Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Armaan canım hastaneden bilgi aldın mı embriyolarla ilgili? İnşallah hepsi sağlıklı bir şekilde döllenmiştir...

Akasyam çok heyecanlıyım :)

Tulip mesajlarındaki huzuru, mutluluğu buradan hissedebiliyorum. Allah oğluna sağlıklı, uzun, hayırlı bir ömür nasip etsin...

İskorpitcim İrenbe'nin pgt işlerini Volkan Baltacı yapıyor diye duymuştum. Bir görüş istersen. Ege'ye vereceğin ücretten daha uyguna bile gelebilir.

Doa hoşgeldin... Öncelikle çok geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın. Önce bir testlerinizi yaptırın ona göre bir yol çizilir. Burada çok değişik merkezlerde tedaviler gördük, görüyoruz.
Memorial'ı aramışsın. Pgt'de iki yöntem var biri fish (sorunlu kromozomlar dahil 9 kromozom inceleniyor) embriyo başı 150 euro, diğeri array (tüm kromozomlar inceleniyor) embriyo başı 350 dolar. Evet yazdığın gibi hastanenin kendi genetik birimi var, tüm işlemler orada yapılıyor.

sağol inci allahım sanada nasip edecek inşallah. bütün kaygılarımı, üzüntülerimi burda paylaştığım gibi, mutluluğumu da burda paylaşmak istiyorum. ben hamileliğimin bir gün bile tadını çıkaramadım. hep tedirgindim pgt yapıldığı halde. ama allahıma şükür şimdi çok iyiz.

kızlar orta kalitede 3 embriyom var ve inş yarın kaliteleri artarsa pgt ye girecekler..
embriyolarına pgt yapılan arkadaşlar embriyolarınızın kalitesi nasıldı sizce benim pgtde şansım nedir....

Daha dune kadar 2014 subat anneleri linkindeydim ama suan burdayım ... Kısaca kendimden bahsetmek sonra teker tekerr lınklerı gerıye dogru okumak ıstıyorum ve en onemlısı BANA YOL GOSTERMENIZI ISTIYORUM PGT ILE ILGILI

6 yıldır evlıyım ve bebek ozlemıyle son ıkı yıldır yanıp duruyorum .. Yarın kurtaj olucam:((( buzamana kadar 5 kaybım oldu 4 tanesı kurtajla alınmak zorunda kaldı tekı ekım aynda gecen sene kendı dustu... Hepsı 6. Haftayı gecınce kalp atısını duymaya gıttıgımızde ya kesesı buzusuyoo yada seklı bozuluyor aynı haftalarda .. Bu arada hepsı normal gebelık sadece 4. Sunde asılama yapmıstık

Tum testler yapıldı bakıldı temız sebebsız tekrarlayan dusuk dendı .. Yılmadan denemeye devam etceksınız dendı ama boylede olmuyor en son dun umutlarım yıkıldı ıyıce gec dollenmeyle gebe kaldım hersey guzel olcak mucızem geldı dedım ama yok yıne gıttıı suan ruhsuzumm ınsan bu acıya boylemı alısır bıktım sıkıldım aaglayamıyorum su durumda bıle kurtaj parası ıcın sıkıntı cekıyorum GENETIK TEST YAPTIRCAZ ESIMLE BEBEGEDE GENETIK ...baya pahalı uzuntumu yasayamıyorum suan:(sızlerın KAC DUSUGU OLDUUU VE KACINCI DENEMENIZDE PGT BASARILI OLDU???

1-Ogrenmek ıstedıgım pgt fıyatlarını arastırdım MEDICAL PARK TUP BEBEKTE .... FLORANS NIGHTINGAL ...EUROFERTIL HEPSI UC ASAGI BES YUKARI AYNI 7000-8500 arası ama karar veremıyorum sızlerrr arasında varmı buralarda yaptıran????

