Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Allah yardımcınız olsun.

Rabbim sabır versin. Çok zor bir süreç geçiriyorsun. Emin ol bu da geçicek. İnsan neleri atlatmıyor ki.... Rabbim her isteyene sağlıklı evlatlar nasıp eysin.

Her kese Selamlar.

Benim malesef şimdilik internetim yok. Eşimin iş yerine geldim. Yazılanları hızlıca okudum. Burdan yazıyorum. Aklım hep sizlerde.

Ben de pazar ertesi inşeAllah rahim yaralama için hastaneye gidicem :44::44::44:. Hakkımızda hayırlısı.

Çok sağol Sümeyye desteğin için amin amin hepimize inşallah... rahim yaralanmasının da tutunmada işe yaradığını okumustum Allah yardımcın olsun...

oğlunun burcu ne :))
emiyor gibi ama boş mu çekiyor acaba ya da çekiyor gibi ama tam kavrayamıyormu bilmiyorum ki memeyi ..
koydum yatağa yine ağlıyor hamsi :))
valla sağarak da veririm olmazsa o da sütüm nasıl olsa bakalım ne kadar yetecek ,şimdiden 1 ay oldu çok şükür:nazar::nazar:

oğullarımın 2 si de akrep burcu... bebeklik özellikleri benzemiyor. hayırlı evlat olsunlar inşallah...
zaman geçiyor hızla... biz de 3 aylık olduk...

Sanırım hepsi aynı fikirdeler, benim eşimde gelince history ye bakıyo nerelere girmişim diye, silmeyi unutmussun diye takılıyo:) okumamı istemiyor ama okumayınca aklımda çıkıyor mu ki çıkmıyor, yatıyorum kalkıyorum aynı görüntüyle... Allah kısmet edip hamile kaldığımda dayanamayacak kadar midem bulansa bile aynaya bakıp gülümsicem...şimdi belki saçma ama acaba mızmızlandım ve bebeğimi yeterince sahiplenemedim mi, korktum mu diye aklımdan geçiyor...

canım söylenenler dua yerine geçermiş bulantı filan deme:)) ben 23 hafta çektim 7 kilo verdim hastanede yattım bulantılardan. rahat geçireyim de:))

35 yaşındayım 8 ,5 yılık evliyim , sizler?

36 yaşındayım 12.5 yıllık evliyim:)) şükür 2 oğlum var Allah benim yıldönümüme geldiğinizde en az benim sayım kadar evlat verir inşallah amin...

Kızlar hiç keyfim yok. :5: Eşim ailesinin yanına gitmişti. Bizden farklı bir şehirde onlar. İki eltim ve çocukları da alıp geliyormuş:14: Offff yaaa . Bir haftasonu tatilim var. O da zehir oldu. 2 oğlan çocuğu var eltimin. Çok da hareketli çocuklar. Çocuklu misafir ağırlamak istemiyorum ya.. Dinlenip keyif yapmak istiyorum. :19: Bir de eltilerle çok farklıyız. Hiçbir ortak noktam yok. Ne konuşacağız ? Çocuk konusunu açmasalar bari. Onlara laf anlatmaya hiç gücüm yok. :50:

canım eşin yine de uyarsın böyle durumlarda uyarı iyi oluyor gerçi gelmişlerdir şimdi...

ankarada bugun yumurta toplama işlemim vardı ve 3tane yumurta toplandı az toplandı doktorumda öyle dedi ama biz zaten kaliteli saglıklı olanı arıyoruz bizim için önemli olan bu dedi yarın genetik doktorla görüşcez inşallah 3 döllenir.aranızda 3 yumurtası toplanan oldumu arkadaşlar.

inşallah 2 si de sağlıklıdır ikizin olur:))

Allah yardımcınız olsun.

Rabbim sabır versin. Çok zor bir süreç geçiriyorsun. Emin ol bu da geçicek. İnsan neleri atlatmıyor ki.... Rabbim her isteyene sağlıklı evlatlar nasıp eysin.

Her kese Selamlar.

Benim malesef şimdilik internetim yok. Eşimin iş yerine geldim. Yazılanları hızlıca okudum. Burdan yazıyorum. Aklım hep sizlerde.

Ben de pazar ertesi inşeAllah rahim yaralama için hastaneye gidicem :44::44::44:. Hakkımızda hayırlısı.

canım rahim yaralaması nedir nasıl yapılır neden sana yapılıyor geçmiş olsun şimdiden...

