Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Kızlar hepinize teşekkür ederim. İçim yanıyor ancak elhamduLillah kalbim huzurlu. Rabbim taşıyamayacağımız yükle yüklemesin. Kalbimi acıtan tek şey şu anda bebeğimi kayb etmek değil. Onu hala hiss ede biliyorum. Sanırım suyu kalmadığı için daha fazla hiss ettiriyor. Onun için üzülüyorum. Yaşadığı halde böyle bir durumla karşılaşdı. Kalbi durmuş olsaydı belki bu kadar yakmazdı içimi. Ancak bize her nefesi ikram eden Rabbim demekki onun için böyle uygun görmüş.

Kızlar hepinize teşekkür ederim. İçim yanıyor ancak elhamduLillah kalbim huzurlu. Rabbim taşıyamayacağımız yükle yüklemesin. Kalbimi acıtan tek şey şu anda bebeğimi kayb etmek değil. Onu hala hiss ede biliyorum. Sanırım suyu kalmadığı için daha fazla hiss ettiriyor. Onun için üzülüyorum. Yaşadığı halde böyle bir durumla karşılaşdı. Kalbi durmuş olsaydı belki bu kadar yakmazdı içimi. Ancak bize her nefesi ikram eden Rabbim demekki onun için böyle uygun görmüş.

sümeyye Allahım sana kat be kat sabır versin..bir daha yaşatmasın :( kimsede yaşamasın hem sana hemde bebeğine zor..

Rabbim bebeğini artık cennetine alsın ve ona ecel acısı çektirmesin.. bu nasıl dua deme inanki şu durumuna ben kahroldum :43::43::43:

NurAllahım güç kuvvet veriyor sana iyiki yoksa nasıl dayanılır bu vaziyete değilmi? şükr Rabbime..

benim cennetteki bebeklerime kardeş geliyor :43:, annesi merak etme onlar bizden daha iyi olcaklar bizler için çok dua edecekler , günah işlediğimizde Allaha yalvaracaklar anne ve babamızın günahlarını bağışla diyecekler.. biz ölünce(eşlerimizle) ahirette göbek bağından(kordonundan) bizleri çekip kurtaracaklar cehennem ateşinden ....

bu yazdıklarım seni teselli etmiyor biliyorum... masallah çok sabırlısın tevekküllüsün yinede yazmak istedim..

sümeyyecim haberini alınca cok üzüldüm Allah sabrını versin inş bu metanetinin karşılıgını cennette alacaksın sana ve şine bebeğin şefaatci olacak ins

Kızlar kimseni üzmek istemem. Ancak paylaşmak istedim. Veren de Rabbim alan da. Onun bildiğinde bir hayır mutlaka vardır. Dün gece aniden durup-durup suyum geldi. bu gün doktora gittim. Malesef bebeğin hiç suyu kalmamış. Kalbi ise hala atıyordu:5::5::5:. Şimdi doğum için bir az bekliyceiz. ya kendi düşmeğe başlar, ya da kalbi durur. Doktor kalbi attığı halde müdahile etmek istemedi. Ben de hiç istemezdim. Rabbim kimseye daşıyamayacağı yük vermesin. Bize de.

Rabbim bu güne kadar yaşadığım mutluluğu her kese tattırsın, hem de benden daha fazla, daha tam. Bu gün yaşadığımısa kimseye nasip eylemesin. Amin.

Kısmet olursa, her şey yolunda giderse inşeAllah 2 ay sonra tekrar denemelere başlamayı düşünüyoruz. Bu iş burda bitmedi.

sümeyyecim, kızlardan öğrendim durumu. Rabbim yar ve yardımcın olsun. senin tevekkül ve sabrını her zaman çok sevmiştim, inşallah bu sabrının ve inancının karşılığını sana çok hayırlı olacak evlatlarla alırsın. Veren de Allah, alan da O. bu bebeklerin sahibi de.. hepimiz O'na emanetiz. senin için dua ediyor olacağım. kalbin, gönlün ferah olsun, seni cennette bekleyen bir meleğin olacak.

sümeyyecim cnm Allah yardımcın olsun..şimdi gördüm bende inan acını yasıyoruz seninle..RABBİM sana saglıklı hayırlı evlatlar versin.. en yakın zamanda tekrardan bebegine kavusmanı dilerim cnm...

