Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

inci_tanesi evet konusmustuk memorial topiginde ben hemen baslamak istemiyorum yazi bekleyelim diye dusunuyorum ama simdiden merkez vs belli olsun istiyorum. memoriali istiyorum ben drum nur hanimdi o da simdi hamile muhtemelen benim baslayacagim tarihlerde o olmayacak!bir de biz bundan oncesinde bir tup bebek yaptirdik orda genetik tanili diye basladik sonrasindan semra hanim normal transfere karar verdi ben yolu yarilamisken geri donup normal transfer olmasini istemiyordum ama o asamaya kadar geldigimiz icin birsey diyemedim.halbki ben zaten 4 kez normal yolla gebe kalmistim bu normal transferin de ondan farki yoktu benim icin ama yumurta sayisi az diye bu yola basvurdu dr.
o yuzden sanirim esim bu kez fertijin diyor seval tasdemirin cok reklami cikiyor ya ona mi istiyor bilmiyorum o yuzden fikri olan varsa lutfen yazsin..

Ben de Nur Hanım'ın hastasıyım. Nur Hanım bir aksilik olmadığı sürece doğuma kadar hastanede olacak. Bebeğin 40'ı çıkınca da dönecek nasipse.
Semra Hanım'la görüştünüz mü bu konuyu neden pgt yapılmadığına dair. Düşüklerinin sebebi bulundu mu? Dediğim gibi iki merkezle de görüşün, aklınıza yatan yerde başlarsınız.

Kızlar merhaba ben de sizinle aynı sorunları yaşıyorum 8 yıllık evliyim 1 doğal 1 dış gebelik 1 düşüğüm var pgt istediler 6 kez tüp denedim çünkü ama tutunma ihtimalini düşürüyor diyor doğrumudur çok korkuyorum ama yoruldum da bir yandan bitecekse değer ama bu tutunmayı güçleştiriyor diyor nasıl bir süreç bilgi veririseniz sevinirim şimdiden sağolun

Merhaba zrda hoşgeldin.
Merve açıklamış durumu. Pgt tutunma ihtimalini düşürmez aksine sağlıklı embriyo seçildiği için arttırır.

Canım daha vakit var 25. haftaya gelelim inş o zaman başlayacağım rabbim kısmet ederse:16:
sanada az kaldı valla allah kolay getirsin
Amin mervemm vallaa korkmya başladım sezeryandanda inşallah herşey güzel olur kuzum dua et bana n'olur aklına geldikce:38:
bende iyiyim canım sizleri okuyunca heyecanlanıyorum git diyor içimde bir ses yaptır bir tüp daha :52::52:rahatsızlandım druma gitmiştim kistm varmış dogum kontrol hapı verdi yolladı adetin 3.günü gel tüpe başlıyoruz dedi ama gücüm kalmadı beklemeyi düşünüyorum biraz daha:26::

aa nazefsa seni unutumuyum yazmamışım ismini ben buraya katıldıgımda sen hamileydin çoktan dogum yaptın zannettim kızın daha gelmmeiş mutlu kavuşman olsun inş
akasya tüpmü yaptırmıştı ? inş sonuç iyidir
buarada dogum hazırlıkları dogumu olanlar giremiyomuş kızlar ben burdayım tam bir pgtli olarak hemde sorunum yokken riske atamazmış drum haha rabbim büyük neler gösterir belki ama benim mücadelem daha bitmedi sizlerleyim:10::10:
Canım çok sagol:38:Darısı sana inşallah,daha azıcık zamanımız var bakalım..
Evet lavem maalesef :50:

Ozlemcim nedir son durum? Var mı bir gelişme?

Nazım belli değil mi doğum zamanı?

Sulecim merhaba. Sanki seninle Memorial topiğinde konuşmuştuk :26:
Düşüklerin için geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın inş. Burada pgt ile de doğal yolla da hamile kalıp sağlıkla yavrularına kavuşan çok arkadaş var, bazıları da gün sayıyor :) Fertijin hakkında bilgim yok maalesef. Ben Memorial'da tedavi oldum, çok da memnunum doktorlarımdan. İki merkezle ön görüşmeye gidip öyle ver kararını bence. Sorunun genetik olduğu için tüp bebek birimi dışında genetik birimlerle de görüş mutlaka. Allah yardımcın olsun...

Hakkında hayırlısı olsun Aysecim.

Rana hoş geldin :)

İncim doktor 19 u ile 23 ü arası alırız dedi ne kadar beklerse iyiymiş bakalım bende beklesin istiyorum..

Amin mervemm vallaa korkmya başladım sezeryandanda inşallah herşey güzel olur kuzum dua et bana n'olur aklına geldikce:38:

İncim doktor 19 u ile 23 ü arası alırız dedi ne kadar beklerse iyiymiş bakalım bende beklesin istiyorum..

Dua etmez olurmuyum hiç hep dualarımdasınız hepinizde
ama neden kokruyosunki valla bunca çektiğimiz sıkıntılara karşın doğum devede kulak kalır bence
hayırlısıyla sağlıcakla kucağına alacaksın bebeğini

Kızlar bugün azıcık iç çamaşırımda kanamam oldugunu farkettim doktoru aradım önemli bişeyy olmadıgını doguma yakın oldugumu belirtti ..İnternette araştırdım nişan diye tabir dilen bi akıntıymış bu dogumda önce gelirmiş heyecanlandım:52:
Doktor suyum veya sancım gelirse hemen gel dedi..

