Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

inci canım çok duygulandım heyecanlandım okurken,ağladım inan ki...kendim gibi hissettim yaşananlar benziyor tabi...Allahım hayırla sağlıkla tamamına erdirsin,bebeğinle çok mutlu ol inşallah...:nazar:

Sagol canim. Saglikka kavusurum yavruma insaallah.

Tebrikler inci, o kalp 9 ay boyunca pıt pıt atsın sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Sagolasin seles. Amin insaallah.

İnci bebeğini görmüşsün sesini duymussun Allah kucağına almayı nasip etsin canım :nazar: ne güzel bi ses o kalp atışı :)

Sagol canim. Amin... Sizlerin de guzel haberlerini alacagiz insaallah...

inciiiiiiiiiiii hayırlı olsun canımmmm...NurAllahım 40.haftalara ulaştırsın seni amiinnnnn..... :nazar::nazar:

mervenin olduğu gibi :nazar::nazar::emir_bebek: sanada gün sayarız burdaaa :16::16::16::16:

bizde nerdeyseee yineeemmmm erteliyordukkk :35::23::23::23: okadar üzüldümki ağladım zırladım eşimin yanında falan bıraktım salya sümük :5::5::43: ertelemedik ama nasıl yanıma gelip gidecek orası meçhul :52::52::52::1:

evi sultanahmete çevirmiş vaziyetteyim,yatıom kalkıom dua ediom :52::52::27: hakkımda hayırlısı olsun insallah , daha aksilik vs kaldırcak durumda değilim insallahta çıkmaz :25::25:

arkadaşlar merhabalar...size bir şey sormak istiyorum.ben bir yılda iki düşük yaşadım.nedenini araştırmaya başladık şu an ki doktorumla,kan pıhtılaşması ,hormonlar eşim ve benim genetik sonuçlarımız temiz geldi çok sükür..doktorumuzla tüp bebek tedavisine başladık iğnelerimi yapmaya başladım ama doktorumuz pgt yapalım dedi.çok pahalı bir test ve burdan okudugum kadarıyla genetikte bir sıkıntı çıkanlara veya daha önce engelli evladı olanlara bakılıyormuş sanırım.bizim temiz çıktı benimde ,eşiminde ailesinde engelli bir birey yok.sizce ben bu testi yaptırmalı mıyım?

arkadaşlar merhabalar...size bir şey sormak istiyorum.ben bir yılda iki düşük yaşadım.nedenini araştırmaya başladık şu an ki doktorumla,kan pıhtılaşması ,hormonlar eşim ve benim genetik sonuçlarımız temiz geldi çok sükür..doktorumuzla tüp bebek tedavisine başladık iğnelerimi yapmaya başladım ama doktorumuz pgt yapalım dedi.çok pahalı bir test ve burdan okudugum kadarıyla genetikte bir sıkıntı çıkanlara veya daha önce engelli evladı olanlara bakılıyormuş sanırım.bizim temiz çıktı benimde ,eşiminde ailesinde engelli bir birey yok.sizce ben bu testi yaptırmalı mıyım?

Öncelikle çok geçmiş olsun. Rabbim bir daha böyle bir şey yaşatmasın. Dilerim bu tedavinin sonu sağlıklı bebekli olur.

Erken haftalarda tekrarlayan düşüklerde en çok pıhtalaşma, genetik anomali, rahime bağlı sorunlardan şüphelenilir. Bazan anne ve babada hiç bir genetik hastalık olmazken çocuklarda ola biliyor, mesela trizomi 13 , daun gibi hastalıklar geçici olmayıpp, çocuğun kendisinde ortaya çıkan genetik hastalıklardır. Sizde de bunun gibi olmuş ola bilir. Bazan çeşitli etkenlerden yeni oluşan embriolarda yeni mutasyonlar oluşa biliyor ki, bunların bazıları hayatla bağdaşır ve hasta çocuk doğulur, bazılarıysa hayatla bağdaşmadığından bebek erken dönemlerde kayb edile biliyor.

Benim sana tafsiyem: eğer maddi gücünüz varsa mutlaka pgt yaptırın. Rabbim bu tedaviyi sizin için her açıdan kolaylaştırsın. Gelişmeleri paylaşırsan sevinirim.

