- 16 Ocak 2016
- 3.030
- 2.546
- 133
- 33
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #36.061
Evet yaa farkindaysan ptg bile olsa ilk seferde tutmuyo halbuki tutunmasi kolay saglikli diye dusmeside olmuyo diye biliyordumvalla korkmaya basladm kmse ilkseferde oldu demedi hep 2 3 dyosunuz.benm ilk seferim ve maddi olarak cok zor normal tup bebk gbi degil
Ya bu clexan da bisi yokmus bi progesteron ignesi yaptirdim saatlerdir sicak su torbasiyla yasiyorum tum yaptigim igneleri toplasam tirnagi etmezmis biraz daha dener olmazsa birakirim evlatlarimdan soguttular beni:)) clexani kendimenemmmm kendin mi yaptn cok fena o igne bende ikinci hamilelgmde kan sulandrci kullandm mosmordu karnim :-( bide bu tedavi asamSndaki igneleri kendnzmi yapyosunuz ben cok tirsakimdir o konuda yapamam kendime
Allah razi olsun canim sendenArkadaşlar benim hatam en başında sağlam bir yere gitmemek oldu, size de en başından beri bunu vurguluyorum. Eurofertilin kendi pgt laboratuarı yoktu, dışarıya gönderiyor, orda yaptırıyordu. 2. Denemede de ohss oldum, yani karnım su toplamıştı ve şişti ama bekletmediler ki vücut normale dönsün.. Biran önce işlerini bitirip yol verdiler.. Memorialin kendi pgt laboratuarı var, çok profesyonel bir Ekibi var, tüp Bebek'i her yere yaptırabilirsiniz belki ama bizimki daha zor ve farklı bir prosedür, o yüzden iyi araştırın, adam gibi bir yere gidin..
Canim bebeklerine hamilemisin yoksa dogdularmi ve gercekten ptg ile sagliklilarmiArkadaşlar benim hatam en başında sağlam bir yere gitmemek oldu, size de en başından beri bunu vurguluyorum. Eurofertilin kendi pgt laboratuarı yoktu, dışarıya gönderiyor, orda yaptırıyordu. 2. Denemede de ohss oldum, yani karnım su toplamıştı ve şişti ama bekletmediler ki vücut normale dönsün.. Biran önce işlerini bitirip yol verdiler.. Memorialin kendi pgt laboratuarı var, çok profesyonel bir Ekibi var, tüp Bebek'i her yere yaptırabilirsiniz belki ama bizimki daha zor ve farklı bir prosedür, o yüzden iyi araştırın, adam gibi bir yere gidin..
Canım 2015 mayıs ayında doğdular, çok şükür kuvez olmadan ve ikisi de 3 kg üzerindeydi. Şimdi 8 aylık olduk. Gayet akıllı bebişler, motor gelişimleri gayet iyi.Allah razi olsun canim senden
Canim bebeklerine hamilemisin yoksa dogdularmi ve gercekten ptg ile sagliklilarmi
Masallah rabbim sana bagislasin :))Canım 2015 mayıs ayında doğdular, çok şükür kuvez olmadan ve ikisi de 3 kg üzerindeydi. Şimdi 8 aylık olduk. Gayet akıllı bebişler, motor gelişimleri gayet iyi.
