- 27 Mart 2015
- 917
- 717
- 33
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #38.161
Errik canım bunca bekleyişin emeğin karşılığını alirsin insallah.okuyunca yasamis gibi oluyorum Allah hayirli sonuclar versin sana.İnşallah kucağına alıp büyütmek de nasip olur canim gerek kalmaz tekrardan yaptırmana. Benim 19 toplandı. Bugün 5. Güne 5 tanesi gelmiş ama yarına kadar belki 1 tanesi daha gelişebilir dedi embriyolog. Şu an için 5 tane gitti genetiğe. İnşallah hayırlısıyla sağlıklı da çıkar da onlar da bizw hayırlı evlat olur
Evet canim ayni tedavi bagisiklik dusurucu serum uygulandi bi seferde 1100 tl verdik bu serum her yerde yok gittigim klinikte vardi ama olmayinca olmuyo isteCanim peki sana uygulanan tedavi ayni yontem mi uygulandı ne oldu bu baska bi tedaviyse arastir daha iyi gelir belki
Sagol canim hepimizinki hayirli olur insallah.ikiz mi ben miÇalıkuşu hayırlı olur inşallah canım .. Biliyorsun benimde bir gün evvel yaptığım test silik çıkmıştı.. Seninde zaman var aslında ama ikiz olunca erken çıktı gibime geliyor .. Allah Devamını da göstersin inşallah :)
Sagol canim insallah. Allah size de bebislerinizi kucaginiza almayi nasip etsin.Errik canım bunca bekleyişin emeğin karşılığını alirsin insallah.okuyunca yasamis gibi oluyorum Allah hayirli sonuclar versin sana.
senin ifadelerini sevsinlerKıs Çalıkuşu senin çift emriyo konmamışmıydıben öyle Hatırlıyorum da
Merhaba canım benimde aynı şekilde oldu yumurtalar toplandı pgt ye gitti o arada ben ilk adetimi oldum ikinciden sonra yapilacak insallah yeni tedavilerde genelde bu tercih ediliyor hem hormonlqrdan vücut ariniyir sonuçta birsürü ilaç aldık hatta benim yumurtalar aşırı büyüyüp kist oluşmuş onlar geçsin diye bekliyoruz hayırlısıyla günler gecsede o günler gelse diye bekliyorum birax zor oluyor Allahım kolaylik versin hepimizeArkadaşlar bir sorum olacak. Benim geçen pazar günü yumurtalar toplandı, bugün de pgt için teste gönderildi. Doktorla konuştuğumuzda transferin bu ay olmayacağını söylemişti genetik test sonucu hemen çıkmayacağı için ama yanlış hatırlamıyorsam sonraki adetinde yaparız demişti transferi. Ama bugün bilgi vermek için embriyolog aradığında ona sordum bir adet olup bittikten sonra ikinci adette olacağını söyledi. Bu şekilde genetik test yapılıp sonrasında transfer olan var mı? Hemen sonraki adette mi yapıldı?
Amin canim. Hayirli olsun senin de. Pgt sonucu geldi mi?Merhaba canım benimde aynı şekilde oldu yumurtalar toplandı pgt ye gitti o arada ben ilk adetimi oldum ikinciden sonra yapilacak insallah yeni tedavilerde genelde bu tercih ediliyor hem hormonlqrdan vücut ariniyir sonuçta birsürü ilaç aldık hatta benim yumurtalar aşırı büyüyüp kist oluşmuş onlar geçsin diye bekliyoruz hayırlısıyla günler gecsede o günler gelse diye bekliyorum birax zor oluyor Allahım kolaylik versin hepimize
Canım benim çok sağolsadece idrarda silik gördüm kanda bakmadım ,güya bugün sağlık ocağında kan verip test gününden önce değeri gorucektim ama olmadı,çünkü onlarda anca sali ya sonucu v erirlermis.sali da zaten test gunu belki pazar özel bir yerde baktiririm.hepimizin kucaklari dolsun inşallah.
Ewet 3 tane sağlıklı çıktı çok şükür ama kalitesi hakkında bilgim yok aslında çok da öğrenmek istemedim Rabbim vereceği varsa onları her türlü bize verir gelişimini sağlar diye düşünüyorum bu aralar biraz gerginim sebebi de yok süreç uzadigindan galiba spora falan başladım en azından transfere kadar hem vakit geçer hem de kendimi iyi hissedErim diye sizler neler yapiyorsunuzAmin canim. Hayirli olsun senin de. Pgt sonucu geldi mi?
Evet süreç yoruyor canım. Ben de aynı şey var. Biraz sabırsızımEwet 3 tane sağlıklı çıktı çok şükür ama kalitesi hakkında bilgim yok aslında çok da öğrenmek istemedim Rabbim vereceği varsa onları her türlü bize verir gelişimini sağlar diye düşünüyorum bu aralar biraz gerginim sebebi de yok süreç uzadigindan galiba spora falan başladım en azından transfere kadar hem vakit geçer hem de kendimi iyi hissedErim diye sizler neler yapiyorsunuz
Cnm ne için pgt önerdiler sanaErrik sonu iyi olsunda bir ay dediğin nedir ki yıllarca bekledik canım:)ben antalya tüp bebekte tedavi gördüm..bende de 29 yumurta toplanmıştı...beşinci güne 13 yumurtam kaldı..4tane genetiğe gönderdik ..3 tane sağlıklı geldi .. Ilki tutmadı .. Şimdi hamilelik oldu inşallah devamı gelir .. Diğer sağlıklıya gerek kalmaz .. 9 tanede sağlıklı olup olmadığını bilmediğimiz emriyoları dondurduk canım..sende kaç toplandı kaçı gitti genetiğe
Aminn canim insallah..Haberin ayrıntısı da var da kısaca anlattım. Tekrarlayan düşüklerde,ileri yaş problemlerinde falan uygulanıyormus bu yöntem.Embriyo sagliksizsa tutunsa bile düşer,o yuzden bu sekilde kaliteli embriyolar seciliyor falan dedi dr.Bizler çok şükür bilincleniyoruz bu şekilde ve adimlarimizi sağlam atıyoruz. Güzel gelişmeler duyunca da daha da umutlanıyoruz. Rabbim sesimizi duysun kucaklarimizi saglikli,hayırlı,uzun ömürlü evlatlarla doldursun inşallah.Bende böyle haberler görünce mutlu oluyorumyerimizde saymiyiruz gelişmeler oluyor diye Biz yine şanslı bi grubuz bunlardan haberdariz ne sıkıntı si olduğunu bilmeyen maddi sebeplerden ötürü gidemeyen o kadar insan var ki Rabbime şükürler olsun bizlere bu yolda yardimci oluyor inşallah hayırlısı ile de evlat sahibi yaparsa da onlara iyi bakıp onun yolunda güzel bir şekilde yetiştirmek isterim Allahım hepimizin evini şenlendirsin inşallah
Amin insallah canim Allah sesimizi duysun..Aminnnnn aminnnn kizlar sizler yaziyorsunuz tum yazilanlari okuyorum ve amin diyorum insallah allah hepimizin yuzunu guldursun insallah. Isteyen herkese saglikli hayirli uzun omurlu evlatlar nasip etsin
Eşimin kromozomlarında 13 ile 4 Arasında Parça Değişimi var canım.. Doğal yolla üç hamilelik geçirdim düşük yaptım ..Cnm ne için pgt önerdiler sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?