Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

uzun zamandır girmedim topige zaman ne çabuk geçmiş maşallah en son okuduklarım hazade dogum yapmışsın sanırım rabbim uzun ömür versin gözün aydın canım delikız seninde dogumun yaklaşmış rabbim hayırlısıyla inş kavuştursun
chnb oo sen yapalı çok olmuşsun bravo kardeşim ne mücadele sonrası yüzün gülmüş yaşı uzun olsun hepinizin yavrularının:nazar::nazar:

merve sonra bikaç arkadaş tüp düşünüyorlardı aa 13 15 haftalık hamile yazıyor annem derdi hamile kal gerisi çabuk geçer diye dua edin bizlerede hapinizi öpüyorum iyi geceler:34::34:

hoşgeldin rana ,gerçekten de uzun zaman oldu .
sağolasın amin inş.
darısı başına inş. sen de iisindir

Günaydın hayırlı sabahlar :16:

chnb canım mutlu yıllar :16: Geçen yıl bu dönemde tedavi telaşındaydın, bugün yavrunlasın :16: Rabbim ömründen sağlığı, huzuru, bereketi, mutluluğu eksik etmesin inşaallah. Gönlünden geçen her güzellik seninle olsun canım arkadaşım. Seni çok seviyorum :16:

Son düzenleme:
Kızlarr artık topige çok giremiyorum hamileligin bu günleri çok zor geçiyor bi de insanın eşi hasta olunca dahada zorlanıyor..:1:
Uzun zamandır ilk defa elime süpürge aldım yerleri temizledim eşimde dalga geçiyor benimle koca göbek temizlikte diye:1:
Karnımın heryei çatladı acıyorum kendime:27:
Doguma az kaldı heyecanım hiç yok ama sanırım doguracagıma inanmıyorum:1:
Annem cumartesi 16:15 te ucaga biniyor en çokta ona seviniyrum..
Eşimde pazartesi yıllık izne ayrılcak inşallah tabi verirlerse..
Suyum azalmış dedi doktor günde 3,5 litre su tüketmem gerekiyormuş:27:
İŞtahım iyiycce kesildi daha kahvaltı bile yapmadım..

Özlem nasıl geçiyor günler kuzummm??
Rana hoşgeldin canım bende dogurucam beni unutma:1:
İncimm güzell arkadaşım topigimizin annesi hiç yanlız burakmıyosun bizi sagolasınn..:38:
Mervemm kızz ne zaman başlıyor hazırlıklaaarr ???
Akasyamdanda güzel haberler alsakk ..
Chnb sagol canımm az kaldı doguma sabırsızlanıyorum:32:
Hazademin bebegini gördünüzmü nasıl tatlı maşallahhhh:nazar:

uzun zamandır girmedim topige zaman ne çabuk geçmiş maşallah en son okuduklarım hazade dogum yapmışsın sanırım rabbim uzun ömür versin gözün aydın canım delikız seninde dogumun yaklaşmış rabbim hayırlısıyla inş kavuştursun
chnb oo sen yapalı çok olmuşsun bravo kardeşim ne mücadele sonrası yüzün gülmüş yaşı uzun olsun hepinizin yavrularının:nazar::nazar:

merve sonra bikaç arkadaş tüp düşünüyorlardı aa 13 15 haftalık hamile yazıyor annem derdi hamile kal gerisi çabuk geçer diye dua edin bizlerede hapinizi öpüyorum iyi geceler:34::34:

Canım nerelerdeydin sen aylardır yoktun
evet çok şükür oldu bişeyler rabbim nasip etti:1:
baya gelişme var topiğimizde
kuzucuklar yavaş yavaş geliyo artık:16:

Kızlarr artık topige çok giremiyorum hamileligin bu günleri çok zor geçiyor bi de insanın eşi hasta olunca dahada zorlanıyor..:1:
Uzun zamandır ilk defa elime süpürge aldım yerleri temizledim eşimde dalga geçiyor benimle koca göbek temizlikte diye:1:

İncimm güzell arkadaşım topigimizin annesi hiç yanlız burakmıyosun bizi sagolasınn..:38:

Canım daha vakit var 25. haftaya gelelim inş o zaman başlayacağım rabbim kısmet ederse:16:
sanada az kaldı valla allah kolay getirsin

Chnb şuan çok meşguldür ee 2 çocuklu bir anne artık o:1:
misafirlerde gidip geliyordur şimdi çok yoğundur eminim

Günaydın hayırlı sabahlar :16:

chnb canım mutlu yıllar :16: Geçen yıl bu dönemde tedavi telaşındaydın, bugün yavrunlasın :16: Rabbim ömründen sağlığı, huzuru, bereketi, mutluluğu eksik etmesin inşaallah. Gönlünden geçen her güzellik seninle olsun canım arkadaşım. Seni çok seviyorum :16:

sağ ol canım benim he ya geçen sene bugün adet oldum start almıştım.kısmet böyleymiş...Allahım evlatla kimseyi sınamasın...Amin...

kızlar selam,

ne kadar sessiz forum ?
kimsecikler yok .

canım sen nasılsın?