Ah kızlar uyku tutmuyor beni türk kahvesi ve nescafe fazla geldi:))
kalabalık misafir vardı şükür herkes servisini kendi yaptı açık büfe. Ahmet Arda da uslu durdu yorulmadım şükür bu gece de var ama bir aile...

mrb canım insan ister istemez sayıya takılıp üzülüyor ama gerçekten tamamen şans işi. çok yumurta demek çok sağlıklı anlamına gelmiyor. benim 8 yumurta toplanmıştı. sadece 4 ü pgt aşamasına gelebildi ve 2 si sağlıklı çıktı. onlardan da 1 i tuttu. hiç belli olmaz ikiside sağlıklı çıkabilir. temennim bu yönde.

hadi hayırlısı canım. salı günü bize güzel haberi ver.

şans işe dediğin ğibi tulip inşallah ikiside saglıklı çıkar pazartesi 4 e kadar embriyolar pgt ye gircek canım genetik prof inşallah saglıklı cıkar salı transfer yapılır dedi daha iyi olur dedi inşallah saglıklı cıkarda beklemeye razıyım hayırlısı olsun.

inşallah canım ikiside saglıklı çıkar yarın 4 de genetikçi arayacak olumlu olur herşey yolunda gider inşallah salıda transfer olur adanaya dönerim inşallah .

Günaydınn canlarımmmm:16:
Dün annem gitti moralimiz çok bozuldu alışmıştım iyice çok zor geldi,sütümüde direk etkiledi:5:

Mervem agrılarınmı var kuzumm?? Öyle bişey okudum son 3 sayfada ,kasılmaların varsa normal canımm kafana takma az kaldı zaten kuzucum..

İncimmm senn iki tane dondurulmuşun mu vardı daha yeni gördüm kuzum?

Chnb bizde bi 3 aylık olsakta rahatlasak kuzumm ne uykumuz var ne gazımız bitiyor,tam bir gazman dogurmuşum:52:

Adamm canımm benmm çok saol rabbim sanada nasip etsin kuzucumm..

Akasyamm bende senn gibiyim kafamın yorgun oldugu zamanlarda çocuklu ve anlayışsız misafirleri çekemiyorum..Sen canını sıkma kuzummm günler su gibi akıp geçiyor..Avatarındaki kıza bayıdım vallahi çok tatlı

Mattika canım senn ne yapıyorsun ahmet barışımız nasılll??

Eylül şimdi teyzesinin kucagında uyuyor,gecede kucakta yatmak istiyor bi bu eksikti:1:Sizlerle sohbet etmeyide çok özledim annem gitti artık bol bol girerim:1:

Nazz chnb ye katiliyorum ikinciler ilk gibi olmuyor insallah gecicek
Ikincide sende rahat edeceksin Allah yardimcin olsun
Ben yanlizim canim ilk dede yalnizdim simdi ikisi birden
Yine yalniz esimden baska yardimcim yok ben idare ediyorsam boyle yabanci memlekette
Siz dahada idare edersiniz alisirsiniz canim ama kucaga alistirmamaya calis
Tez vakitteyken yatagina alistir zorlada olsa aglasi aglasin esonunda onlar yorulup pes ediyorlar

Kızlar sızden bır rıcam olacak bır arkadasım ıcın
4444 tefrıcıye duası okutuyoruz okumak ısteyen olursa
lutfen bana kac tane okuyabılecegınızı yazarsanız
cok memnun olurum ve sımdıden hepınıze tesekkur ederım

allah razı olsun dualarınızı kabul etsın ınsallah

Dün annem gitti moralimiz çok bozuldu alışmıştım iyice çok zor geldi,sütümüde direk etkiledi:5:

Mervem agrılarınmı var kuzumm?? Öyle bişey okudum son 3 sayfada ,kasılmaların varsa normal canımm kafana takma az kaldı zaten kuzucum..

Chnb bizde bi 3 aylık olsakta rahatlasak kuzumm ne uykumuz var ne gazımız bitiyor,tam bir gazman dogurmuşum:52:

Adamm canımm benmm çok saol rabbim sanada nasip etsin kuzucumm..

Akasyamm bende senn gibiyim kafamın yorgun oldugu zamanlarda çocuklu ve anlayışsız misafirleri çekemiyorum..Sen canını sıkma kuzummm günler su gibi akıp geçiyor..Avatarındaki kıza bayıdım vallahi çok tatlı

Mattika canım senn ne yapıyorsun ahmet barışımız nasılll??

Eylül şimdi teyzesinin kucagında uyuyor,gecede kucakta yatmak istiyor bi bu eksikti:1:Sizlerle sohbet etmeyide çok özledim annem gitti artık bol bol girerim:1:

evet canım ağrılarım var baya mecburen çekeceğiz ne yapalım
Annen gitti demek ha senle ben yalnızların kadınıyız:1:
Amaann Eylülcük kucakçı oldu desene işin var valla yandınız:50:

özlem canım 250 okurum adını de istersen ya da özelden yaz ve niçin okunduğunu...

