Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Ay mervem bunlar ailecek deli Eşini tenzih ediyorum.
Kamera falan açma bir daha, ne sinirler. Allah'tan ülkeler var arada, burada olsaydı çekeceğin varmış bacım

hazade, chnb, naz, tulip, lave olsaydı tam olacaktı bugün. Güzel toplandık :) Ada, izz, trkuaz kayboldular yine.
Şimdi iş zamanı Karnım da ağrıyor

Son düzenleme:

ayy ne bileyim Mervem.. Valla ne zaman ultrasona girsem uyuyorsa da uyanıp hareket etmeye başlıyor. Bir de eller ayaklar karnımı ittiriyor falan. O yüzden ultrasondan mı huylanıyor diye düşündüm

işte hayır diyemiyorum nasıl becereceğim bunu bilmiyorum
o kadını kışkırtmak istemiyorum çünkü gene huzursuz olacak olan benim
aslında eşim dese daha iyi olmazmı

Sorma canım kaynıma ne oluyosa eğmiş başını ordan
bide üstüne demesin mi yenge hala kız mı diyoo delimi ne yaa
senin karın doğursun erkeği dedim kaynanam hemen savunmaya geçti ordan oğlunu
niye ben insan evladı değilmiyim.

Canım sen böyle her şeye he dedikçe kadının istekleri bitmeyecek, yine huzursuz olacaksın. Eşin belli ki diyemiyor. Bir konuşur iki konuşur sonra susar. Çocuğun doğduğunda her şeye müdahale edecek şimdiden belli. Onun için mesafeni al çok geç olmadan.

Ay mervem bunlar ailecek deli Eşini tenzih ediyorum.
Kamera falan açma bir daha, ne sinirler. Allah'tan ülkeler var arada, burada olsaydı çekeceğin varmış bacım

bi daha asla açmayacağım ya hamileyim herhalde karnım büyüyecek demi incim
suç gibi gösterdiler onu deliler ya
eşimde deliydi bakma sen ahh ahh az mı çektimm şimdi akıllandı
şimdi acısını çıkartmaya bakıyorum iyi oluyo ona ohhh

ayy ne bileyim Mervem.. Valla ne zaman ultrasona girsem uyuyorsa da uyanıp hareket etmeye başlıyor. Bir de eller ayaklar karnımı ittiriyor falan. O yüzden ultrasondan mı huylanıyor diye düşündüm
Belkide canım her bebek farklı sonuçta benimki öyle diye seninkide öyle olacak değil
bizimki hantal işte

evey bende onu düşünüyorum inşallah sağlıcakla kucağıma alırımda diyorum
bu kayganamı sorun etmem diyorum ama ederim işte biliyorum kendimi
lohusaykende hiç çekilmez dediğinde haklısın
yavaş yavaş ısındırma yapmalıyım

Ayy merve gerçekten manyak bunlar.. Su katılmamış hem de... Ne demek karnını kaynın görüyor yaa.. Benim eşim bu tarz şeylere çok kızar. Senin eşin kızmıyorsa sen tavrını koy. Asla kabul etme isteklerini. Sınırını ve haddini bilsinler.

Belkide canım her bebek farklı sonuçta benimki öyle diye seninkide öyle olacak değil
bizimki hantal işte

Yok kız hantallık değil o . Ne güzel uyuyor işte. Benimki panik atak Muhtemelen annesinin stresini alıyordur. Bak Delikızın bebişleri de uyanmıyormuş. Yani her bebek aynı tepkiyi vermiyor anlaşılan

hahaa ayne güldüm akasyam yaa su katılmamış
evet evet halis mulis deliler işte ötesi yok
bidaha göstermem zaten onlar gene isteyecekler biliyorum çünkü
benimde biraz tavır koymam lazım

Yok kız hantallık değil o . Ne güzel uyuyor işte. Benimki panik atak Muhtemelen annesinin stresini alıyordur. Bak Delikızın bebişleri de uyanmıyormuş. Yani her bebek aynı tepkiyi vermiyor anlaşılan

benim kızım hanım hanımcık uslu olacak demekki teyzesi:):)

eşine bırakırsan çok zor mervem.
daha doğmadı etmedi allah sağlık versin ne olacağı belli değil de karına bakmak neymiş de. siz dua edin de sağlıkla gelsin de. ben hep öyle dedim. oğlum oğlum diye sorardı tlfnda. hele doğsun da derdim.
ah be canım sen baştan yumuşak huylu durmuşsun, diyemezdi böyle sana yoksa.
lafını söyle arkasına gül, surat asma, bozulursa şaka yaptım ahaah dersin. ama sakın susma.
eşinle de konuyu konuşma hiç, kaynanaya bir iki söylersin eninde sonunda anlar.
kaynımın ne işi var da bakıyo şimdi dicektin orda. erkeğin ne işi varmış böyle muhabbetlerde dicektin. arkasına da gülcektin.
ya eşinin ailesiyle hiç sorununuz olmasa da kamerada karın göstermek normal değil.
ben sinirlendim burda ya.
susma ama mervem güleryüzle söyle ama söyle. bak ömür bizden gidiyo, çekersin çekersin canına tak eder laf etmeye başlarsın ama en güzel zamanların geçip gitmiş olur.

