Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

zeynep4 zeynep4 arkadasim bugun bi haber okudum arastitirmisin ingilterede tüp bebekte çıgır açan yöntem yada buluş diye yaz arastir ..bagisiklik sistemindeki sorunla ilgili bi bulusmus vucut kabul etmiyorya onla ilgiliymis arastirsana canim

zeynep4 zeynep4 arkadasim bugun bi haber okudum arastitirmisin ingilterede tüp bebekte çıgır açan yöntem yada buluş diye yaz arastir ..bagisiklik sistemindeki sorunla ilgili bi bulusmus vucut kabul etmiyorya onla ilgiliymis arastirsana canim
Canimmm cok sagol beni aklinda tutup dusundugun icin Allah razi olsun
Benim ayni naturel killere bakildi yuksek cikti serum tedavisi kullandim ama yine tutmadi

Canim farklı doktorlar baksa bile öğlede toplantı yapılıyor her gün. Ve bu toplantıda semra hoca bütün dosyaları görüyor ve o karar veriyor. Yani bir nevi bütün hastaları görmüş gibi oluyor. Farklı doktorların bakmasınà takılma neredeyse bütün doktorları iyi. Ben semra hocayı bu kez istedim diye bu kadar çok doktor gördü. Semra hoca çok yoğun çünkü. Öncekinde doktorum aylin hanımdı ve neredeyse bütün kontrollerime aylin hanım girmişti. Dediğim gibi karar senin ama ben tavsiye ederim.
Cgh konusunda ise hem bizim 5. Gün embriyolarinà yapılacağı için hem de memorial eskiden transfere yetişsin diye hızlı yapılıyormuş ama şimdi protokol değiştirmiş daha güvenli olması için o ay transfer etmeyip acele etmeden daha iyi inceleniyormus bu yüzden bu ay olmayacak transfer canım. Bir de eğer doktorlar uygun görürse önümüzdeki naturel siklus olmasını istiycem. Ilaç falan kullanmak gerekmeyecek. Ön görüşmeye gerek olduğunu düşünmüyorum. Bence adetin ikinci gününde de direkt gelebilirsin. Sonuçta yapılması gereken tetkik,rahim filmi vs. yoktur sonuçta ilk tedavi olmadığı için.
Teşekkür ederim inşallah sağlıklı hayırlı evlatlarınız olur

Errik senin yumurtalar toplanmıştı değilmi ..peki naturel siklus ilaçsız tüp bebek nasıl uygulanacak .. Rahim nasıl hazırlandırılıyor bu tedavide

Errik senin yumurtalar toplanmıştı değilmi ..peki naturel siklus ilaçsız tüp bebek nasıl uygulanacak .. Rahim nasıl hazırlandırılıyor bu tedavide
Evet canim toplandı pgt ye gönderildi bugün. Yani henüz naturel siklus olacağı kesin değil ama yapılacak olursa adet tarihinden itibaren sürekli doktor kontrol ediyor ve bir de yumurtlama testiyle takip ediliyor. Yumurtlama günü tespit edilince de transfer yapılıyor. Bildiğim kadarıyla hiçbir ilaç vs. Kullanılmıyor bu süreçte de (folik asit vs hariç tabi). Yani doğal gebelik gibi bir şey. Tek farkı embriyo dışardan veriliyor. Tabi bu naturel siklus un yapılabilmesi için adetlerin mutlaka düzenli olması gerekiyormuş. Hastaneden doktorun dediğine göre bu yöntemle bayağı iyi sonuçlar alınıyormuş. Şişli memorial bu yönteme ağırlık veriyor bu aralar. Sen ne durumdasin? Kalp atışını duymuş muydun miniğin :KK68:

Peki bu tedavinin yararı ne ki..emriyonun daha çok tutunabilmesini mi sağlıyormuş. Bir de fazla ilaç kullanmış olmayacaksın ..ama tranfeden sonra başlarsın dimi ilaçlara ..emriyoların beşinci güne mi gitmesini bekliyordunuz .. Inşallah hayırlı haberler alırız sende de.. Bende pazartesi gideceğim canım kalp atışı için..kasıklarımda Ağrı oluyor benimde gelip giden ..deep arkadaşım olabiliyormuş demişti ağrılar ama insan yine de düşünüyor..

Peki bu tedavinin yararı ne ki..emriyonun daha çok tutunabilmesini mi sağlıyormuş. Bir de fazla ilaç kullanmış olmayacaksın ..ama tranfeden sonra başlarsın dimi ilaçlara ..emriyoların beşinci güne mi gitmesini bekliyordunuz .. Inşallah hayırlı haberler alırız sende de.. Bende pazartesi gideceğim canım kalp atışı için..kasıklarımda Ağrı oluyor benimde gelip giden ..deep arkadaşım olabiliyormuş demişti ağrılar ama insan yine de düşünüyor..
Hem vücut daha toparlanmış oluyor, hem de o kadar hormon ilacı kullanılmamış oluyor. Yani bildiğim kadarıyla trasnferden sonra da crinone jel dahil hiçbir ilaç kullanılmıyor canım. Evet embriyolar beşinci günde gönderildi genetiğe. Sağol canım . inşallah sen de bebişini sağlıkla mutlulukla kucağına alırsın. Allahım bütün isteyenlere tez zamanda nasip eder inşallah. Kasıklarında ağrıya takılma canım. Benim de hamileyken oluyordu. Ben de korkmuş doktora sormuştum. Bunlar istediğimiz şeyler, güzel gelişmeler, yerleşiyor bebek demişti. İçini ferah tut.