Bakalım kapıyı tıklattı:1:
Ama daha gelmiyor beni sabırsızlandırıyor:1:
Sancılarım tatlıda canım yanıyor bazen itiraf etmek gerekirse:1:
Olsun bu halimize bin şükür ALlah sizlerede nasip etsin inşallah:16:
Haber veririm tabi size acil doğuma felan gidersem:16:

hayırlısıyla sağlıkla, mutlulukla gelsin. rabbim bizlerede kısmet etsin.
inş. cok kolay olur doğumun.allaha emanet olun ikinizde..:nazar::emir_bebek:

Gunaydin canlar. Aksam eve gec geldik girip yazamadim. Bilgisayar bir sure iptal zaten. Kaynanamlar da burada. Sagolsun merve haber vermis. Akasyam ifade verecegim sana :)

Gelelim benim findiga :16: Dun inanilmaz bir sakinlik vardi uzerimde. Karnimda batma oldukca bebegimin orada oldugunu hissediyordum ama esim asiri heyecanliydi. Pgt sonucu beklerken bile onu bu kadar telasli gormemistim :) Muayeneye hazirlanirken geldi yanima. Doktor bakiyor ses yok. Bir an korkmadim degil. Sonra titrek bir sesle tek mi dedim :) Evet dedi. Ve sonra gorduk minigimizi :nazar: Allah cok buyuk... Belli oluyor resmen kuzumuz :nazar: Olcumden sonra kalp atisini da duyduk gum gum gum :nazar: :16: Yok boyle bir an... Esim bayilacakti heyecandan :1: Doktor anlatiyor esim ardi ardina soruyor hersey iyi mi yolunda mi bir doktora bir bana :1: Doktor guluyor :1: Kac yillik evlisiniz dedi sonunda :1: Halimiz komedi :1: Ikiz olmamasi cok iyi olmus ozellikle senin icin dedi. Degerden dolayi ikiz bekliyordum acikcasi ama cok da korkuyordum hep dua ettim Allah'im saglikla zamaninfa dogurabilecegim kadar nasip et diye. Tek nasip etti. Insaallah yavrum sagliklidir ve saglikla kucaklarim. Inci tanem saglikla gel insaallah :16:

Allah bu duyguyu hepinize yasatsin kader arkadaslarim. Her daim dualarimdasiniz...

ayyy incimmm cnm arkadaşım gözünaydın tebrik ederim.
tüylerim diken diken oldu okurken. maaşallah cnm fındığına.
1 tane olsun sağlıklı olsun. önemli değil ikiz olması. rabbim senin için en iyi olanı kısmet etmiştir.
eşini, seni hayal ettimde valla ağlıycam ne kadar güzel bir duygu yarabbim bizlerde görecekmiyiz o günleri.
dualarına amin diyorum cnm. allaha emanet olun sizde kendine cok iyi bak öpüyorum..:nazar::emir_bebek:

Heralde Ayla Barboros gitcem Tinaztepe Buca da....23.5 Persembe insallah..

Sen misafirhanede mi kaliyorsun? Kac gun igne vurulcan? Yasin kacdi bide canim?
ben amcamlarda kalıyorum cnm yaşım 29 iğnelere kaç gün devam ediceğimi bilmiyorum ...
hepinize hayırlı kandiller :16::16::16::16:

incimmmm yarın büyük gün deseneee :32::32::nazar::nazar: erken miden bulanıyorsa bence ikiside tutmuş bebişlerin :nazar::nazar::nazar:

mervecimmm sanada az kalmış doğumuna Allah kurtarsın hayırlısıyla.. cennet kokulu bebişine kavuşmana az kaldı desenee :nazar::nazar::nazar: yaww bak böyle dedim diye sanki oturduğum odada bebek var..ve heryer bebek kokuyor böyle misss misss ..miisler gibiii :14::43::43::43: eşimde yok nöbetçi kafayı yiyoru sanırım yavaştan :35::35::43:

sümeyyecim senın ne zamandı randevun bebişinin cinsiyetini öğrendinmi?:49::nazar::emir_bebek::16::16:

özlemcano geçmiş olsunnn..resimlerinizide gördüm maşallahh çok tatlı çıkmışsınız :nazar::nazar:

tuliprosa 7 haftan kalmış seninde :16::16::nazar: sanada hayırlı doğumlar sendemi sezeryan yoksa normal mi istiyorsun?

