip e dondu
Bugun cok agir geciyor sabah sadece 1 bardak su icebildim onuda geri cikarttim yani durum vahim
Doktoru aradik agri kesici ic bol bol sivi tuket diyor yapacak bisey yok
Ama acliktan oluyorum ve hicbisey yemek istemiyorum migdem cok bulaniyor
Uzun zamandir ne guzel kusmuyordum yine basladi sanirim neyse yine bu halimede sukur
Allah beterinden korusun hepimizi insallah
Hazadem zor günler yaşıyoruz. Ama biliyorum ki en koyu karanlık en güzel aydınlıktan öncedir.. Sabredelim canım. Allah mükafatını verecektir. İnşallah eşin en kısa sürede iyileşir ve sen de bebişini sağlıkla kucağına alırsın.. Dualarımdasın..
Mervişim prenses geliyor demekÇok sevindim canım. Gözün aydın.. Benimkisi paşa olacağına göre ( tabii değişmezse ) belki beşik kertmesi yaparız kız
Hoşgeldin inci bilgisayarın yapılmadı mı daha?
Hoşbulduk :)
Kendine geldi sağolsunŞimdi babamla ortaklaşa kullanıyoruz :)
Hazademmm çok sevindim kuzum Mina bebek iyiymiş maşallah kiloda almış
2kgyi geçecek inşallah kuzucuk
Ben geldim
Hazadem bugün sesin iyi geliyordu, çok sevindim. Yavrunun durumu da iyi maşallahEşin de iyi olacak inş.
Geçmiş olsun özlemciğim allah şifa versinhamileykende daha bi zor
Yaaa akasyammm ben kızımı kimselere vermemmmmm
Ama kızıma kaynanalık yapmayacaksan veririmmm
Ben çektim o çekmesinnn kıyamam ona
tabi benimkininde cinsiyeti değişmezse her an her şey olabilir
Ben geldim
Hazadem bugün sesin iyi geliyordu, çok sevindim. Yavrunun durumu da iyi maşallahEşin de iyi olacak inş.
Akasyam o yazıları ben görmeyeyimİyisin değil mi?
Mattika sağol canım
Chnb çok sevindim canım, işte şimdi tüm sıkıntıları geride bıraktığın zamandır. Hatay'a döndün ama çok şükür bir ayağın burada :) Yarın arayacağım seni inş.
Ozlemcim Rabbim acil şifalar versin. Terlemeyi denesen. Eşim ne zaman ağır grip olsa kat kat giyinip terler hatta gece nöbet tutup saat başı üzerini değiştiririm, sabah da ılık bir duş alır kendine gelir.
Sumeyyecim ördüklerin çok güzel.
Naz nasıl oldun? Geçti mi ağrıların?
Merveee ne durumdasın? :)
Allah yardımcın olsun cnm vallahi zor ya ben 2 gündür çekiorum nefes darlıgı yaptı reflü mahfoldum ilaç verdi işde kullanıcam cnm.
Sıpalar için katlanıoruz cnm vallahi ...
Ay cnm sorma reflüymüş acı su gibi hissediorum ama deilmiş asitmiş o
İlaç verdi içicem işde cnm.
Sanada rabbim tez vakitte nasip etsin canım hayırlı ve sağlıklı bi şekilde[/QUOTE]Kız allah seni ne etmesinben o kara ekranda bile gördüm sen 4 boyutluda anlamamışsın
Hiç sorma canım ya tez vakitte geçsin inşallah
ben yapamamıştım o çin takvimini becerememiştim
Allah hayırlısını versin canım
Cok gecmis olsun canim benim esine acil sifalar diliyorum allah dermani bulunmayan dert vermesin hicbirimize tekrar tekrar cok gecmis olsun
Gecmis olsun canim bir prenses he bende istiyom bir prensses masallah
Ben geldim
Mattika sağol canım
Chnb çok sevindim canım, işte şimdi tüm sıkıntıları geride bıraktığın zamandır. Hatay'a döndün ama çok şükür bir ayağın burada :) Yarın arayacağım seni inş.
Ozlemcim Rabbim acil şifalar versin. Terlemeyi denesen. Eşim ne zaman ağır grip olsa kat kat giyinip terler hatta gece nöbet tutup saat başı üzerini değiştiririm, sabah da ılık bir duş alır kendine gelir.
