Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Uşaklar ben geldim geçmişi okuyamadım
tam daha eve yeni ayak bastık hemen size yazayım dedim
çok şükür bir sorun yok bebek iyi ağrılar sancılar normalmiş
belden gelip kasıklara vurursa o tehlikeliymiş ilaç felan yazdı
baya muayene etti doktorum 20 dakika inceledi bebeği suyuma baktı rahimi muayene etti
bence bu bebek sağlıklı dedi inşallah öyledir kalbini beynini midesini inceledi
yeni doktor yeni hastanem süperdi doğumhanesini doğum katını inceledik eşimle
tertemiz A kalite çok beğendik.ohh kurtuldum o pasaklı erdemden:9:
Kızzz çatladık burda :27:
Allaha çok şükür bi sıkıntı yokmuş canım bnm sevindim vallahi günün ilk güzel haberiiiiii yuppiiiii:9::8:
Ayy canlarımmm pıtırcıklarımm beni merak etmişsinnn sağolun
sorma naz valla nazar değdi işte karnımaa bidaha asla göstermek yok
kaygana az önce aradı açmadım banane açmayacağımm:47:
Açma kız açma :47:
Her zaman mesafe iyidir:38:
Mervişim sen rahattın sen de bana benzedin canım . :20:Yapma böyle. Beni ve nazı örnek alma :1: Bİz panik atağız. Bu ağrılar bende de oluyor. Hiç kafaya takmadım. Takmalı mıyım :37: Ben sağlıklı mı derdine düştüğümden bebeğin hareketlerini takip bile edemiyorum. Ama normaldir bu ağrılar. Bu arada ben de inanıyorum ki senin bebeğin sağlıklı.. Ayrıca bence doktorlar artık ultrasondan anlıyorlar. Yanılma ihtimalleri düşük. İçimizi ferah tutalım. İnşallah sağlıkla gelecek yavrukuşlar :38:
Kötü örnek Naz ve Akasyaaa:27:Butür insanları örnek almayınız pireyi deve yapar:1::52:Ben normal olmadıgımızı düşünüyorum aksyammm:1:Bu arada hareketleri takma kafaya ben 19.haftaya kadar hiç hissetmedim..
canlarımmmm

herkese iyi seneler

herşey gönlünüzceolsun dertler sıkıntılar üzüntüler geçmişte kalsın

bol çocuklu yıllar diliyorum herkese tabiki sağlıklısından hayırlısından allahın izniyle

okuyorum ama yazamıyorum her zamanki gibi

malum yılsonu yılbaşı hep bir yoğunluk bitmedi şu işler

akasyam yarın hayırlı haber inşallah hazadeyle beraber iyi haberlerini bekliyorum

hazadeye şaşırdım en son minam kurtulmuştu yine dolamış boynuna bak sen şuna ya durduğu yerde duramıyor biran önce çıkmak istiyor

herkes iyi okuduğum kadarıyla hepinizi kocaman öpüyorum

herşey iyi olucak buna inanıyorum

ha bu arada ben de ev taşıycam kızlar 1 ay içinde bulup taşınmalıyım benim yeni yıl sürprizimde bu oldu yılbaşı günü öğrendik şoktan çıkamadım hala

allaha emanet olun :54::54::54:

Adaaaaa yeni evin sana saglık mutluluk huzur ve bol çocuk getirsin güzel arkadaşım:38:
Ben yeni eve taşınmayı severim dip köşe heryer temizlenmiş olur hahahahha:27:

Kızzz çatladık burda :27:
Allaha çok şükür bi sıkıntı yokmuş canım bnm sevindim vallahi günün ilk güzel haberiiiiii yuppiiiii:9::8:

Açma kız açma :47:
Her zaman mesafe iyidir:38:

Kötü örnek Naz ve Akasyaaa:27:Butür insanları örnek almayınız pireyi deve yapar:1::52:Ben normal olmadıgımızı düşünüyorum aksyammm:1:Bu arada hareketleri takma kafaya ben 19.haftaya kadar hiç hissetmedim..

Adaaaaa yeni evin sana saglık mutluluk huzur ve bol çocuk getirsin güzel arkadaşım:38:
Ben yeni eve taşınmayı severim dip köşe heryer temizlenmiş olur hahahahha:27:

Çok şükür canım ya gece uyuyamadım valla hem ağrıdan hemde üzüntüden
şimdide eşimi aradı eşim rapor veriyo:37:

Kızlar hazadenin haberi doğrumu ben mi yanlış okudum yarınnn bebek geliyor o zaman desenizeee:52::52:
inşallah sağlıcakla gelirr mina hanımm
Evet dogruuuuuuuuuuuuuuuuu:52:Ayy inşallah hiç bi sıkıntı olmadan gelir minamız mervem..
naznaznaz
ayy saol ya üşenmemiş anlatmışsın.
sana da bişey kalmamış 15 gün göz açıp kapayıncaya kadar geçer. 7000 çok yaaa.. özellerde 2000-3000 civarına halletti arkadaşlar.
yarın akasyayla hazadeden haber bekliyoruz o zaman.
çıkış saati, yarın görüşürüz
hepinize öpücük o zaman:)

