- 29 Temmuz 2010
- 11.665
- 2.953
- 248
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #25.781
o ağrı hep orda durucak akasyam, kolay değil yaşadığın. ama sağlıkla bebeğini kucağına aldığın gün teselli olucaksın ancak.Raporum bitti işe döndüm canım. İşe gelmek benim için daha iyi oldu. Evde iyice kötüydüm. İşle oyalanıyorum. İyi miyim bilmiyorum. Herkes çok iyi göründüğümü, çok güçlü olduğumu söylüyor. Ama acaba ilerleyen dönemde büyük bir patlama yaşar mıyım bilmiyorum.Umarım gün günden daha iyi olurum.
Tabii arada kalbime bıçak gibi bir ağrı saplanıyor. Delip geçiyor.. Neyse.. Allah büyüktür...
Aslında tüm yöntemler halen deneme aşamasında ve halen tartışmalı. Üstelik embiryoya yapılan her işlemin tutunma şansını düşürdüğünü de bizzat doktorlar söyledi bana. Bilmediğimiz çok şey var Matikim.. Acizliğimiz , çaresizliğimiz.. Anladın işte sen onu![]()
hayırlısıyla o zamanlar da gelicek..
canım benim allah yardımcın olsun. lohusalık zordur elbette. herkes böyle şeyler yaşıyo, yalnız değilsin. çok az kişinin sıkıntısız oluyo, bünye meselesi yani. zamanla soğukkanlı olursun topuk kanı ilk tecrübe tabi.Kızlarr hepinizi çok özledim,giripte yazmaya fırsat bulamıyorum aglak bi kızım var bi türlü doyuramıyorum
Geçen hafta bu saatler yavrumu kucagıma almıştım..
Logusalık çok zor bişeymiş,psikolojim çok kötü durumda kendimi hiç iyi hissetmiyorum..
Geceleri hiç uykumuz yok 7 gündür hiç uyumadım..
Dün hastaneye gittik yavrumun topuk tan kan aldılar ömrümden 10 yıl gitti,kanıda çıkmıyor yavrumun sıka sıka zorla çıkardılar ilk defa gözünden yaş geldi..
Annelik güzeelligi kadar zorda bişeymiş güçlü olmak gerekiyormuş..
Sürekli altına yapıyor yaramaz hiç durmuyor
Annem hala bizde sagolsun kadın hiç durmuyor,eşim izinli ,dün onunda zoruyla annanesigile gittik hiç gitmek istemedim şu dikişli halimle çok zorlandım ama yinede kıymeti bilinmiyor..
Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu..Ama benmki gibi bi lohusalık yaşatmasın..
Topik çok sessiz kimsecikler yok yazdıklarınızı okuyorum cevap yazmayaya fırsat bulamıyorum
Mevlüt kandilini kutluyorum kuzucuklar,benm hala kanamam var acaba uzun sürdügü için kuran okumam uygun olurmu bi bilginiz varmı:44:
bebeğinle doya doya vakit geçir gerisine bakma nazım.