Saruhan aramızda en heyecanlı olan sensın sanırım..bide merve :34: bu kandil gununde ikinizde hayırlara çıkın insallah.. :16::25::25::nazar:

melek84 hoşgeldin aramıza.. benimde aileden kimsede yokken benim dnam bozuk canım..belki sizinde öyledir kimbilir.. mesela benim oluşumumda birtane genin bölünmesi gerekırken bolunmemiş..ve benım kromozom sayım 47xxx mozaik hatta genetikçi doktor iki kez inceledi benim kan hucremi ikisindede %51 lik çıktı.. Allaha şükür sadece bende problem eşimde hiç bişicik yok :nazar: bende ilk defa pgt yaptırıcam umarım ilk seferde başarılı sonuç alabilirim.. sende kendini yalnız hissetme gel yanımıza ,,, merak ettiğin ne varsa sor.. hakkımızda hayırlısı.. :16:

binbirgece aramızda ilk maratona başlayan sensinn tebrik ederimmm,:54:,hayırlı olsunnn :16::nazar: arkandan kalabalık olarak geliyoruzz ona göreee :52::32: birde 4litre kadar su içmen gerekiyormus ohss olmaman için bi topikte okumustum bende şimdiden 4litre olmasada içeceğim su miktarını çoğalttım yumurta toplanma gunune kadar 4 litreyi bulacak ama içtiğim su miktarı .. insallah bu tedavı suracınde başımıza olumsuz herhangi bişey gelmez canım :25::18:

akasya...bubus..arman..melisdilek..melek84...vadaaa(senide ekliyorum cnm kararın kesin sanırım pgtye) ve beenn haziran adetlerimizi bekliyoruz dört gözle anlaşılan :52::52: yaww bunun bile heyecanı oluyor işteee :32::32:

amin cnm güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.. birde ohss ne demek cnm

Kiyamam sagol canim insallah haftaya PERSEMBE guzel haber veririm...bende aynen merakla Volkan Bey ne diycek merak ediyorum insallah sende hayirli haberlerle gelirsin...Rabbim bu mübarek günde Kalbine ferahlih versin güc ve sabir ve HEPIMIZIN gönlünün muradini insallah.AMIN

Saruhanım Perşembeyi iple çekiyorum ,İnşallah müjdeni alırız, inan dualarım seninle ...Sanırım senin pozitif sonucun benim kararımı netleştirecek:1:Neyse ben bu arada Volkan beye gittim banada PGT dedi , uzun uzun anlattı sağolsun ama benim PGT ile ilgili bazı çekincelerim var , moralini bozmamak için yazmıyorum onları sordum haklı olduğum konular varmış gerçektende ...Bakalım bu arada Genartı çok sevmedim , ne bileyim 80 lerden kalma geldi bana , kızma sakın sanırım daha şık en azından temiz bir yer bekliyordum , biraz tuhaf geldi ...Aaa birde sanırım Volkan Bey yakında İst a yerleşecek Ufuk Ünv de idi biliyorsun , İst Ünv ne geçmiş , şimdilik gidip geliyormuş ama yakında tamamen gidecek gibi..Bu da aklımı karıştırdı tedaviye başladıktan sonra ya giderse naparım ben ...Böyle işte kafamda bunlar gibi milyonlarca soru var , nolur bana müjdeni ver yoksa psikolojim iyice gidecek :18:

Saruhanım Perşembeyi iple çekiyorum ,İnşallah müjdeni alırız, inan dualarım seninle ...Sanırım senin pozitif sonucun benim kararımı netleştirecek:1:Neyse ben bu arada Volkan beye gittim banada PGT dedi , uzun uzun anlattı sağolsun ama benim PGT ile ilgili bazı çekincelerim var , moralini bozmamak için yazmıyorum onları sordum haklı olduğum konular varmış gerçektende ...Bakalım bu arada Genartı çok sevmedim , ne bileyim 80 lerden kalma geldi bana , kızma sakın sanırım daha şık en azından temiz bir yer bekliyordum , biraz tuhaf geldi ...Aaa birde sanırım Volkan Bey yakında İst a yerleşecek Ufuk Ünv de idi biliyorsun , İst Ünv ne geçmiş , şimdilik gidip geliyormuş ama yakında tamamen gidecek gibi..Bu da aklımı karıştırdı tedaviye başladıktan sonra ya giderse naparım ben ...Böyle işte kafamda bunlar gibi milyonlarca soru var , nolur bana müjdeni ver yoksa psikolojim iyice gidecek :18:

