- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #29.981
Magnezyum ağrılara falan iyi geliyor diye biliyorum.Benim de çok oldu .Doktora söyledim ağrılarımı geçti mi dedi geçti dedim tamam o zaman dedi:)rahim büyüyor falan .Ben bebe aspirini ve progestoron kullanıyorum.Folikasiti bırak dedi.Aklıma sen geldin inci hamilelik boyunca folikasitin ne gibi faydası var söyledi mi doktorun.ilk üç ay kullandırıyorlar genelde doktorlar.İnşaallah geçecek ağrıların.
Canım inan bu duyguların çok normal.
Ben ilk haftalar garip bir şekilde çok rahattım ancak haftalar ilerledikçe endişelerim artmaya başladı. Her şeyden nem kapar oldum. En ufak bir şeyde doktorumu arıyorum. Hele şu son yaşadığım olaydan sonra. Önceden 2 haftada bir doktordaydım şimdi haftada bir. Hamile kaldıktan sonra korkular bitmiyormuş aksine daha da artıyormuş. Allah hepimizin bebeğini korusun, tedaviye hazırlanan arkadaşlarımıza tez zamanda sağlıkla nasip etsin ve hepimize sağlıkla kucaklamayı nasip eylesin...
incim canım nasılsın maşallah 19. haftadasın rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ben uzun zamandır giremiyordum hamiş olduğunu duyunca çok sevindim incim kucağına alınaya kadar bitmiyor korkun bende hergün hareketlerini dinlerdim eğer duyamassam sağlık ocağına koşardım kalbini duyunca rahatlardım çünkü biz onları çok aradık benim oğlum 4 aylık oldu teyzesi çok tatlı rabbime dua ediyorum isteyen arayan herkeze hayırlısıyla nasip etsin inşallahCanım inan bu duyguların çok normal.
Ben ilk haftalar garip bir şekilde çok rahattım ancak haftalar ilerledikçe endişelerim artmaya başladı. Her şeyden nem kapar oldum. En ufak bir şeyde doktorumu arıyorum. Hele şu son yaşadığım olaydan sonra. Önceden 2 haftada bir doktordaydım şimdi haftada bir. Hamile kaldıktan sonra korkular bitmiyormuş aksine daha da artıyormuş. Allah hepimizin bebeğini korusun, tedaviye hazırlanan arkadaşlarımıza tez zamanda sağlıkla nasip etsin ve hepimize sağlıkla kucaklamayı nasip eylesin...
Folikasiti her gün içiyordum şimdi gün aşırıya çevirdi doktorum. Pıhtılaşma var bende o nedenle doğuma kadar kullanmam gerekiyor canım.
incim canım nasılsın maşallah 19. haftadasın rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ben uzun zamandır giremiyordum hamiş olduğunu duyunca çok sevindim incim kucağına alınaya kadar bitmiyor korkun bende hergün hareketlerini dinlerdim eğer duyamassam sağlık ocağına koşardım kalbini duyunca rahatlardım çünkü biz onları çok aradık benim oğlum 4 aylık oldu teyzesi çok tatlı rabbime dua ediyorum isteyen arayan herkeze hayırlısıyla nasip etsin inşallah
canım tam olarak hangılerınde pıhtılasma var.benım mthfr 677 heterozıgot dıgerlerı normal cıktı.bana bıraktordı folıkasıtı acaba pıhtılasmada kullanılması mı gerekıyor merak ettım.doktorum bu durum toplumun yuzde altmısında yetmısınde var normal demıstı
Cnm nasılsın nasıl gidiyo gebelik inş. bi sorun yoktur dikişten falan bahsetmişsin merak ettim tatlım
Armaan Seles kızlar cokta stres yapmayın
Her şey olacağına varır deyin kendinizi rahatlatın
Hiçbir şey bizim kontrolümüzde değil
Akısına bırakın bebeklerinizi içinizde hissedin
Elinizi karnınıza koyup dua edin bol bol yapacak tek seyiniz bu
İnşallah saglicakla kucağınıza alacaksınız minnoslarinizi
Sağol canım iyiyim şükür. Rahim ağzıma dikiş atılma ihtimali var da onu yazdım. Kasımda ameliyat olduğum için rahim ağzım sürekli kontrol ediliyor.
Sen nasılsın? Her şey yolunda mı?
Anladım cnm herşey yolunda gider inş. Allahın izniyle bende iyiyim cok şükür annem 2 ay önce ameliyat oldu onunla ilgileniyorum koşuşturuyorum yani ama onun dışında herşey yolunda
Bugün kontrole gidecektin. Herşey yolundadır inşallah.
Armaan Seles kızlar cokta stres yapmayın
Her şey olacağına varır deyin kendinizi rahatlatın
Hiçbir şey bizim kontrolümüzde değil
Akısına bırakın bebeklerinizi içinizde hissedin
Elinizi karnınıza koyup dua edin bol bol yapacak tek seyiniz bu
İnşallah saglicakla kucağınıza alacaksınız minnoslarinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?