Canim bebegin oldumu yaa ptg ile bile düsük yapmissin ne durumdasinkızlar günaydın
bizdede aynı sorun var bizdeki eşimde translakasyon taşıyıcısı benimde 3 düşüğüm var kendiliğimden hamile kaldığım ve tüp bebek denemelerim ilk ikisini genetik test yaptırmadan yaptırmıştık sonuç negatif 3. sünü pgd ile yaptırdık yine sonuç negatif ama geçtiğimiz nisan ayında başladık tedaviye ve pozitif hamileydim ama maalesef bebeğimi kaybettim karnımda öldü kürtaj oldum tekrar denemek istiyoruz hayırlısı bakalım ama çok olumsuz olmayın derdini veren rabbim dermanını da verir ya hiç tedavisi olmasaydı ne yapardık sormak istedikleriniz varsa yardımcı olabilirim
Merhaba bu nur dokuz eylul hangi memorialdaTekrar merhaba,
İlk denememde 3 yumurta vardı, 2 embriyo oluştu, ikisini de pgt ye gönderdik. Maalesef pgt den geçemediler, transfer olmadı. İkincisinde 9 embriyo oluştu 7 sini pgt ye gönderdik. 3 tane sağlam çıktı, 2 sini transfer ettiler ama tutmadı. Son kalan pgtli embriyoyu da çözülürken bozuldu dediler. Bu iki denemeyi de Eurofertilde yaptırmıştım ve hatta doktorum da Hakan Bey idi. Ne doktordan ne de bu yerden memnun kalmadım. Doktora bişey soramıyordum, direk konuşamıyorsunuz, arada hemşire var. Halbuki Memorial daha büyük ve yoğun olmasına karşın istediğim Zaman doktoruma ulaşıyor direk kendisi ile muhatap olabiliyordum. Doktorum da Nur Dokuzeylül idi. Çok kibar bir bayan, zaten araştırmıştım ve direk kendisini tercih ettim. Neyse, memorialda 16 yumurta toplandı 9 tane embriyo oluştu, 6 tane pgt ye gönderdik, 5 tane sağlam çıktı ancak bu sefer de ohss oldum, 2 ay beklememin uygun olacağını, bu sürede karnımın normale döneceğini bildirdiler, iyili de beklemişim, 2 ay sonra 2 tane transfer ettiler ve ikiz oldu
orayi brakti canim simdi medikal miydi cok hatrlamyorum face i var orda yaziyor .gecen sene ben memoriali dusunurkn nur hanmicn o merkz degstrdiMerhaba bu nur dokuz eylul hangi memorialda
Bu sayfayi en başından okumaya karar verdim 2009,da acilmis bi konu ama o kadar cok şey yaşanmışki hem umut oldu hem üzdü ptg ile ilk denemesinde tutmayan cok ama en cok uzuldugum sey ptg yaptirip ikizlerine hamile olan birisinin dogduktan sonra bi cocugunun hasta olmasi yani hemde tedavisi yok demekki ptgde işe yaramiyo RABBİİ SEN BÜYÜKSÜN KOLAY GEÇİR
Arkadaşlar benim hatam en başında sağlam bir yere gitmemek oldu, size de en başından beri bunu vurguluyorum. Eurofertilin kendi pgt laboratuarı yoktu, dışarıya gönderiyor, orda yaptırıyordu. 2. Denemede de ohss oldum, yani karnım su toplamıştı ve şişti ama bekletmediler ki vücut normale dönsün.. Biran önce işlerini bitirip yol verdiler.. Memorialin kendi pgt laboratuarı var, çok profesyonel bir Ekibi var, tüp Bebek'i her yere yaptırabilirsiniz belki ama bizimki daha zor ve farklı bir prosedür, o yüzden iyi araştırın, adam gibi bir yere gidin..
kizlar kafam cok karisti akil verin nur dokuz eylul doktoru labaratuarini internette cok ovuyolar kendi doktorumdanda memmunum ama acaba bi hatasimi varda bebeklerimi kaybetttim diyorum benim doktor bu sefer pgt yapicaz dedi acaba bu denememi kendi doktorumdami yoksa medical nur hanimami gitsem sonucta ikiside ozel bedava yapmiyorlar bilemedim yaaa bu sefer benimle kalsin bebbisim istiyorum
Canim burda yanlış anlaşılan bir konu var pgt genetik taramali tüp bebegin genel adı içinde ikiye ayrılıyor chg ve fish olmak üzere fish de bwlli kromozomlara bakılıyor chg hepsineCanım ozaman cgh daha mantıklı değil mi?
