- 30 Ocak 2011
- 804
- 45
- 323
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #28.861
ben kaçıyorum tatlım görüşürüz,Allaha emanet olun...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nazlı biraz zaten,her anı ayrı güzel,mutluluk kaynağı...
canım ne bana nede eşime benziyordu..mavi gözlüydü bende eşimde kahverengiyiz...
gözleri hala değişmedi mavi,sarışın...şuan eşime benziyor sadece sima olarak ayrıca biz sarışın da değiliz:))
heryeri mucize işte...
Maşallah acaba kime çekmiş kuzucuk
Acaba ailede böyle varmı daha doğrusu sülalede felan
Dedelerde ninelerde.muhakkak vardır gen işte çekiyor illaki
Acaba minnoşum kime benzeyecek sağlıcakla gelsin inşallah
Ben çıkıyorum angel geç oldu baya
Hayırlı geceler öpüyorum seni
Özletme kendini arada gel böyle
merhaba arkadaşlar. yaza kimler var diye sormuşssunuz. nasip olursa mayısın 20 sinden sonra biz de başlayacağız yeni denememize. ben de ataşehir memorial da tedavi olacağım. pgt için array cgh yapılacak ve şişli memoriala gönderilecek inş.öyle konuştuk. bu yüzden içim rahat şükür.
mervem senin de doğuma 2 haftan kalmış hayırlısıyla kucağına alırsın inş.
flazk senin de hamile olduğunu okudum çok sevindim. sen de çok uğraştın. doğal yoldan mı oldu yoksa sen de pgt mi yaptırdın. sen nereye gidiyordun?
incim hamile kaldı hayırlısıyla. sırada bu yaz başlayacaklar ve beklemekte olan arkadaşlar var. rabbim hepimize güzel günler göstersin. cumanın hatırına dualarım kabul olur inş. gelişmeleri buradan yazmaya devam ederseniz sevinirim. ben de bir süredir yazamıyordum çünkü bekleme sürecinde fazla anlatacak bir şey olmuyor. ben de sizin yazdıklarınızı okuyup çıkıyordum.bundan sonra yazarız inş.
sevgiler...
teşekkür ederim, benim dr da mustafa bey memnunum çok şükür, yeni geldiğim için bilmiyorum da hangi aşamadasın canımHayirli olsun arkadasim. Allah tamamina erdirsin. Doktorun kimdi? Ben 3 tedavimi de Nur Hanim'la goturdum, simdi Mustafa Bey'le devam ediyorum ancak benim minikler ikizse ilk kontrol sonrasi bir perinatologla devam etmem gerekecek.
memorialda da pgt yi Volkan Baltacı yapıyor diye biliyorum....benim düşen bebeklerden hiç tahlil yapılmadı bir kere yapıldı ama onda da bişey çıkmadı...
tedavi aşamaları zormu yumurta toplama işlemi ve transfer nasıl oluyor.... darısı tüm isteyenlerin başına
Bizi hala aramadilar yarina kaldi heralde hayirlisi artik...8tane Emyro test ediliyor ama bi sonuc alamamislar.Rabbim yardimcimiz olsun.Ancak yüce Yaradan ol derse olur...Insallah
arkadaşlar merhaba bende aynı testi yaptırması gerekenlerdenim.benim eşimde kromozom bozuklugu var ve ameliyatla sperm alındı ilk tüp bebek denememde malesef pgt yapılamadı bukez yapılır umuyorum.size sormak istedgim bu işin tam uzmanı kim bilmiyorum ve ücreti nekadar bilmiyorum.embriyo sayısına göremi fiyat belirleniyo bunları merak ediyorum yardımcı olursanız çok sevinirim hamiş arkadaşları çok tebrik ediyorum allah hayrlısıyla kucagınıza almayı nasip etsin.
bazı tüp bebek merkezlerinde tüp bebek masrafları artı emriyo başına 100 euro ama genartta kaç embriyo olursa olsun 1500 tl
bazı tüp bebek merkezlerinde tüp bebek masrafları artı emriyo başına 100 euro ama genartta kaç embriyo olursa olsun 1500 tl
Ne 1500tl mi? Biz hepsini cepden ödedik ve 3750tl tup bebek pgt islemi de bizim Tek Gen bakiliyor 3000$...Bizde GenArt da yapdiriyoz
Ne 1500tl mi? Biz hepsini cepden ödedik ve 3750tl tup bebek pgt islemi de bizim Tek Gen bakiliyor 3000$...Bizde GenArt da yapdiriyoz
niye okadar pahalı ya zaten tüp bebek yeterince masraflı bide bukadar isterlerse yaptıramm ki ben
Kizlar Dua istiyorum sizden...saat 2de transferim var insallah hayirli olur
Saruhan canım bebişini ya da bebişlerini aldın. dinleniyorsundur. İnşallah sana sımsıkı tutunsunlar ve seni 9 ay hiç bırakmasınlar..
Mervem kuzummm kaç günün kaldıçok heyecanlıyım senin için
İnşallah kolayca kızına kavuşacaksın. Allah yardımcın olsun canım arkadaşım.. dualarım seninle
Kızlar yaz ayında epey başlayacak arkadaş var. Ben de bugün kontroldeydim.Allah'a çok şükür rahimde hiçbir sorun yok dedi. Yapışıklık vs. Histreskopiye de gerek görmedi. Haziran adetinin 21. günü uzun protokol ile başlıyorum.heyecanlanmam sanıyordum ama heyecanlandım.. biraz da stres ve korku var.. dualarınızı bekliyorum..
Allah hepimizin yardımcısı olsun.. Çifter çifter hamilelik haberleri gelsin inşallah
![]()
12 günümüz felan kaldı canım
Ayyy çok sevindim senin adına
Dualarımız her daim seninle biliyorsun şüphen olmasın bundan
Yaa heyecanlanmaz mısın hiç.İnşallah rabbim nasip edecek![]()