Arkadaşlar bir sorum olacak. Benim geçen pazar günü yumurtalar toplandı, bugün de pgt için teste gönderildi. Doktorla konuştuğumuzda transferin bu ay olmayacağını söylemişti genetik test sonucu hemen çıkmayacağı için ama yanlış hatırlamıyorsam sonraki adetinde yaparız demişti transferi. Ama bugün bilgi vermek için embriyolog aradığında ona sordum bir adet olup bittikten sonra ikinci adette olacağını söyledi. Bu şekilde genetik test yapılıp sonrasında transfer olan var mı? Hemen sonraki adette mi yapıldı?

Canım eskiden hemen yapılıyormuş transfer...şimdi bir ay dinlendiriyorlar rahimi .. Benimde Eylül'de yumurta toplanmıştı .. Kasım'da tranfer olmuştu önceki tedavimde.. Bir ay adet görüyorsun yani..

Canım eskiden hemen yapılıyormuş transfer...şimdi bir ay dinlendiriyorlar rahimi .. Benimde Eylül'de yumurta toplanmıştı .. Kasım'da tranfer olmuştu önceki tedavimde.. Bir ay adet görüyorsun yani..
Ben bu ay olacak diye şartlanmıştım. :KK43: Neyse hayırlısı bakalım. Sen nerede tedavi gördün?

Canimmm cok sagol beni aklinda tutup dusundugun icin Allah razi olsun
Benim ayni naturel killere bakildi yuksek cikti serum tedavisi kullandim ama yine tutmadi
Canim peki sana uygulanan tedavi ayni yontem mi uygulandı ne oldu bu baska bi tedaviyse arastir daha iyi gelir belki

Errik sonu iyi olsunda bir ay dediğin nedir ki yıllarca bekledik canım:)ben antalya tüp bebekte tedavi gördüm..bende de 29 yumurta toplanmıştı...beşinci güne 13 yumurtam kaldı..4tane genetiğe gönderdik ..3 tane sağlıklı geldi .. Ilki tutmadı .. Şimdi hamilelik oldu inşallah devamı gelir .. Diğer sağlıklıya gerek kalmaz .. 9 tanede sağlıklı olup olmadığını bilmediğimiz emriyoları dondurduk canım..sende kaç toplandı kaçı gitti genetiğe

Errik sonu iyi olsunda bir ay dediğin nedir ki yıllarca bekledik canım:)ben antalya tüp bebekte tedavi gördüm..bende de 29 yumurta toplanmıştı...beşinci güne 13 yumurtam kaldı..4tane genetiğe gönderdik ..3 tane sağlıklı geldi .. Ilki tutmadı .. Şimdi hamilelik oldu inşallah devamı gelir .. Diğer sağlıklıya gerek kalmaz .. 9 tanede sağlıklı olup olmadığını bilmediğimiz emriyoları dondurduk canım..sende kaç toplandı kaçı gitti genetiğe
İnşallah kucağına alıp büyütmek de nasip olur canim gerek kalmaz tekrardan yaptırmana. Benim 19 toplandı. Bugün 5. Güne 5 tanesi gelmiş ama yarına kadar belki 1 tanesi daha gelişebilir dedi embriyolog. Şu an için 5 tane gitti genetiğe. İnşallah hayırlısıyla sağlıklı da çıkar da onlar da bizw hayırlı evlat olur :KK46:

Kizlar Dr bana imom omega vermişti. Kullandım bir iki tane kaldi.Tedaviye de tahminimce bir ay falan var.Sormadan tekrardan alayım mi aynı ilaçtan yoksa ictigim yeterli mi? Hastaneye tedaviye baslicagimiz zaman gidecez çünkü.

Kizlar dr bana imom omega vermişti. Kullandım bir iki tane kaldi.Tedaviye de tahminimce bir ay falan var.Sormadan tekrardan alayım mi aynı ilaçtan yoksa ictigim yeterli mi? Hastaneye tedaviye baslicagimiz zaman gidecez çünkü.

Selam kader arkadaşlarım, yazacak pek birşeyim yok okuyorum sürekli iyi haberlerinizi takip ediyorum dualar ediyorum hepimiz için.
C calikusu2912 Cnm gözün aydın demek istiyorum. Allah yüzünü güldürsün hayırlı evlatla kucağını doldursun inşallah. Hepimizin tabi Amin.

Selam kader arkadaşlarım, yazacak pek birşeyim yok okuyorum sürekli iyi haberlerinizi takip ediyorum dualar ediyorum hepimiz için.
C calikusu2912 Cnm gözün aydın demek istiyorum. Allah yüzünü güldürsün hayırlı evlatla kucağını doldursun inşallah. Hepimizin tabi Amin.
Canım benim çok sağol :KK52::KK52:sadece idrarda silik gördüm kanda bakmadım ,güya bugün sağlık ocağında kan verip test gününden önce değeri gorucektim ama olmadı,çünkü onlarda anca sali ya sonucu v erirlermis.sali da zaten test gunu:KK48:belki pazar özel bir yerde baktiririm.hepimizin kucaklari dolsun inşallah.

Back
X