Çok saol mervem, ewet kilosu arttı ama haftasına göre yinede düşük ama oluş hanım korkma dedi yükselmesi bizim için iyi dedi.
İnşallah 2 kilo olurda sağlıkla kıızmı alıp ewe gelirim sizde bana gelirsiniz kuzum ...
Hoşgeldin incim ewet daha iyiyim,Allah razı olsun arayıp soruosunuz,
İnşallah eşimde iyi olacak o zaman hiçbir sorun kalmayacak.
sen nasılsın kuzum ama haa sizin orası çok soguk dikkat et kendine .
Aaaa Mervişim aşkolsun ben gelinime kaynanalık yapar mıyım hiçFıstık gibi bakarım kızına Ama ben de oğluşumu kimselere veremem galiba. Şimdiden kıskanıyor muyum ne
İyiyim İncim. Evimdeyim. dinleniyorum. Valla okuma o yazıları. İnsanın dengesi bozuluyor. Bilmemek daha iyi
Kızlarrrrr nerdesiniz yaaaa herkes kayıpppp
Aramaz mıyım canım
Çok şükür iyiyim. Bugün kar eridi gitti. 2 gündür sular yok kafayı kıracağım
Anam şimdiden başladınız kaynanalığa he
Yok Akasyam okursam kendimi yerim
Evet ya nerede bu millet
Yarında hafta sonu kimse girmez
Pazartesi telafi etmemiz lazım
Bendde yarın hastanedeyim,kimsecikler olmayack
Alıntı yapa yapa bi hal oldum en sonunda pes ettim başım döndü valla
Chnb ohh be sonunda kavuşmuşsunn evinee ne güzel hem evine hemde oğlunla eşine
Hazademmm çok sevindim kuzum Mina bebek iyiymiş maşallah kiloda almış
2kgyi geçecek inşallah kuzucuk
Ben geldim
Mattika sağol canım
evin hali fenadır, bırak biraz daha toparlanınca yaparsın. doğumda bir ay ilgilenemedim bütün dolaplarım savaş alanı gibiydi
burnu tıkanınca okyanus suyu damlatıp otribebe nin aspiratörüyle çekiyoruz. ilaç için götürme bence dr.a başka ne dicek ki. ateşi huzursuzluğu yoksa bol bol emzir. odasının havası kuruysa hava nemlendirici koy. bi de çok sıcak evlerde bebeklerin burnu hep tıkanırmış, 23 ü geçirme sıcaklık olarak.en fazla 24.
çok kalın giydirmiyorum, içine çıtçıtlı badi üstüne penye. penyesi kışlıksa içindekini incesinden giydiriyorum. bebekler terledikçe hasta olurmuş, terliyosa sıcakta kalıyo demektir ona dikkat et.
bugün 3 aylık kontrolümüz var bakalım kaç kilo oldu. çok şükür anne sütüne devam ediyoruz.
günü gününe uymuyo bazen sakin bazen mızmız oluyo
son 10 gün falan leke şeklinde toplam 40 gün sürdü. bitip bitip başlaması da normalmiş, ağrı koku falan yoksa.
kondom kullanıyoruz canım, başka yöntem yok ki. doğum kontrol hapı kullanırdım ben emzirirken mümkün değil, zaten pıhtılaşması olanlar için riskliymiş hap.
sprial de hiç hoş gelmiyo bana.
sağ ol tatlım.... sen de kıza isim düşündün mü?
sağ ol canım ben de seni arayacağım...
burnunu açıyorum ama otribebeyle çekmiyorum. azaldı öksürüğü de... ben de ayağını sıkı tutuyorum...evlerde odalarda ısı farkı var o karıştırıyor kafamı...
benim adet gibi kanamam oluyor... yine var 3 gün sonra 40 ım çıkıyor.
biz kondom kullanamıyoruz....Spirale alışığım 5 sene korundum böyle ama döllenmeyi engellemiyormuş. bunu istemem. hap olmaz. eşim dikkat eder aslında ama riske de atamam yandık...
hazadem çok sevindim gelinim kilo almış...
nazefsa az kaldı artık...
tulipçiğim nasıl gidiyor?