Kızlar kimseni üzmek istemem. Ancak paylaşmak istedim. Veren de Rabbim alan da. Onun bildiğinde bir hayır mutlaka vardır. Dün gece aniden durup-durup suyum geldi. bu gün doktora gittim. Malesef bebeğin hiç suyu kalmamış. Kalbi ise hala atıyordu:5::5::5:. Şimdi doğum için bir az bekliyceiz. ya kendi düşmeğe başlar, ya da kalbi durur. Doktor kalbi attığı halde müdahile etmek istemedi. Ben de hiç istemezdim. Rabbim kimseye daşıyamayacağı yük vermesin. Bize de.

Rabbim bu güne kadar yaşadığım mutluluğu her kese tattırsın, hem de benden daha fazla, daha tam. Bu gün yaşadığımısa kimseye nasip eylemesin. Amin.

Kısmet olursa, her şey yolunda giderse inşeAllah 2 ay sonra tekrar denemelere başlamayı düşünüyoruz. Bu iş burda bitmedi.

canım başın sagolsun topige bakıyım derken bu haberi aldım oof canım sıkıldı:14: okdar iyi anlıyorumki seni yaşadıklarının aynısını yaşadım neren geldigini anlayamagım o su mahvetti beni ve kalbi gümbür gümbür atan bebegimi :43::43:

sadece yalnız degilsin canım vardır bundada bir hayır geçecek ama delipte . rabbim yardımcın olsun...

sağol canım. evet biraz zor oldu ama sonu çok güzel oldu. allahıma ne kadar şükretsem azdır.

bende lansinoh kullanıyorum ama hiç fayda etmedi. bende sırayla memelerimi dinlendirmeye başladım. 24 saat birini hiç emzirmedim ve zeytinyağı sürdüm çok iyi oldu.şimdi keyifle onu emziriyorum. bu arada da diğerini dinlendiriyorum. emzirildiği sürece ne sürersen sür pek fayda etmiyor. önceki oğlumdada aynı yöntemle geçirmiştim. ama etrafımdaki herkes ne olursa olsun emzir sakın bırakma diye baskı yaptığı için dayanmaya çalıştım ama yapamadım. en güzeli böyle sırayla dinlendirmek. zaten sarılık olmasın diyede mama takviyesi yapıyoruz. bu fırsatı değerlendirip iyileştirmeye çalışıyorum bende. çok fazla acıyor resmen uyanmasını istemiyorum emzirmemek için.

senin oğlun büyümüştür artık. ben hamile kaldığım günlerde doğmuştu sanırım.

Canım inşallah bu günler geçecek oğlunla bol bol güzel günler yaşayacaksın inşallah. 14 kasımda doğmuştu oğlum...

Sümeyye inan kalbime bıçak saplandı sanki. Benim de dün melek oğlumun ölüm yıldönümüydü. 3 sene oldu. Benim de aniden 24 artı 5 te suyum gelmişti 25 te doğum yaptım. Neden olmuş enfeksiyondan mı? Bebeğin eşni gönderebilirsen enfeksiyon testine gönder. sende kanda crp, idrar kültürü tahlili vajinal kültür alındı mı? Bunlar önemli. Lütfen bunun nedeni üzerinde dur. Bende rahimağzı yetmezliği vardı. Kaçıncı haftadaydın? 6 hafta dayanan arkadaşımın bebeği var suyu geldikten sonra:5::5:. Allah şefaatçi eylesin evlat acısı çok zor. :5::5::5::5:

Sümeyye inan kalbime bıçak saplandı sanki. Benim de dün melek oğlumun ölüm yıldönümüydü. 3 sene oldu. Benim de aniden 24 artı 5 te suyum gelmişti 25 te doğum yaptım. Neden olmuş enfeksiyondan mı? Bebeğin eşni gönderebilirsen enfeksiyon testine gönder. sende kanda crp, idrar kültürü tahlili vajinal kültür alındı mı? Bunlar önemli. Lütfen bunun nedeni üzerinde dur. Bende rahimağzı yetmezliği vardı. Kaçıncı haftadaydın? 6 hafta dayanan arkadaşımın bebeği var suyu geldikten sonra:5::5:. Allah şefaatçi eylesin evlat acısı çok zor. :5::5::5::5:

Daha 18.haftadaydık. kültür tahlili yaptırmamıştım. InşeAllah ciddi araştırılmasını istiycem. Daha benimle birlikte ve ben ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Ya pazartesine kadar kalbi durmazsa... ona sağken dokunulmasını hiç istemiyorum, daha fazla kalması benim için de risk demek oluyor. Bir tarafdan bol su içiyorum susuz kalmasın, diğer taraftan da içmesem belki kalbi daha erken durur diye düşünüyorum. Belki şimdi bile kalbi atmıyordur, ancak içimde hiss ede biliyorum. Allahdan neyi temenni ediceyimi de şaşırmış durumdayım. Rabbim kimseye yaşatmasın. Bizim için en hayırlısı ne ise onu taktir etsin. Bu gün bir az daha iyiyim elhamduLillah.

