Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Hayirlisi insallah canim...yarin kan testi yapdircam
ayyy ne heyecanlıııı :52::52::52::52: :49::nazar::nazar::nazar::nazar: insallah canımmmm :25::25::25:
Canim Allah kavustursun...ne is yapior esin Asker heralde....Rabbim gönlundekini verir insallah emeklerinizin karsiligini alirsiniz....Biz pgt 3000$ odedik emryo sayisi onemli degildi...3tane dondurdular onada 750tl 1senelik

evet asker denizci :72: tşk ederim canım :16:

hastanede de öyleymiş senelik 750 imiş bakalım bende sağlıklı olursa dondurcam .. sende izmirdeydin demi ? ben ege tavmergen hanımın hastası olucam iyi diyorlar insallah iyi bir doktordur alanında...

türk tlsine karşığı senın pgt 5520tlye denk gelmıs ozaman peki buna tüp bebek tedavısıde dahilmi? yoksa hepsi içindemi? sormamın sebebi özelde böyle uygun fiyatı biz devlette olsa ne bilim biz niye çok ödüycez ki?? gerci hemşire devlet ödemiyo cepten gitcek dediydi ama.. bindik bi alamete gidiyoz kıyamete oldu bakalım hayırlısı olsun herşeyinnn :25::44:
kizlar yaaa siz bu sembolleri nasil nerden kullaniyorsunuz....nazar boncugu aglayan gulen vs..????nerde bunlar ben bilmiyorum

kullanıcı kontrol paneline giriyorsun sonra ayarlar --- hesabım --- seçenekleri düzenle -- çeşitli seçenekler (aşagıya kaydır fareyı) -- mesaj editoru bölümününden standart editör toolbarr yapıp değişiklikleri kaydediyorsun canım :16:

ayyy ne heyecanlıııı :52::52::52::52: :49::nazar::nazar::nazar::nazar: insallah canımmmm :25::25::25:

evet asker denizci :72: tşk ederim canım :16:

hastanede de öyleymiş senelik 750 imiş bakalım bende sağlıklı olursa dondurcam .. sende izmirdeydin demi ? ben ege tavmergen hanımın hastası olucam iyi diyorlar insallah iyi bir doktordur alanında...

türk tlsine karşığı senın pgt 5520tlye denk gelmıs ozaman peki buna tüp bebek tedavısıde dahilmi? yoksa hepsi içindemi? sormamın sebebi özelde böyle uygun fiyatı biz devlette olsa ne bilim biz niye çok ödüycez ki?? gerci hemşire devlet ödemiyo cepten gitcek dediydi ama.. bindik bi alamete gidiyoz kıyamete oldu bakalım hayırlısı olsun herşeyinnn :25::44:

kullanıcı kontrol paneline giriyorsun sonra ayarlar --- hesabım --- seçenekleri düzenle -- çeşitli seçenekler (aşagıya kaydır fareyı) -- mesaj editoru bölümününden standart editör toolbarr yapıp değişiklikleri kaydediyorsun canım :16:

senin dedigin doktoru tanimiyorum ISTANBUL dami??? biz 3750tl tup bebek...1300 ilaclar...odedik bide...yol parasi vs bakarsan baga tuttu yani Izmirdeyim ama Ankarada yapdirdim....eger 5senelik sigortali olsaydik bi kismini karsiliyordu Rapor aliniyormus felan burdaki arkadaslar eminim daha iyi biliyordur

evet izmirdn geldim.. ve volkan beye gidiyorum.. benim sorunum tekrarlıyan düşükler cnm.. kan pıhtılaşmasıda var... ama bu erken düşüklere sebep olmazmış... hayırlısı bakalım..

hadi hayırlısı canım ınsallah .
Ben de Volkan Beyi dusunuyorum pgt icin.
Isallah guzel sonuclar alırsın.
sonrasında konusuruz tekrar.

Canım bahsettiğim arkadaşın eşi Umreden geldi senin ismin adına da dua etmiş. Allah kabul eder inşallah canım sağlıklı evlatlar verir inşallah...

Anliyorum tabi. Aynilarini yasadim. Buradaki
herkes yasadi. Hele o pgt sonucunu beklemek insanin omrunden bir on yil goturuyor desem yeridir. Okuma lutfen yapma. Bilmemek cok daha iyi inan. Bilince isin icinden cikamiyorsun. Once Allah'a sonra doktoruna guven, elinden geleni yap ve tevekkul et.