2-Ayrıca pgt ılkkez yaptırcam hıc bı asamayı bılmıyorum tup bebek yolunuda bılmıyorum?? Anlatırsanız sevınırım

3-ılk sefer tutmayada bılıyomuss ıkıncıyede gerek kalabılıyo sayı duruma gore artıyomus?? Nmecbur ılk regl oldugumda bunlardan bırıne gıtcem regl olasayıa kadarda 40 gun gecer benım ... Agustos sonu eylul gıbı KREDI CEKICEZ MCBUR ELDE AVUCTA YOK ... E cok korkutugm sey ıkımızınde kromozomlarında sorun cıkarsaa netten okudum neler varmıss ya rabbım ... Ben cok endıselıyım esım dun aksam umıdım azaldı ıyıce sankı hıc cocugumuz olmıcak gıbı gelıyor dedı oda kotu durumda etrafındakı arkadaslarının ıkıncı cocoukları oldu benım desen sulalade ben kaldım sadece cevrem desen komsularım bebek kaynıyo

Yarın sabah son kez bakıcak dok bebege oglene dogru alınacak hala korkuyorum pat dıye geldı pat dıye gıdıyor bebegım halbukı clexane ıgnede kullanmıstım gunde bır tane folıdoc bebe aspırını ama yınede dustu .. Pıhtılasma testlerım bı tanesı mthrf 1298 homozıgot cıkmıstı dıgerlerı guzeldı onun ıcınde once coraspın ıctım sonra bebe aspırıne dondum ama yokk OLACAGIN ONUNE GECILMIYOR:(((( :43::43::43::43: ınsanlar bes dusuk yasadıgımı duyunca sende kesın bısey var subyan felan neler anlatıpp canımı sıkıyolarr .. Yda hocaya gıt kırkın karısmıstırr

canım çok geçmiş olsun. allah yardımcın olsun

off.. ön görüşme bile paralımı yaaa :53::53: çok tşk ederim ilgin için öncelikle :16: ben şuan devlette olduğum için gerçekten özeldeki fiyatlardan bi haberim :26::53: ve sanki ege üniv beni sürekli oyalıyormus hissine kapıldım son zamanlarda oyuzden yeni merkez aramaya koyuldum.. eşim bi gelsin yüzyüze konuşayım.. irenbe aklımın bi kenarında kalsın ama çooookkk tşkk ederim canım benimm :16::16::16:

irenbe yi çok duydum bi arastırma yapmak lazım :28: perşembe günü kist muayenem var bakalım o zaman herşey netleşecek :34:

hoşgeldin doa :16::16: düşüklerin için geçmiş olsun :50:

şimdi ben sana kısaca pgtden bahsedeyım yanlısım eksığım varsa arkadaslarım gelince düzelteceklerdir..

normal tüp bebekten farkı pgtnin ;

yumurtaların toplanıp döllenme sayısı 5 olmalı

5 ten az olursa pgt yapılmaz..

(pgtye giden her bir döllenmiş ebryo için 2 farklı yöntem uygulanır birisi fish diğeri arraydır..gerçi şimdi heryerde array kullanılıyor sanırım(güvenilirliği daha yuksek) .ve bu döllenmiş embryo başına kimi merkez 300$-kimi merkez 350 $ kimiside 600 $ gibi bir fiyat isticek.. bak embryo başıan diyorum diyelimki 6 sağlıklı embryon var 6*350$ ödüceksiniz pgtye.. sağlıklı çıkanlar yaşınız 30-31 olduğu için yasalara göre 1 tane embryo konulacaktır..diğerleri dondurulacaktır.. )

pgt den sağlıklı embryo bulunmazsa transfer iptal edilir

birde doacım sen aşılama yaptırdıysan eğer düşünüyorsan devlette üniv hastanesinde tüp bebeği devlet öder ancak pgtyi devlet ödemiyormus aklında olsun...

bende 8500tl ödüycem raporzusum ben üni devlet hastanesindeyim ama bu aralar başka merkez arayışına girdim..sanki oyalıyorlar gibi gelmeye başladı ne bilim.. öyle bi his oluştu bende :44::26:

hakkımızda hayırlısı olsun....zor bi süreççç..çokk sabııırr istiyooooo amaaa meyvesideee çokkk tatlııııı :49::emir_bebek::nazar:

şuna katılıyorum sülalede herkesin hatta benden kucuklerin (çocukken kucagımda tasıdıklarımın bile) bebekleri oldu şimdi 2.ye hazırlanıyorlar kimisis 3.ye doğurdu...bi ben kaldım...