Git git yavrucumm ohh miss evinde ayaklarını uzat dinlen:38: Çok tabi verirmiyim ben o parayı :27:Olsa veririm :23:

Çok şükür canım ya gece uyuyamadım valla hem ağrıdan hemde üzüntüden
şimdide eşimi aradı eşim rapor veriyo:37:

Ayy böyle olunca dahada gıcık oluyorum ben tlfonum açmasam bizimkide hemen eşimi arar :27:Ne var ne ne nee deyip kapatcan telefonu:27:

Evet dogruuuuuuuuuuuuuuuuu:52:Ayy inşallah hiç bi sıkıntı olmadan gelir minamız mervem..

Git git yavrucumm ohh miss evinde ayaklarını uzat dinlen:38: Çok tabi verirmiyim ben o parayı :27:Olsa veririm :23:
İnşallah canım kazasız belasız atlatır inşallah hazade
Ayy böyle olunca dahada gıcık oluyorum ben tlfonum açmasam bizimkide hemen eşimi arar :27:Ne var ne ne nee deyip kapatcan telefonu:27:

hee eşim verdi raporu dahada tatmin olmadı beni istedi illa
saftirik kocamda hemen veriyorum anne oda seni istiyo zaten diyoo:47:

İnşallah canım kazasız belasız atlatır inşallah hazade

hee eşim verdi raporu dahada tatmin olmadı beni istedi illa
saftirik kocamda hemen veriyorum anne oda seni istiyo zaten diyoo:47:

Ay merve senin su kayganani cok merak etmeye basladim ya
Ayip olmazsa sorabilirmiyim nereli esin ve sen
Ne merakli kadinmis yahu bizde mi abartioruz bilemedimki
Sormasalar hic ilgilenmiyorlar deriz ilgilenseler ne meraklilar deriz
Ama senin kaygana cok ileri derecede merakli esinede yazik kiz kizma
Adamcagiz aramizda kalmis bir tarafta anne kiramaz ki bir tarafta esi

Ay merve senin su kayganani cok merak etmeye basladim ya
Ayip olmazsa sorabilirmiyim nereli esin ve sen
Ne merakli kadinmis yahu bizde mi abartioruz bilemedimki
Sormasalar hic ilgilenmiyorlar deriz ilgilenseler ne meraklilar deriz
Ama senin kaygana cok ileri derecede merakli esinede yazik kiz kizma
Adamcagiz aramizda kalmis bir tarafta anne kiramaz ki bir tarafta esi

Kaynana meraklı bes-belli. Yaptıkları da hiç hoş diyil. Yalnız kesinlikle kocanı ikinizin arasında koyma, asla. Erkekler kadınlar kadar güçlü deyiller.
Dinimiz açısından da hiç hoş bir manzara olmaz. Yani dinimizde bir erkek iki kadından birini razı salmalı olucaksa o kadın kesinlikle annesi olucakdır, haksız bile olsa... Tabii sen de duruma göre çare bulmaya çalış, yalnız kesinlikle annesi hakkında kötü konuşma. Mattikanın önerileri güzeldi, gülerek kendi bildiyini okumak.
Tabii hamileliyin pisikolojik etkisi çok büyük. Sen yine de durumu gözünde o kadar büyütme derim.
Kaynananın dediyi ve yaptıklarını tartıya koy, bak gör aynı şeyleri annen ya da sevdiyin birisi yapsa ve ya deseydi bu kadar büyütürmüydün ve ya büyütürmüydük....????
Ben kaynanamda sevmediyim bir davraniş görsem hemen canım annemi düşünürüm. Onun bile bazı sevmediyim yönleri var. Her kesde de öyle, bir az fazla bir az az.
Bu arada ben kaynanamı severim.

Mervem hoşgeldin canım. Çok merak ettik ya. Çok şükür bir şey yokmuş. Hastaneni bulmana da sevindim :)
Ah şu kaynana ah :ssz:

Adacım hayırlı olsun. Tedbil-i mekanda ferahlık vardır. Yeni eviniz bebek sesleriyle şenlenir inş en kısa zamanda :16:

Selam herkese ,

Gec blr saatte glreyim istedim aklim burada kaldi cunku.
akasyanin cevabi gelmistir diye dusunmustum ama sanirim gelmemis henuz.
Merve senin durumunu merak etmistim .
Sukur bir sorun yokmus.
Hazade ile biraz once mesajlastik. Yarin doguruyormus ... Tum iyi dileklerim onunla.
Delikiz senin de bebeklerin iyiymis masallah , cok sevindim.
Nazefsa senin de hersey yolunda okudugum kadari ile cok sukur.