Son düzenleme:

Çok güzel anlatmışsın işte şu taktik çok güzel söyleyip söyleyip şaka yaptım demek
tuttum bu taktiği.Mattika bide bana ne diyo biliyomusun geçen
bi tane tulum almış ama yeşil renk almış.tüh diyo ben erkek bekliyordum
ona göre aldım diyor salak ben hala anne getir olsun yeşil ikisinede gider diyorum
ayıkamadım yok dedi ben onu yavrumun niyetine almıştım diyo
yani erkek olunca yavrusu oluyormuş kız olunca ne oluyor sankii
psikolojimi çok bozuyorlar annemde çok kızıyo bana
kötü niyetli değil senin k.validen diyo ya onnla ne alakası var
her şeyi söyle söyle kötü niyetli değilim de olur mu öyle şey
ne yapacağımmm bennn offf bir ömür hep böyle mi olacakkkk

Sanki ben onun kıytırık sepet malı tulumlarına kaldımda
ben yavruma neler alırım nelerr her şeyim onun için bundan sonra
benden önce yavrum var artık gerzek kadınn

2012 yi acı tatlı geride bırakıyoruz. 2012nin ilk ayında hatta doğum günümde yeniden anne olma sürecine başlamak için pgt denedik kısmet olmadı. 2 ay sonra sürpriz şekilde hamileydim. Zorlu bir süreçten sonra 14 Kasımda Ahmet Ardamıza kavuştuk. Artık 2 şehzade annesiyim:) Bir de meleğim varsonsuza dek kalbimde yaşayacak. Bu süreçte başta doktorlarıma, en başından beri hep yanımda olan canım eşime ,o yaşta bir evlat için zoru başararan aylarca annesinden ayrı kalan canım Cihan Buğrama, arkadaşlarıma ve aileme sonsuz teşekkür ediyorum...

Hepimizin yeni yılını kutluyorum kızlar...

sen ne dedin merve. sustuysan suç sende ama.
bu devirde kız erkek ayrımı mı kaldı anne dicektin arkasına da hafif bi kahkaha. daha neler söylenir de öenmli olan gülerek olumlu havada söylemek

sen ne dedin merve. sustuysan suç sende ama.
bu devirde kız erkek ayrımı mı kaldı anne dicektin arkasına da hafif bi kahkaha. daha neler söylenir de öenmli olan gülerek olumlu havada söylemek

Bende üzülüyorum ama bak dedim bu sözlerine
onunda çok umrunda ya
benim sorunum ne biliyor musun aslında
Ters bişey söylersem bana küserde
eşimi bana doldurur diye korkuyorum
huzursuz olmak istemiyorum artık
yanlış mı düşünüyorum:26:

Mervemmm mervemmmmm al birini vur ötekine anacımHepsi aynı bunların
Benm kayın baba benden çekiniyor en azından ..
Evlendigimizin ilk zamanları bana çeyiz götürmedim diye laf sokup durunca döndüm duvardaki diplomamı gösterdim benm nakışımda dantelimde el işimde bu dedim bozuldu oturdu yerine
Biz seviyoruz kızlarımızı onlar sevse nolur sevmese nolur

Ama sen aradaki mesafeyi koru kuzum şimdi bunu söyler ilerde dahada ötesini..
Tatlı canınıda üzme sen hamilesin..
Ayrıca göbeginde gayet muntazam ,5 aylık hamilesin ..Benim karnım daha büyüktü sen gibiyken..
Geçen benm kayınbabada bana çömlek karın dedi ne demekse Güya espri yapıyor salak..Öyle bi ters bakmışımki tırstı adam

Kızlar annem kızıma künye yaptırmışÇok duygulandım
Perşembe günü dogum yapacagım doktora gidicem bakalım ne diyecek cumarteside kendi doktoruma
Ben yine kaçamak yapıp girdim
Ohhh yarın kocam izinli tek kalmıycammm

Kızlr az önce kızımın ayaklarının birini sag kaburgamda birini sol kaburgamda hissettim ayy çok duygulandımmm ben özliycem onun karnımdaki halini yaa

Mattika canım dogdugu zaman bi boşluuga düşüyormusun karnın boş kalıyor yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…