çocuklarını benden kıskanıyorlar..sevemiyorumda...içim gidiyor aslında seveyim koynuma sokayım bebeklerini,3-5 yaşındaki bıcırık yiğenlerimi ama nazarım olurmuş...şimdi benim yokmuş..kıskanırmısım zarar veririmişim falan filan can yakıcı ,kalp kırıcı sözler duydum.. yaklaşmıyorum,,uzak duruyorum..şimdide diyorlarki kıskandığı için yaklaşmıyor...Allaha havale ettim bende hepsini napayım :50::50:

canım bende sinir oluyorum çocuğunu kıskananlara. onlar böyle davrandıkça içim yanıyo.dediğin gibi kendileri çocuklarını kıskanıyorlar. biz sevmeyince de biz onları kıskanıyo durumuna düşüyoruz.

canım bende sinir oluyorum çocuğunu kıskananlara. onlar böyle davrandıkça içim yanıyo.dediğin gibi kendileri çocuklarını kıskanıyorlar. biz sevmeyince de biz onları kıskanıyo durumuna düşüyoruz.

iskorpit mesaj sayım henüz yeterli değil. mail adresimi gönderip faceden filan görüşelim dicem ama. senin yeterliyse sen yollarmısın .konuşalım

Çok sağolun arkadaşlar kısa protokoldü benimki hep 10 kadar yumurta toplanırdı bu defa 4 yumurta toplandı :nazar: ağrım sızım yok çok şükür iyim dua ediyorum sadece döllensinler de büyüsünler diye az olsun bizim oldun inşallah, ne diyim,... Anadolu sağlık merkezinde yaptırıyorum ben trkuazcım, drum üzgün olduğumu görünce iyi geçti üzülme falan dedi. Çıktık bakalım bi kez daha bu yola ve biliyosunuz bu 6. Allahım hayırlısıyla yumurtalarımın sağlıklı bebekler olarak bize nasip etsin inşallah.

Akasyacım trkuazcım sizlerin ki de hayırlı olsun arkadaslarım inşallah hakkımızda güzel şeyler olsun :nazar:

İskopitcim senin yasın gençti yanlış hatırlamıyosam hiç telaş etme o yuzden hayırlı zamanda olsun ağustos olsun kasım olsun kısmetten ziyadesi olmuyor ne yapsak ne etsek sırayala hepimiz basarıcaz inşallah Allahın izniyle....

İncicim sen nasılsın haraketlenme basladı mı :nazar:

Umarım Sümeyye de iyidir. Bi mucize olsun diye geçiyor hep gönlümden ....

armaan cnm öncelikle geçmiş olsun. bu topiğe yeni yazmaya başladım. senin 6. deneme dimi. sebepsiz interfilite diye biliyorum. peki öncekilerde aşılama mı tüp bebek mi. önceki tedaviler için doktorlar açıklama yapmadılar mı. benimde sebepsiz interfilite. 2 aşılamadan sonra tüp bebek olcak işallah sırada. tedavim bir sonraki aya ertelendi.rabbim hepimizin yardımcısı olsun. bizi bizden başka anlayan yok

Merhaba arkadaşlar. Pazartesi doktora gittik, bebeğimin kalbi hala atıyordu:5: Çarşambayı bekleye bilirdik. Kanda enfeksiyon tahlili yaptırdık, yükseldiğini görünce hemen yatışımı yaptılar. İlaç verrildi o gün açılış olmadı. Sabaha karşı hiç bir zaman dokunamayacağım minik oğlumu doğurdum. İsmini Abdullah koyduk. Rabbim cennetde kovuşdursun. Eşimle baktık. Oğlan olduğunu da o zaman gördük. Hiç kimseye soramamıştım. Minicikti. Her şeyi tamdı. Alıp slivrikapı mezarlığında toprağın koynuna verdik. Minik çocukların mezarlarının arasında.

Ben de bir anneyim artık. Bu günüme şükürler olsun. Hamile olmanın, doğum yapmanın tadını duydum. Allah nasip ederse tekrar tedaviye başlıycağız.

@ iskorpit

Tesekkur ederım gerı donus yaptıgın ıcın:) artık buraya gırerım sureklı guzel haberlerı takıp etmek benden onde olanların yazılarını okumak pgt oncesı moral olacak..hıc bı bılgım yok cunku etrafımdada tup bebek yaptıran yok:) Senın tedavın baslıyor sanırım heyecan varmı ılkkez mı??