Slm canim cok sukur...bekle bekle yazmadin....Volkan Beyin tasincagindan haberim yok canim...Benim icin önemli olan kendi alaninda iyi olmasiydi....ya Ankara ya Istanbul da vardi bende Ankarayi secdim....burdaki merkezlerde Ankaraya yolluyorlardi ama biz yerinde yapdirmak istedik....kafandaki soru isaretleri gittimi canim? Rahatladin mi?Sen tedaviye baslarsan yarida birakip gitmez canim....Hakkinda hayirlisi insallah...iveeet Persembe cok heycanliyim

Slm canim cok sukur...bekle bekle yazmadin....Volkan Beyin tasincagindan haberim yok canim...Benim icin önemli olan kendi alaninda iyi olmasiydi....ya Ankara ya Istanbul da vardi bende Ankarayi secdim....burdaki merkezlerde Ankaraya yolluyorlardi ama biz yerinde yapdirmak istedik....kafandaki soru isaretleri gittimi canim? Rahatladin mi?Sen tedaviye baslarsan yarida birakip gitmez canim....Hakkinda hayirlisi insallah...iveeet Persembe cok heycanliyim

Şeker ben senin adına senden çok heyecanlıyım iyimi :52:Kafamda hala bazı sorular var PGT ile ilgili bunlar ...Sana bişey sorcam koca ülkemizde sadece 2 dr mu var bu işi yapan ...

Şeker ben senin adına senden çok heyecanlıyım iyimi :52:Kafamda hala bazı sorular var PGT ile ilgili bunlar ...Sana bişey sorcam koca ülkemizde sadece 2 dr mu var bu işi yapan ...

Yok canim burdaki arkadaslar biliyorlardir...ben arastirmadim canim dogrusu direk Volkan Bey le görusduk....Izmirde yok ama Genetikci pgt yapan....Istanbuldan baska hangi sehirler yapior bilmiyorum...anlamadim ki sen niye bukadar takildin pgt ye....tedbir senden takdir ilahi Allah'dan....yaptiran herkes de sanirim bi korku oluyor geneden ama son care ve iyiki var ki saglikli evlat sahibi olanlar var....Rabbim bu imkani vermis bizim gibi durumda olanlara...bak canim yanlis anlama ama yasin ilerledikce zorlasiyor yumurta gelisme ve sayisi...kendini toparla ve saglikli bi karar verirsin insallah

Herkese iyi geceler.

Saruhancim hayirli haberlerini almak nasip olur ins. Cok heyecanliyim senin adina.

Vada neden tereddut ettigini bir anlayabilsem :) Saruhanin dedigi gibi zaman
acimasiz bir sekilde ilerliyor. Bir yerden baslamak gerek. Korkularini en iyi biz anlariz ama korkarak elimize bir sey gecmiyor.

Herkese iyi geceler.

Saruhancim hayirli haberlerini almak nasip olur ins. Cok heyecanliyim senin adina.

Vada neden tereddut ettigini bir anlayabilsem :) Saruhanin dedigi gibi zaman
acimasiz bir sekilde ilerliyor. Bir yerden baslamak gerek. Korkularini en iyi biz anlariz ama korkarak elimize bir sey gecmiyor.

