Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Allah razı olsun kızlar.
Allah'a şükürler olsun çarşamba günü saat 9.30'da spinal anestezi ile biricik kızımı sağlıkla kucağıma aldım.
Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu.
Her zaman dualarımdasınız kaderdaşlarım...

Cnm benim cok sukur allah anali babali buyutsun uzun saglikli bir omru olsun insallah bizi unutmadin supersinnn sagol dualarina ihtiyacimiz var herzaman destegine de biricik kizina da cokkkk opucukler masallah diyelim

Allah razı olsun kızlar.
Allah'a şükürler olsun çarşamba günü saat 9.30'da spinal anestezi ile biricik kızımı sağlıkla kucağıma aldım.

İnci çok geçmiş olsun.Allahım nazarlardan,tüm kötülüklerden korusun yavrunu.
İçim titredi okurken,heyacanını,duygularını paylaşıyoruz...Bebeğinizle çok mutlu olursunuz inşallah.:nazar:
Nasıl bir duygu anlat desem anlatılmaz,ama bu duyguyu tatmak herşeye değer değil mi,beklemeye de herşeye de...
Kaderdaşlarımıza tedavi süreçlerinde hayırlar ve sabırlar diliyorum.
Özlemeye ve dua etmeye devam edin arkadaşlarım.
Allahın izniyle birgün sizde anne olursunuz inşallah...

Çok güzel haber inci ikinize de sağlıklı uzun ömürler diliyorum
Maşallah bebeğimize :nazar:
Spinali öneriyo musun nasıl geçti

Sagol canim.
Iyi ki spinal olmusum diyorum. O ana sahit olmak bambaska bir sey. Bende spinalin yan etkileri olmadi sukur. Bas ve boyun agrisi oluyormus genelde ben sorun yasamadim bu konuda hamd olsun. Bu tarz yan etkilerini goze alirsan bence olmalisin tabi sezeryan olursan.

Cnm benim cok sukur allah anali babali buyutsun uzun saglikli bir omru olsun insallah bizi unutmadin supersinnn sagol dualarina ihtiyacimiz var herzaman destegine de biricik kizina da cokkkk opucukler masallah diyelim

Allah razi olsun erdercim. Darisi tez zamanda saglikla sana da olsun ins.

İnci çok geçmiş olsun.Allahım nazarlardan,tüm kötülüklerden korusun yavrunu.
İçim titredi okurken,heyacanını,duygularını paylaşıyoruz...Bebeğinizle çok mutlu olursunuz inşallah.:nazar:
Nasıl bir duygu anlat desem anlatılmaz,ama bu duyguyu tatmak herşeye değer değil mi,beklemeye de herşeye de...
Kaderdaşlarımıza tedavi süreçlerinde hayırlar ve sabırlar diliyorum.
Özlemeye ve dua etmeye devam edin arkadaşlarım.
Allahın izniyle birgün sizde anne olursunuz inşallah...

Sagolasin anngel. Amin insaallah. Bu anlatilmaz sozune inanmazdim ama gercekten oyleymis :) kesinlikle herseye deger. Hep duaciyim Allah'im bu yoldaki herkesin yuzunu guldursun.

Allah razı olsun kızlar.

canım arkadaşım acaba doğum yapmış mıdır diye bakmaya gelmiştim

sağlıklı haberini aldım,çok tebrik ederim rabbim mutluluğunuzu daim etsin inşallah

dualarını eksik etme,kızını öp bizim için

gözün aydın inci. sağlıkla kavuştun yavruna. allah analı babalı büyütsün. dünyanın en güzel şeyi. mutluluğunu tüm içtenliğimle paylaşıyorum. kokla minnoşunu benim içinde.

merhaba arkadaslar benim de gecen cuma trasferım oldu.. pgt yapıldı sukur problm cıkmadı. şuan sonuc beklıyorum :18::18: insaşllh tutunmustr..bu 2. denemem ilkinde belırtı coktu ama bunda tarsferden buayana ara ara ksık agrım var onun dısna bısey yok..bakalım hayırlısı inş:)

İnşallah hamilesindir ...:16:

Allah razı olsun kızlar.

Canımmm arayacağım rahatsız etmek istemiyorum. Öpüyorum kızımızı...:16:

Amin canım. Bu gün histereskopi oldum, ciddi yapışıklık varmış, açıldı. Sonuncu neqatifin sebebi de bu olmuş büyük ihtimalle. İn şee Allah sorun çözülmüştür. Kısmet olursa gelen adetle başlaya biliriz Allahın izniyle. Bakalım, Allahtan hayırlısı olsun.