Benım daha yarını atlatmam lazım :((( gucluyumm sabredıyorum ısyan etmıyorum ama ne zaman yuzum hulup saglıkla kucagıma alıcam merak ıcındeyım daha yarını tlatmadan pgt merak etmeye basladım bakalım yarın genetık bakılcak esımle bana daha sonuclar nasıl cıkcak !!!! Istanbuldayım bukadar kredı cekıp borca gırcegım ıcın feda olsun ayrıca bebebegımee ıyı bıyerde yaptırmak ıstıyorum regl olasaya kadar ıyı hatta ısının en ıyısı bı hastane bakıcam agustos asonu eylul gıbıde baslarım sanırımm

Sormak ıstedıgım baska seylerde var ... Ozel hastanelerde rapor gecıyormu mesela devletten rapor alsam gecrmı??
Ayrıca yasım 31 pgt den gecen saglıklı 3 tane kaldı dıyelım gerıye yas ıtıbarıyle mecbrlarmı 1 tane koymaya ben ıkız ıstesemm koyamazlarmı yada 1 tanesını koyup ıkısını donduramazlar mı ?? Bılgın var mı canım duydun mu hıc:16:
canım sana Allah guc kuvvet versın yasadıkların hiç kolay değil.. dayanma gücü ve sabır versin.. tabiki en iysini yapıyorsun ,pgt vs dşünmezsem hemende bu ruh durumundan kurtulamazsın..şimdiki vaziyetinden doğrulamazsın ..

benimde başlıcaktı ama kistim varmıs tedavi oluyorum bu perşembe kist kontrolum var bakalım insallah gitmiştir..
maalesef olmuyor yasa gereği ; 35 yasında olman lazım 2 tane koyabilmeleri için ve 3. yada 4.denemede felan 2 tane koyuyorlar..

rapor kısmını bilmiyorum özelde nedir durum.. devlettekini söyleyeyım sana; 2-3 aşılamadan sonra devlet 1 tane tüp bebeği karşılıyor ama sadece tüp bebek masrafını karşılıyor pgt kısmını yine cebınızden verceksınız..
bizde mecburen kredi çektik ne yapalım...bebiş gelsin hayırlısıyla yeterki dedik borc ödenır bı şekilde ;)
Armaan canım hastaneden bilgi aldın mı embriyolarla ilgili? İnşallah hepsi sağlıklı bir şekilde döllenmiştir...

Akasyam çok heyecanlıyım :)

Tulip mesajlarındaki huzuru, mutluluğu buradan hissedebiliyorum. Allah oğluna sağlıklı, uzun, hayırlı bir ömür nasip etsin...

İskorpitcim İrenbe'nin pgt işlerini Volkan Baltacı yapıyor diye duymuştum. Bir görüş istersen. Ege'ye vereceğin ücretten daha uyguna bile gelebilir.

Doa hoşgeldin... Öncelikle çok geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın. Önce bir testlerinizi yaptırın ona göre bir yol çizilir. Burada çok değişik merkezlerde tedaviler gördük, görüyoruz.
Memorial'ı aramışsın. Pgt'de iki yöntem var biri fish (sorunlu kromozomlar dahil 9 kromozom inceleniyor) embriyo başı 150 euro, diğeri array (tüm kromozomlar inceleniyor) embriyo başı 350 dolar. Evet yazdığın gibi hastanenin kendi genetik birimi var, tüm işlemler orada yapılıyor.

incimm sağol kuzucum..aksamdan beri arastırıyorum irenbe hakkında doktorları hakkında olumlu olumsuz tablosu olusturdum (genelde bu yontemı kullanıyorum kendı kendıme :D ) aral beyi öneren çok.. , volkan bey için daha kapsamlı bi arastırma yapıcam sanırım...

hımm birde dilek aslanı kimse tavsiye etmıyor ---mağdurları çok fazla onuda not ettım düşmeyelim eline diye ;)

irenbede tedavi masrafları tüp bebek sadece 3750 imiş biz devklette 4500 tl vercez mesela gayet uygun hemde fiyat olarak..bizim zaten tahlıl vs hepsı yapık ,insallah kabul ederler birde şeyy devletteki bizim tahlileri nasıl isticez ya vermezlerse ...sil bastan mı yapıcaz... irenbede kromozon analızı vs yapmıyorlarmıs,bu tur analızler için alsancakta gentam diye bi yer varmıs oarada yapılıyormus 412 tlye ve 3 haftada ancak çıkıyormus (devlette 45 gundu zaman açısındanda iyi tabeki)

kent hastanesındede israel araf bey varmıs onu övende çok.. hala arstırma kısmındayım işte..

