Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Oyy o mide işi fena gerçekten. Uzun sürmez inşallah. Ben eskisi kadar olmasa da hala savaşıyorum bulantıyla.
Güzel haberlerini bekliyoruz
Çekileyim telefondan atarım sana foto

Kızlarrrr size şok olucagınız bir haberim var :)))))
Hamileyim kan degerim 2.700

Super super super bir haber sende benim gibi oldun he hic beklemedigin bir anda supriz yapti ikinci melegin

Bende hic adet gunumu bilmiyordum iki ay olmustum sonra kesilmistim bir gece cok migdem bulandi sabah kalkarkalkmaz test yaptim hemen iki cizgi cikmisti
Sen sanlisin arya biraz daha buyuk benim Almina dahada kucuktu ben mahvolmustum hic ilgi gosterememistim
Allah yardim etsiin migde konusunda

Ama biliyorsunki hepsi geciyor ay uzun zamandir gelemiyorrdum buraya gercekten sok sok sok oldum ve cok mutlu oldum Allah hayirli hamilelik nadip etsin sag salim kucagina almayi nasip etsin insallahhh

Cok gecmis olsun canim dikkat et bir arkadas daha yazmis karbonatli su ile yika iyi geliyor tavsiye ederim
Hareketleri hissetmeye basladinmi hic yazmamissin yada ben kacirmis olabilirim

Cok gecmis olsun canim dikkat et bir arkadas daha yazmis karbonatli su ile yika iyi geliyor tavsiye ederim
Hareketleri hissetmeye basladinmi hic yazmamissin yada ben kacirmis olabilirim

Sağol canım. Bu 2.oldu nereden geldi buldu bu enfeksiyon illeti bilmiyorum.
Evet başladım çok şükür. Kıpır kıpır bir kızım var

Kötu bi nyetm oldugu icn szi eklemk istmdm daha dtayli knusmak icndi pgt ucreti hkknda bi blgnz var mi oncelikle tedavye bslamyi dusnuyorum ve aksarayda yasyrum gelme gtme knsunda nasl bi yol izlemem lazmbraz uzak olunc

Ben öyle bir şey demedim zaten.
Pgt ne için yapılacak? Sorununuz ne? Merkeze göre değişir fiyat. Şehir dışından gelip giden arkadaşlar ya hotelde kalıyorlar ya kiralık ev tutuyorlar tedavi sonuna kadar.

Oyy o mide işi fena gerçekten. Uzun sürmez inşallah. Ben eskisi kadar olmasa da hala savaşıyorum bulantıyla.
Güzel haberlerini bekliyoruz
Çekileyim telefondan atarım sana foto
Ah incim ahh bilmezmiyim (( ilk 4 ayda 6 kilo verdim aryada ....
İnşallah güzel heberler veririm cnm bakalım yarın büyük gün kalp atışının olması lazım herşeyin hayırlısı artık...
Özlemimim banada süpriz oldu vallahi
Nasıl oldu anlamış deilim
Dierim benimde kuzum sağlıkla gelir size yaın yazarın randevum 1 de cnm.sen nasılsın kuzucuklar nasıl
gerçekten şok oldum ve çok sevindim. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Saol cnm benim alah razı olsun sen nasılsın nasıl gidio

Sağol canım. Bu 2.oldu nereden geldi buldu bu enfeksiyon illeti bilmiyorum.
Evet başladım çok şükür. Kıpır kıpır bir kızım var

Canim bu illet birkere bulastimi dogurana kadar cekersin kiz kardesimden biliyorum her hafta sonu duyardim acile goturmusler cok uzulirdum zaten yaninda olmadigim icin uzuluyordum birde hem bulanti hem enfeksiyon yasadigini dusunca cok uzuluyordum
Ama insallah senin oyle olmaz sen dikkat et benim kardesim cahildi anlatirdik hehe diyip gecerdi gunluk pedlerden kullan gunluk camasirini degistir kaynat belki yapiyorsundur da iste hatirlatmak benimki senin rahim agzi genisligu soz konusuydu degilmi belkide bu yuzden surekli oluyor

Birde ne var bak aklima geldi hamile olunca bebek buyudukce idrar torbasinin yerini daraltiyor ve rahat idrarini bosaltamiyorsun buda icerde kala kala enfeksiyon yapiyor tuvalete otur ve one dogru egilerek idrarini yap iyice bosalmasina cok faydasi oluyor
Tekrar tekrar gecmis olsun

Sağol canım .

Hazade gözün aydın tebrik ederim.Ne güzel bir sürpriz.ben de rahatsızdım anlatmak bile istemiyorum dayanılmaz ağrılardı çok şükür iyiyim .Bebeğimde iyi olsun sağ salim kucağımıza alalım .Herkese sağlıklı gebelikler diliyorum.

Geçmiş olsun canım.
Ne ağrısı bunlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…