- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #29.181
Amin canim Rabbim beterini vermesin canimiz sagolsun herzaman hayirlisini istiyoruz hayir olan zamanda bizde insallah tekrar anne oluruz...Rabbim kimseye evlat acisi vermesin bunu unutduracak baska acida vermesin canim....herzaman Beterin beteri vardir...Hamd olsun...evet cok sukur 3tane dondurulmus var
saruhan inşallah bir daha ki sefere yavruna kavuşursun.hakkımızda hayırlısı olsun. sen genart ta olmuştun değilmi.memnun kaldın mı.yani tavsiye ediyormusun.birde kalem kalem pgt fiyatlarını yazarmısın sana zahmet. sizin hastalık neydi.hangi gen yada kromozomla alakalı
tek gen hastalığında fish mi yoksa array yöntemi mi yapmak lazım. gen belli ama bunların dışında da bir şey çıkabilirmi. fish ve array yöntemlerinin yarar ve zararları ne acaba.ücret dışında yani .....doktorlar array daha kapsamlı diyorlar ama yine de fish olsun diyorlar. bu nasıl iş. array da bir sıkıntımı var acaba
Hic bilmiyorum o konulari...bizimki tek gen arastirdilar hatta uzun surdu 3gun emin olmak istedik dediler...ama fish mi array mi bilmiyorum...okadar arastirmadim ne yalan soyliyim once Allaha sonra doktora birakdim...ben okudukca karamsaliga dusmek istemedim o yuzden de fazla arasdirmadim canim...bizde yuzde 25 tekrarlanma riski vardi bizde riske girmek istemedik...Almanya daki Genetikci bana tupbebek onermedi senin sansin yuzde 75dedi tuo bebek ise yuzde 40dedi ozamanlar...ama ben genede dogal yoldan cesaret edemedim...sizde problem ne?
bizimde tek gen hastalığı var.bende eşimde taşıyıcıyız. aynen bizde de % 25 sağlıklı,%50 taşıyıcı,%25 sağlıksız olma ihtimali var. almanya daki doktorlar için hava hoş tabi.onlara göre çocuğu yap.10. haftada kontrol.sağlıksız çıkarsa çocuğu aldır.onlara göre çocuğu öldürmek sıradan bişey.daha kapsamlı diye array düşünüyordum ama genart fish tekniğini önerdi.anlam veremedim bu duruma.madem daha kapsamlı niçin fish.[/QUOTE
Aynen oyle canim...belkide sizin durumda yeterlidir fish bazen insan o an sormuyor sonradan da niye sormadim diyor demi...sen nerden gitcen Ankara 'ya
bizimde tek gen hastalığı var.bende eşimde taşıyıcıyız. aynen bizde de % 25 sağlıklı,%50 taşıyıcı,%25 sağlıksız olma ihtimali var. almanya daki doktorlar için hava hoş tabi.onlara göre çocuğu yap.10. haftada kontrol.sağlıksız çıkarsa çocuğu aldır.onlara göre çocuğu öldürmek sıradan bişey.daha kapsamlı diye array düşünüyordum ama genart fish tekniğini önerdi.anlam veremedim bu duruma.madem daha kapsamlı niçin fish.[/QUOTE
Aynen oyle canim...belkide sizin durumda yeterlidir fish bazen insan o an sormuyor sonradan da niye sormadim diyor demi...sen nerden gitcen Ankara 'ya
gelecek hafta.ama sanırım önce kan testleri falan yaparlar.acaba hangi testleri,yada tahlilleri atlamamak lazım.
bir kaç gündür hastayım. mide bulantısı kusma ve ishalim var. serum takılıyor. halada tam anlamıyla düzelemedim. bugün evde taktık serumu daha doğrusu annemlerde. şimdi de ordan yazıyorum. yakın olmanın kıymetini insan dara düşünce anlıyor. oğlumun hastalığındada bir gün olsun yalnız bırakmamışlardı beni.
bu arada hep bebeğimin hareketlerinden şikayet ediyordumya 33. haftadan sonra o kadar hareketli ve kuvvetliki hareketleri. genelde bu haftadan sonra azalır deniyor ama bana artmış gibi geldi. yada öncekileri hafif kuvvette olduğu için beni tatmin etmiyordu. şimdi karnım dalgalanıp duruyor.
merve sen ne yapıyorsun? sezeryan tarihi belli olmuş. hayırlısıyla yavruşunu al kucağına. benim hamileliğimin son günleri zor geçmeye başladı. senin baştan beri zordu. nasıl dayandın. allah kolaylık versin.
