Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Errik canım bunca bekleyişin emeğin karşılığını alirsin insallah.okuyunca yasamis gibi oluyorum Allah hayirli sonuclar versin sana.

Canim peki sana uygulanan tedavi ayni yontem mi uygulandı ne oldu bu baska bi tedaviyse arastir daha iyi gelir belki
Evet canim ayni tedavi bagisiklik dusurucu serum uygulandi bi seferde 1100 tl verdik bu serum her yerde yok gittigim klinikte vardi ama olmayinca olmuyo iste

Çalıkuşu hayırlı olur inşallah canım .. Biliyorsun benimde bir gün evvel yaptığım test silik çıkmıştı.. Seninde zaman var aslında ama ikiz olunca erken çıktı gibime geliyor .. Allah Devamını da göstersin inşallah :)

Sagol canim hepimizinki hayirli olur insallah.ikiz mi ben mi bazen bende dusunurum ama sanki beni bulmaz...tabi olsunda bir tane olsun

Merhaba canım benimde aynı şekilde oldu yumurtalar toplandı pgt ye gitti o arada ben ilk adetimi oldum ikinciden sonra yapilacak insallah yeni tedavilerde genelde bu tercih ediliyor hem hormonlqrdan vücut ariniyir sonuçta birsürü ilaç aldık hatta benim yumurtalar aşırı büyüyüp kist oluşmuş onlar geçsin diye bekliyoruz hayırlısıyla günler gecsede o günler gelse diye bekliyorum birax zor oluyor Allahım kolaylik versin hepimize

Amin canim. Hayirli olsun senin de. Pgt sonucu geldi mi?

Ben adetim geçip test yaptığımda bile silikti. Hatta kesin çıkması gereken çizgi silik, gebelik gösteren koyuydu

Ona rağmen bile hamileyim dedim kendi kendime ve tam 1,5 hafta sonra gittim kan verdim

Şükür bugünümüze.

Amin canim. Hayirli olsun senin de. Pgt sonucu geldi mi?
Ewet 3 tane sağlıklı çıktı çok şükür ama kalitesi hakkında bilgim yok aslında çok da öğrenmek istemedim Rabbim vereceği varsa onları her türlü bize verir gelişimini sağlar diye düşünüyorum bu aralar biraz gerginim sebebi de yok süreç uzadigindan galiba spora falan başladım en azından transfere kadar hem vakit geçer hem de kendimi iyi hissedErim diye sizler neler yapiyorsunuz

Evet süreç yoruyor canım. Ben de aynı şey var. Biraz sabırsızım Benin de eğer transferin bu ay olmayacağı kesinleşirse yüzmeye gitcem. Hem kafam dağılır Hem de bu tedaviler yüzünden çok Kilo aldım biraz vücudum toparlanıyor hiç olmazsa

Cnm ne için pgt önerdiler sana

Kizlar az önce atv haberlerinde genetik taramayla tüp bebek diye bir haber vardı. O an hepinize ulaşmak istedim ama tahmin edersiniz ki haber biterdi.Genetik taramayla tüp bebek sahibi olan iki çift vardı. Röportaj yapan doktor şimdiki tüp bebekte başarı oranının 10 yıl öncesine göre çok daha yüksek olduğunu ve bu yöntem yaygınlaştıkça çiftlerin ilk denemede bebek sahibi olacağını söyledi. .İsterseniz internetten açın bakın.

Bende böyle haberler görünce mutlu oluyorum yerimizde saymiyiruz gelişmeler oluyor diye Biz yine şanslı bi grubuz bunlardan haberdariz ne sıkıntı si olduğunu bilmeyen maddi sebeplerden ötürü gidemeyen o kadar insan var ki Rabbime şükürler olsun bizlere bu yolda yardimci oluyor inşallah hayırlısı ile de evlat sahibi yaparsa da onlara iyi bakıp onun yolunda güzel bir şekilde yetiştirmek isterim Allahım hepimizin evini şenlendirsin inşallah

Aminn canim insallah..Haberin ayrıntısı da var da kısaca anlattım. Tekrarlayan düşüklerde,ileri yaş problemlerinde falan uygulanıyormus bu yöntem.Embriyo sagliksizsa tutunsa bile düşer,o yuzden bu sekilde kaliteli embriyolar seciliyor falan dedi dr.Bizler çok şükür bilincleniyoruz bu şekilde ve adimlarimizi sağlam atıyoruz. Güzel gelişmeler duyunca da daha da umutlanıyoruz. Rabbim sesimizi duysun kucaklarimizi saglikli,hayırlı,uzun ömürlü evlatlarla doldursun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…