- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #24.961
Evet yorgunluk ve bir teslimiyet... Kolumu kipirdatasim yok desem yeridir bu konuile ilgili.
Dusundum aslinda Incim. Istanbulda tedavi olurken Irenbede takip olmustu biliyorsun. Dr. scakti. iyiydi, kanim isinmisti. Merkezde guzel , fena degil.yakin da.. Simdi oraya gidip o dr ile konusmak gerek pgd icin. volkan beye yaptiriyorlarsa eger o zaman Ankaraya gidip konusuruz Volkan Beyle diye dusunuyorum.
Kızlar merhaba ,
yarın vaktım olmaz da yazamam dıye sımdı bır gıreyım yenıyılıızı kutlayayım ıstedım.
Ben hepınıze , hepımıze yenı yılın once saglık getırmesını dılıyorum. Saglık olmazsa hersey bos lakın... Sonrasında ıc huzuru dılıyorum . Mutluluklar bana gore gecıcı ve anlık ama huzur kalıcı olan. ıyı, kotu ne gelırse gelsın basımıza ıcımızdekı huzuru koruyalım. Sonra huzurumuzu bozmayacak kadar da para ... Cogu da bozabılır azı da cunku...
Hamılelerımız saglıkla bebeklerını kucagına alsınlar. Hazadecım, akasyacım, mervecım, delıkızcım, nazefsacım, tulıprosacım, ozlemcanocum , akıdecım , saglıkla bebeklerınızı kucagınıza alın. Dogurmus olanlar bebeklerıyle ve aılelerıyle mutlu mesut yasasınlar. Ve dogurmayan bızlere de rabbım bu sene hayırlısıyla nasıp etsın . Bızlerı bu yolda yormasın , uzmesın daha fazla...
Nazar değmiş olabilir Merve naz la felak süresini oku canım
Hadi bakalım bekliyoruz fotoları :)
Ayetel Kürsi, Nas, Felak oku canım.
Selam Mervecim,
Arada giriyorum ama soyle bir bakip ciktim son girdiklerimde.
Iyisin insallah. Umuyorum herkes iyidir. Biraz okumaya calistim.
Ozlem rahatsiz sanirim... Gecmis olsun ...
Hazademin cekimleri varmis yarin , sacini boyatmis ama foto goremedim .
Akasyamdan sonuc gelmemis sanirim hala.
Baska var mi haber onemli, kacirdigim?
Özlem nasılsın? İyileşti mi ufaklık?
güzel dileklerine amin diyorum lavecim. iyi olmana sevindim, uğramaz oldun merak ediyoruz.Kızlar merhaba ,
yarın vaktım olmaz da yazamam dıye sımdı bır gıreyım yenıyılıızı kutlayayım ıstedım.
Ben hepınıze , hepımıze yenı yılın once saglık getırmesını dılıyorum. Saglık olmazsa hersey bos lakın... Sonrasında ıc huzuru dılıyorum . Mutluluklar bana gore gecıcı ve anlık ama huzur kalıcı olan. ıyı, kotu ne gelırse gelsın basımıza ıcımızdekı huzuru koruyalım. Sonra huzurumuzu bozmayacak kadar da para ... Cogu da bozabılır azı da cunku...
Hamılelerımız saglıkla bebeklerını kucagına alsınlar. Hazadecım, akasyacım, mervecım, delıkızcım, nazefsacım, tulıprosacım, ozlemcanocum , akıdecım , saglıkla bebeklerınızı kucagınıza alın. Dogurmus olanlar bebeklerıyle ve aılelerıyle mutlu mesut yasasınlar. Ve dogurmayan bızlere de rabbım bu sene hayırlısıyla nasıp etsın . Bızlerı bu yolda yormasın , uzmesın daha fazla...
