- 29 Mayıs 2011
- 21.447
- 48
- 163
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #25.041
hahaha çömlek karın mıMervemmm mervemmmmm al birini vur ötekine anacımHepsi aynı bunların
Benm kayın baba benden çekiniyor en azından ..
Evlendigimizin ilk zamanları bana çeyiz götürmedim diye laf sokup durunca döndüm duvardaki diplomamı gösterdim benm nakışımda dantelimde el işimde bu dedim bozuldu oturdu yerine
Biz seviyoruz kızlarımızı onlar sevse nolur sevmese nolur
Ama sen aradaki mesafeyi koru kuzum şimdi bunu söyler ilerde dahada ötesini..
Tatlı canınıda üzme sen hamilesin..
Ayrıca göbeginde gayet muntazam ,5 aylık hamilesin ..Benim karnım daha büyüktü sen gibiyken..
Geçen benm kayınbabada bana çömlek karın dedi ne demekseGüya espri yapıyor salak..Öyle bi ters bakmışımki tırstı adam
Kızlar annem kızıma künye yaptırmışÇok duygulandım
Perşembe günü dogum yapacagım doktora gidicem bakalım ne diyecek cumarteside kendi doktoruma
Ben yine kaçamak yapıp girdim
Ohhh yarın kocam izinli tek kalmıycammm
hahaha çömlek karın mıay ne güldüm o ne kız öyle ne seiviyesizce
benim kayınbabam fena değil aslında iyi sayılır ama oda tebrik bile etmedi bizi
olgun adam olduğundan mı acaba diyorum ama kızım hayırlı uğurlu olsun diyebilirdi en azından
ayy künyemi yaptrmışben bile duygulandım
benimde küçük kardeşim var abla yiğenime hellokityli çoraplardan aldım birsürü giydirirsin demi diyo
giydirmez olurmuyum hiç kuzucuğum dedim
he bu arada o çeyiz muhabbeti neki yani bi kaşıkta mı getirmedin sanki
hem getirmediysende onlara nekiii
üzülmeni umursamaz ki, sanki karşında anlıcak biri var da üzülüyorum diyosun.Bende üzülüyorum ama bak dedim bu sözlerine
onunda çok umrunda ya
benim sorunum ne biliyor musun aslında
Ters bişey söylersem bana küserde
eşimi bana doldurur diye korkuyorum
huzursuz olmak istemiyorum artık
yanlış mı düşünüyorum:26:
hehe özlemiyosun canım ya, bu ayaklarla mı tekmeliyodun diye ayaklarını ısırıyosun.Kızlr az önce kızımın ayaklarının birini sag kaburgamda birini sol kaburgamda hissettim ayy çok duygulandımmm ben özliycem onun karnımdaki halini yaa
Mattika canım dogdugu zaman bi boşluuga düşüyormusun karnın boş kalıyor yaa
Kız ne oldugunuda bilmedigim için bişey diyemedim sonra döndüm sordum çömlek karın neymiş nerden bulursunuz bu lafları anlamam diye büyük karın demekmiş
Ayy olgunlugumu bozulacaktı sanki mervem ne olacak yani kızım hayırlı olsun dese ölmez yaa
Oyy kuzummmm benmmm giydir valla annesi kıyamam onun minik ayaklarına..
Valla ben eşimle aynı ünv. tanıştım canım sonra orada okuduk geldik evlendik
Benm annem babam ayrı,annem izmirde yaşıyor evli babamda burda evli..Benm çeyizimi düzecek bi annem olmadı yanımda.Gittim herşeyimi hazır aldım çokta bişey almadım dantel falan sevmem.
Oda çeyiz sandıgı bekliyrmuş beyfendi dantel falan..
Benm vaktim olmadı öyle şeylerle ugraşmaya,hep bi ugraşım bi hayat mücadelem vardı...
Aman ne biliyim mervem böyle işte..
Tek oglan olmasaydı böyle olmazdı keşke bş kaç tane daha erkek çocugu olaydı onlara takardı birazda..