Canım çokkk geçmiş olsun çok iyi oldu bundan sonra her şey güzel gider inşallah..

Maşallah nesrincim,sende büyütmüşsün yakışıklı paşayı.Allahım nazarlardan esirgesin.Çalışırken kim bakıyor oğluna...

Sağ ol canım bakıcı ablamız var o bakıyor canım... Sen başlamadın di mi işe?

Herkese merhabalar
Benimde üyelik iptal edilmiş
Haziran anneleri topiginde tatsizliklar yaşandı
Herkesin üyeliğini iptal ettiler
Bende yönetime mesaj attım
Tüp Bebek bölümde arkadaşlarım var dedim; )

Hepinizi çok özlemişim

Mattika INcim chnb armaan sumeyye
Daha yazamadiklarim
Nasılsınız iyi misiniz

Kuzum hoş geldin. Bu ay topiklerinde daha fazla oluyor nedense... İyi ki iptal etmediler tamamen.Ervamız nasıl? Bayılıyorum isminize de.?

slm arkadaşlar tekerarlayan düşüklerden dolayı yaptırdığımız mutasyon araştırmasının sonucu çıktı ama bişi anlamadık yorumlayabilirmisiniz şimdiden teşekkürler... sonuç alarak yazan yeri yazıyorum hasta MTHFR C677T ,MTHFR A1298C ve Faktor XIII (V34L) mutasyonlarını HETEREZİGOT Plasminogen Activatör Inhibitör PAI-4G/5G mutasyonuda HOMOZİGOT olarak taşımaktadır.

Düşük nedenin büyük ihtimal pıhtılaşma. Bundan sonra kansulandırıcı iğne verirler günlük. Öncesinde benim dr m coraspine ve apikopal isimli ilaca başlatmıştı. Sor dr ne...

Sağ ol canım benim şimdi 1 yaşında oldu koyamadım yeni resimleri de... Allahım isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin ... Amin..

İnşallh arkadasım dün 11. Gunmdu idrar testınde negatif çıktı :( Dr um 15 gun kan testi yap dedı nıye bulmuyorum ılkınde 12.gun yapmıştım. Ki 10. Gun idrarda pozıtıfı gormuştum.Bügünde cesaret efendim açıkcası bide dün negatif görünce... Kim bilir belki bi mucıze olur...

Merhabalar 6 yıldır sağlıklı bir bebişe kavuşmak için uğraşıyorum ama maalesef uğraşlarımız 4 kürtaj,1kimyasal gebelikle sonuçlandı:((( genetik testler,kromozom testleri,kan testleri yapıldı.Herşey temiz çıktı sadece Düşük oranda pıhtılaşma problemi var.Mthfr c766 heterozigot ve lupus antikoagülan zayıf pozitiflik çıktı ancak iğneler kullandığım halde yine kayıpla sonuçlandı hamileliğim. 3kez tüp bebek denememizde oldu eşimin sperm değerlerinden dolayı ama 2kez normal yollada hamile kaldım.Ve şuan doktorumuz normal yolla hamile kalmamamı.Tüp bebekle pgt yöntemini denememiz gerektiğini söyledi tabi biz bir kaç doktordan daha fikir alıcaz.Benim gibi olan varmı? Pgt konusunda çok kararsızım:((

merhaba findık
ben de benzer durumdayım. Toplamda 4 dememem oldu. 1.sinde 6,5 haftada kalbi durdu, kürtaj oldum. 2. gebeliğim kimyasal oldu. 3. denemem negatifti. 4.denememde yine kalp atışı duyamadan kendiliğinden düşük yaşadım. Bizde sorun eşimden kaynaklandığı için bütün gebeliklerim tüp bebekti.Toplam 4 denemenin biri tazeyle,3 'ü dondurulmuşla oldu. Bizde de genetik olarak sorun çıkmadı. Sadece bende homozigot çıktı, onun için de 2. denemeden sonra kan sulandırıcı kullandım, ama yine sonuç elde edemedim. Yalnız ilk kürtajımda bebeğin genetik sorunlu olduğu ortaya çıkmıştı. Şimdi yeni deneme arifesindeyim. Merkezimi değiştirdim, bence 4 deneme bir merkeze fazla bile. Yeni merkez pgt önerdi. Ben de pgt yaptırmayı düşünüyorum. Çünkü sağlıklı olma ihtimalini yükseltiyor pgt. Artık kürtaj ve düşük yaşamak istemiyorum. Yalnız pgt çok masraflı. Bir tüp bebek parası da ona vericez.