2013 bebeğini sağlıkla kucağına aldığın bi yıl olsun akasyacım. seneye yılbaşında bebişinle ol inşSevgili arkadaşlarım ;
Acısı ile tatlısı ile 2012 yılını geride bırakmak üzereyiz. Kendi adıma umutlu, heyecanlı, bazen stresli ama bebeğimi bana hediye eden güzel bir sene geçirdim..Dileğim odur ki ; 2013 yılı tüm dileklerimizin gerçekleştiği ,mutlu , huzurlu, sağlıklı, sevgi dolu bir yıl olsun. Bebişine hamile olanlar bebişlerini sağlıkla kucaklarına alsınlar.. Bebişine kavuşanlar yavrukuşlarla birlikte güzel bir sene geçirsinler.. Bebek hasretiyle yanan dostlarım ise en kısa sürede bebişlerine kavuşunlar..
maşallah bebişlere, sağlıkla gelsinler inş.Herkese iyi yıllar..İnş. hayırlı bir yıl olur,bu hayırlı yılda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin RABBİM bize..
Ben de yeni geldim doktordan ..
Hamsiler iiler çok şükür.
Biri 2450 biri 2460 ,nstde sancı çıkmadı ,suları iyi
artık 3 günde bir çağırıyor doktorum ne olur ne olmaz diye..
Perşembe tekrar gideceğim inş.
İnş. 15 gün daha dururlar da 3 e yakın doğururum
hele şükür merve bulantılar azalmış, ne çok özlemişsindir yemek yemeyi.Canım benim iyiyim çok şükür toparlanıyorum yavaş yavaş
bol bol yemek yemeye başladım
inşallah bu yıl seninde dileklerin gerçekleşsin
ve en önemlisi yavrucuğun bebeğin seni daha fazla bekletmeden
sağlıcakla gelsin ve yuvanızı şenlendirsin
geçmiş olsun canım.Incim cok sagol hatirlayip sordugun icin kizimin ateslenme durumu gecti
Ama simdide ishal olmus 3gundur kuzum benim birden acidi acidi diye agliyor
Bizde soruyoruz neren aciyor onu diyemiyor sonrada hoooooop bezi dolduruyor
Meger karni agiriyormus yavrmun ama en kotusu bide surekli yaptigi icin
Poposuda pisti zeytinyagi suruyorum cok iyi geliyor ama bide kuzuma sor
Altini silerken nasil bagiriyor aciyoooooo diye patates haslamasi iyi geliyor diye
Dun gece patates hasladim yedirdim bakalim belki bugun faydasini gorur simdiye kadar bisey yapmadi
Belkide faydasi olmustur cok zormus ya onun aci cektigini gorup de bisey yapamamak
Aynen valla hapur hupur her şeyi yiyesim var aç gözlü gibigüzel dileklerine amin diyorum lavecim. iyi olmana sevindim, uğramaz oldun merak ediyoruz.
2013 senin yılın olsun inş.
2013 bebeğini sağlıkla kucağına aldığın bi yıl olsun akasyacım. seneye yılbaşında bebişinle ol inş
maşallah bebişlere, sağlıkla gelsinler inş.
hele şükür merve bulantılar azalmış, ne çok özlemişsindir yemek yemeyi.
geçmiş olsun canım.
Incim cok sagol hatirlayip sordugun icin kizimin ateslenme durumu gecti
Ama simdide ishal olmus 3gundur kuzum benim birden acidi acidi diye agliyor
Bizde soruyoruz neren aciyor onu diyemiyor sonrada hoooooop bezi dolduruyor
Meger karni agiriyormus yavrmun ama en kotusu bide surekli yaptigi icin
Poposuda pisti zeytinyagi suruyorum cok iyi geliyor ama bide kuzuma sor
Altini silerken nasil bagiriyor aciyoooooo diye patates haslamasi iyi geliyor diye
Dun gece patates hasladim yedirdim bakalim belki bugun faydasini gorur simdiye kadar bisey yapmadi
Belkide faydasi olmustur cok zormus ya onun aci cektigini gorup de bisey yapamamak
geçen seneyi çok iyi hatırlıyorum. yılbaşında seneye bebeğimle yılbaşına girmek düşüncesi bile yoktu kafamda. tedavi yeni bitmişti. umut-umutsuzluk ve kabullenme.
meğer hamileymişim yılbaşında, şimdi de oğlumla giricez 2013 e.
2012 yi hep güzel bi yıl olarak hatırlıycam
2013 topiğimiz için güzel bi yıl olucak inş, bi sürü hamilemiz var hepsi sağlıkla doğurucak.
bekleyenlerin de bebişi gelicek allahın izniyle.