Allahtan görümcemle eşim okumuş görmüş insanlar cahil degiller yoksa hiç katlanamazdım
üzülmeni umursamaz ki, sanki karşında anlıcak biri var da üzülüyorum diyosun.
ayol bu devirde kız erkek ayrımı mı kaldı hala hahaahaay diye gülüceksin
kafana da takmıcaksın. ne üzülcekmişsin cahilin lafına.
gülerek söyledikten sonra niye küssün. sen hep yumuşak davrandın da huzurun bozulmadı mı sanki.
kavga et demiyorum sakın ha, gülerek usülünce lafı söyliceksin
hehe özlemiyosun canım ya, bu ayaklarla mı tekmeliyodun diye ayaklarını ısırıyosun.
ama bazen bağırsak hareketlerine noluyo diyodum başlarda, insan alışıyo tabi karnında bi kıpırtıya
kayganan tıp mı okumuş sordun mu
ay ALLAHım herşeye bir lafı olan herşeyi bildiğini sanan insan profiline ne demek lazım ki bilemiyorum
peki her defasında o şokla hareket ediyorlarsa karnımızdaki hareketleri nasıl yapıyorlar
ya da bazen gittiğimizde uyuyor oluyorlar hareket etmiyorlar hiç ,o zaman şok etkili olmuyormuymuş
pek muhterem tıp dekanı kaynanana bi soruver merve
senin bu kaynana evlerden ırak valla ALLAH sabır versin ,zor iş zor
sen de soruyorsun merve şaka gibisin hee
olurmu hiç öyle şey yaaa ,göz var nizam var ,öyle olsa herhalde bebekler yedikleri şoklardan deliye dönerlerdi
ben şimdi 3 güne bir gidiyorum ,bizimkiler demekki 3 güne bir şok yiyor
doğunca da psikopat olurlar kesin
Kız ne oldugunuda bilmedigim için bişey diyemedim sonra döndüm sordum çömlek karın neymiş nerden bulursunuz bu lafları anlamam diye büyük karın demekmiş
Ayy olgunlugumu bozulacaktı sanki mervem ne olacak yani kızım hayırlı olsun dese ölmez yaa
Oyy kuzummmm benmmm giydir valla annesi kıyamam onun minik ayaklarına..
Valla ben eşimle aynı ünv. tanıştım canım sonra orada okuduk geldik evlendik
Benm annem babam ayrı,annem izmirde yaşıyor evli babamda burda evli..Benm çeyizimi düzecek bi annem olmadı yanımda.Gittim herşeyimi hazır aldım çokta bişey almadım dantel falan sevmem.
Oda çeyiz sandıgı bekliyrmuş beyfendi dantel falan..
Benm vaktim olmadı öyle şeylerle ugraşmaya,hep bi ugraşım bi hayat mücadelem vardı...
Aman ne biliyim mervem böyle işte..
Tek oglan olmasaydı böyle olmazdı keşke bş kaç tane daha erkek çocugu olaydı onlara takardı birazda..
Allahtan görümcemle eşim okumuş görmüş insanlar cahil degiller yoksa hiç katlanamazdım
Kızlr az önce kızımın ayaklarının birini sag kaburgamda birini sol kaburgamda hissettim ayy çok duygulandımmm ben özliycem onun karnımdaki halini yaa
Mattika canım dogdugu zaman bi boşluuga düşüyormusun karnın boş kalıyor yaa
hazade, chnb, naz, tulip, lave olsaydı tam olacaktı bugün. Güzel toplandık :) Ada, izz, trkuaz kayboldular yine.
Şimdi iş zamanıKarnım da ağrıyor
canım çok yüz veriyorsun hem mahremiyetin senin bence gösterme karnını...Sorma canım kaynıma ne oluyosa eğmiş başını ordan
bide üstüne demesin mi yenge hala kız mı diyoo delimi ne yaa
senin karın doğursun erkeği dedim kaynanam hemen savunmaya geçti ordan oğlunu
niye ben insan evladı değilmiyim.
Kızlar İzmir'e gittiğimizde, bebeği kucağıma aldığımda ağlamaktan çok korkuyorumÖyle bir şey olursa yanlış anlaşılmam umarım
Özlem çok geçmiş olsunAy yavrum ya Biz büyükler bile dayanamazken o nasıl dayanıyor. Evet patates iyi gelir. İnş en kısa zamanda düzelir.