Chnb şuan çok meşguldür ee 2 çocuklu bir anne artık o:1:
misafirlerde gidip geliyordur şimdi çok yoğundur eminim

öyle canım ya..okuyorum aslında çok yazamıyorum...

merhaba arkadaslar;5 dusukten sonra esımde ve bebekte cıkan kromozom bozuklugu nedenıyle pgt ıle tup bebek yaptırmamız gerektıgı kesınlestı bana bu konuda umut verecek orneklere ıhtıyacım var sorunu olan ve bu yontemle saglıklı dogum yapmıs kımler var?bır de ben memorıal dusunuyorum ama esım nedense fertıjın dıyor ıkı merkez arasında ya da baska merkezde bılgı verebılecek olan var mı?

merhaba arkadaslar;5 dusukten sonra esımde ve bebekte cıkan kromozom bozuklugu nedenıyle pgt ıle tup bebek yaptırmamız gerektıgı kesınlestı bana bu konuda umut verecek orneklere ıhtıyacım var sorunu olan ve bu yontemle saglıklı dogum yapmıs kımler var?bır de ben memorıal dusunuyorum ama esım nedense fertıjın dıyor ıkı merkez arasında ya da baska merkezde bılgı verebılecek olan var mı?

canım tedavin şimdiden hayırlı olsun eşinin hangi kromozomlarda problem var?benimde 4 düşüğüm var eşimin genetik temiz çıktı çok şükür ama benimki problemli...herşeye rağmen doğal yoldan denemeye karar verdik eğer yine düşük olrsa yazın pgt yaptırabiliriz...rabbim kucaklarımızı en kısa zamanda doldursun inşallah

hoşgeldin rana ,gerçekten de uzun zaman oldu .
sağolasın amin inş.
darısı başına inş. sen de iisindir

bende iyiyim canım sizleri okuyunca heyecanlanıyorum git diyor içimde bir ses yaptır bir tüp daha :52::52:rahatsızlandım druma gitmiştim kistm varmış dogum kontrol hapı verdi yolladı adetin 3.günü gel tüpe başlıyoruz dedi ama gücüm kalmadı beklemeyi düşünüyorum biraz daha:26::

aa nazefsa seni unutumuyum yazmamışım ismini ben buraya katıldıgımda sen hamileydin çoktan dogum yaptın zannettim kızın daha gelmmeiş mutlu kavuşman olsun inş
akasya tüpmü yaptırmıştı ? inş sonuç iyidir
buarada dogum hazırlıkları dogumu olanlar giremiyomuş kızlar ben burdayım tam bir pgtli olarak hemde sorunum yokken riske atamazmış drum haha rabbim büyük neler gösterir belki ama benim mücadelem daha bitmedi sizlerleyim:10::10:

kızlar selam,

ne kadar sessiz forum ?
kimsecikler yok .

Evet lavem maalesef :50:

Evet cok sessizlesti herkes yavas yavas doguruyor herkes hazirliklariyla ugrasiyor
Insallah bu gunleri sizlerde yasarsiniz en kisa zamanda

Ozlemcim nedir son durum? Var mı bir gelişme?

Nazım belli değil mi doğum zamanı?

Sulecim merhaba. Sanki seninle Memorial topiğinde konuşmuştuk :26:
Düşüklerin için geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın inş. Burada pgt ile de doğal yolla da hamile kalıp sağlıkla yavrularına kavuşan çok arkadaş var, bazıları da gün sayıyor :) Fertijin hakkında bilgim yok maalesef. Ben Memorial'da tedavi oldum, çok da memnunum doktorlarımdan. İki merkezle ön görüşmeye gidip öyle ver kararını bence. Sorunun genetik olduğu için tüp bebek birimi dışında genetik birimlerle de görüş mutlaka. Allah yardımcın olsun...

canım tedavin şimdiden hayırlı olsun eşinin hangi kromozomlarda problem var?benimde 4 düşüğüm var eşimin genetik temiz çıktı çok şükür ama benimki problemli...herşeye rağmen doğal yoldan denemeye karar verdik eğer yine düşük olrsa yazın pgt yaptırabiliriz...rabbim kucaklarımızı en kısa zamanda doldursun inşallah

