Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

valla korkmaya basladm kmse ilkseferde oldu demedi hep 2 3 dyosunuz.benm ilk seferim ve maddi olarak cok zor normal tup bebk gbi degil
Evet yaa farkindaysan ptg bile olsa ilk seferde tutmuyo halbuki tutunmasi kolay saglikli diye dusmeside olmuyo diye biliyordum (

enemmmm kendin mi yaptn cok fena o igne bende ikinci hamilelgmde kan sulandrci kullandm mosmordu karnim :-( bide bu tedavi asamSndaki igneleri kendnzmi yapyosunuz ben cok tirsakimdir o konuda yapamam kendime
Ya bu clexan da bisi yokmus bi progesteron ignesi yaptirdim saatlerdir sicak su torbasiyla yasiyorum tum yaptigim igneleri toplasam tirnagi etmezmis biraz daha dener olmazsa birakirim evlatlarimdan soguttular beni:)) clexani kendim
Yapiyorum da progesteronu annem yapiyo

Arkadaşlar benim hatam en başında sağlam bir yere gitmemek oldu, size de en başından beri bunu vurguluyorum. Eurofertilin kendi pgt laboratuarı yoktu, dışarıya gönderiyor, orda yaptırıyordu. 2. Denemede de ohss oldum, yani karnım su toplamıştı ve şişti ama bekletmediler ki vücut normale dönsün.. Biran önce işlerini bitirip yol verdiler.. Memorialin kendi pgt laboratuarı var, çok profesyonel bir Ekibi var, tüp Bebek'i her yere yaptırabilirsiniz belki ama bizimki daha zor ve farklı bir prosedür, o yüzden iyi araştırın, adam gibi bir yere gidin..

Allah razi olsun canim senden
Canim bebeklerine hamilemisin yoksa dogdularmi ve gercekten ptg ile sagliklilarmi

Canim bebegin oldumu yaa ptg ile bile düsük yapmissin ne durumdasin

Merhaba bu nur dokuz eylul hangi memorialda

Bu sayfayi en başından okumaya karar verdim 2009,da acilmis bi konu ama o kadar cok şey yaşanmışki hem umut oldu hem üzdü ptg ile ilk denemesinde tutmayan cok ama en cok uzuldugum sey ptg yaptirip ikizlerine hamile olan birisinin dogduktan sonra bi cocugunun hasta olmasi yani hemde tedavisi yok demekki ptgde işe yaramiyo RABBİİ SEN BÜYÜKSÜN KOLAY GEÇİR

Canım ozaman cgh daha mantıklı değil mi?

kizlar kafam cok karisti akil verin nur dokuz eylul doktoru labaratuarini internette cok ovuyolar kendi doktorumdanda memmunum ama acaba bi hatasimi varda bebeklerimi kaybetttim diyorum benim doktor bu sefer pgt yapicaz dedi acaba bu denememi kendi doktorumdami yoksa medical nur hanimami gitsem sonucta ikiside ozel bedava yapmiyorlar bilemedim yaaa bu sefer benimle kalsin bebbisim istiyorum

Merhaba arkadaşim,bende bahçecide tedavi oluyorum bahçecide 2.toplamda 4.denemem,41 yaşindayim 4 yillik evliyim 3 kere kendiliginden hamileligim var ancak 6 haftayi gecemedik,diger tup denemelerim basarisiz,uzun yazdim kysura bakma sıkmak değil amacim,bu sefer pgt olcak,sorun yok,yaş diyorlar,benimki kapsamli kromozom taramasi olcak,çok endişeliyim umarim pgt ye gidebilecek dönüp bebek olabilecek saglikli embriyolarimiz hepimizin olsun,allahim emeklerimizi boşa çikarmasin,senin genetik tüp konusundaki tecrubeeribden faydalanmak isterim...

Doktorunuz kim bilmiyorum ama Nur hanımı gözü kapalı tavsiye ederim. Hem çok iyi, uzman bir doktor hem de mükemmel bir insan. Allah yardımcınız olsun bu yolda...

Bende bu sayfayı baştan sona okudum ve böyle birseyi hiç hatırlamıyorum kimden bahsediyorsun ? Doğal yolla umudu olmayıp pgt ile sağlıklı çocuk sahibi olmuş insanlar varken pgt ise yaramıyor demek çok mantıksız insanların umudunu kirmayin . Bir sürü insan umut olsun diye okuyor burayi

Bende bana umut olsun diye bakiyorum bende ayni durumdayim yalan yanlis yazmiyorum merve diye birinin galiba ikizlerinden biri sagliksiz dogmus bidaha bakcam bulursam kopyalarim

F ferda88 bak burda bahsedilmis

Bende bana umut olsun diye bakiyorum bende ayni durumdayim yalan yanlis yazmiyorum merve diye birinin galiba ikizlerinden biri sagliksiz dogmus bidaha bakcam bulursam kopyalarim
Mervenin ki ikiz değil tek bebekti ama bebek doğduğunda ayağında problem.vardı yani taşıdığı hastalıkla ilgili değil ve herkesin başına gelebilecek birsey. İnsan vücudunda bilmiyonlarca gen var hepsine bakılması mümkün değil sadece annenin babanın taşıdığı hastalık eleniyor birde bütün kromozomlara bakılıyor. Senin içinde söylüyorum bunu kendi umudunu da kırma olayı yanlış anlayip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…