- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #29.121
kizlar yaaa siz bu sembolleri nasil nerden kullaniyorsunuz....nazar boncugu aglayan gulen vs..????nerde bunlar ben bilmiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyy ne heyecanlııııHayirlisi insallah canim...yarin kan testi yapdircam
Canim Allah kavustursun...ne is yapior esin Asker heralde....Rabbim gönlundekini verir insallah emeklerinizin karsiligini alirsiniz....Biz pgt 3000$ odedik emryo sayisi onemli degildi...3tane dondurdular onada 750tl 1senelik
kizlar yaaa siz bu sembolleri nasil nerden kullaniyorsunuz....nazar boncugu aglayan gulen vs..????nerde bunlar ben bilmiyorum
ayyy ne heyecanlıııı![]()
insallah canımmmm
evet asker denizcitşk ederim canım
hastanede de öyleymiş senelik 750 imiş bakalım bende sağlıklı olursa dondurcam .. sende izmirdeydin demi ? ben ege tavmergen hanımın hastası olucam iyi diyorlar insallah iyi bir doktordur alanında...
türk tlsine karşığı senın pgt 5520tlye denk gelmıs ozaman peki buna tüp bebek tedavısıde dahilmi? yoksa hepsi içindemi? sormamın sebebi özelde böyle uygun fiyatı biz devlette olsa ne bilim biz niye çok ödüycez ki?? gerci hemşire devlet ödemiyo cepten gitcek dediydi ama.. bindik bi alamete gidiyoz kıyamete oldu bakalım hayırlısı olsun herşeyinnn:44:
kullanıcı kontrol paneline giriyorsun sonra ayarlar --- hesabım --- seçenekleri düzenle -- çeşitli seçenekler (aşagıya kaydır fareyı) -- mesaj editoru bölümününden standart editör toolbarr yapıp değişiklikleri kaydediyorsun canım![]()
evet izmirdn geldim.. ve volkan beye gidiyorum.. benim sorunum tekrarlıyan düşükler cnm.. kan pıhtılaşmasıda var... ama bu erken düşüklere sebep olmazmış... hayırlısı bakalım..
Anliyorum tabi. Aynilarini yasadim. Buradaki
herkes yasadi. Hele o pgt sonucunu beklemek insanin omrunden bir on yil goturuyor desem yeridir. Okuma lutfen yapma. Bilmemek cok daha iyi inan. Bilince isin icinden cikamiyorsun. Once Allah'a sonra doktoruna guven, elinden geleni yap ve tevekkul et.
Seni bir anlaya bilsem... Senin halin neye benziyor biliyormusun, face de bir resim vardi... hapishanede iki mahkum pencereye bakıp resim çiziyolar... biri penceredeki parmaklıkları, diğeri parmakların ardindaki manzarayi ciziyor... Sen pencereye bakıp yalnızca ordakı parmaklıkları görüyorsun. Keşke bakış açını bir değiştire bilsen...
Sakın alınma, ben çocuk konusunda sadece maddi zorluğu anlarım. Onun ötesinde gözümde hiç bir şey zor değil. Her şeye bu kadar karamsar bakarsan hayatın da çok zor olur. Bunu yaparsan ne kayb edersin ki??? Ancak korkularına yenilirsen ileride çok pişman olursun. Benim hayatımda o pişmanlığı yaşayan biri var... Onun gibi olmamak için gücümün yettiği her şeyi yapmaya kararlıydım. Dördüncü tüp denemesinde hamile kaldım elhamduLillah. Ancak bu sefer de olmasaydı maddi açıdan gücüm yettiğince denemeğe kararlıydım.
Ne kadar ki gençsin, yumurtan var, zaman kayb etme. Yoksa ki, sonraki pişmanlık bir işe yaramıycak.
Rabbim seni korkularından ve endişelerinden arındırsın ve sana en doğru kararı vermekte yardımcı olsun. Amin.
Sen internetden istihare duası var, onu bul ve oku. Eminim çok yardımcı olucak.
Ayni durumdayim simdi canim dayanamayip yapdim ve negativ cikdi...
Saruhancım dur be şekercim , bende son gebeliğimde negatif sonuç almıştım üstelik tüm belirtileri yaşı
yordum 3 gün üstüste yaptım negatif , sonra dayanamayıp kanda baktırdım pozitifti...Ünv den en yakın arkadasımda hamileyim diye test yapıyor bir bakıyor negatif sonra akşam çöpteki çubuğu bidaha çıkarınca ne görsün pozitifmiş meger, bu testler geç yada hatalı çalışıyor bazen ..Sen nolur moralini bozma arkadasım, ben senden güzel haber bekliyorum
Bencede erken ve sabirsiz davrandim...insallah yarin hayirli bi sonuc alirim canim:18: sen ne durumdasin karar verebildin mi![]()
Bencede erken ve sabirsiz davrandim...insallah yarin hayirli bi sonuc alirim canim:18: sen ne durumdasin karar verebildin mi![]()
Bu arada işyerimde foruma girecek zamanım olmuyor nolur bana sonucu özelden mesaj at , çatlarım ben akşama kadar , kaçta gideceksinn dr a
Insallah canim hayirlisiyla atarim 11:20de ama kan sonucu gelmesi nekadar surer bilmiyorum
Ben sana söyleyim , çünkü 3 gebeliğimdede laboratuvarın önüne kamp kurmuştum ,1 saate çıkıyor sonuç...Bu arada senin son adet tarihin ve transfer tarihin ne zaman
24 Nisan son adet 11Mayis transfer...neden sordun canim
sagolBence senin sonucun bundan testte negatif çıktı , sonuç pozitifse (inşallah) bile daha çok yeni , birde transfer tarihine göre 3 gün geridesin...Normalde 14. gün yumurtlama tarihi olarak hesaplanıyor çünkü...Hakkında hayırlısı neyse o olsun canım ama inan moral vermek için söylemiyorum daha çok erken ..Bu arada testi atmadıysan tekrar bak bazen 5 saat sonra pozitife dönüyor
sagol
Sagol canim...yok ya halen negativ zaten erken dedigin gibi...yarin insallah hayirlisi artik...ben yatiyorum artik nasil sabah ederim bilmiyom...![]()
Ayni durumdayim simdi canim dayanamayip yapdim ve negativ cikdi...
Sağol canım , bu gelgitleri yaşıyorum çünkü benim sizlerden çok ayrı özel bir durumumda var ....Duaların için teşekkürler....Rabbim tüm yaşadıklarımızı görüyor bana ve hepimize doğru yolu göstereceğine eminim
Evet canım kesin yaptırıcam ...Burda birde HRS var hiç duydunmu bilmiyorum PGT yi orasıda yapıyormuş nasıl biliyormusun ,bu ay yer konusunda karar verip önümüzdeki ayın adetinden sonra başlıycam kısmetse