- 16 Ocak 2016
- 3.030
- 2.546
- 133
- 33
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #36.781
İçine sinmesin canim zaten çünki doktorlarin umrunda deil paran senin psikolojik durumun ne kadar denersen dene onlar icin sorun yok nede olsa para geliyo ticaret gibi bisey olmus.bife sadece düşük yapanlara deil senin bebeklerinin tutunmama sebebi ne onu arastir gebetik test tahlil hersey yaptirSordum traşlama yı zaten yapıyoruz dediler.pgt düşük yapanlara yapıyoruz dediler .konu kapandı .ama benim içime sinMedi o yüzden araştırıyorum.
Demekki vakit saat dolmamış rabbim seni ve senin duani cok seviyo o zamanYaklaşık 2 sene arı sütü bal polen ,1 sene bal tarçın çörek otu ,1 sene hayıt suyu .soğan kürü,incir havuç kürü,cennet meyvesi kürü,bolca dua ve hâtimler yapıldı ama sonuç negatif.Rabbim benim için hayırlı olmadığı için nasip etmiyor sanırım.hepimiz için hayırlısı
Çok haklısın canım artık benim dediğim olacak eğer ki bu tahlilleri yapmazlarsa tedavi olmuyacagim böyle bi şart koşucam.dediğin gibi dertleri para olduğu için ugrasmak istemiyorlar .kolay hastaları ve kolay yolu seçiyorlar .desteğin için Sağol sen hangi aşamadasin?İçine sinmesin canim zaten çünki doktorlarin umrunda deil paran senin psikolojik durumun ne kadar denersen dene onlar icin sorun yok nede olsa para geliyo ticaret gibi bisey olmus.bife sadece düşük yapanlara deil senin bebeklerinin tutunmama sebebi ne onu arastir gebetik test tahlil hersey yaptir
Aşamam yok ama merkez arayışındayımÇok haklısın canım artık benim dediğim olacak eğer ki bu tahlilleri yapmazlarsa tedavi olmuyacagim böyle bi şart koşucam.dediğin gibi dertleri para olduğu için ugrasmak istemiyorlar .kolay hastaları ve kolay yolu seçiyorlar .desteğin için Sağol sen hangi aşamadasin?
Tahliller için once bi genetik doktorla gorus merkezde sana yardimci olmazlarÇok haklısın canım artık benim dediğim olacak eğer ki bu tahlilleri yapmazlarsa tedavi olmuyacagim böyle bi şart koşucam.dediğin gibi dertleri para olduğu için ugrasmak istemiyorlar .kolay hastaları ve kolay yolu seçiyorlar .desteğin için Sağol sen hangi aşamadasin?
merhaba canım nerede yaşıyorsun bilmiyorum bende iki kez bebeğimi kaybettim ve üniversite ve devlet hastaneleri beni yıllarca oyaladılar en son ankarada volkan beyi duydum Allahın izniyle görüşmemiz oldu ve bir ay içinde bulucaz bunu dedi bizden kan alındı yurtdışında bir merkeze gönderdi ve bizim yıllarca aradığımız sebebini bilemediğimiz hastalığı bir ay gibi kısa bir sürede bulunmasına vesile oldu saolsun pgt ile de yüzde doksanbeş sağlıklı bebeğimiz olabileceğini söyledi tedaviye bir hafta kaldı başlamaya inşallah tedavimizde olumlu sonuçlanır buradan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim yinede ön görüşme yapmak istersen ücretsiz görüşmeye alıyor belki bende sana vesile olurum burdanÇok haklısın canım artık benim dediğim olacak eğer ki bu tahlilleri yapmazlarsa tedavi olmuyacagim böyle bi şart koşucam.dediğin gibi dertleri para olduğu için ugrasmak istemiyorlar .kolay hastaları ve kolay yolu seçiyorlar .desteğin için Sağol sen hangi aşamadasin?