Haklısın canım ama dayanamıyorum , bugün bir dr un doçentlik tezini bulup okudun internetten iyimi ...Hemde o kadar latince kelimeyi google dan tek tek bakarak ...Bunu yapmamam lazım biliyorum ama dayanamıyorum...araştırmıycam araştırmıycam araştırmıycam :17:

Seni bir anlaya bilsem... Senin halin neye benziyor biliyormusun, face de bir resim vardi... hapishanede iki mahkum pencereye bakıp resim çiziyolar... biri penceredeki parmaklıkları, diğeri parmakların ardindaki manzarayi ciziyor... Sen pencereye bakıp yalnızca ordakı parmaklıkları görüyorsun. Keşke bakış açını bir değiştire bilsen...

Sakın alınma, ben çocuk konusunda sadece maddi zorluğu anlarım. Onun ötesinde gözümde hiç bir şey zor değil. Her şeye bu kadar karamsar bakarsan hayatın da çok zor olur. Bunu yaparsan ne kayb edersin ki??? Ancak korkularına yenilirsen ileride çok pişman olursun. Benim hayatımda o pişmanlığı yaşayan biri var... Onun gibi olmamak için gücümün yettiği her şeyi yapmaya kararlıydım. Dördüncü tüp denemesinde hamile kaldım elhamduLillah. Ancak bu sefer de olmasaydı maddi açıdan gücüm yettiğince denemeğe kararlıydım.

Ne kadar ki gençsin, yumurtan var, zaman kayb etme. Yoksa ki, sonraki pişmanlık bir işe yaramıycak.

Rabbim seni korkularından ve endişelerinden arındırsın ve sana en doğru kararı vermekte yardımcı olsun. Amin.

Sen internetden istihare duası var, onu bul ve oku. Eminim çok yardımcı olucak.

Sağol canım , bu gelgitleri yaşıyorum çünkü benim sizlerden çok ayrı özel bir durumumda var ....Duaların için teşekkürler....Rabbim tüm yaşadıklarımızı görüyor bana ve hepimize doğru yolu göstereceğine eminim

Ayni durumdayim simdi canim dayanamayip yapdim ve negativ cikdi...

Saruhancım dur be şekercim , bende son gebeliğimde negatif sonuç almıştım üstelik tüm belirtileri yaşıyordum 3 gün üstüste yaptım negatif , sonra dayanamayıp kanda baktırdım pozitifti...Ünv den en yakın arkadasımda hamileyim diye test yapıyor bir bakıyor negatif sonra akşam çöpteki çubuğu bidaha çıkarınca ne görsün pozitifmiş meger, bu testler geç yada hatalı çalışıyor bazen ..Sen nolur moralini bozma arkadasım, ben senden güzel haber bekliyorum

Saruhancım dur be şekercim , bende son gebeliğimde negatif sonuç almıştım üstelik tüm belirtileri yaşı
yordum 3 gün üstüste yaptım negatif , sonra dayanamayıp kanda baktırdım pozitifti...Ünv den en yakın arkadasımda hamileyim diye test yapıyor bir bakıyor negatif sonra akşam çöpteki çubuğu bidaha çıkarınca ne görsün pozitifmiş meger, bu testler geç yada hatalı çalışıyor bazen ..Sen nolur moralini bozma arkadasım, ben senden güzel haber bekliyorum

Bencede erken ve sabirsiz davrandim...insallah yarin hayirli bi sonuc alirim canim:18: sen ne durumdasin karar verebildin mi:16:

Bencede erken ve sabirsiz davrandim...insallah yarin hayirli bi sonuc alirim canim:18: sen ne durumdasin karar verebildin mi:16:

Evet canım kesin yaptırıcam ...Burda birde HRS var hiç duydunmu bilmiyorum PGT yi orasıda yapıyormuş nasıl biliyormusun ,bu ay yer konusunda karar verip önümüzdeki ayın adetinden sonra başlıycam kısmetse

24 Nisan son adet 11Mayis transfer...neden sordun canim

Bence senin sonucun bundan testte negatif çıktı , sonuç pozitifse (inşallah) bile daha çok yeni , birde transfer tarihine göre 3 gün geridesin...Normalde 14. gün yumurtlama tarihi olarak hesaplanıyor çünkü...Hakkında hayırlısı neyse o olsun canım ama inan moral vermek için söylemiyorum daha çok erken ..Bu arada testi atmadıysan tekrar bak bazen 5 saat sonra pozitife dönüyor

Bence senin sonucun bundan testte negatif çıktı , sonuç pozitifse (inşallah) bile daha çok yeni , birde transfer tarihine göre 3 gün geridesin...Normalde 14. gün yumurtlama tarihi olarak hesaplanıyor çünkü...Hakkında hayırlısı neyse o olsun canım ama inan moral vermek için söylemiyorum daha çok erken ..Bu arada testi atmadıysan tekrar bak bazen 5 saat sonra pozitife dönüyor
sagol

Sagol canim...yok ya halen negativ zaten erken dedigin gibi...yarin insallah hayirlisi artik...ben yatiyorum artik nasil sabah ederim bilmiyom...:54:

Ayni durumdayim simdi canim dayanamayip yapdim ve negativ cikdi...

