Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Bu pembe mavi olayına oldum olası deli olmuşumdur :1:
Ne yani başka renk mi yok kardeşim :ssz:
Yakın bir arkadaşımın kızı oldu, yatak takımını yeşil turuncu aldılar çok da hoşuma gitti, arabası kırmızı, kıyafetleri değişik renklerde. Kızı pembeye erkeği de maviye hapsetmemek lazım.

valla ben de yeşil ile lila yapacaktım ama malesef heryerde bulunmuyor inci ,uydurmak çok zor
herşeyi pembe mavi yaptıkları için mecbur sen de öyle almak zorunda kalıyorsun
zaten benim gezme durumum da yoktu ,mecbur tek yerden aldım
ama pembe mavi de güzel oluyormuş sonradan farkettim
ben eşyalarını farklı renklerde aldım zaten ama oda kurmaya gelince malesef özel yaptırmazsan piyasadakilere razı oluyorsun
hele gezme durumun yoksa iice içler acısı oluyor:))

Harika olmus delikiz bayildim gule gule guzel ve en saglikli gunlerde buyutursun hamsilerini

Naz bende hazirlamadim cantami neler koyacagim belli de zaten temizlik yapiyim
En son isim bitince cantami hazirlarim sonra kafam rahat beklerim artik

valla ben de yeşil ile lila yapacaktım ama malesef heryerde bulunmuyor inci ,uydurmak çok zor
herşeyi pembe mavi yaptıkları için mecbur sen de öyle almak zorunda kalıyorsun
zaten benim gezme durumum da yoktu ,mecbur tek yerden aldım
ama pembe mavi de güzel oluyormuş sonradan farkettim
ben eşyalarını farklı renklerde aldım zaten ama oda kurmaya gelince malesef özel yaptırmazsan piyasadakilere razı oluyorsun
hele gezme durumun yoksa iice içler acısı oluyor:))

Evet ben de onu diyorum bebek eşyası yapan çoğu yer iki renge takılıp duruyor. Halbuki ne güzel renkler var. Arz talep meselesi işte. İnsanımız bu renklere rağbet gösteriyor.

Harika olmus delikiz bayildim gule gule guzel ve en saglikli gunlerde buyutursun hamsilerini

teşekkür ederim özlem :16:
sen nasılsın iisindir inş.
yarın yine nst var ,3 güne bir giriyorum artık ,duanı esirgeme :38:

Evet ben de onu diyorum bebek eşyası yapan çoğu yer iki renge takılıp duruyor. Halbuki ne güzel renkler var. Arz talep meselesi işte. İnsanımız bu renklere rağbet gösteriyor.
evet ben de gıcık oluyorum ,ilerde özel yapım yaptıracağım odalarını inş.
o zaman istediğim renkleri kullanacağım valla:1:

delikız canım benim çok güzel olmuş bebeklerinin odası güle güle kullansınlar...darısı bizlerin başına olsun

sağolasın ayşe:16: darısı sizlere inş. :16:

Kızlar Hazade'yle konuştum. Şu an Medical Park'taymış. Kendi doktorunun yönlendirdiği doktorla görüşmek için bekliyor. Büyük ihtimalle yarın doğum olur diyor. Dua edelim :31:

Allahh allah acaba beslenemedimiki yine bebek incim?Allah yardımcısı olsunn yaa üzüldüm vallahi..Ama bebegi kocaman oldu en azından bu konuda rahatız ve cigerleride gelişti.

Bencede çantanın acelesi yok insan ne alacagını bildikten sonra.
yavaş yavaş yap canım kendini yorma..

Son düzenleme:
Allahh allah acaba beslenemedimiki yine bebek incim?Allah yardımcısı olsunn yaa üzüldüm vallahi..Ama bebegi kocaman oldu en azından bu konuda rahatız ve cigerleride gelişti.

Canım az kilo almış. 1780 dedi yanlış olmasın. Ciğer geliştirici de vurmuşlar. Hadi bakalım topiğimizin ilk 2013 bebeği geliyor Allah'ın izniyle sağlıkla inş.

Kızlar hazade yarın saat 10'da kuzusuna kavuşuyor inş. Bolca dua edelim, sağlıkla gelmesi ve bir an önce annesine babasına, yuvasına kavuşması için...