SAĞOLASIN MATTİKA inş.maşallah bebişlere, sağlıkla gelsinler inş.
.
geçen seneyi çok iyi hatırlıyorum. yılbaşında seneye bebeğimle yılbaşına girmek düşüncesi bile yoktu kafamda. tedavi yeni bitmişti. umut-umutsuzluk ve kabullenme.
meğer hamileymişim yılbaşında, şimdi de oğlumla giricez 2013 e.
2012 yi hep güzel bi yıl olarak hatırlıycam
2013 topiğimiz için güzel bi yıl olucak inş, bi sürü hamilemiz var hepsi sağlıkla doğurucak.
bekleyenlerin de bebişi gelicek allahın izniyle.
Özlem çok geçmiş olsunAy yavrum ya Biz büyükler bile dayanamazken o nasıl dayanıyor. Evet patates iyi gelir. İnş en kısa zamanda düzelir.
Mervem çok sevindim hadi gelsin yemekler
Kaderdaşlarım 2012'de kah güldük, kah ağladık. Acısıyla tatlısıyla geride kalıyor işte. Geçen yıl bu günlerde adet olmayı bekliyordum sabırsızlıkla. 1 Ocak'ta olduğumda hayatımda ilk kez adet olduğum için bu kadar sevinmiştim ve 2 Ocak'ta beni hüzünlere sürükleyen 1 yıllık maceram başlamıştı. Tedavilerimiz hep art arda ya da aynı dönemde oldu. Birimizin negatifiyle üzülürken diğerimizin pozitifiyle sevindik. İnş bu yıl hiç üzülmeyiz, her tedavi gören pozitif yazar bu sayfalara.
Yavrularına kavuşan chnb, mattika sağlıkla büyütün inş kuzularınızı.
Gün sayan arkadaşlarım, hazade, naz, delikız, özlem, akasya, merve, akide sağlıkla kucaklayın yavrularınızı inş.
Ve gelelim bize :) Ben ve benim gibi kucakları boş kalan arkadaşlarım, Allah'ım bu yıl hem göbeklerimizi hem kucaklarımızı o deli gibi özlemini çektiğimiz evlatlarla doldursun inşaallah hayırlısıyla sağlıkla.
Hepinizi çok seviyorum, iyi ki varsınız
Özlem çok geçmiş olsunAy yavrum ya Biz büyükler bile dayanamazken o nasıl dayanıyor. Evet patates iyi gelir. İnş en kısa zamanda düzelir.
Kaderdaşlarım 2012'de kah güldük, kah ağladık. Acısıyla tatlısıyla geride kalıyor işte. Geçen yıl bu günlerde adet olmayı bekliyordum sabırsızlıkla. 1 Ocak'ta olduğumda hayatımda ilk kez adet olduğum için bu kadar sevinmiştim ve 2 Ocak'ta beni hüzünlere sürükleyen 1 yıllık maceram başlamıştı. Tedavilerimiz hep art arda ya da aynı dönemde oldu. Birimizin negatifiyle üzülürken diğerimizin pozitifiyle sevindik. İnş bu yıl hiç üzülmeyiz, her tedavi gören pozitif yazar bu sayfalara.
Gün sayan arkadaşlarım, hazade, naz, delikız, özlem, akasya, merve, akide sağlıkla kucaklayın yavrularınızı inş.
Ve gelelim bize :) Ben ve benim gibi kucakları boş kalan arkadaşlarım, Allah'ım bu yıl hem göbeklerimizi hem kucaklarımızı o deli gibi özlemini çektiğimiz evlatlarla doldursun inşaallah hayırlısıyla sağlıkla.
Canım benim çok sağol İnşallah sende 2013te yavruna kavuşacaksın sağlıcakla
dur hesaplayayım şimdi martta hamile kalsa aralık başı gibi felan doğum yaparsın inş
2013te kavuşursun evladına
tabi bizde inşallah rabbim tamamına erdirsin
evet iştah fena açıldı şimdide bilgisayarı kemiresim varr gideyim kendime dolaptan elma alayımda onu kemireyim
Mattika bittim bittim oğlunaMaşallah ya Gözleri yeşil değil mi? Pamuk gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?