Peki sorun neymis sizinmerhaba canım nerede yaşıyorsun bilmiyorum bende iki kez bebeğimi kaybettim ve üniversite ve devlet hastaneleri beni yıllarca oyaladılar en son ankarada volkan beyi duydum Allahın izniyle görüşmemiz oldu ve bir ay içinde bulucaz bunu dedi bizden kan alındı yurtdışında bir merkeze gönderdi ve bizim yıllarca aradığımız sebebini bilemediğimiz hastalığı bir ay gibi kısa bir sürede bulunmasına vesile oldu saolsun pgt ile de yüzde doksanbeş sağlıklı bebeğimiz olabileceğini söyledi tedaviye bir hafta kaldı başlamaya inşallah tedavimizde olumlu sonuçlanır buradan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim yinede ön görüşme yapmak istersen ücretsiz görüşmeye alıyor belki bende sana vesile olurum burdan
eşimde ve bende heterozigot taşıyıcılığı varmış buda bebekte böbrek yetmezliğine sebep oluyor sen nerede oldun tüp bebek tedavileriniP
Peki sorun neymis sizin
aminnn inşallah güzel geçsin daha önce anestezi aldınsa korkma bişey yemeden gitAy bi korku var içimde sanki hiç anestezi alıp bayılmamış gibiyarın rahim filmi çekilecek korkuyorum sonu iyi olur inşallah
Ozel safak hastanesi serdar beyeşimde ve bende heterozigot taşıyıcılığı varmış buda bebekte böbrek yetmezliğine sebep oluyor sen nerede oldun tüp bebek tedavilerini
Ay bi korku var içimde sanki hiç anestezi alıp bayılmamış gibiyarın rahim filmi çekilecek korkuyorum sonu iyi olur inşallah
Yok canım hiç heyecanlanma.Anestezi aldıktan sonra hiçbirşey hissetmez ve hatırlamazsın bile.İçini ferah tut.Ay bi korku var içimde sanki hiç anestezi alıp bayılmamış gibiyarın rahim filmi çekilecek korkuyorum sonu iyi olur inşallah
Yenisini al hiç düşünme çünki arabada kalan su bile içilmiyo içmeyin diyo uzmanlarArkadaslar oksapari arabada unuttum dun geceden beri arabada yani buugun butun gun ordaydi simdi aklima geldi eczaci sicakta birakmayin demisti bugun de hava gunesliydi of napsam yenisino mi alsam
Merhaba,7 defa yı aynı merkezdeki oldunuz...bir arkadaşım da çikolata k isti vardı ameliyat oldu size bu durumda bir müdahale olmadı mı...p g t de birkaç kromozoma bakılıyormuş cgh de tümüne...düşük olmadan bunlar yaptırılabilirmi bilmiyorum ama 7 negatiften sonra yapılması gereken testler mutlaka vardır.Allah bundan sonrası için yüzünüzü güldürdü ınş.Arkadaşlar size bişey soracağım.benim çikolata kistim ve rezerv azlığım var.haliyle yumurtalarimin kalitesi düşük .7 kez tüp denedim hiç tutunma olmadı.hatta 3 kez falan döllenme olmadığı için tedavim iptal oldu .sizce pgt bana uygun mudur?
Merhaba,7 defa yı aynı merkezdeki oldunuz...bir arkadaşım da çikolata k isti vardı ameliyat oldu size bu durumda bir müdahale olmadı mı...p g t de birkaç kromozoma bakılıyormuş cgh de tümüne...düşük olmadan bunlar yaptırılabilirmi bilmiyorum ama 7 negatiften sonra yapılması gereken testler mutlaka vardır.Allah bundan sonrası için yüzünüzü güldürdü ınş.Arkadaşlar size bişey soracağım.benim çikolata kistim ve rezerv azlığım var.haliyle yumurtalarimin kalitesi düşük .7 kez tüp denedim hiç tutunma olmadı.hatta 3 kez falan döllenme olmadığı için tedavim iptal oldu .sizce pgt bana uygun mudur?
Bugun yine betahcgne baktırcanmı sonucun çıknca bizede bildirirmisnAminn tatlim aminnn allah hepimize nasip etsin.insallah cok.dua ediyorum hepimiz icin
Brn baktirmak istiyorum ama esim yine bekle yeter artik dio. Yarin doktorun istedigi tarih yarin ver dedi. Ne biliim ben de bilmiyorum ne yapsamBugun yine betahcgne baktırcanmı sonucun çıknca bizede bildirirmisn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?