- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #29.161
saruhancım Rabbim sabrını versin inş dediğin gibi zamanı gelmemişbende bu ay sonu tedaviye başlamayı düşünüyorum senn tedavin nerede olmuştu??*
Ankara Genart da memnun kalmisdim....nasip Kismet canim nerde olursan ol Zamani gelince Rabbim ol diyince oluyor....insallah hayirlisi olur canim...Rabbim yar ve yardimcin olsun
öyle nasipten öte gidilmiyor bana sanki pgt yapılıp sağlıklı embriyo koyulunca kesin gebelik oluşuyor gibi geliyordu olmayabiliyormuş demekki sen daha önce hiç hamile kaldın mı
sağol canım benımAyyyyy İskorpit cim çok sağol canım o kadar samimi yazıyosun ki yanımda hissettim valla , incir de en sevdiğim meyvedir yazın çok yerim zaten kurusunu da alayım bari, bir aydur da arısütü polen yiyorum ama etkisi olmamış ,senin ne zamana geliyor adet peşinizden gelirim inşallah
Kismet degilmis...bunda ustesinden geliriz Allahin izniyle...degerim 0,525 tekrar bakdirmaya degmez heralde doktorda bakdir bidaha demedi ...ilaclari birak 5-6 gun icinde adet gorursun dedi...hayirli bi Zamanda olur insallah.
sağol canım benımdemekki bu topiği benimsemişimmki artık samimiyetimi gizleyemiyorum sen yada diğer arkadaslar bana yakın davranmasaydınız inanki soğuk nevale olmaya devam ederdim
bende3 yada 5 haziranda hasta olcak gibiyim şimdi bu benım adet şaşar benım heyecanıma stresime yenılıp oyuzden kesın tarih veremıyomdakısaca haziranın ilk başı diyeyım.. bakalım hakkımızda hayırlısı olsun
şimdi sen arısütü bırak..incire başla..cunku kurler bırbırıne karışmasın bence farklı reaksıyonlar acabılır 2sini aynı anda kullanımı.. günde 1 kuru incir yıyorum ben ,2 haftada 1 de ananas yıyorum.. kivi mevsimi gectı diye yemıyorum gercı ananasın mevsımı ne zaman onuda bılmıyorum :26::26:
yaa inanki şuan ne diyeceğimi bilmiyorum canımseni teselli edecek cümleler kursam bile senın açından yetersiz kalacaktır sanırım
sana tek diyeceğim ne olur üzüntünü içine akıtma tmm mı? gel buraya burada paylaş bizimle yada kendine kimi yakın görduysen onunla paylaş hissettiklerini..eşinde senin kadar çok yıkılmıştır birbirinize destek olun bu zamanda.. umarım senin bu son üzüntün olur Rabbim tekrarını göstermesin insallah
böyle durumda isyan ile tevekkül arasında sıkışıp kalıyor işte insanAllah bu zamanlarında yardımcın olsun Rabbime sığın bak 3 aylardayız ne mutluki bizlere... çok dua et..
mesela ben şimdi bu 3aylar hürmetine tesbih çekiyorum.. 1100 la ila illallah , 100 de muhammedin rasulullah diyorum.. olurda çekemediğim günleri not alıyorum bi kağıda ve tesbıh çektiğim gunlerde not aldıklarımıda eklıyıverıyorumböylece 3 ayların sonunda 90.000 kelime-i tevhid tamamlamayı dusunuyorum ınsallah..
benim gunluk yaptığım ibadetlerı yazsam abes kaçmaz umarım :26::26::26:
sabah 1 yasın (ister ölmüşlerine ister kendine)
ikindiden sonra tebareke ve amme
yatsıdan sonrada vakıa suresini okuyorum
namaza henuz başlamadım çünkü sureleri bılmıyorum onları ezberleme derdine dustum(önceden kılıyordum ama sadece 3 sure biliyordum şimdi dedimki kendime yapıyosam ibadet tam olsun dıye namazı bıraktım ve sureleri ezberlemeye ugrasıyorum)
3 aylara girdiğimiz için günlük tesbihatımı çekiyorum
bubuşcumun oğrettiği bebek için o tesbıhı çekiyorum bide..
