Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

kız tamamda peki snein eşin bekarken ne yapıyormuş:26::26:
allahtan senin gibi becerikli biriyle evlenmiş:1::1:
sen annenin yavrususun işte oda senin yavrun bacım
benim annem gelecek inşallah doğumuma rabbim o günleri gösterirse

kuzu ozaman ev arkadaşlarıyla kalıyodu onlar yapıyodu yemeği bizimkide bulaşıkları yıkıyodu anca neyse 15 gün bi talim etti ben yokken makinaların çalışmasını falan öğrendiydi en azından ama daha 5.gün başladıydı ne zaman gelcen demeyee :26: üşengeç ay bizimki pek yapmaz yemek bilmezde gelde aklın kalmasın döt kaday yerde kış vakti doğru düzgün bişiiler yiycek biyerde bulamaz pek oof off :50:

Ayy aynı sende benim gibisin işte benimde küçük kardeşim var okula giden
derslerinden geri kalmasın diye annem sık gelemiyo daha bi kere geldi ben hamile kaldım kalalı
çok özlüyorum hasret sarıyo yüreğimi
sizin kavuşmanıza az kalmış
özel olmazsa bişey sorabilrmiyim
babanla görüşüyomusun canım?
Görüşüyorumm kuzumm babamı severim:1:
Okula giden çocuk olunca zor oluyor gelmeleri onlarada hak veriyorum..Keşke aynı şehirlerde oturabilseydik annelerimizle:14:
Slm millet

Can sikkin.
Galiba bir de sperm problemimiz var.
:(
Bizdede mevcut:1:
SPermde morfoloji sıkıntısı ve hareket sorunu vardı hemde baya bi yüksek ..

Canlar günaydınnnn uykucu oldum çıktım anacım bu saate kadar uyumuşum:1:

Özlemmmm dogurdunmu bebegimmmm:3::3::3:
Ben daha dogurmadım ama iyice agrılarım arttı :2:

Yok be canim nerdeeeeee dun gece benimde cok sancim oldu
Bu kez geliyor dedim ama sanci gitti yaklasik 1 saat duzenli sancim oldu
Daha sonra gecti oylece uyumusum

Bu arada kan benim ilk dogumdada olmustu dogurmam 1,5 hafta surmustu
Ama benim sancilarimsa vardi dikkat et cokta bekleme nasil olsa sezeryan
Aci cekmene gerek yok yani sancin olur olmaz git doktora

Slm millet

Can sikkin.
Galiba bir de sperm problemimiz var.
:(

hıı iste o kadınınkinden daha sıkıntılı oluyo ama varsa azda olsa hareketliyle çokta sorun diiil benim eşiminde sınırda dediydi doktor 20binmi neydi hareketlilikte %60 tı ben keçi boynuzu pekmezi içirdim kocişe kürüde iyi oluyo bi dene canım sende eşine cidden iyi geliyomuş ooo spermenleree :34:

Yok be canim nerdeeeeee dun gece benimde cok sancim oldu
Bu kez geliyor dedim ama sanci gitti yaklasik 1 saat duzenli sancim oldu
Daha sonra gecti oylece uyumusum

Bu arada kan benim ilk dogumdada olmustu dogurmam 1,5 hafta surmustu
Ama benim sancilarimsa vardi dikkat et cokta bekleme nasil olsa sezeryan
Aci cekmene gerek yok yani sancin olur olmaz git doktora

Benm çektigim sancı çok garip yaa aşşagı tarafım çok agrıyor ne dönebiliyorum ne kakabiliyorum üff..
Kanama için öyle diyorlar evett yarın zaten hastaneyede gidicem bakalım ne diyecek..
Sen ne zzaman gidiyorsun canım?

Özlemmmm dogurdunmu bebegimmmm:3::3::3:
Ben daha dogurmadım ama iyice agrılarım arttı :2:

Bu gün sabah namazından sonra uykuda seni gördüm. Doğum zamanı yetişmişdi. İlginç bir şey, o kadar buralara daldım ki, yüzünü görmediyim insanı uykumda görüyorum. Hem de rüyam tamamen senle ilgiliydi. Belki bu sabah doğurdun diye düşünmüşdüm. Allah kolaylık versin.

Benm çektigim sancı çok garip yaa aşşagı tarafım çok agrıyor ne dönebiliyorum ne kakabiliyorum üff..
Kanama için öyle diyorlar evett yarın zaten hastaneyede gidicem bakalım ne diyecek..
Sen ne zzaman gidiyorsun canım?

