Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Ayy mervem korkuyorum yaa çok zayıf dogacak diye:14: 3 kiloya razıyım bebegimm keşke öyle olsa..

Nazcım sen sağlıklı olması için dua et, emin ol kilolu olması o kadar da önemli diyil. Ablamın ilk kızı 2300 qr doğulmuşdu, hastanede tüm çocuklar sarılık geçirdi onda bir şey olmadı. Doktor da ekmek yiyip tombil yapmakla değil, mühümm olan sağlıklı olmasıdır demişdi. Sen sağlıklı açısından kaliteli beslen, bırak da kilolu olmayı versin. (ben zayıf çocukları daha çok severim de :), bana daha şirin geliyorlar, hem bakmak da kolay oluyor.)

Korkma kuzucuğum hem zayıf doğsa bile senin sütünle hemen büyür o
culuk culuk emer senin sütünü yavrucak:16:

Nazcım sen sağlıklı olması için dua et, emin ol kilolu olması o kadar da önemli diyil. Ablamın ilk kızı 2300 qr doğulmuşdu, hastanede tüm çocuklar sarılık geçirdi onda bir şey olmadı. Doktor da ekmek yiyip tombil yapmakla değil, mühümm olan sağlıklı olmasıdır demişdi. Sen sağlıklı açısından kaliteli beslen, bırak da kilolu olmayı versin. (ben zayıf çocukları daha çok severim de :), bana daha şirin geliyorlar, hem bakmak da kolay oluyor.)

Kızlar asıl korkum bebek haftasında dogsada zayıf olurda küveze girermi diye düşünüyorum..
Yani benm bebegi 39 artılarda alacaklar zayıfda olsa saglıklı olur demi haftasından dolayı..
Şimdide bunu takıyorum kafaya:44:

evet dusuklerimin sebebi esimden kromozom bozuklugu ama bende de kaliteli yumurta sayisi az/ikisi birlesince zorlayici iste boyle.semra hanima mart gibi ya da subat sonunda bi gitmek istiyorum hem suanki durumu hem de muayene olup genel durumu gorusmek icin.nur hanimin dogumu ne zaman acaba?

Nur Hanım nisan sonu gibi doğum yapacak.

Kızlar asıl korkum bebek haftasında dogsada zayıf olurda küveze girermi diye düşünüyorum..
Yani benm bebegi 39 artılarda alacaklar zayıfda olsa saglıklı olur demi haftasından dolayı..
Şimdide bunu takıyorum kafaya:44:

Ay nazım işte buna güldüm canım ne küvezi ya allahını seversen
ciğer gelişimini tamamlamıştır bile allah snei ne etmesin
sil at şu düşünceler kafandan

Ay nazım işte buna güldüm canım ne küvezi ya allahını seversen
ciğer gelişimini tamamlamıştır bile allah snei ne etmesin
sil at şu düşünceler kafandan

Evet kuzumm bidaha düşünmiycem böyle şeyleri dogru söylüyorsunnn çok kızdım kendime şimdi:4:
Saçma sapan şeyler düşünüp en güzel günlerimi kendime zehir etmiycem:27:

Evet kuzumm bidaha düşünmiycem böyle şeyleri dogru söylüyorsunnn çok kızdım kendime şimdi:4:
Saçma sapan şeyler düşünüp en güzel günlerimi kendime zehir etmiycem:27:

hah şöyle ol son günlerinin tadını çıkar iştee
hazırlıkların tamam demi kız bezini felan aldınmı
doğum çantanda hazır

Merhaba canim benimde kromozom bozuklugu esimde cikti ama benim rahim cok yukarida oldugu icin cok zor hamile kaliyordum
Bebekler saglik olmadigi icinde kaybettim 5 senede iki kere hamile kaldim ama doktorumuzun soyledigine gore 2, 3 ayda bir hamile kaliyormusum ben farketmeden adetle gidiyormus ve benim her 2ayda bir gecikmem olurdu alisik oldugum icinde test yapmazdim
Pgt yaptirdik ve 13 yumurtadan 6 embriyo olustu ama sadece 1 tane saglikli cikti sukur oda tutundu suanda kizim 1 yas 3 aylik
Ama suanda ikinciye normal hamile kaldim simdilik bebegimde bi sorun yok dogduktan sonra hersey dahada netlesir
Insallah da birsey olmaz demekki esimin saglikli sperm i denk geldi ve tuttu 2 haftamiz var yeni kizimizi kucagimiza almaya

masallah masallah oyle sevindim ve bana oyle mutlu oldunuz ki darisi bize ve isteyen herkese insallah..rabbim saglikla kucaginizda gormek nasib etsin evladlariniza omur versin..hangi merkezde yaptirdiniz.yasiniz kacti?benim keske daha fazla sayisi embriyo olussa bunun icin bir formul var midir acaba?