işte ben biraz daha kapsamlı bi arastırayım bir kagıda not alıyorum eşim gelince karar verıcez yada devletin keyfini beklemeye devam ediceeezzzz :23::23::23:
kızlar orta kalitede 3 embriyom var ve inş yarın kaliteleri artarsa pgt ye girecekler..
embriyolarına pgt yapılan arkadaşlar embriyolarınızın kalitesi nasıldı sizce benim pgtde şansım nedir....
var diye hatırlıyorum canımcım yaa ... hayırlara çıksın ınsallah guzel haberler vereceksın bızlere :16:
iskorpit mesaj sayım henüz yeterli değil. mail adresimi gönderip faceden filan görüşelim dicem ama. senin yeterliyse sen yollarmısın .konuşalım

bende es-es liyim :))) akraba yada okuldan filan tanıdık arkadaş çıkmayalım sonraaaa :52::52::52::52:

Merhaba arkadaşlar. Pazartesi doktora gittik, bebeğimin kalbi hala atıyordu:5: Çarşambayı bekleye bilirdik. Kanda enfeksiyon tahlili yaptırdık, yükseldiğini görünce hemen yatışımı yaptılar. İlaç verrildi o gün açılış olmadı. Sabaha karşı hiç bir zaman dokunamayacağım minik oğlumu doğurdum. İsmini Abdullah koyduk. Rabbim cennetde kovuşdursun. Eşimle baktık. Oğlan olduğunu da o zaman gördük. Hiç kimseye soramamıştım. Minicikti. Her şeyi tamdı. Alıp slivrikapı mezarlığında toprağın koynuna verdik. Minik çocukların mezarlarının arasında.

Ben de bir anneyim artık. Bu günüme şükürler olsun. Hamile olmanın, doğum yapmanın tadını duydum. Allah nasip ederse tekrar tedaviye başlıycağız.

Çok üzgünüm Sümeyye kaç gündür girip bakıyorum bir şey yazmakta içimden gelmiyor. Allah sabır versin.Ne desem boş geliyor bana ama şunu biliyorum ki zaman geçiyor ,insan yaşadığı,dayanamam dediği şeyleri geçmişte zaman zaman hatırlayacak şekilde bırakıp umutla geleceğe bakıyor.Bunu sen zaten biliyorsun ki bu güçtesin.Sevgiler...

ayy sümeyyeee:14::14::14:çok kötü oldum şuan gözyaşlarıma hakim olamıyorummmmmmm:43::43:
Allahım sabır versın sanaaa,başın sağolsun :43::43::43::43::43::43:kıyamam yavruma beeennn :43::43:
ilk günkü gibi masallah çok metanetlisin ,sabırlısın:nazar:
Rabbim sana tez zamanda hayırlı sağlıklı bir hamilelik süreci yasatsın..kollarına al bebişini bu sefer ınsallahhhh :25::25:

sağol inci allahım sanada nasip edecek inşallah. bütün kaygılarımı, üzüntülerimi burda paylaştığım gibi, mutluluğumu da burda paylaşmak istiyorum. ben hamileliğimin bir gün bile tadını çıkaramadım. hep tedirgindim pgt yapıldığı halde. ama allahıma şükür şimdi çok iyiz.

Amin canım inşallah. Tabi burada her şeyi paylaşıyoruz her zaman acı olmasın, mutluluklarımız gittikçe çoğalsın inşallah. İsmini ne koydunuz?

Sizde bir sorun var mı pgt ye gidiyor embriyolar?
Soruna göre şans değişir ama ben açıkçası yüzdelere pek itimat etmiyorum.
Benim teoride şansım yüzde 50 pgt de, sonuçlara baktığımızda yüzde 20 civarı çıkıyor.
Allah'ın takdiri...