Canim o agri bendede halen var ayni seninle basladi ve devam efiyor
Gecmek bilmedi doktor normal diyor ben cuma gunu gidicem kontrole
Sancim ise ayni adet sancisi gibi belimden kadiklarima vuruyor ama iste
Devami yok gidiyo birkac saat sonra tekrar geliyor bazen ertesi gun oluyor cok duzensiz yani

Bu gün sabah namazından sonra uykuda seni gördüm. Doğum zamanı yetişmişdi. İlginç bir şey, o kadar buralara daldım ki, yüzünü görmediyim insanı uykumda görüyorum. Hem de rüyam tamamen senle ilgiliydi. Belki bu sabah doğurdun diye düşünmüşdüm. Allah kolaylık versin.

Ayy canım benmm aklına takıldım demekki:38:
Daha dogurmadım ama nişanım geldi kuzum yakın gibi gözüküyor inşallahhh..

Canim o agri bendede halen var ayni seninle basladi ve devam efiyor
Gecmek bilmedi doktor normal diyor ben cuma gunu gidicem kontrole
Sancim ise ayni adet sancisi gibi belimden kadiklarima vuruyor ama iste
Devami yok gidiyo birkac saat sonra tekrar geliyor bazen ertesi gun oluyor cok duzensiz yani

Ayy özlem benmle seninagrıların aynı zaten:1:
Bizimkide normal diyor bebek dogum pozisyonunda oldugu için sanırım..
Sennde bence yakın kuzum dogum inşallah aynı gün dogururuz kız:1:

Ayy canım benmm aklına takıldım demekki:38:
Daha dogurmadım ama nişanım geldi kuzum yakın gibi gözüküyor inşallahhh..

Ayy özlem benmle seninagrıların aynı zaten:1:
Bizimkide normal diyor bebek dogum pozisyonunda oldugu için sanırım..
Sennde bence yakın kuzum dogum inşallah aynı gün dogururuz kız:1:

Bu gidisle oyle olacak naz yada aramizda 1,2 gun oynayacak gibime geliyor
Ay hadi hayirlsi olsun sag salim dogsunlarda

Ben de Nur Hanım'ın hastasıyım. Nur Hanım bir aksilik olmadığı sürece doğuma kadar hastanede olacak. Bebeğin 40'ı çıkınca da dönecek nasipse.
Semra Hanım'la görüştünüz mü bu konuyu neden pgt yapılmadığına dair. Düşüklerinin sebebi bulundu mu? Dediğim gibi iki merkezle de görüşün, aklınıza yatan yerde başlarsınız.

evet dusuklerimin sebebi esimden kromozom bozuklugu ama bende de kaliteli yumurta sayisi az/ikisi birlesince zorlayici iste boyle.semra hanima mart gibi ya da subat sonunda bi gitmek istiyorum hem suanki durumu hem de muayene olup genel durumu gorusmek icin.nur hanimin dogumu ne zaman acaba?

evet dusuklerimin sebebi esimden kromozom bozuklugu ama bende de kaliteli yumurta sayisi az/ikisi birlesince zorlayici iste boyle.semra hanima mart gibi ya da subat sonunda bi gitmek istiyorum hem suanki durumu hem de muayene olup genel durumu gorusmek icin.nur hanimin dogumu ne zaman acaba?

Merhaba canim benimde kromozom bozuklugu esimde cikti ama benim rahim cok yukarida oldugu icin cok zor hamile kaliyordum
Bebekler saglik olmadigi icinde kaybettim 5 senede iki kere hamile kaldim ama doktorumuzun soyledigine gore 2, 3 ayda bir hamile kaliyormusum ben farketmeden adetle gidiyormus ve benim her 2ayda bir gecikmem olurdu alisik oldugum icinde test yapmazdim
Pgt yaptirdik ve 13 yumurtadan 6 embriyo olustu ama sadece 1 tane saglikli cikti sukur oda tutundu suanda kizim 1 yas 3 aylik
Ama suanda ikinciye normal hamile kaldim simdilik bebegimde bi sorun yok dogduktan sonra hersey dahada netlesir
Insallah da birsey olmaz demekki esimin saglikli sperm i denk geldi ve tuttu 2 haftamiz var yeni kizimizi kucagimiza almaya

Kız besliyorumda almıyor pek kilo bu ara..2haftada 160 gr alabilmiş yavrum..
Doktor sizin bebeginiz iri bir bebek degil dedi 2900-3000 kilo dogar dedi..İnşalah ona razıyım zaten 3000 dogsunda..

Naz neresi çiroz yavrumun ya maşallah 3 kg doğsa daha ne:16:

Back
X