delikız tanıma yok canım henüz tabi farklılık oluyor...eşin de iyiymiş. benimki de genelde iyidir...
akasya canım gerçmiş olmuş. sonuç güzel olacak inşallah... oğluş gelecekmiş sanırım...
kızlar bizim tüm eşyalar bozuldu tamirle idare ediyorduk bugün çamaşır makinası aldık. eşimle gittik süt bıraktık arduliye...anneanne baktı. sırt çantası da aldım. bebek için...pantolon aldım beli lastikli... giyecek hiçbir şeyim yok...
büyük oğlan kardeşini ayağında salladı. sakınmıyorum kıskançlık az olsun diye...
ev işleri de bitmek bilmiyor... misafir safhası başlamadı daha...
biz kondom kullanamıyoruz....Spirale alışığım 5 sene korundum böyle ama döllenmeyi engellemiyormuş. bunu istemem. hap olmaz. eşim dikkat eder aslında ama riske de atamam yandık...
delikız tanıma yok canım henüz tabi farklılık oluyor...eşin de iyiymiş. benimki de genelde iyidir...
kızlar bizim tüm eşyalar bozuldu tamirle idare ediyorduk bugün çamaşır makinası aldık. eşimle gittik süt bıraktık arduliye...anneanne baktı. sırt çantası da aldım. bebek için...pantolon aldım beli lastikli... giyecek hiçbir şeyim yok...
büyük oğlan kardeşini ayağında salladı. sakınmıyorum kıskançlık az olsun diye...
ev işleri de bitmek bilmiyor... misafir safhası başlamadı daha...
delikız her bebek farklı oluyo. ilk haftadan laf dinlemeye başladı oğlum. cevap vermek için ağzını açıyodu ama ses çıkmıyodusana bişey diyeyyimmi bu korunma konusunda sanırım kardeşim tıbbi bir vaka
kondom kullanıyorlar,kardeşimde spiral var ve geri çekme de kullanıyorlar ,buna rağmen geçen sene hamile kaldı
zaten ilkk evlendiği gece hamile kalanlardan ,ceket atsan hamile kalıyor
şuan hala 3 yöntemi beraber kullanıyorlar ,diyorum ki ona bu kadar şeye rağmen tekrar hamile kalırsan atacağım kendimi şurdan
nasip bu işler gerçekten yaaa,ben kardeşimde en yakınımda gördükten sonra gerçekten ALLAH yaZDIYSA çelik duvar ör nafile
bi bize denk gelmiyor işte o işler malesef
ALLAH eşlerimizi bizden ayırmasın o zaman chnb
bişeyler bozulunca hep birden gelir zaten bizim de öyle bir dönemimiz oldu eve taşınınca ama halletmişsiniz geçmiş olsun..
bebekler tanıması ne kadar sürüyor acaba ,tepki vermesi ne bileyim mesela baktığında yüzüne gülmesi filan ,sanırım 3 aydan sonra
selam herkese ..
ben artık geceleri dönmekte çok zorlanıyorum..gece sabahı zor ediyorum ,önceden göbeğimin içi daha boştu sanırım şimdi taa göğsüme kadar çıktı hamsiler heryerim tıklım tıkış dolu
ve miyom da eklenince sağa sola dönerken miyom çok acı veriyor nefes nefese kalıyorum ,eşim kaldırıyor döndürüyor ..
artık son 3 hafta ,zor dönemece girdim sanırım ,normalde ayakta iken iyiyim de uyurken zorlanıyorum ,eee içimde 5 kiloya yakın hamsi var o kadar olacak tabi ama uykum zehir oluyor valla
anladım mattika ,evet ben de konuşacağım sürekli ,okuduğum kitapta da öyle diyor ...delikız her bebek farklı oluyo. ilk haftadan laf dinlemeye başladı oğlum. cevap vermek için ağzını açıyodu ama ses çıkmıyodu1.aya doğru beni çok net tanımaya gülmeye başladı.
2.ayın içinde tanıması lazım, dr tanıyo mu demişti 2 aylık kontrolde.
3.aylık kontrolünde de cevap veriyo mu diye sordu.
hem bebeğin yapısından farkediyo bi de ne kadar konuşursan o kadar cevap veriyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?