Kızlar bugün azıcık iç çamaşırımda kanamam oldugunu farkettim doktoru aradım önemli bişeyy olmadıgını doguma yakın oldugumu belirtti ..İnternette araştırdım nişan diye tabir dilen bi akıntıymış bu dogumda önce gelirmiş heyecanlandım:52:

ahanda ranza:):)
bence senin doğum yakın canım ne renkti kanama
ilk aşamayı atlattın bile valla

Dua etmez olurmuyum hiç hep dualarımdasınız hepinizde
ama neden kokruyosunki valla bunca çektiğimiz sıkıntılara karşın doğum devede kulak kalır bence
hayırlısıyla sağlıcakla kucağına alacaksın bebeğini

Her evrede başka bi korku basıyormuş insanı:1:
Tüp bebek aşamasında tutarmı korkusu
İlk 3 ay düşermi korkusu..
İkinci 3 ay agrıların verdigi korkular
Son ayda dogum korkusu:1:
Tabi böyle korkuya şükürler olsunn ..

Sagol kuzum benmm allah razı olsun Seninle aynı haftada bi arkadaşım hamile ondaydık bugün karnı kocaman olmuş kız:52:

Hadi hayırlısı :) İyi düşünelim iyi olsun. Korkma :34:

Seksenler :)

Her evrede başka bi korku basıyormuş insanı:1:
Tüp bebek aşamasında tutarmı korkusu
İlk 3 ay düşermi korkusu..
İkinci 3 ay agrıların verdigi korkular
Son ayda dogum korkusu:1:
Tabi böyle korkuya şükürler olsunn ..

Sagol kuzum benmm allah razı olsun Seninle aynı haftada bi arkadaşım hamile ondaydık bugün karnı kocaman olmuş kız:52:

evet canım işte öyle böyle derken bak zaman nasıl geçiyo
bizlerinde imtihanı bu yinede bu halimize bi şükür nazım valla
nice hastane köşesinde sürünenler var şifa bekleyenler var
rabbim kimseye kaldıramayacağı yükü vermesin
ayy benimkide büyüdü nazımmm bide yayık yayıkkk görsennn:26:
tam kız karnı ee o arkadaşının bebeğinin cinsiyeti ne?

Canım koyu kıvamlıydı kırmızıdanda biraz koyuydu,Bencede yakın mervem ben sanmıyorumki bu bıcırık 10 gün daha beklesin..Benmde gücüm kalmadı artık ne uyku uyuyabiliyorum ne dogru düzgün yatıp dinlenebiliyrum vücüdum çok yoruldu bunada şükür yinede kurban oldugum rabbim bu günleri nasip etti..
Ananemiz gelmeden dogmasın yaa:14::14:

canım korkutmak gibi olmasında bu nişan doğuma çok kısa süre kala geliyo yani bi gün öncesinde falan :18: bence seninki 19unu beklemiycek canım zaten çokda az kalmış ay hayırlısıyla sağlıcakla sende yavrunu kucağına alırsın canım sezeryanmış nasılsa hiç bişii hissetmeden olucak biticek doğum korklutma kendini sakın sadece sonrasında biraz zorlanırsın okadar :34:

Hadi hayırlısı :) İyi düşünelim iyi olsun. Korkma :34:

Seksenler :)
İnşallah incimm doguma girerken hepinize tek tek dua edicemmm
evet canım işte öyle böyle derken bak zaman nasıl geçiyo
bizlerinde imtihanı bu yinede bu halimize bi şükür nazım valla
nice hastane köşesinde sürünenler var şifa bekleyenler var
rabbim kimseye kaldıramayacağı yükü vermesin
ayy benimkide büyüdü nazımmm bide yayık yayıkkk görsennn:26:
tam kız karnı ee o arkadaşının bebeğinin cinsiyeti ne?

Evet kuzummm dogru diyorsunn..
Onunki erkek canım,ama çok yayvan duruyor karnı kız karnına benziyor:1:
Benmkide çok sivri mesela:1:Tam erkek karnı,gören erkekmi diyor:1:
İlk başta yayvan oluyor sonra sivrileşiyor benmki şuanda benden 3 metre önde gidiyor:1:Bakalım seninki nasıl olacak:38:
KOcam benm adımı unuttu anca koca göbek diyor dalgasını geçiyor benle:27:

Canım koyu kıvamlıydı kırmızıdanda biraz koyuydu,Bencede yakın mervem ben sanmıyorumki bu bıcırık 10 gün daha beklesin..Benmde gücüm kalmadı artık ne uyku uyuyabiliyorum ne dogru düzgün yatıp dinlenebiliyrum vücüdum çok yoruldu bunada şükür yinede kurban oldugum rabbim bu günleri nasip etti..
Ananemiz gelmeden dogmasın yaa:14::14:

ee öyle tabi kolaymı nazım candan can çıkacak yani
bencede 1 hafta veriyorum sana oda maksimum
annen ayın kaçında gelecek 17 sindemi annende keşke biraz daha erken alsaydı ya
annenin arkada bıraktığı küçük çocuğu felan varmı nazım küçük kardeşin felan?

az önce bi arkadaş aradı eşimin iş arkadaşı
küçük kızı vardı 1 yaşında mantar yedirmişler zehirmlenmiş yavrucak
kartal araştrma hastanesine kaldırmışlar midesini felan yıkamışlar
uff şimidede her yer kar kıyamet
anneside evdeymiş ameliyat oldu kadın
servise babasını almıyorlarmış bu ne saçmalık yaa
çok üzüldüm çok etkisinde kaldımm uff :5:
keşke yardım edebilsem ama benim kendime hayrım yok

Back
X