• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Arkadaşlarım bende aranıza yeni katıldım translokasyon tasiyicisiyim mayısta pgt ile tup bebek baslicaz dua edin banada
Canim Allah kolaylik versin,ilk denemende sağlıklı, hayırlı evlatlar bagişlasin sana inş.Tedavimiz aynı döneme denk gelebilir,bizim de Allah'tan bişey çıkmazsa Mayis'ta başlayacak tedavisi. İnş peş peşe güzel haberler alırız..:anneadayı::anneadayı::KK46::KK46:

Ayşe Hoşgeldin canım :) Allah yardımcın olsun sonu güzel olsun inşallah..kendinden hamile kaldın mı hiç yeni mi evlisin
Hayat netten bugünkü ATV habere bakayım bulamadım sinir geldi :(

Kızlar size birşey danışacağım.. En son kese görmek için gittiğimizde Dr babam tarafı hep şeker hastası olduğundan şimdilerde şeker yüklemesi yaptırmamı söyledi ..ilerleyen aylarda tekrar yaptırırsın dedi .. Çevrendekilerde şimdiden yaptırma diyor .. Bende pek taraftar değilim açıkcası .. Pazartesi gittiğimde tekrar sorucam.. Şart mı yaptırmam diye .. Birde ayrı kadın doğumcuya gidip sorucam o da tamam derse yaptırayım diyorum.. Kafam karıştı.. Sizce napayım .. O iğrenç şerbeti içmek tiksindiriyor zaten beni .. Nasıl içilecek o ya aç karna .. Zaten herşeye midem kalkıyo :((

Ayşe Hoşgeldin canım :) Allah yardımcın olsun sonu güzel olsun inşallah..kendinden hamile kaldın mı hiç yeni mi evlisin
Hayat netten bugünkü ATV habere bakayım bulamadım sinir geldi :KK43:
Canim Google'dan genetik taramayla tüp bebek atv diye ya da benzer şekillerde gir çıkması lazım. Çünkü bu aksam atv de 7 haberlerinde izledim ve bebislerde maşallah çok tatlıydi. :)) Hatta bir tanesinin annesi konuştu'bana iki ay sonra transfer yapıldı'dedi.Bir bak çıkması lazım.

Canim bu tartışılır bir konu bilemicem ama drlar bile hepsi aynı görüşte değil bu konuda.Çok küçükken bukadar şekerli içmek ne kadar doğru bilemiyorum.Başka bir dra daha görün bence.Ya da kk da bu durumunla alakalı konu aç,yardimci olanlar çıkacaktır diye düşünüyorum.
Kızlar size birşey danışacağım.. En son kese görmek için gittiğimizde Dr babam tarafı hep şeker hastası olduğundan şimdilerde şeker yüklemesi yaptırmamı söyledi ..ilerleyen aylarda tekrar yaptırırsın dedi .. Çevrendekilerde şimdiden yaptırma diyor .. Bende pek taraftar değilim açıkcası .. Pazartesi gittiğimde tekrar sorucam.. Şart mı yaptırmam diye .. Birde ayrı kadın doğumcuya gidip sorucam o da tamam derse yaptırayım diyorum.. Kafam karıştı.. Sizce napayım .. O iğrenç şerbeti içmek tiksindiriyor zaten beni .. Nasıl içilecek o ya aç karna .. Zaten herşeye midem kalkıyo :KK43:(

Kızlar size birşey danışacağım.. En son kese görmek için gittiğimizde Dr babam tarafı hep şeker hastası olduğundan şimdilerde şeker yüklemesi yaptırmamı söyledi ..ilerleyen aylarda tekrar yaptırırsın dedi .. Çevrendekilerde şimdiden yaptırma diyor .. Bende pek taraftar değilim açıkcası .. Pazartesi gittiğimde tekrar sorucam.. Şart mı yaptırmam diye .. Birde ayrı kadın doğumcuya gidip sorucam o da tamam derse yaptırayım diyorum.. Kafam karıştı.. Sizce napayım .. O iğrenç şerbeti içmek tiksindiriyor zaten beni .. Nasıl içilecek o ya aç karna .. Zaten herşeye midem kalkıyo :KK43:(
Canim baska bir topicte de okumustum ailede varsa seker erken haftalarda yaptirtmisti birisinin dokyoru sonrasinda ileriki haftalarda tekrar yaptirtcakmis. Sen yine de danis tabi baska doktorlara da

Canim abartilacak kadar koyu serbet degil icinede limon sıkıyorlar zaten en azindan benimkide limon koydular sende teklif et eger vermezlerse yada yaninda limon gotur

Canim Günaydın ben dün doktoruma sordum şeker yüklemesi 24.haftadan önce yapılmaz dedj . Risk altindaysan açlık ve tokluk şekerine baktırman lazımmış erken haftalarda

Bir yil once tum tetkikler yapildi babam şeker hastalığı var deyince yukleme yapyi ve insülin direnci cikti bir yil seker ilaci kullandim sonra tedaviye basladik

Bende carsamba baska doktora gidicem.eger icne sinmedyse biraz bekle canm .cok erken bence seker yuklemesi icin.benmde 2 gundur cok migdem bulaniyo.dgerlernde hc boyle olmamstim :KK61::KK61:.

Back
X