Su anda ilk etapta sanirim haberlerimiz bunlar. Akasyanin sonucu yarin mi geliyor?

Onun disinda hepiniz iyisiniz insallah.

Smdilik hoscakalin, sevgiyle kalin.

Kızlar ;

Az önce hazade ile konuştum. Kendi doktoru olan Oluş Hanım'ı görmeye gitmişti. Saat 12'de Medical Park Göztepe 'de doğum yapacakmış. Sesi iyi geliyordu :16:

Bugün 2 güzel haber alacağız inşallah...

hazademle konuştum iyi olacak her şey inşallah...

akasya aşağıdasın güzel haberlerini bekliyorum...

Selam herkese ,

Sukur bir sorun yokmus.
Hazade ile biraz once mesajlastik. Yarin doguruyormus ... Tum iyi dileklerim onunla.

Su anda ilk etapta sanirim haberlerimiz bunlar. Akasyanin sonucu yarin mi geliyor?

Lavem selam canım ...

Benim sonuç maalesef cumartesiye kaldı :ssz: Amerika'da benim testimi yapan kişi hastaymış. O yüzden ancak cuma dönebiliriz demişler. Aradaki saat farkı da düşünüldüğünde biz büyük ihtimalle cumartesi öğreneceğiz:31: Şans işte.. Yapacak bişey yok..

Selam herkese ,

Sukur bir sorun yokmus.

Sagoll canım iyiyim çok şükür herşey yolunda..:16:

Günaydın kızlar :16:
Bugün bebeğimiz geliyor inş :nazar: Nasıl heyecanlıyım, hazade'yi düşünemiyorum :52:

Ayy bende çok heyecanlıyım yaa inşallahh hiçç küveze girmezzzz..

Kızlar ;

Az önce hazade ile konuştum. Kendi doktoru olan Oluş Hanım'ı görmeye gitmişti. Saat 12'de Medical Park Göztepe 'de doğum yapacakmış. Sesi iyi geliyordu :16:
Ayyy bir an önce hayırlı haberler alalım vallahi çok heyecanlandım:9:
Lavem selam canım ...

Benim sonuç maalesef cumartesiye kaldı :ssz: Amerika'da benim testimi yapan kişi hastaymış. O yüzden ancak cuma dönebiliriz demişler. Aradaki saat farkı da düşünüldüğünde biz büyük ihtimalle cumartesi öğreneceğiz:31: Şans işte.. Yapacak bişey yok..

Geç olsun güç olmasın kuzummm senin heyecanında hat safhadadır şimdi:1:

Kızlarrrrrrrrrrr günaydınlarrrrr bugün bende hastaneye gidiyorum sezeryan günüm kesinleşecek heyecan dorukta:1:

İncim kuzum telefon numaramı sana göndereyim acil bişey olurda bende dogurursam haberleşiriz:1:

Hazademide 5 gibi ararım anca kızıyla hasret giderirrrr:38:

Şimdi banyo yapıcammm ,arabayla gidicektim ama karnım direksiyona degiyor kullanamayacagımı anladıgım için taksiyle gidicem:1:

mrb kızlar. nasılsınız?
akasyanın sonucunu merak etmiştim hazadeyi duyunca şaşırdım. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. akasyam beklemek bizim kaderimiz.

Sagoll canım iyiyim çok şükür herşey yolunda..:16:

Ayy bende çok heyecanlıyım yaa inşallahh hiçç küveze girmezzzz..

Ayyy bir an önce hayırlı haberler alalım vallahi çok heyecanlandım:9:

Geç olsun güç olmasın kuzummm senin heyecanında hat safhadadır şimdi:1:

Sorma Nazım. Epey stresli süreçmiş. Hayırlı haberler alıp da rahatlamak istiyorum artık. Bebeğin haftasını takip etmeyi bile unuttum :31:
Kızlarrrrrrrrrrr günaydınlarrrrr bugün bende hastaneye gidiyorum sezeryan günüm kesinleşecek heyecan dorukta:1:

İncim kuzum telefon numaramı sana göndereyim acil bişey olurda bende dogurursam haberleşiriz:1:

Hazademide 5 gibi ararım anca kızıyla hasret giderirrrr:38:

Şimdi banyo yapıcammm ,arabayla gidicektim ama karnım direksiyona degiyor kullanamayacagımı anladıgım için taksiyle gidicem:1:

Hadi bakalım bebişlerimiz tek tek geliyor.. :16: Darısı biz hamişlerin başına...

mrb kızlar. nasılsınız?
akasyanın sonucunu merak etmiştim hazadeyi duyunca şaşırdım. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. akasyam beklemek bizim kaderimiz.

Maalesef öyle Rosam.. Genetik derde Allah kimseyi düşürmesin diyorum ben :31:

Back
X