merhaba findık
ben de benzer durumdayım. Toplamda 4 dememem oldu. 1.sinde 6,5 haftada kalbi durdu, kürtaj oldum. 2. gebeliğim kimyasal oldu. 3. denemem negatifti. 4.denememde yine kalp atışı duyamadan kendiliğinden düşük yaşadım. Bizde sorun eşimden kaynaklandığı için bütün gebeliklerim tüp bebekti.Toplam 4 denemenin biri tazeyle,3 'ü dondurulmuşla oldu. Bizde de genetik olarak sorun çıkmadı. Sadece bende homozigot çıktı, onun için de 2. denemeden sonra kan sulandırıcı kullandım, ama yine sonuç elde edemedim. Yalnız ilk kürtajımda bebeğin genetik sorunlu olduğu ortaya çıkmıştı. Şimdi yeni deneme arifesindeyim. Merkezimi değiştirdim, bence 4 deneme bir merkeze fazla bile. Yeni merkez pgt önerdi. Ben de pgt yaptırmayı düşünüyorum. Çünkü sağlıklı olma ihtimalini yükseltiyor pgt. Artık kürtaj ve düşük yaşamak istemiyorum. Yalnız pgt çok masraflı. Bir tüp bebek parası da ona vericez.

Öyle tabi ayrı bir masraf.Ama maddiyat biyerde geri geliyor ama yaşadığımız şeylerin açtığı yaralar kolay kolay kapanmıyor.Hem tedavi üstüne birde kürtajı yaşamak çok kötü.Benim eşimin spermlerindede problem var ama 2kez normal yolla gebelik oldu.Açıkçası tekrardan tedavi gözünde büyüyor.Bide okuduğum kadarıyla çoğunlukla pgt sonucu sağlıksız çıktığı için transfer iptal olmuş.Boşuna tedavi geçirmiş oluyo insan öyle bir durumdada:(( birde kromozom ve genetik testler normal çıkınca deneyip denememe konusunda çok kararsız kalıyorum.E bide tabi merkez konusuda var.Uzun zamandır aynı merkezdeyim ilk denememi sadece bşka merkezde yapmıştık.Alışıyorsun doktorada ortamada.Değiştirmekte ayrı sıkıntı.Biraz kendimi toparladıktan sonra bir kaç perinatoloji uzmanı doktorla daha görüşücez.Sen gittinmi perinatoloji uzmanına?

canım arkadaşım acaba doğum yapmış mıdır diye bakmaya gelmiştim

sağlıklı haberini aldım,çok tebrik ederim rabbim mutluluğunuzu daim etsin inşallah

dualarını eksik etme,kızını öp bizim için

Cok sagol canim Allah razi olsun. Amin diyorum duana. Hep duamdasin. Insaallah iyisindir...

gözün aydın inci. sağlıkla kavuştun yavruna. allah analı babalı büyütsün. dünyanın en güzel şeyi. mutluluğunu tüm içtenliğimle paylaşıyorum. kokla minnoşunu benim içinde.

Sagol tulipcim. Amin insaallah...

Gozun aydin inci, rabbim saglikla guzel gunlerde buyutmeyi nasip etsin insallah mubarek bir evlat olsun :)

Amin canim cok sagol...

İncimmm cnmm çok sevindimmm allah saglikli uzun ömürler versin Çok çok sevindimmm

Nazim tesekkur ederim :) Amin...

Canımmm arayacağım rahatsız etmek istemiyorum. Öpüyorum kızımızı...:16:

Sagol kuzum :)

Allah hayırlı, mübarek etsin

Allah razi olsun arzucum.

kızlar gerçekten içinde bulunduğumuz durum çok zor ama size şunu da hatırlatmak isterim sağlıklı embriyoyu bulmak da yetmiyor maalsef benim embriyolarım sağlıklıydı ama gebelik oluşmadı 2 tane çok iyi kalite 6. gün pgt yi geçmiş sağlıklı embriyo tutmadı maalesef ve ben normal yolla gebe kalabiliyorum kan sulandırıcıda kullandım ve normal yolla gebelik 3 kaybım var ve bende sizin gibi artık kürtaj olmak istemiyorummmm

kızlar gerçekten içinde bulunduğumuz durum çok zor ama size şunu da hatırlatmak isterim sağlıklı embriyoyu bulmak da yetmiyor maalsef benim embriyolarım sağlıklıydı ama gebelik oluşmadı 2 tane çok iyi kalite 6. gün pgt yi geçmiş sağlıklı embriyo tutmadı maalesef ve ben normal yolla gebe kalabiliyorum kan sulandırıcıda kullandım ve normal yolla gebelik 3 kaybım var ve bende sizin gibi artık kürtaj olmak istemiyorummmm