Moralini bozma. O kadar var ki, idrarda neqatip alıp da kanda pozitifi gören. İdrar testi erken zaman için zaten güvenilmezdir.Rabbim hakkında hayırlısını versin. Umarım yarın burda halaylar çekeriz inşeAllah:8:

Sağol canım , bu gelgitleri yaşıyorum çünkü benim sizlerden çok ayrı özel bir durumumda var ....Duaların için teşekkürler....Rabbim tüm yaşadıklarımızı görüyor bana ve hepimize doğru yolu göstereceğine eminim

Evet canım kesin yaptırıcam ...Burda birde HRS var hiç duydunmu bilmiyorum PGT yi orasıda yapıyormuş nasıl biliyormusun ,bu ay yer konusunda karar verip önümüzdeki ayın adetinden sonra başlıycam kısmetse

Özel durumun nedir bilmiyorum, paylaşırsan ona göre azarlarım seni:20::1: Ancak karar vermeni kutlarım. Hakkında hayırlısı olmasını dilerim. Bir laf vardır, menbaasını bilmem ancak çok severim ... en kötü karar bile kararsızlıktan iyidir.

vadaaaa hayırlı olsun kararın...

saruhan canım bence 2 günde bir kan testını yenılet canım , vadaa ya katılıyorum cunku.

birde canım benim ne istanbulu yawww sen şimdi heyecanlısın heyecanına verıyorum senın :1::16: benim doktorum prof.canım ege üniv tıp fak hastanesınde.. alanı zaten tüp bebek ancak pgt daha önce yaptıran varsada benim haberim yok .. oyuzden biraz kaygılıyım sanki :44::26::18:

gittiğin hastane olarak 5050 tl tutmus hepsi bence uygun ilk deneme dimi :nazar: ulaşım ve konaklamada 6000-6500 arası tutmustur sanırım..raporu bilemiyorum size öylemi dediler 5 yıllık sigorta karşığı indirim mi yapılıyormus..

devlette şöyle işliyor rapor olayı..3 kez aşılama yaptın negativ olduysa 1 tüp bebek mastafını devlet karşılıyor ancak pgt kısmını karşılamıyormus.. neyse zaten bana aşılama gereksizdi ben normal yolla hamile kalabılıyorum ancak sonu hep dusukle sonuclanıyordu.. yaşım 29 ve 6 yıllık evlyim yani belli bi yaştan sonra uzunnn süre evlilikte hesaba katarsan artık insan beklemek istemıyor cidden.. tabiii Rabbim ne derse O olur.. açık konuşayım okadar cahıldımki ben özelde de doktorlarım oldu hiçbiri bana yol göstermedi .. bağlı olduğum ilçenın devlet hastanesının doktoru bana tüp bebek dedi sen ege unıv hast. git orda daha gelişmiş aletler laboratuvarlar var dedi.. böylelıkle benım ege univ maceram başlamıs oldu... o yüzden benim kişisel tercihim hep devletten yana oldu.. şans diyelim yada şimdi her özeldeki doktorda kötü değilyaa..bana yamukları denk gelmiş :23::20:

senin , burdaki arkadaslarımın ve benım ksımetlerimizde insallah vardır kollarımıza bebeklerimize almak insallah :25::25::25:

kızlarrrr bir kötü rüya gordum ama yınede hayırlara cıksın dıyorum :52::18::18::18:

benım tedavım başlamıs sonra yumurta toplama günümde sadece 6 tane yumurtam oluşmuşşş bu kadar azzzzz yaniii :50::5: spnra doktor demesin mi hiç sağlıklı bulunamadı diyeeee :30::30::30::30: okadar gerçekciydiki sanki başımdan asaaa kaynar sular dokulmus gibi oldummmm ve çoookk ağladımmmm ne hayaller kurmustum oysaaaa :50::24::19::19: bi yandan da diyorumki içimden iyiki eşim çok para çekmiş şimdi hiç beklemeden tekrar başa sarabilcez diye dusunuyorumm :52::9::9::9:

Allahııımmmmmmm neysekii bir rüyaymış...ohhh.. :34::ssz:

bu arada burda bir fırtınaaaa yağmurrr camlarım ucup gidecek korkuyom :27::27::18: beyazları yıkatcaktım başka zamana kaldı artıkın napalım... :19:

Back
X