Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

İcim sıkılıyorrr sanki yüreğime tas oturmuş
Nefesimi tam alamıyorum ne oluyor bana ya
Gecen Komsu kapımı çalmıştı karnın ne çok büyümüş dedi
Benimde yıldızım çok düşük nazar değdi galiba
Allah'ım ölecem simdi :/

Nazar değmiş olabilir Merve naz la felak süresini oku canım

Ben geldim kızlar ama kimsecikler yok
Saçımı boyattım yarın çekim var bakalım nasıl geçicek ...

Hadi bakalım bekliyoruz fotoları :)

Ayetel Kürsi, Nas, Felak oku canım.

Kotasını aşmış biri olarak yine buradayım
Sizsiz duramıyorum
Kocadan fırça yemeden çıkayım öptüm hepinizi
Yılbaşınız güzel geçsinn,ben yine kayınbabadayım yarın mangal yapacakmış bana çok seviyorum ya adamı

Biz de seni öptük canım :)
Salı günü bekliyoruz inş.

Kızlar merhaba ,

yarın vaktım olmaz da yazamam dıye sımdı bır gıreyım yenıyılıızı kutlayayım ıstedım.

Ben hepınıze , hepımıze yenı yılın once saglık getırmesını dılıyorum. Saglık olmazsa hersey bos lakın... Sonrasında ıc huzuru dılıyorum . Mutluluklar bana gore gecıcı ve anlık ama huzur kalıcı olan. ıyı, kotu ne gelırse gelsın basımıza ıcımızdekı huzuru koruyalım. Sonra huzurumuzu bozmayacak kadar da para ... Cogu da bozabılır azı da cunku...

Hamılelerımız saglıkla bebeklerını kucagına alsınlar. Hazadecım, akasyacım, mervecım, delıkızcım, nazefsacım, tulıprosacım, ozlemcanocum , akıdecım , saglıkla bebeklerınızı kucagınıza alın. Dogurmus olanlar bebeklerıyle ve aılelerıyle mutlu mesut yasasınlar. Ve dogurmayan bızlere de rabbım bu sene hayırlısıyla nasıp etsın . Bızlerı bu yolda yormasın , uzmesın daha fazla...

Lave canım nasılsın?
Dualarına amin diyorum... Senin de yeni yılın kutlu olsun.

lave hiç yazmıyo geçen altta gördüm ismini işi felan vardı belkide
akideyi bend eçok merak ediyorum inşallah gebeliği devam ediyordur
hituciye aylar oldu herhalde burda görmeyeli izle suskunada 1-2 haftadır yok

Selam Mervecim,

Arada giriyorum ama soyle bir bakip ciktim son girdiklerimde.
Iyisin insallah. Umuyorum herkes iyidir. Biraz okumaya calistim.
Ozlem rahatsiz sanirim... Gecmis olsun ...
Hazademin cekimleri varmis yarin , sacini boyatmis ama foto goremedim .
Akasyamdan sonuc gelmemis sanirim hala.
Baska var mi haber onemli, kacirdigim?

Ankara'ya ne zaman gidecek acaba? Lave gelirsen yaz, her şey yolunda mı?
Ay inş ya, akide de iyi haberlerle gelir.
hituci kızlarla uğraşıyor, bir iki kez mesajlaşmıştık, arada geliyor okuyor :)

Canim , yok gidemedim daha :)
Biraz salliyorum galiba caktirmadan ben ...
Gecen esimle otle ustunkoru iki dakika ise gitmeye hazirlanirken konustuk.
Izmirde yapalim diyor. Katiliyorum ona .
Sanirim bizim yapmamiz gerekenlerin sirasi degisecek bu sekildemolursa.
Once Izmirde hangi merkezde dusunuyorsak oraya gidip , onlarin pgdyi ne sekilde ve nereye yaptirdiklarini ogrenip sonra da o kisiyle konusmayama gitmeliyiz.

Yazarken bile yoruldum desem inanir misin bilmem. Sanirim yoruldugum ve ne yapacagimi bilemedigim icin de nekahat donemindeyim hala Incim.

Şu an için yok :) Ama doğumlar yakın :) Hazade, naz, özlem, delikız art arda doğum yapacaklar ardından sifa'nın, merve'nin, akasya'nın, akide'nin bebekleri de gelecek inşaallah. Sonra sırayı sen, ben, ada, trkuaz, izz alırız inşaallah... Unuttuğum yoktur umarım :26:

Son düzenleme:

O yorgunluk bende de fazlasıyla var canım. Sendeki kolay değil, yılların verdiği büyük bir yorgunluk... İnş bu son olur.
İzmir'de biliyorsundur merkezleri, az çok düşündün mü nerede yapabilirim diye?

Evet yorgunluk ve bir teslimiyet... Kolumu kipirdatasim yok desem yeridir bu konuile ilgili.
Dusundum aslinda Incim. Istanbulda tedavi olurken Irenbede takip olmustu biliyorsun. Dr. scakti. iyiydi, kanim isinmisti. Merkezde guzel , fena degil.yakin da.. Simdi oraya gidip o dr ile konusmak gerek pgd icin. volkan beye yaptiriyorlarsa eger o zaman Ankaraya gidip konusuruz Volkan Beyle diye dusunuyorum.

Şu anki ruh halini az çok tahmin edebiliyorum.
Hadi bu hafta gidip görüş, yakınmış da :) Ertelendikçe insanın sinirleri mahvoluyor.

Sevgili arkadaşlarım ;

Acısı ile tatlısı ile 2012 yılını geride bırakmak üzereyiz. Kendi adıma umutlu, heyecanlı, bazen stresli ama bebeğimi bana hediye eden güzel bir sene geçirdim.. Dileğim odur ki ; 2013 yılı tüm dileklerimizin gerçekleştiği ,mutlu , huzurlu, sağlıklı, sevgi dolu bir yıl olsun. Bebişine hamile olanlar bebişlerini sağlıkla kucaklarına alsınlar.. Bebişine kavuşanlar yavrukuşlarla birlikte güzel bir sene geçirsinler.. Bebek hasretiyle yanan dostlarım ise en kısa sürede bebişlerine kavuşunlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…