- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #25.381
inci_tanesi evet konusmustuk memorial topiginde ben hemen baslamak istemiyorum yazi bekleyelim diye dusunuyorum ama simdiden merkez vs belli olsun istiyorum. memoriali istiyorum ben drum nur hanimdi o da simdi hamile muhtemelen benim baslayacagim tarihlerde o olmayacak!bir de biz bundan oncesinde bir tup bebek yaptirdik orda genetik tanili diye basladik sonrasindan semra hanim normal transfere karar verdi ben yolu yarilamisken geri donup normal transfer olmasini istemiyordum ama o asamaya kadar geldigimiz icin birsey diyemedim.halbki ben zaten 4 kez normal yolla gebe kalmistim bu normal transferin de ondan farki yoktu benim icin ama yumurta sayisi az diye bu yola basvurdu dr.
o yuzden sanirim esim bu kez fertijin diyor seval tasdemirin cok reklami cikiyor ya ona mi istiyor bilmiyorum o yuzden fikri olan varsa lutfen yazsin..
Ben de Nur Hanım'ın hastasıyım. Nur Hanım bir aksilik olmadığı sürece doğuma kadar hastanede olacak. Bebeğin 40'ı çıkınca da dönecek nasipse.
Semra Hanım'la görüştünüz mü bu konuyu neden pgt yapılmadığına dair. Düşüklerinin sebebi bulundu mu? Dediğim gibi iki merkezle de görüşün, aklınıza yatan yerde başlarsınız.