Allah içinin acısını en kısa zamanda sağlıklı bir evlatla dindirsin inşallah...
Cennette bir meleğiniz var...
Çok fena oldum :14::14::14::14::14:

Armaan ,akasya ,iskorpit,trkuaz sizi de takip ediyorum .hayırlı olsun hakkınızda hayırlısı.armaan içini ferah tut.iskorpit senin telaşını kendime benzettim ben de şu ay da gitti diye hesap eder stres yapardım.Akasya şimdiki doktorun sana şanslı gelsin,trkuaz tekrar hayırlı olsun.Söylemek istediklerim var fakat Sümeyye ye üzüldüm.Ben de tedirgin oluyorum tahmin edersiniz.Ben de o yollardan geçtim ne yazık ki inşallah bu sefer kucağımıza alırız sağlıkla yapabileceğimiz tek şey Allah ın bizim için en iyisini planladığına inanıp ona güvenmek

sümeyyeci kaçgündür aklmız sendeydi valla...ALLAH ım bu mübarek günlerin hatrına sana sabır ve yeniden anne olmanı nasip etsin inşallah..hayırlısıyla inşallah bu çektiklerin son olurda birdahakine bebiğin seni hiç bırakmadan hep anasının kucağında olur..RABBİMİN mucizesine bak yaa oğlan olduğu bile belli..o bir melek...şükür et sümeyye hep şükür et...ALLAH a emanet ol sabrını eksik etmesin RABBİM...

canım çok geçmiş olsunnnn. senin adına çok üzüldüm. rabbim sabır versin.bebeğin öbür dünyada sana şefaatçı olur inşallahh.. yeni tedavi sürecinde de allah yardımcın olsun

İncim bu sabah aradılar iki tanesi döllenmiş ve yarın transferim var. Bizimki sebepsiz inf den dolayı pgt yaptırmıstık ya dr bu defa yumurta sayısı az oldugu için doğrudan transfer edelim dedi ben de kabul ettim, önceki pgt de benim için hayal kırıklığı oldugundan korksam da tamam dedim hersey çok hızlı gidiyor Allahım sonunu hayr etsin bize , öncekilerde hep umutluydum bu dega ne hissedeceğimi de bilemiyorum... Yarın sabah hersey güzel gecer umarım hayır dualarınıza ihtiyacım var arkadaslar....

İncim bu sabah aradılar iki tanesi döllenmiş ve yarın transferim var. Bizimki sebepsiz inf den dolayı pgt yaptırmıstık ya dr bu defa yumurta sayısı az oldugu için doğrudan transfer edelim dedi ben de kabul ettim, önceki pgt de benim için hayal kırıklığı oldugundan korksam da tamam dedim hersey çok hızlı gidiyor Allahım sonunu hayr etsin bize , öncekilerde hep umutluydum bu dega ne hissedeceğimi de bilemiyorum... Yarın sabah hersey güzel gecer umarım hayır dualarınıza ihtiyacım var arkadaslar....

Allah yardımcın olsun... Dualarım seninle...
Merve'nin 8 embriyosundan pgt'de incelenemeyen ikisi transfer edilmişti ve şimdi kızı kucağında. Senin de öyle olur inşallah. Heyecanlı bekleyiş başlıyor...

armaan cnm öncelikle geçmiş olsun. bu topiğe yeni yazmaya başladım. senin 6. deneme dimi. sebepsiz interfilite diye biliyorum. peki öncekilerde aşılama mı tüp bebek mi. önceki tedaviler için doktorlar açıklama yapmadılar mı. benimde sebepsiz interfilite. 2 aşılamadan sonra tüp bebek olcak işallah sırada. tedavim bir sonraki aya ertelendi.rabbim hepimizin yardımcısı olsun. bizi bizden başka anlayan yok

Sevilll doa melek hoşgeldiniz arkadaslar sizlere de çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda bebeklerinize sağlıkla kavusursunuz...şu heyecanım yatışsın daha ayrıntılı yazısırız:)...
Çok teşekkür ederim sevil benim 2 aşılama 5 ivf sonıncu pgt ile ama düşük oldu uzun yorucu bi hikaye yıkılmadık ayaktayız 6. Bize şans getirir inşallah... Sana tavsiyem rahim filmi koromızom pıhtılaşma tsh gibi testleri atlamaman, hatta gerekirse histeroskopi ile rahime bi bakmalılar bunlar yapıldı mı sana...
Sebepsiz diye fiye vakit kaybettim işte Allahtan bi hayrı vardır inşallah ....

Son düzenleme:
Allah yardımcın olsun... Dualarım seninle...
Merve'nin 8 embriyosundan pgt'de incelenemeyen ikisi transfer edilmişti ve şimdi kızı kucağında. Senin de öyle olur inşallah. Heyecanlı bekleyiş başlıyor...

Ayyy incicim inşallah inşallah rabbim yüzümüze gülsün çok heyecanlı gercekten iyi ki varsınız ...

Son düzenleme:
Back
X