tek gen hastalığında fish mi yoksa array yöntemi mi yapmak lazım. gen belli ama bunların dışında da bir şey çıkabilirmi. fish ve array yöntemlerinin yarar ve zararları ne acaba.ücret dışında yani .....doktorlar array daha kapsamlı diyorlar ama yine de fish olsun diyorlar. bu nasıl iş. array da bir sıkıntımı var acaba
Ankara Genart da memnun kalmisdim....nasip Kismet canim nerde olursan ol Zamani gelince Rabbim ol diyince oluyor....insallah hayirlisi olur canim...Rabbim yar ve yardimcin olsun
Kızlar dün adet gördüm hemen randevu alıp dra gittim sevinçle bugün ama baslayamadım tedaviye folikül sayısı az dedi dr gelecek ay gel dedi bu da mı gelcekti basıma ya gelecek ay dah kötü olursa Allahım çok boşluktayımmutsuzum ay saymaktan yoruldum ne olurdu ki güzel bi haber alsam ((( içim düğümlendi sanki dürekli bi kusma hissi var
Bu arada işyerimde foruma girecek zamanım olmuyor nolur bana sonucu özelden mesaj at , çatlarım ben akşama kadar , kaçta gideceksinn dr a
Selamlar kızlar
Saruhan ne desek boş arkadaşım. Allah maddi manevi güç versin.
Mervem tarih belli olmuş, şafak 1 :) Ne heyecanlısındır şimdiAllah sağlıkla kucaklamanı nasip etsin inşaallah
Tulip çok geçmiş olsun canım. Allah şifa versin.
Armaan canını sıkma, geç olsun güç olmasın. Kızların dediği gibi her ay değişir folikül sayısı. Önümüzdeki ay daha iyi olur inş.
İskorpit Allah kavuştursun canım.
Furkan hoşgeldin. Tek gen hastalıklarında fish veya array hasta isterse uygulanıyor. Öncelik çiftlerde olan hastalık. Array her yerde yapılan bir yöntem değil.
Mattikam sağol canım. İyiyim şükür. Sadece bulantılar yoruyor beni. Sürekli yatmak istiyorum. Hamileliğimden bir şey anlayamadım henüz açıkçası. Umarım uzun sürmez.
Herkes iyidir umarım
Allah kolaylık versin incim. bulantılı zamanlar su gibi geçsin inş. hamileliğin her döneminin ayrı dertleri var ama her anı ayrı güzel. sağlıkla gelcek inş kuzun.
mervenin de günü bitti, minnoş geliyo sonunda
Sağol mattikam. İnş. canım. O sağlıkla büyüsün sağlıkla gelsin de dayanacağız inş.
Evet merve kavuşuyor :) darısı bizlere :)
Sen nasılsın? Minik adamın nasıl?
iyi gecelerrrr
tuliprosa çok gecmıs olsunşimdi daha iyisindir umarım senınde masallah gunun az kaldı
mervecimm Rabbim yar ve yardımcın olsun .. bebişini kollarına alacaksın hayırlısıylabu arada ismi ne olacaktı ?
incimm sağol canımsizler iyi olunca bizler otomatikman iyi oluyoruz aslında midenşn bulantısıda yakında gecer sanırım 12.haftadan sonra gecıyormus doğrumu bilmiyorum... :26::44:
saruhancım nasılsın gorusmeyeli? daha iyisindir insallah?
mattika masallah suphanallah oğluşuna
chnb canım masallah yavruna doğal yollamı olmustu senınde anngel gibişu dediğin incelmeye bakıcam bırazdan merak ettim valla :) sağol canımm
binbirgece sen moralini bozarsanbiz nolcazzz koyverme kendini ve inaann lütfen. . bak soldakiler tmm buyumemıs ama sağdakıler masallah seninde burda hayırlı haberleri alcaz insallah canım benimm
benimde 10 günüm kaldıkalbim artık gümgümgüm çok heyecanlıyım ..arada başım filan dönüyor heyecandan çok kaptırdım ben anlaşılan kendime dur da diyemıyorum
bu gece sahura kalkıcam 7 gunluk istiğfar (doru yazdım umarım) orucu tutucam.. imsak 3.42 olunca uyumamaya karar verdim gündüzleri tam randuman uyurum artıkRabbim kabul etsin insallah hayırlısıyla yavrularımıza kavusalım...bolbol dua edicm kendim ve sizler için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?