Daha 18.haftadaydık. kültür tahlili yaptırmamıştım. InşeAllah ciddi araştırılmasını istiycem. Daha benimle birlikte ve ben ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Ya pazartesine kadar kalbi durmazsa... ona sağken dokunulmasını hiç istemiyorum, daha fazla kalması benim için de risk demek oluyor. Bir tarafdan bol su içiyorum susuz kalmasın, diğer taraftan da içmesem belki kalbi daha erken durur diye düşünüyorum. Belki şimdi bile kalbi atmıyordur, ancak içimde hiss ede biliyorum. Allahdan neyi temenni ediceyimi de şaşırmış durumdayım. Rabbim kimseye yaşatmasın. Bizim için en hayırlısı ne ise onu taktir etsin. Bu gün bir az daha iyiyim elhamduLillah.

sümeyyeciğim yaşadıkalrımız tam anlamıyla aynı olmasada ben yazdıklarında kendi acımı gördüm. yaşadığını bile bile onu kaybedeceğini bilmek. daha fazla yaşaması için uğraşırken acaba acı çekmesinden başka bir işe yaramıyor mu diye düşünmek. allahım sana kolaylık ve dayanma gücü versin. pazartesi gittiğinde bir mucize olsun ve bebeğin suyu artmış olsun. acını yürekten paylaşıyorum.

Arkadaslar opum oldu bugün dualarınızı gönderir misinin bana...

hayırlı olsun armancım :nazar::nazar::16::16: Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla :49::nazar:

Canım ne çabuk opu oldun sen ? Ben bugün yeni başladım aktif tedavime . Nasılsın ? Nasıl geçti ? :26:

akasyacım hayırlı olsun :16: işlerin rast gitsin..:nazar: vurunduğun iğneler göbüşüne bebiş kondurmasına yardım etsin :16::49::nazar:

bende bugün adet oldum..hastaneyi aradım perşembe gel bakalım kistini duruyomu durmuyomu diye...

yaniiii kaldıkmı ağustosa kesin olarak :35: hayırlısı olsun ne yapayım :34:

yakında eşim gelecek görevden ağıustosun ortasında tekrar gidecek vee kasımın 1 de eve gelecek :19::19::19:

yani ağustosta da ertelenırse kalırız kasıma :40::24::24::24::47::47::47::47::47::47:

bildiğiniz otları karıştırıp karıştırıp yutuyorum zaten adetımıde böylelikle getırdım.. (21 gun boyunca içtiğim d.hapı benım duzenlı olan adetimi bozmustu) bi yandanda korkuyorum bedenime zararı dokunacak diye farklı reaksiyon verirse bide :18::18::18:kaş yapem derken göz çıkartmayayımda :18::18:

bende bugün adet oldum..hastaneyi aradım perşembe gel bakalım kistini duruyomu durmuyomu diye...

yaniiii kaldıkmı ağustosa kesin olarak :35: hayırlısı olsun ne yapayım :34:

yakında eşim gelecek görevden ağıustosun ortasında tekrar gidecek vee kasımın 1 de eve gelecek :19::19::19:

yani ağustosta da ertelenırse kalırız kasıma :40::24::24::24::47::47::47::47::47::47:

bildiğiniz otları karıştırıp karıştırıp yutuyorum zaten adetımıde böylelikle getırdım.. (21 gun boyunca içtiğim d.hapı benım duzenlı olan adetimi bozmustu) bi yandanda korkuyorum bedenime zararı dokunacak diye farklı reaksiyon verirse bide :18::18::18:kaş yapem derken göz çıkartmayayımda :18::18:

Canım bence çok fazla bitkisel ürünü birbirne karıştırma. :20: Faydadan çok zarar getirirsin vücuduna. Düzenli dengeli beslen, bol su iç yeter. Arada hurma yiyebilirsin. O kadar. :31:

Back
X