Tabikide dediğin gibi sağlıklı olsada tutmama ihtimali var.Hemen hemen aynı durumdayız.Bende kendiliğinden kalabiliyorum hamile.2kez kendiliğinden 2 kezde tüp bebekle oldu.Herşey nasip kısmet ve Rabbimin elinde aslında ama insan elinden geleni yapmaya çalışıyor yinede.Senin genetikte veya kromozomda problem varmı? Benim temiz çıktığı halde yinede pgt yapalım dedi doktor.Normal yolla hamile kalma dedi.

Tabikide dediğin gibi sağlıklı olsada tutmama ihtimali var.Hemen hemen aynı durumdayız.Bende kendiliğinden kalabiliyorum hamile.2kez kendiliğinden 2 kezde tüp bebekle oldu.Herşey nasip kısmet ve Rabbimin elinde aslında ama insan elinden geleni yapmaya çalışıyor yinede.Senin genetikte veya kromozomda problem varmı? Benim temiz çıktığı halde yinede pgt yapalım dedi doktor.Normal yolla hamile kalma dedi.

bizim genetikte küçük bir sıkıntı var ama pgtye 3 embriyom gitti 2si sağlıklı çıktı ayrıca son doğal yolla olan hamilelikte bebek kürtaj sonrası genetiğe gitti ve sağlıklı çıktı yani bebek sağlıklı olmadığı için sonlamadı gebelik ama biz yinede son şans diye pgt ile tüpü tercih ettik oda olmadı işte şimdi bende senin gibi ne yapacağımı bilmiyorum bi çare arıyorum ama yok tekrar pgt mi yoksa doğal mı? peki sen bebeklerine genetik inceleme yaptırdın mı

bizim genetikte küçük bir sıkıntı var ama pgtye 3 embriyom gitti 2si sağlıklı çıktı ayrıca son doğal yolla olan hamilelikte bebek kürtaj sonrası genetiğe gitti ve sağlıklı çıktı yani bebek sağlıklı olmadığı için sonlamadı gebelik ama biz yinede son şans diye pgt ile tüpü tercih ettik oda olmadı işte şimdi bende senin gibi ne yapacağımı bilmiyorum bi çare arıyorum ama yok tekrar pgt mi yoksa doğal mı? peki sen bebeklerine genetik inceleme yaptırdın mı

Hepsi patoloji gitti.Genetik incelemeyede giden oldu ama temiz çıktı.Bu son gebeliğim p.tesi sonlandı daha sonuç çıkmadı.Perinatologlarla görüştünmü hiç?

Hepsi patoloji gitti.Genetik incelemeyede giden oldu ama temiz çıktı.Bu son gebeliğim p.tesi sonlandı daha sonuç çıkmadı.Perinatologlarla görüştünmü hiç?

patolojiden bişey çıkmıyor patoloji boşuna ama genetik önemli evet perinatologla görüştüm ve onun sonucu pgt tüp bebek önerdi bana ama tüp bebek doktoru negatif sonrası bence normal denemeye devam dedi ayrıca 3. gebeliğimden önce pgt yaptırmak istemiştim ama tüp bebek doktoru ısrarla normal dene dedi ve 2 ay sonra hamileydim ama sonuç değişmedi kürtaj...peki sana pgtyi normal kadın doğumcu mu önerdi ...

patolojiden bişey çıkmıyor patoloji boşuna ama genetik önemli evet perinatologla görüştüm ve onun sonucu pgt tüp bebek önerdi bana ama tüp bebek doktoru negatif sonrası bence normal denemeye devam dedi ayrıca 3. gebeliğimden önce pgt yaptırmak istemiştim ama tüp bebek doktoru ısrarla normal dene dedi ve 2 ay sonra hamileydim ama sonuç değişmedi kürtaj...peki sana pgtyi normal kadın doğumcu mu önerdi ...

Benim şuan gittiğim doktorun uzmanlık alanı perinatoji hemde tüp bebek denememizide o yaptı.Oyüzden bayadır aynı doktordayım.Ama yinede başka perinatologlarlada görüşüp fikir almak istiyoruz.

Back
X