Delikiz hem iyi hem kotuyum iste agirlastik artik epey bi agirlastik oyle boyle degil
Arada sancilar gelip gidiyor e migdem artik haddinden fazla yniyor
Yemek yiyesiyok sabahlari migde blantim basladi aman iste boyle
Ne yapalim artik saglik olsun yapacak bisey yok az kaldi son 3 haftam var

Canım az kilo almış. 1780 dedi yanlış olmasın. Ciğer geliştirici de vurmuşlar. Hadi bakalım topiğimizin ilk 2013 bebeği geliyor Allah'ın izniyle sağlıkla inş.

Mina bebek sag gösterip sol vurdu incimmm bizimkilerden önce davrandı kilosu çok düşük degil allahın izni ile bi kaçgün küvezde kalır toparlanır çıkar..Gelsede detaylı ögrensek hazademden..

Kızlar hazade yarın saat 10'da kuzusuna kavuşuyor inş. Bolca dua edelim, sağlıkla gelmesi ve bir an önce annesine babasına, yuvasına kavuşması için...

Kesinleşmişmi yani ?Sezeryan olacak şimdi ayy allahım yardımcısı olsun bir an önce saglıkla kucagına alsınn..Eşide sıkıntıda rabbim başka dert vermesin ..Hem sevindim hem de üzüldüm agladım valla:14:

Kızlar bol bol dua edelim hazademe nolur:14:
Çok zor şeyler yaşadı o bu bebegi çok hakediyor..
Ben şimdi açıp bi yasin okuyucam allah ikisininde yardımcısı olsun:43:

Kesinleşmişmi yani ?Sezeryan olacak şimdi ayy allahım yardımcısı olsun bir an önce saglıkla kucagına alsınn..Eşide sıkıntıda rabbim başka dert vermesin ..Hem sevindim hem de üzüldüm agladım valla:14:

Evet canım doktoru riske atmaya gerek yok demiş. İnş sağlıkla gelecek ve çabucak toparlanacak. Kız bebekler erkeklere göre daha dirayetli oluyorlar. İyi olacak her şey inş.

Delikiz hem iyi hem kotuyum iste agirlastik artik epey bi agirlastik oyle boyle degil
Arada sancilar gelip gidiyor e migdem artik haddinden fazla yniyor
Yemek yiyesiyok sabahlari migde blantim basladi aman iste boyle
Ne yapalim artik saglik olsun yapacak bisey yok az kaldi son 3 haftam var

çok geçmiş olsun bende henüz yok çok şükür öyle sıkıntılar ,inş.
inş. senin de durumun düzelr
evet yaa sorma az kaldı inş. ikimizin de
hayırlısıyla doğururuz inş. vaktinde...

ay millet göbüşümün son hali ,biraz inme var mı bi bakıverin bi zahmet:1:

Eki Görüntüle 593800

Bu pembe mavi olayına oldum olası deli olmuşumdur :1:
Ne yani başka renk mi yok kardeşim :ssz:
Yakın bir arkadaşımın kızı oldu, yatak takımını yeşil turuncu aldılar çok da hoşuma gitti, arabası kırmızı, kıyafetleri değişik renklerde. Kızı pembeye erkeği de maviye hapsetmemek lazım.
ben de böyle düşündüm beyaz kırmızı gri sarı falan aldım. yeşil takımları vardı hep.
ama oğluşuma mavi en çok yakışan, gözleri ortaya çıkıyo. mavinin yanında diğer renklerden de olmalı ama mavinin yeri başkaymış

allah yardımcıları olsun, çok erken ama ya, sağlıkla kurtulurlar inş. ben anlamıyorum bu dr.ları yatır hastaneye gözetim altında bekle. 1 gün bile kardır. kordon yine kurtulur belki.

meraba herkese
son bikaç mesaja bakabildim.
hazadede problem mi var?
son gelişmlerin özeti olsa keşke yaa:(

Evet canım doktoru riske atmaya gerek yok demiş. İnş sağlıkla gelecek ve çabucak toparlanacak. Kız bebekler erkeklere göre daha dirayetli oluyorlar. İyi olacak her şey inş.
Ayy inşallah kuzummm yaa..
meraba herkese
son bikaç mesaja bakabildim.
hazadede problem mi var?
son gelişmlerin özeti olsa keşke yaa:(

İzz izzz izzz nerdesin sen:20:
Canım hazadenin bebeginin boynuna kordon dolandı beslenemiyor o yüzden yarın 10 da alacaklar saglıkla inşallahhhh..

Kızlar benm kız delirdi o kadar çok çikolata yedimki ne yapacagını şaşırdı çocuk tepinip duruyor :1:

Back
X