Canım İncim anlıyorsun değilmi korkularımı?Tatlım PGT ile ilgili bir kaç yüz makale okuyunca beynim bulandı sanırım:9: ....Ama sayenizde bunuda aşıcam , Saruhan sayesinde dr a gittim , devamıda gelecek inşallah

Yok canim burdaki arkadaslar biliyorlardir...ben arastirmadim canim dogrusu direk Volkan Bey le görusduk....Izmirde yok ama Genetikci pgt yapan....Istanbuldan baska hangi sehirler yapior bilmiyorum...anlamadim ki sen niye bukadar takildin pgt ye....tedbir senden takdir ilahi Allah'dan....yaptiran herkes de sanirim bi korku oluyor geneden ama son care ve iyiki var ki saglikli evlat sahibi olanlar var....Rabbim bu imkani vermis bizim gibi durumda olanlara...bak canim yanlis anlama ama yasin ilerledikce zorlasiyor yumurta gelisme ve sayisi...kendini toparla ve saglikli bi karar verirsin insallah

Tatlım canım moral kaynağımsın sen benim biliyosun dimi , hep yaz bana hatta atla gel hep dibimde dur benim kafam karıştıkça konuş , acaip rahatlatıyorsun beni:52:Bide nolur şımarıklık deme ama ben iki gündür rüyamda ikiz bebek görüyorum ama nasıl desem , çok fena çok zor ikisi aynı anda, hem maddi hem manevi , Allahtan hayırlısı tabi , galiba ben neye saracağımı şaşırdım , psikopat oldum:43:

inciiiiiiiiiiii hayırlı olsun canımmmm...NurAllahım 40.haftalara ulaştırsın seni amiinnnnn..... :nazar::nazar:

mervenin olduğu gibi :nazar::nazar::emir_bebek: sanada gün sayarız burdaaa :16::16::16::16:

bizde nerdeyseee yineeemmmm erteliyordukkk :35::23::23::23: okadar üzüldümki ağladım zırladım eşimin yanında falan bıraktım salya sümük :5::5::43: ertelemedik ama nasıl yanıma gelip gidecek orası meçhul :52::52::52::1:

evi sultanahmete çevirmiş vaziyetteyim,yatıom kalkıom dua ediom :52::52::27: hakkımda hayırlısı olsun insallah , daha aksilik vs kaldırcak durumda değilim insallahta çıkmaz :25::25:

Gözünüz aydin canim Birtanen saglikli bi sekilde büyüsün insallah...Rabbim sabir ve huzur versin güzel bi hamilelik gecir insallah...

hayırlısıyla sağlıkla, mutlulukla gelsin. rabbim bizlerede kısmet etsin.
inş. cok kolay olur doğumun.allaha emanet olun ikinizde..:nazar::emir_bebek:

ayyy incimmm cnm arkadaşım gözünaydın tebrik ederim.
tüylerim diken diken oldu okurken. maaşallah cnm fındığına.
1 tane olsun sağlıklı olsun. önemli değil ikiz olması. rabbim senin için en iyi olanı kısmet etmiştir.
eşini, seni hayal ettimde valla ağlıycam ne kadar güzel bir duygu yarabbim bizlerde görecekmiyiz o günleri.
dualarına amin diyorum cnm. allaha emanet olun sizde kendine cok iyi bak öpüyorum..:nazar::emir_bebek:

Kizlar cok sagolun. Allah razi oksun. Telefondan yazdigim icin uzun yazamiyorum. En kisa zamanda en hayirli zamanda sizlerin de mujdelerini almak nasip olsun insaallah.

Canım İncim anlıyorsun değilmi korkularımı?Tatlım PGT ile ilgili bir kaç yüz makale okuyunca beynim bulandı sanırım:9: ....Ama sayenizde bunuda aşıcam , Saruhan sayesinde dr a gittim , devamıda gelecek inşallah

Anliyorum tabi. Aynilarini yasadim. Buradaki
herkes yasadi. Hele o pgt sonucunu beklemek insanin omrunden bir on yil goturuyor desem yeridir. Okuma lutfen yapma. Bilmemek cok daha iyi inan. Bilince isin icinden cikamiyorsun. Once Allah'a sonra doktoruna guven, elinden geleni yap ve tevekkul et.

kuzucum durumların nasıl? Meraktayım seni.. Haber et gelirsen.. Ceee dee iyiyim de :1::38:

Canım bende bol bol sancı var ama gelen yok
Geceleri uyuyamıyorum bu sancılardan
2 dakika uyuyorum 3. dakika bir anda uyanıyorum
yarın kontrolümüz var bakalım doktor ne diyecek:31:

Back
X