özlem canım 250 okurum adını de istersen ya da özelden yaz ve niçin okunduğunu...

Cok sagol Allah razi olsun arkaddasimin adi sebahat sebebi ise bizimle ayni tedaviye basliyor onun icin ben yapmak iistedim bu ucuncu denemesi sizleriinde duasi ile olaacak insalla bu sefer

yine uyku tutmadı bugun nasıl geçeçek bilmiyorum eşime telofonlara sen bak dedim.kotu bi haber gelcek diye korkuyorum hayırlısı artık inşallah herşey yolunda gider.

yine uyku tutmadı bugun nasıl geçeçek bilmiyorum eşime telofonlara sen bak dedim.kotu bi haber gelcek diye korkuyorum hayırlısı artık inşallah herşey yolunda gider.

Çok zor bir bekleyiş o. :31:Allah yardımcın olsun canım. Senin için en hayırlı neyse Rabbim onu nasip etsin. Dularımız iki bebişinin de sağlıklı olması ... İnşallah öyle olur. Güzel haberlerini bekliyoruz. :16:

canım söylenenler dua yerine geçermiş bulantı filan deme:)) ben 23 hafta çektim 7 kilo verdim hastanede yattım bulantılardan. rahat geçireyim de:))

36 yaşındayım 12.5 yıllık evliyim:)) şükür 2 oğlum var Allah benim yıldönümüme geldiğinizde en az benim sayım kadar evlat verir inşallah amin...

açıkçası şu anki ruh halimle sağlıkla bebeğimi dünyaya getirebileyim de 3 ay bulantılara çoktan razıyım. Dua ediyorum Allahın da takdiri ile sağlıkla ikiz olur da senin yaşına geldiğimde dediğin gibi 2 bebeğim olur:)

Her kese Selamlar.

Sumeyyecim inş. iyi geçer işlem ve bebeğine bir adım daha yaklaşırsın. Memorial topiğinden mikro olmuştu aynısından.

Selam canım. Ana kız başbaşa kaldınız demek. Üzme kendini bak sütün de etkilenmiş. Alışacaksınız yavaş yavaş birbirinize.

Benim 5 tane dondiriğim var canım :nazar: Bakalım nasıl çıkacaklar...

Sevdacım nasıl zordur bu bekleyiş en iyi biz anlarız seni. Allah yardımcın olsun. İnş. güzel haber vermek nasip olur.

Akasyam yolladın mı misafirleri?
Nasıl geçti hafta sonun?

Dün gittiler İncim. Mesaj atmışsın ama sana cevap veremedim canım :17: Eve gittiğimde onlar gelmişti harala gürele başlamıştı. Çocuklar hastaydı. Ateşleri vardı. Kendilerini oradan oraya atıyorlardı. Cumartesi işte birz üsküdara götürdük. Ama arabada da durmadılar. :31: Dün çocukların hastalığı eşime de geçmiş. Gece ateşi çok yükseldi. Ben de bugün hasta gibiyim. :25: Anlayacağın şifayı kaptık :1:

Allah yardımcınız olsun.

Her kese Selamlar.

Allah razı olsun Sümeyyeciğim.. Operasyonunda sana kolaylıklar diliyorum. Yokluğun fark ediliyor :34: Güzel haberlerini bekliyoruz canım.. :16:

olacak tatlım tüm kalbimle dualarımdasınız :49::emir_bebek::nazar::29::29::29::29::29::38::38::38::38:

Şifamm canımm.. Dua et bizim için.. Ben de kızçeni sağlıkla kucağına alman için dua ediyorum.:16: Nasipse doğum tarihi belli mi canım ? :26:

Dün gittiler İncim. Mesaj atmışsın ama sana cevap veremedim canım :17: Eve gittiğimde onlar gelmişti harala gürele başlamıştı. Çocuklar hastaydı. Ateşleri vardı. Kendilerini oradan oraya atıyorlardı. Cumartesi işte birz üsküdara götürdük. Ama arabada da durmadılar. :31: Dün çocukların hastalığı eşime de geçmiş. Gece ateşi çok yükseldi. Ben de bugün hasta gibiyim. :25: Anlayacağın şifayı kaptık :1:

Bunlarda akıl yok :20: Hiç hasta çocukla gezmeye gidilir mi ya. Otur evinde ne işin var kalkıp bir de şehir dışına geliyorsun.
Çok geçmiş olsun. Bol bol meyve yiyin canım.

Back
X