Mervem çok sevindim hadi gelsin yemekler
Kaderdaşlarım 2012'de kah güldük, kah ağladık. Acısıyla tatlısıyla geride kalıyor işte. Geçen yıl bu günlerde adet olmayı bekliyordum sabırsızlıkla. 1 Ocak'ta olduğumda hayatımda ilk kez adet olduğum için bu kadar sevinmiştim ve 2 Ocak'ta beni hüzünlere sürükleyen 1 yıllık maceram başlamıştı. Tedavilerimiz hep art arda ya da aynı dönemde oldu. Birimizin negatifiyle üzülürken diğerimizin pozitifiyle sevindik. İnş bu yıl hiç üzülmeyiz, her tedavi gören pozitif yazar bu sayfalara.
Yavrularına kavuşan chnb, mattika sağlıkla büyütün inş kuzularınızı.
Gün sayan arkadaşlarım, hazade, naz, delikız, özlem, akasya, merve, akide sağlıkla kucaklayın yavrularınızı inş.
Ve gelelim bize :) Ben ve benim gibi kucakları boş kalan arkadaşlarım, Allah'ım bu yıl hem göbeklerimizi hem kucaklarımızı o deli gibi özlemini çektiğimiz evlatlarla doldursun inşaallah hayırlısıyla sağlıkla.
Hepinizi çok seviyorum, iyi ki varsınız
Herkese iyi yıllar..İnş. hayırlı bir yıl olur,bu hayırlı yılda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin RABBİM bize..
Ben de yeni geldim doktordan ..
Hamsiler iiler çok şükür.
Biri 2450 biri 2460 ,nstde sancı çıkmadı ,suları iyi
artık 3 günde bir çağırıyor doktorum ne olur ne olmaz diye..
Perşembe tekrar gideceğim inş.
İnş. 15 gün daha dururlar da 3 e yakın doğururum
Sevgili arkadaşlarım ;
Acısı ile tatlısı ile 2012 yılını geride bırakmak üzereyiz. Kendi adıma umutlu, heyecanlı, bazen stresli ama bebeğimi bana hediye eden güzel bir sene geçirdim..Dileğim odur ki ; 2013 yılı tüm dileklerimizin gerçekleştiği ,mutlu , huzurlu, sağlıklı, sevgi dolu bir yıl olsun. Bebişine hamile olanlar bebişlerini sağlıkla kucaklarına alsınlar.. Bebişine kavuşanlar yavrukuşlarla birlikte güzel bir sene geçirsinler.. Bebek hasretiyle yanan dostlarım ise en kısa sürede bebişlerine kavuşunlar..
üzülmeni umursamaz ki, sanki karşında anlıcak biri var da üzülüyorum diyosun.
ayol bu devirde kız erkek ayrımı mı kaldı hala hahaahaay diye gülüceksin
kafana da takmıcaksın. ne üzülcekmişsin cahilin lafına.
gülerek söyledikten sonra niye küssün. sen hep yumuşak davrandın da huzurun bozulmadı mı sanki.
kavga et demiyorum sakın ha, gülerek usülünce lafı söyliceksin
hehe özlemiyosun canım ya, bu ayaklarla mı tekmeliyodun diye ayaklarını ısırıyosun.
ama bazen bağırsak hareketlerine noluyo diyodum başlarda, insan alışıyo tabi karnında bi kıpırtıya
Dogru söylüyorsun yavrummm allah insana saglık huzur versin ne edeyim ben çeyizi pehhKız tamamda hamileyiz yani normal değil mi çıkması ben bunları anlamıyorum
ben hep bugünlerin hayaliyle yaşadım bence mucize bu her sabah karnıma bakıyorum elliyorum yerinde mi değil mi diye
eğer karnımız çıkmasada bu seferde ona bi kılıf uydururlar.
ahh anladım canım ama eşyaymış çeyizmiş hikaye ben neler getirdim neler
annem neler yaptı halılar mı dersin beyaz eşyanın tümümü dersin perdeler daha neler neler hepsi marka birinci kalite
ama hiçbirini beğenmedi tabi kayganamannemin yüzünede söyledi olsun annem onun için yapmadım ben senin için yaptım dedi
ne oldu sanki bi kıymetim mi oldu boşversene gülüm önemli olan mutluluk huzur gerisiiiii bomboşşş
bizimki üç oğlan doğurmuş tek değil yani ama yine kafayı takmış bize
diğer kaynımın evlenmesini bekliyorum bendeee ilahi adalet er geç yerini bulacak
canım allah kolaylık versin densizle uğraşmak zor...
canım ben özlüyorum ya. hamileliği seviyordum ben...
canım ben o saatte banyo teizliyordum...:)
canım çok yüz veriyorsun hem mahremiyetin senin bence gösterme karnını...
hiç denir mi ya koca kadın....
inşallah güzel haberler gelir ultrasonda...
canım duygularını yaşa ne hissediyorsan onu yap...
canım rabbim güzel kalbine göre versin canım... güzel kardeşim...
maşallah canım bana yaklaştın:) kiloları da iyi maşallah...