Allah baska uzuntu vermesin canim...aglamadim bile desem inanirmisin normalde cok cok sulu gozluyumdurbu gunumuze hamd olsun Rabbim can sagligi versin...hayirlisi Kismet olursa 2-3 ay sonra tekrar deneriz....bu arada aldigim kilolari vermek icin spor yapmayi dusunuyorum...suan tekrar korunsam mi bilmiyorum
saruhancım inanıyorum sana sanırım bir şok gibi bişey oldu sende ama senın daha önceden bır şefatcı meleğin var cennette sanırım oyuzden belkide ağlamadın yinede içine atma olurmu?.. korunup korunmamak acısından bişey diyemiyorum ama senın dondurulmusun vardı demi? bu durumunu doktorunla konuşmalısın..istersen birazcık dinlen hem kafa olarak hemde beden olarak dınlenmıs olursun tekrardan tedaviye dinç girersin daha güçlü olursun belkide.. istersen adetınden sonra tekrar başla sıcagı sıcagına dersen?
hakkında hayırlısı olsun ınsallah
aklımdayken dıyeyım biraz özel olacak ama korunmayıda eşin yapsın bence sen ilaç vs kullanma tabi yine siz bilirsiniz ..
ahh bu kılolar bendede varrr3 hafta spor 1hafta salıyorum kendimi
spor yada diyet dusunuyorsan eğer sana link verim gel buralara bir bak derim.. bende açtım kendıme konu :) hani motivite oliim diyee ama bayadır uğramıyorum işime gelmıyor açıkcasııı
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari-f236/
http://www.kadinlarkulubu.com/spor-saglikli-yasam-f178/
Ramazandan önce düsünüyom ama Kismet esimle detayli konusmadik henuz...adet oluyum tekrar doktorumla konusurum...evet ya bi bakarim linke...ben gerci Protein diyeti yapdim onunla17kg verdim 4aydatekrar sali verince kendimi 7kg aldim sporuda birakdim...evet 3tane dondurulmus var...nekadar tutar bu sefer onuda bilmiyom gerci hayirlisi canim yaaa
dukan diyetimi yaptın ? o burdada var bakemde bulam sana linki.. kardeşimle annemde başladı bakalım (ger.çi annem 3 gun sonra fire verniş)
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...rimiz/384581-dukan-diyeti-deneyimlerimiz.html
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-deneyimlerimiz/614325-dukan-diyeti-yarisiyoruz.html
oyy masallah 4 ayda 17 kg mu?süpeerrrrrrr canım benım 7kg aslında pek fazla değil sen yine verırsın onları.. iradene sahıpsın ozaman
canımcım ananas yemen gerekıyor tutunma için bir maddesi varmıs o yarıyormus bide kivi.. unutma şimdiden yemeğe başla sen ..ben öyle yapıyorumbakalım ınsallah hayırlıısıyla gelsın bebişler
Ramazandan önce düsünüyom ama Kismet esimle detayli konusmadik henuz...adet oluyum tekrar doktorumla konusurum...evet ya bi bakarim linke...ben gerci Protein diyeti yapdim onunla17kg verdim 4aydatekrar sali verince kendimi 7kg aldim sporuda birakdim...evet 3tane dondurulmus var...nekadar tutar bu sefer onuda bilmiyom gerci hayirlisi canim yaaa
hayir canim Dukan degil onunla verenler cevremdekiler hepsini geri aliyor aninda birakdigi Zaman bense 1sene icerisinde aldim tekrar...benim ki sut urunleri yok sut sekerinden dolayi meyva yok meyva sekerinden dolayi karbonhdyrat yok....Protein ve bakliyat haftada 1gun of gunu istedigini yeee....biz gunde 6km yuruyus yapiyorduk ve bol bol zencefil iciyordum taze zencefili kaynatip 2l suya koyup tum gun iciyordum acayip yag yakici
Allah yardımcın olsun. Bu kadar sabırla karşılamanın sonunu Rabbim bir dahakı seferde bebekle ödüllendirsin. Dondurulmuşunun olması çok güzel. Hem umut verici, hem de maddi ve fiziki açıdan çok daha kolay olması (sadce ağızdan alınan tablet tedavisi ile oluyor. İlk denememde 3750 tl tüp bebek+ilaçlar, oysa donmuşda sadece toplam 1000 tl ödemişdim) . Rabbim şimdi donmuş olan bebişlerine can versin. İçin dolarsa ağla, sakın kendini tutma. Ağlamak Allahın kullarına bahş ettiği bir Rahmettir.
hayir canim Dukan degil onunla verenler cevremdekiler hepsini geri aliyor aninda birakdigi Zaman bense 1sene icerisinde aldim tekrar...benim ki sut urunleri yok sut sekerinden dolayi meyva yok meyva sekerinden dolayi karbonhdyrat yok....Protein ve bakliyat haftada 1gun of gunu istedigini yeee....biz gunde 6km yuruyus yapiyorduk ve bol bol zencefil iciyordum taze zencefili kaynatip 2l suya koyup tum gun iciyordum acayip yag yakici
ben dogumda 9kg aldim sonra 2 senelik hastanede kalma donemimizde ben stressden aldim o kilolari....malesef stressden yiyenlerdenim ben aksi takdirde zaten ben zayiflikdan hasta olurdum heralde
saruhancım bana kızma ama önceden yaptıgın diyet ve şimdi yapacagın dıyet gebelık için pek sağlıklı değil bence... süt ve süt ürünleri ile meyve çok önemli hamilelık oncesi dönemde hamiş kaldığındada aynı şekilde...
