- 16 Mayıs 2011
- 1.184
- 43
- 158
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #25.181
Kızzz çatladık burdaUşaklar ben geldim geçmişi okuyamadım
tam daha eve yeni ayak bastık hemen size yazayım dedim
çok şükür bir sorun yok bebek iyi ağrılar sancılar normalmiş
belden gelip kasıklara vurursa o tehlikeliymiş ilaç felan yazdı
baya muayene etti doktorum 20 dakika inceledi bebeği suyuma baktı rahimi muayene etti
bence bu bebek sağlıklı dedi inşallah öyledir kalbini beynini midesini inceledi
yeni doktor yeni hastanem süperdi doğumhanesini doğum katını inceledik eşimle
tertemiz A kalite çok beğendik.ohh kurtuldum o pasaklı erdemden![]()

Allaha çok şükür bi sıkıntı yokmuş canım bnm sevindim vallahi günün ilk güzel haberiiiiii yuppiiiii

Açma kız açmaAyy canlarımmm pıtırcıklarımm beni merak etmişsinnn sağolun
sorma naz valla nazar değdi işte karnımaa bidaha asla göstermek yok
kaygana az önce aradı açmadım banane açmayacağımm![]()

Her zaman mesafe iyidir

Kötü örnek Naz ve AkasyaaaMervişim sen rahattın sen de bana benzedin canım .Yapma böyle. Beni ve nazı örnek alma
Bİz panik atağız. Bu ağrılar bende de oluyor. Hiç kafaya takmadım. Takmalı mıyım
Ben sağlıklı mı derdine düştüğümden bebeğin hareketlerini takip bile edemiyorum. Ama normaldir bu ağrılar. Bu arada ben de inanıyorum ki senin bebeğin sağlıklı.. Ayrıca bence doktorlar artık ultrasondan anlıyorlar. Yanılma ihtimalleri düşük. İçimizi ferah tutalım. İnşallah sağlıkla gelecek yavrukuşlar
![]()

canlarımmmm
herkese iyi seneler
herşey gönlünüzceolsun dertler sıkıntılar üzüntüler geçmişte kalsın
bol çocuklu yıllar diliyorum herkese tabiki sağlıklısından hayırlısından allahın izniyle
okuyorum ama yazamıyorum her zamanki gibi
malum yılsonu yılbaşı hep bir yoğunluk bitmedi şu işler
akasyam yarın hayırlı haber inşallah hazadeyle beraber iyi haberlerini bekliyorum
hazadeye şaşırdım en son minam kurtulmuştu yine dolamış boynuna bak sen şuna ya durduğu yerde duramıyor biran önce çıkmak istiyor
herkes iyi okuduğum kadarıyla hepinizi kocaman öpüyorum
herşey iyi olucak buna inanıyorum
ha bu arada ben de ev taşıycam kızlar 1 ay içinde bulup taşınmalıyım benim yeni yıl sürprizimde bu oldu yılbaşı günü öğrendik şoktan çıkamadım hala
allaha emanet olun![]()
Adaaaaa yeni evin sana saglık mutluluk huzur ve bol çocuk getirsin güzel arkadaşım

Ben yeni eve taşınmayı severim dip köşe heryer temizlenmiş olur hahahahha