Bende bu sayfayı baştan sona okudum ve böyle birseyi hiç hatırlamıyorum kimden bahsediyorsun ? Doğal yolla umudu olmayıp pgt ile sağlıklı çocuk sahibi olmuş insanlar varken pgt ise yaramıyor demek çok mantıksız insanların umudunu kirmayin . Bir sürü insan umut olsun diye okuyor burayiBu sayfayi en başından okumaya karar verdim 2009,da acilmis bi konu ama o kadar cok şey yaşanmışki hem umut oldu hem üzdü ptg ile ilk denemesinde tutmayan cok ama en cok uzuldugum sey ptg yaptirip ikizlerine hamile olan birisinin dogduktan sonra bi cocugunun hasta olmasi yani hemde tedavisi yok demekki ptgde işe yaramiyo RABBİİ SEN BÜYÜKSÜN KOLAY GEÇİR
Bende bana umut olsun diye bakiyorum bende ayni durumdayim yalan yanlis yazmiyorum merve diye birinin galiba ikizlerinden biri sagliksiz dogmus bidaha bakcam bulursam kopyalarimBende bu sayfayı baştan sona okudum ve böyle birseyi hiç hatırlamıyorum kimden bahsediyorsun ? Doğal yolla umudu olmayıp pgt ile sağlıklı çocuk sahibi olmuş insanlar varken pgt ise yaramıyor demek çok mantıksız insanların umudunu kirmayin . Bir sürü insan umut olsun diye okuyor burayi
F ferda88 bak burda bahsedilmismerhaba kızlar...
hituci canım keseyi görmüşsün hayırlı olsun.. Allah tamamına erdirsin canım
nurcan için de herşey yolundadır inşallah
sılam pgt yi yurt dışında katolik inancından ötürü yasaklıyorlarmış.. hatta papa tüp bebeğe bile karşı olduğunu açıklamış.. kullanılmayan ya da sakat embriyolara yaşama şansı verilmediği için...
canım türkiyede bu yöntem sıkca uygulandığı için daha iyi bir fikir burda yaptırman..
ama kızlar böyle desem de forumda öyle bir şey duydum ki ağzım açık kaldı... genart başlığında bir arkadaş yazmış
bakın ne diyor:
mrb pgt06,ben 4 kez istanbulda pgt tedavisi ile birlikte tüp bebek tedavisi gördüm ve başarısız sonuçlandı.Ve son olarak Genartta tedavi gördük sağlıklı bir bebek sahibi olmak için.Genartta ilk denemede olumlu sonuç aldık ve hamile kaldım.Embriyolar pgt taramasından geçtiği için içimiz çok rahattı,ancak 3 ay önce ikizlerimi dünyaya getirdim ve bebeklerden birinin taramasını yaptığımız hastalığı taşıdığı ortaya çıktı ve dünya başıma yıkıldı.Şu an çaresi olmayan bir kan hastalığına sahip bir bebeğim var.Ve doğduğundan beri hastanelerde geziyor.Normalde çocuğum olan biri olarak,Genartta tedavi görüp böyle olumsuz bir sonuç almak insanı ayrıca yıkıyor.Genart yetkilileri böyle ihtimallerin olabileceğini ve üzgün olduklarını söylediler sadece.İhtimal %8 miş.Normal yolla bile çocuk yapsaydık sağlıklı çocuk sahibi olma şansımız % 50 idi.Bunları düşündükçe kahroluyorum.Lütfen sizde iyi araştırıp karar verin.Umarım sağlıklı evlatlarınız olur...
kızlar ya böyle bir şey olabilir mi? o zaman tedaviye ne gerek var, ben deneme yanılma yoluyla hamile kalıyım.. zaten hamile kalmakta bir sorunum yok.. tedavide böyle bir risk varsa biz boşa mı kürek çekiyoruz.. vücudumuzu o ilaçlarla bozacağımıza, paramızı böyle saçacağımıza kendimiz doğal yollardan mı denesek?
işte yine başladığım yere döndüm bu mesajla..
Rabbim hayırlısını versin
Mervenin ki ikiz değil tek bebekti ama bebek doğduğunda ayağında problem.vardı yani taşıdığı hastalıkla ilgili değil ve herkesin başına gelebilecek birsey. İnsan vücudunda bilmiyonlarca gen var hepsine bakılması mümkün değil sadece annenin babanın taşıdığı hastalık eleniyor birde bütün kromozomlara bakılıyor. Senin içinde söylüyorum bunu kendi umudunu da kırma olayı yanlış anlayipBende bana umut olsun diye bakiyorum bende ayni durumdayim yalan yanlis yazmiyorum merve diye birinin galiba ikizlerinden biri sagliksiz dogmus bidaha bakcam bulursam kopyalarim
Yanilma payi zaten var ama direkt pgt ise yaramıyor demek değil ki bu . Burda yazan onlarca kişiden sadece birine denk gelmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?