Amin... canım güzel haberler gelecek inanıyorum...
mattika delikanlıya bakacağım şimdi...
hepinizi öpüyorum...
Kızlar bişi sorcamm yaa ..
Ben şimdi perşembe günü yeni bir doktoraa gidicem yaa 37 .haftaya girmiş olucam..Doktor bana ben seni dogurtamam bu zamana kadar bana gelmemişsin demez demi?
Şimdide kafaya bunu taktım..Gerçi özel hastane ne diyecekki demi yani?
Aaa öyle derler mi canım ne münasebet yani
özel devlet farketmez
her kontrolünde o hastaneye gitmek zorundamıydın sanki
bizde hastane değiştirdik bakalım haftaya randevumuz var
nasıl olacak yeni doktorumuz
Incim cok sagol hatirlayip sordugun icin kizimin ateslenme durumu gecti
Ama simdide ishal olmus 3gundur kuzum benim birden acidi acidi diye agliyor
Bizde soruyoruz neren aciyor onu diyemiyor sonrada hoooooop bezi dolduruyor
Meger karni agiriyormus yavrmun ama en kotusu bide surekli yaptigi icin
Poposuda pisti zeytinyagi suruyorum cok iyi geliyor ama bide kuzuma sor
Altini silerken nasil bagiriyor aciyoooooo diye patates haslamasi iyi geliyor diye
Dun gece patates hasladim yedirdim bakalim belki bugun faydasini gorur simdiye kadar bisey yapmadi
Belkide faydasi olmustur cok zormus ya onun aci cektigini gorup de bisey yapamamak
Merhaba arkadaşlar. Böyle hop diye yazmış gibi olmasın, sizin takipçinizim. Azacık da olsun sizleri tanımaya başladım. Hep okurum, az yazarım. Özlemcim kızcığazın sorununu okuyunca dayanamadım.
İshale en iyi gelen nar kabuğunu kaynatıp, ılık iken içirmen. Bir kere içmek bile ishali durduruyor.
Ablam ilk kızına hamileyken öyle kötü ishal olmuşdu ki, annem onu gördüğünde bu kız yaşamaz demiş içinden. Komşumuzdan nar bulduk, hem de bahar aylarındayken. Bir kerecik nar kabuğu suyu içti, onunla da geçip gitti.
Tabii ben, en yakın arkadaşımın da başından geçdi. Yani etkisi tam onaylandı. Tadı bir az acıdır, amma gerçekden çok faydalı. Hatta bağırsakda yaşayan solucanları bile döker. Tabii bunun için bir kaç defa içmek gereke bilir.
Sizi tam bilmem amma bizim buralarda (Azerbaycan) bitkilerin faydası insanlar tarafından çok iyi bilinir.
Çok geçmiş olsun.
Aaa öyle derler mi canım ne münasebet yani
özel devlet farketmez
her kontrolünde o hastaneye gitmek zorundamıydın sanki
bizde hastane değiştirdik bakalım haftaya randevumuz var
nasıl olacak yeni doktorumuz
Canim benim öyle seyler yapanlar var diye duydum ben hiç bakılmasının özel hastaneler kabul etmiyormuş doguma gittiğinde ama inşallah böyle bı saçma durum olmaz
Bazı doktorlar bencil olabiliyor ve kendilerini düşünebiliyorlar sıkıntı yaşatabiliyorlr umarım sorun yapmaz doktor vallahş kuzum son haftada doktorla hastane aramak istemiyorumm
Ayy inşallah öyle bi sıkıntı olmaz canım yaa son 2 kontrolümü onda olucam sonuçta..:18:
kimsecikler yok herkes eşiyle güzel vakitler geçiriyor galiba
ben yine yalnızım
Bende kimse yoktur diye acmiyorm ben burdayim merve cim
Sen neden yanlizsin esin bugundemi calisiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?