Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Armaan dün doktorun ne dedi bu konuda sana ?

dün anlattım doktora. kaç gün oldu en son lekelenme olalı dedi 5 gün oldu dedim. lekelenmeden sonra 2 gün iğne vurmustum kesilince yinekapsüle döndüm. 3 gündür kapsül kullanıyodum işte. dün bişeyim yoktu doktor da kanama alanı görmüyorum kapsülle devam et dedi. Bu sabah krengi lekelenme oldu. iğneni yanına alıp tatile çıkabilirsin dedi. uçağa binebili rmiyim dedim binebilirsin dedi.
sabah lekelenme olunca aradım hastaneyi hemşire ile konusabildim o da iğne vurdurun hemen dedi gerekirse kontrole kadar iğne ile devam ederiz dedi.

ben anlamıyorum ki hem kanama alanı yok hem bu lekelenme nerden geliyor. Şöyle bi neşeli hamilelere çok özeniyorum valla kocam da bıktı benden sürekli endişeli bir tip

selescim senin tamamen kesildi mi canım lekelenmeler
ben iğneyi kesip kapsüle geçince 2 gün içinde yeniden başlıyo

Dört beş gündür yok ama dün bir damla sarı kahve arası vardı peçetede.Yapacak bir şey yok armaan anladığım kadarıyla benim üç ay hep geldi.doktora her seferinde söyledim günde iki kez 100 lük progesteron kullanıyorum bir kez de iğne oldum.Sanırım senin az geliyor.Korkma iyi düşün doktoruna kafandaki soruları mutlaka sor .Ben onlara göre saçmada olsa soruyorum.Kafam rahatlıyor.İğne yi bırakınca oluyor diyebilirsin belki ona göre bir şey yapar

Benim de içeri de kanama alanı görünmüyordu.Plesenta yukarı çıkarken arkadaşında oluyor olabilr dedi bana sanırım.Ben de onuncu haftada uçak yolculuğum oldu bir hafta yorucu bir tatildi gezerken.Fazla yorulma ama bir sakıncası yokmuş.X ray den geçme elle arama iste armaan.İğne de kullanacaksın işte tamam

canım ya çok sağol içime su serpildi, eşim de çok sıkıldı tatili iptal edelim demek çok zordu senin de uçağa binip tatile çıkmış olmana çok sevindim. zaten eşimin memleketine gidicez orada dinlenirim. tek derdim geçen seferki düşükten dolayı ben progesteron iğne vuruluken düşük gerçekleşememiş kalbi durmustu. şimdi de aynı sey olursa diye daha sık mı kontrole gelmeliyim diye doktorla konusmaya çalışcam.
umarım bu defa kanamalı olsa da ben de senin gibi atlatırım zor haftaları.

Benim de öyle olmuştu kontrolde öğrenmiştik .Sana böyle diyorum fakat tahmin edersin ki takıntılı durumdayım kimi zaman.şimdide ağrım var aynı noktada fakat allaha emanet .Ben gidiyorum ya ağrı ya da başka durumlardan yakın bir hastaneye diğer durumlarda doktoruma o da anladı zaten beni bakalım diyo, kafayı yemesek iyi:)Her şey Yaratanın elinde ona güvenmek en doğrusu

Tebrikler , hayırlı olsun..İlk kalp atımını duyamamak ne kadar üzücü.Ben bunu çok yaşadım...Senin adına çok sevindim.

merhaba arkadaşlar,
sitogenetikten aldığım raporun sonucunu aynen yazıyorum...

KARYOTİP : 45,X %3 - 46,X %97

YORUM : Abourt etyolojisi için (45,x) preferik kanda yapılan kültür sonucu elde edilen metafazların G bant incelemesinde 100 metafazın 3 ünde 45,x kuruluşu saptanması üzerine Vysis CepX,CepY propları ile yapılan Fish çalışmasında incelenen 100 metafazın 4 ünde tekli(orange) X sinyali alınmıştır. Düşük oranlı (%3-4) mosaizm düşünülen hastanın genetik danışmanlık alınması uygundur...

dr. net bir şey söylemedi. normal yolla hamile kalırmıyım, kalırsam yine bebeğimi kaybedermiyim, pgt tüp bebekmi yaptırmalıyım ne yapacağım diye düşünüyorum... başına böyle bir şey gelip sonradan bebeğini kucağına alan kimse varmı acaba...

Son düzenleme:

bende de ayni durum var bu durumda cut off degeri de onemli .ben bahcecide yaptirdim onlarin cut of degeri %6 idi yani %6 ya kadar problem yok benimki %8 cikti gene de spontan gebelik olabilir olamaz denemez dedi.embriyo sayim az oldugu icin pgt yapilmadi doktorum biraz risk aldi ama zaten embriyolari koymada once senin durumunda dusuk ve sakat bebek olabilir dedi.benim degerim seninkinin 2 kati bu arada..ve dedigi gibi oldu 2 embriyodan biri tuttu o da 9.5 haftada kalbi durdu.Artik pgt yapicaz dedi.