insallah evladını kollarına aldığında bu soylediğin diyeti kaldığın yerden devam et cancazım benımama şimdi ya başka diyet bul yada sağlıklı beslen ama yuruyus ,egzersiz hareketleri vs yap yine...
sana verdiğim linklere bı bak istersen
benımde bir huyum var ne zaman diyet yapıcam desemmm iki katı kg alıyorumoyuzden diyet yapmıyorum sadece az yıyorum..yedıgım yemek tabagını kuculttum ,ögünlerimde 2 dilim cavdar ekmeği yıyorum..kısaca günü 6ya boldum..
kahvaltıdan sonra ara ögün olarak kuru yemıs yıyorum enrjısı yuksek olanları (fındıkiceviz,incir gibi) , öğle yemeğini yedıkten sonra enerjisi biraz daha yuksek meyvelerı tüketiyorum muz,elma,erik (adet hesabı),çilek,kavun,ananas vs..
aksam yemegınden sonrada (7de aksam yemegı yıyorum) sadece süt içiyoum çok acıkırsam ligth mısır gevregine komposta kasesne sut koyup yoıyorum gecede uyumaya bakıyorum
spor olarak nivea badynın 1 saatlık egzersizini yaptım1 ay... 2cmlik sıkılaşma cetveli yaptım formda kalmak için alttas kedili varyaa o amaa beeennn 5 cm incelmişimmmmşimdi yine o cetveli değiştirip yenıden bir hedef belirlemeliyim :26:
şimdi malum izmirde havalar çok sıcaklaştıgı için yurucem mahallede ama henuz çıkamadım tembellik yaptım 3hafta olmus hala been çıkcam yuruseee
bende 9u biyerde çay içtim benı kabız yaptıı karnımda 6aylık hamıs gibi şiştim kaldıı onu bıraktım oyuzden içmeye,,,bide biberiye içtiydim selülitim gitsin diyee bende çarpıntı yaptı vee adetımı bozduu (normalde 28 gundur adet sıklusum ama 34.gun ancak oldum) oyuzden bıberıye içmicem artık..yeşil caya devam
bide senın şu zencefili denıcem şey sorcam şu zencefili tazemı olması gerekıyor yoksa kurumu? kalça ve bacaklarımda çok fazla portakalım var siniiirrrr oluyoruummmmmtabee bide kilo all verrr ne olcak popomda çatlaklar var onları nası gidercem biliyomusun?? sana süper bi gorsel spor payşacam bide resmen ölüyosunnn dizlerin felan titreycek zor ama süpeerr olcaann 1 ay sonraaaaa
http://www.kadinlarkulubu.com/spor-...-ilgili-gorsel-paylasim-334.html#post30504626
saruhancım nasip degilmiş cnm çok üzüldüm .... benimde cumartesi yumurtalar toplanacak . sol yumurtalar pek iyi gelişmedi.. istnilen kıvama gelmedi ma sağ taraf ta hem çok hemde büyük yumurtalar var...
simdi benim de sevincim kursağımda kaldı... ama RABBİM büyük elbet bir gün bizede nasip eder inşallah
senin tedavi boyunca yumurtalarında sıkıntı varmıydı yada PGT de bişey çıktımı cnm...
canim evet taze olmasi gerekiyor aktarlarda bide buyuk magazalarda var onu kucuk bi yumurta kadarini cezvede kaynat tadi aci ama ben alisdim...sekersiz sonra hepsini 2litre suya kat tum gun ic superrrr ben bukadar zayiflami ona borcluyum hem cok cok da saglikli Zencefil....haklisin bende yememi icmemi azaltiyim ve tekrar yarin zencefil alcam
halimden bezmişkene homidi gırtlak ne var yok evde süpürüyodum tam vaktınde yetıstınn canımmmsayende yenıden gaza geldım once su cizelgemı bi değiştreyim 8cm incelme dicem bakalım becerebilcekmıyım
kendi açtığım topişe gidip günah çıkarmam lazzzımmmmbu zamana kadarki tembellıklerımı yazemde ders olsun banaaa
şu zencefil tarıfımı yazdım canım.. tatlandırmak için içine bal katsak olmazmikii yaaaa... yada tadını yumusatmak için biraz limon sıksak :26::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?