- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #30.681
teşekkürler inci.
sen nasılsın,doğum yakın olmalı...hazırlıklar bittimi.
İyiyim şükür. Evet geri sayım başladı :) Bitti hemen hemen.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkürler inci.
sen nasılsın,doğum yakın olmalı...hazırlıklar bittimi.
test sonuçlarım beta hcg
12.gün : 454
14.gün : 1050
inşallah ikiside tutunmuştur. yalnız kadın doğum doktorum bu estrofem ilacından korkuyor.siz bunu ne zaman bıraktınız. :13:
:13: :13:
Gözün aydın, tebrik ederim. Allah sağ-salim kucağına almanı nasip eylesin.test sonuçlarım beta hcg
inşallah ikiside tutunmuştur. yalnız kadın doğum doktorum bu estrofem ilacından korkuyor.siz bunu ne zaman bıraktınız. :13:
anggel maşallah paşaya büyümüş kocaman olmuş.
arzu_can tebrik ederim sağlıkla kucağına al inş kuzunu ya da kuzularını![]()
test sonuçlarım beta hcg
Merhaba ben yenı uye oldum bende daha once 3 defa pgt lı deneme yaptım hıc pozıtıf sonucum olmadı sızler nerede tedavı oldunuz yrdımlarınız rıca..
hepsi aynı ya, keşfetme dönemi. eşimle ben de hiç benzemeyiz oğlum tümden babasına benzemiş :)saol canım seninki de büyümüş gördüm resimlerini maşallah,çok tatlı çok güzel.sana hiç benzemiyor benim kide benzemiyor bana..
seninkide yaramazmı,nelerle oynuyor mesela.
benim ki tencere tava,süpürge vs.
maşallah zaman akıp gitmiş yine. arka arkaya iki mucize. zamanı bu zamanmış demek ki.Kızlar hazade 22 haftalık olmuş maşallah.
Dikişlerim ağrıyor diyor.
Allah yardım etsin.
pozıtıf sonuc alan herkese masallah dıyerek tebrıkler ınsallah sag salım kucagınıza almak nasıp olur ınsallah
hepsi aynı ya, keşfetme dönemi. eşimle ben de hiç benzemeyiz oğlum tümden babasına benzemiş :)
maşallah zaman akıp gitmiş yine. arka arkaya iki mucize. zamanı bu zamanmış demek ki.
dikişler de çok zorlamaz inş. son zamanları sıkıntılı geçmişti yine öyle olmasın allahın izniyle.
incimm siz nasılsınız çok az kaldı, ne büyük heyecann![]()
İnşaallah mattikam.
Biz iyiyiz Allah'a şükür. Cumartesi kontroldeydik. 2630'du kızım. Doktor yüzünü gösterdi, gözlerini açmış bakınıyor cimcimem çok güzeldi :) Günümüz bu hafta belli olacak bakalım, yazacağım size![]()
maşallah cimcimeye
sağlıkla doğsun inş. ahmet hiç yüzünü göstermezdi hamileyken elini dayamıştı. 3 boyutlu elinin resmi var hep. doğunca ilk günler o eli yüzündeydi zaten
ben de okulun işleri diye oturdum bilgisayar başına.
öptüm sizi çook.
merveden haber aldın mı nasıllar?
maşallah cimcimeye
sağlıkla doğsun inş. ahmet hiç yüzünü göstermezdi hamileyken elini dayamıştı. 3 boyutlu elinin resmi var hep. doğunca ilk günler o eli yüzündeydi zaten
ben de okulun işleri diye oturdum bilgisayar başına.
öptüm sizi çook.
merveden haber aldın mı nasıllar?
teşekkürler canım,nasılsın nerelerdesin,sende koysana resimlerini.Kaç aylık oldu Ahmet Arda...
anggel maşallah paşaya büyümüş kocaman olmuş.
arzu_can tebrik ederim sağlıkla kucağına al inş kuzunu ya da kuzularını![]()
cvpin icin cok sagol sana da insallah hayirli dogumlar diliyorum bizdeki sorun kistik fibrozis hastaligi tasiyicisi olmamiz dedigim gibi son tedavi ii gitti derken saglikli embriyo cikmadi sizin ikk 2 tedavi neden olmadi embriyo kalitesimiydi yoksa bizim saglikli embriyo mu cikmadiHoş geldin erder. İnşaallah sen de kısa zamanda pozitif alırsın.
Merkez sormuşsun.
Ben Memorial Hastanesi'nde 3.tedavimde hamile kaldım Allah'a şükür.
cvpin icin cok sagol sana da insallah hayirli dogumlar diliyorum bizdeki sorun kistik fibrozis hastaligi tasiyicisi olmamiz dedigim gibi son tedavi ii gitti derken saglikli embriyo cikmadi sizin ikk 2 tedavi neden olmadi embriyo kalitesimiydi yoksa bizim saglikli embriyo mu cikmadi
Rica ederim.
Sağolasın...
Benim ilkinde sağlıklı çıkmadı (2 embriyo vardı), ikincide tek sağlıklı vardı o da tutmadı (5 embriyo vardı), üçüncü de uzun protokol uygulandı 12 embriyo elde edildi, ilk aşamada 6 tanesi incelendi 2 sağlıklı çıktı ikisi de transfer edildi biri tuttu çok şükür. Kalan 6 tanesi daha sonra incelendi onlardan da 4 sağlıklı çıktı ve donduruldu. Bizde durum böyle.
İstanbul'daysan bir ön görüşme yapmanı tavsiye ederim hem tüp bebek hem genetik birimiyle.