Tebrikler , hayırlı olsun..İlk kalp atımını duyamamak ne kadar üzücü.Ben bunu çok yaşadım...Senin adına çok sevindim.

Sağol canım çok teşekkür ederim darısı inşallah tüm anne olmayı dileyenlere.
Duyamamak da üzücü duyup da kaybetmek de Allah hepimizinkini sağlıkla tamamınaerdirsin inşallah... Buradaki herkes çok özel insanlar çok zor şeyler ysşamış ama mücadeleden vazgeçmemiş anneler anne adayları Allahım yüzümüzü güldürsün tez zamanda Amin

Öyle canım olacağın önüne geçilmez de yapabileceğinin en doğrusunu yapmaya çalışmaktan bu endişemiz.

kızlar çok sağolsun bugün daha rahatım ama peçeteye krengi su kıvamlı bişey geldi yine . dün de doktor kanama alanı görmüyorum dedi ama hayırlısı Allahtan artık progestana devam

Su kıvamlı dediğin şey daha önce de gelmişmiydi? Bende çok akıntı olduğu için, gece suyum geldiğinde telaşlanmadım, sabahı bekledim. Senin tarif ettiğin akıntı, Allah korusun, bana bebeğin suyunu hatırlattı. Eğer daha önceden böyle akıntın vardısa bir şey diyemem, ancak ilk kez oluyorsa kontrole gitseydin... Ben de diğer akıntılardan biridir diye düşünmüştüm, kendime teselli veriyordum.

Allah bebişini korusun, o kadar zor dönemler ki... İlk 3 ay geçmek bilmiyor, hele akıntı olunca çok daha zor. Allah kolaylaştırsın ve bebişini sağ-salim kucağına almanı nasip eylesin. Amin.

Sümeyyecim sağol canım uyarıların için şimdi kesildi gibi iğneyi vurunca salıya da randevu aldım kendi kendimi yiyeceğime varsın doktor deli desin dedim salıya gidicem kontrole inşallah
Tüm dualarına da amin canım

hareketlerini hissedene kadar haftada bir gittim ben. hele başlarda 2 güne bir gittiğim oluyodu dr.a
kalbi durdu diye korkumdan. seni anlayan bi dr bul git yaşadığımız stres kolay bişey değil.
sağlıkla doğduğunu büyüdüğünü gör inş armaancım.

Selam tuliprosa sen nasilsin gorusmeyeli oglun nasil canim sancisi felan varmi goguslerin nasil oldu gectimi oglusunu rahat emzirebiliyormusun artik annesi

mrb özlem. bende oğlumda iyiz şükür. sancısı yok şükür ihtiyaçlarını gördümmü uyuyor kendiliğinden. göğüslerim hala acıyor çok rahat emziremiyorum. zaten sütüm çok az bide acıyınca emzirmek işkence gibi oluyor. sen nasılsın? prensesler nasıl?

Iyi olmaniza sevindim izellikle oglunun sancisinin olmamasi cok guzel cunki inanilmaz yorucu birsey
Canim bence goguslerinin iglesmemesinin nedeni sutunun az olmasii cok dikkat ettim benimde gogsum dolu oluncs kiz emince hi hissetmiyorum emiyomu emmiyomu cikartip tekrar agzina veriyorum ama senin gibi bos olunca her cekmesinde hissetoyorum cok uzun sure emince uclari sizlamaya basliyor

Benim dedidigimi denedinmi zeytinyagi cok iyi geliyor birde sutum az diydde birakma emzirmeyi benimde oyleydi az daha pes ediyordum ama etmedim simdi okadar cokki masallah emzirmede sabir isi Allah kolaylik versin:)

Çok sağol canım anlattıklarınız destek oluyor geçekten, mümkün olsa ultrasona bağlı yaşıcsm diyolardı da komik grliyordu şimdi mümkün olsa ben de bağlıcam kendimi ultrasona:) Allahıma sığınıyorum geçen defaki tecrübemi birdaha yaşatmasın bana da kimseye de Allahım...

Arkadaslar kadir gecesiymiş bu gece Allah hatalarımızı af dualarımızı kabul etsin
Allahım bana ve buradaki evlat sahibi olma mücadelesi veren tüm dostlara sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et Yarabbim.
Bolluğundan bereketinden bizi de nasiplendir yolumuzu kolaylaştır yarabbim... evlat sevgisiyle gönlümüzü ferahlat Allahım.... Şüphesiz sen herşeye Kadirsin.... Amin...

Mattika herkes aynı kafadaymış:)Bir benim zannediyordum.Bir yandan da ultrason zaralı diye düşünüyorum doktor bakıp hemen çekiyor anlıyor sanırım beni.Rahatla artık bira dedi.Ne yapalımönceki yaşadıklarımız olmasaydı belki bu tür duyguları hiç yaşamayacaktık doğuma bebek kıyafetlerini hayal edecektik sadece.Zaman ilerledikçe rahatlayacağımızı düşünüyorum senin gibi hareketlerini hissedince

amin allahım amin.Buradaki herkese hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…