benim canim yıllardır sıkkın :)
bizde de var... hem o var hem bu var...
:27:

Hadi yaaa.. sizde de mi?
Hareket yuzdesi cok dusukmus.
Lavecim sizdeki mesele ne, bisey yaptiniz mi?

Ay yaa.... hic beklemiyodum boyle bisey duymayi sok oldum. Test yaptirmaya da gitmefik asilamaya niyetlenmistik ve sok!
Hersey iptal.

Napicaz biz lave yaa:(

bizdede var canım açıkçası bizde yok yok : ) Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Algida secicilikten midir nedir, bu forumda hic boyle biseyin konusunu hatirlamiyorum.

Amin aysecik.

Bugun dumur oldum resmen.
Kotu bir supriz oldu. Esim de cok uzuldu yazik yaaa:(((

Görüşüyorumm kuzumm babamı severim:1:
Okula giden çocuk olunca zor oluyor gelmeleri onlarada hak veriyorum..Keşke aynı şehirlerde oturabilseydik annelerimizle:14:

Bizdede mevcut:1:
SPermde morfoloji sıkıntısı ve hareket sorunu vardı hemde baya bi yüksek ..

Canlar günaydınnnn uykucu oldum çıktım anacım bu saate kadar uyumuşum:1:

Naznaz

Sizde de mi?
Naptiniz peki? Nihayetinde hamilesin cok sukur...
Hareket orani %4mus bizim. Volum de 1,7ml...
Morfolojiye baktirmadik daha.

hah şöyle ol son günlerinin tadını çıkar iştee
hazırlıkların tamam demi kız bezini felan aldınmı
doğum çantanda hazır
Canımm bezini aldık primanın yeni dogan 1 paket ,Babamız alır artık lazım oldukça:1:
Çantamı daha hazırlamadım pek üşengeç oldum bu ara,annemi bekliyorum hazırlaması için:1:
Aslında ne kadar erken hazırlasam o kadar iyi olacak Bizim kızın ne zman gelecegi belli olmaz:1:

Naznaz

Sizde de mi?
Naptiniz peki? Nihayetinde hamilesin cok sukur...
Hareket orani %4mus bizim. Volum de 1,7ml...
Morfolojiye baktirmadik daha.

Aman bizde olmayan bişey varmı yavrum:1:
Eşimdede öyle bi rakamdı çok düşüktü yani bide morfoloji sıkıntısı vardı doktor varikosel ameliyatı olması gerekiyor dedi oldu hareket oranı düzeldi ama sonradan bi ögrendikki bizde kromozom sorunuda varmış:27::27:
Morfoloji sperm testinin sonucunda yazar kuzum..
Size ameliyatla ilgili bişey söylüyorlarmı?
Korkma kuzum allahın izni ile herşey düzelecektir..

masallah masallah oyle sevindim ve bana oyle mutlu oldunuz ki darisi bize ve isteyen herkese insallah..rabbim saglikla kucaginizda gormek nasib etsin evladlariniza omur versin..hangi merkezde yaptirdiniz.yasiniz kacti?benim keske daha fazla sayisi embriyo olussa bunun icin bir formul var midir acaba?

sagol canim darisi basiniza insallah ama ben yurdisinda yasiyorum ve burada yaptirdim yasim 26 di yaptirirken
bu yuzden aslinda bu tur sorulara pek cvp yazmiyorum ama senin de problem esinde oldugu icin cvp vermek istedim

günaydın kızlar. iki gündür kar nedeniyle idari izinliydim. evdende giremedim nete. hepiniz iyisinizdir inşallah. hazade ve akasyayı merak ettim. son durum bilgilerinden haberi olan var mı?

Back
X