Hakkında hayırlısı olsun Aysecim.

bende iyiyim canım sizleri okuyunca heyecanlanıyorum git diyor içimde bir ses yaptır bir tüp daha :52::52:rahatsızlandım druma gitmiştim kistm varmış dogum kontrol hapı verdi yolladı adetin 3.günü gel tüpe başlıyoruz dedi ama gücüm kalmadı beklemeyi düşünüyorum biraz daha:26::

aa nazefsa seni unutumuyum yazmamışım ismini ben buraya katıldıgımda sen hamileydin çoktan dogum yaptın zannettim kızın daha gelmmeiş mutlu kavuşman olsun inş
akasya tüpmü yaptırmıştı ? inş sonuç iyidir
buarada dogum hazırlıkları dogumu olanlar giremiyomuş kızlar ben burdayım tam bir pgtli olarak hemde sorunum yokken riske atamazmış drum haha rabbim büyük neler gösterir belki ama benim mücadelem daha bitmedi sizlerleyim:10::10:

Rana hoş geldin :)

Inci sagol sormussun bir gelisme yok canim beklemedeyiz ama goren diyor karnin baya inmis ki banada oyle geliyor heran hersey olabilir ama sizleri habersiz birakmam insallah

Inci sagol sormussun bir gelisme yok canim beklemedeyiz ama goren diyor karnin baya inmis ki banada oyle geliyor heran hersey olabilir ama sizleri habersiz birakmam insallah

Maşallah 38'desin. İnş hayırlısıyla sağ salim kavuşursun kuzuna. Güzel haberlerini bekleyeceğiz :16:

Kızlar merhaba ben de sizinle aynı sorunları yaşıyorum 8 yıllık evliyim 1 doğal 1 dış gebelik 1 düşüğüm var pgt istediler 6 kez tüp denedim çünkü ama tutunma ihtimalini düşürüyor diyor doğrumudur çok korkuyorum ama yoruldum da bir yandan bitecekse değer ama bu tutunmayı güçleştiriyor diyor nasıl bir süreç bilgi veririseniz sevinirim şimdiden sağolun

canim esimin 13, 18 ve 21 de problem var diye hatirliyorum test sonuclarimiz memorialdeki dosyamizda:( alacagim ama vakit bulup gidemedim. bebegimiz de (son gebelikteki)69xxy kromozomlu cikti ne yazik ki!
ben 5 kez dusuk yapinca bir yenisini daha gozum yemiyor:(
senin icin de hayirlisi olsun insallah canim rabbim en kisa zamanda kavustursun saglikla bebegine...

inci_tanesi evet konusmustuk memorial topiginde ben hemen baslamak istemiyorum yazi bekleyelim diye dusunuyorum ama simdiden merkez vs belli olsun istiyorum. memoriali istiyorum ben drum nur hanimdi o da simdi hamile muhtemelen benim baslayacagim tarihlerde o olmayacak!bir de biz bundan oncesinde bir tup bebek yaptirdik orda genetik tanili diye basladik sonrasindan semra hanim normal transfere karar verdi ben yolu yarilamisken geri donup normal transfer olmasini istemiyordum ama o asamaya kadar geldigimiz icin birsey diyemedim.halbki ben zaten 4 kez normal yolla gebe kalmistim bu normal transferin de ondan farki yoktu benim icin ama yumurta sayisi az diye bu yola basvurdu dr.
o yuzden sanirim esim bu kez fertijin diyor seval tasdemirin cok reklami cikiyor ya ona mi istiyor bilmiyorum o yuzden fikri olan varsa lutfen yazsin..

Kızlar merhaba ben de sizinle aynı sorunları yaşıyorum 8 yıllık evliyim 1 doğal 1 dış gebelik 1 düşüğüm var pgt istediler 6 kez tüp denedim çünkü ama tutunma ihtimalini düşürüyor diyor doğrumudur çok korkuyorum ama yoruldum da bir yandan bitecekse değer ama bu tutunmayı güçleştiriyor diyor nasıl bir süreç bilgi veririseniz sevinirim şimdiden sağolun

Canım geçmiş olsun:(
pgt yöntemiyle tüp bebeğin tek farkı
embriyoların işlem görmesi
yani sağlıklı olup olmadığının incelenmesi
tabi mevcut sorun neyse çiftlerdeki
ona göre yapılıyor bu inceleme sadece bu kadar
normal tüp bebek zaten diğer kısmı

Back
X