• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

İşte ben de sizlere ondan sordum canım,bu kadar sürmemeli:KK43:bizde sadece benden kan alındı ve sonuç henüz yok..İnşallah,geç olsun güç olmasın..bunda bile sabredemediğimi farkettim..siz transfer sonrası nasıl dayandınız,süpersiniz:KK70: amin..
Ah canım nerde transfer..Daha o aşamalara gelmedik.:110:Adetimi bekliyorum,tedaviye baslicaz inş..Önce iğneler, Yumoş toplama ve sonra transferi göreceğim inşallah hayirlisiyla..Hoppa

Ah canım nerde transfer..Daha o aşamalara gelmedik.:110:Adetimi bekliyorum,tedaviye baslicaz inş..Önce iğneler, Yumoş toplama ve sonra transferi göreceğim inşallah hayirlisiyla..Hoppa
İnşallah gelirsin:)öncesinde kullandığınız vitamin vs var mı diye yazmıştı kızlardan biri..sen bişe kullanıyo musun?ben kuruyemiş tüketiyorum anca bekleme evresinde,şiştim:D

İnşallah gelirsin:)öncesinde kullandığınız vitamin vs var mı diye yazmıştı kızlardan biri..sen bişe kullanıyo musun?ben kuruyemiş tüketiyorum anca bekleme evresinde,şiştim:KK70:
Ben kan ilacı ve imom omega balık yağı kullaniyorum.Onun dışında pek bişey yapmıyorum henüz.Şimdi şişmemeye dikkat edelim bence,:stop:yoksa daha bunun tedavi aşaması var.İğneler de kilo aldiriyormuş.:KK35:

kan ilacı hangisi?kendin mi aldın doktor mu önerdi?omega mantıklı..evet,şişmemeliyiz sanırım yoksa doktor bize kızar:D ve işin sonunda yürümeyiz yuvarlanarak giderizz ayy hayali bile güzel:D iğnelerin kilo aldırdığını bilmiyodum..

kan ilacı hangisi?kendin mi aldın doktor mu önerdi?omega mantıklı..evet,şişmemeliyiz sanırım yoksa doktor bize kızar:KK70: ve işin sonunda yürümeyiz yuvarlanarak giderizz ayy hayali bile güzel:KK70: iğnelerin kilo aldırdığını bilmiyodum..
Kan sayımım düşüktü o yüzden dr içinde folik asit te içeren oligoferfol diye bir kan ilacı verdi.Belki kilo almayız canim,sorduğumda kiminde kilo yapıyormuş diye duydum.İnşallah kilo almayız yoksa dediğin gibi hamileligin sonlarina dogru gideceğimiz yere yürüyerek değil yuvarlanarak gideriz..:KK70:

İşte ben de sizlere ondan sordum canım,bu kadar sürmemeli:KK43:bizde sadece benden kan alındı ve sonuç henüz yok..İnşallah,geç olsun güç olmasın..bunda bile sabredemediğimi farkettim..siz transfer sonrası nasıl dayandınız,süpersiniz:KK70: amin..
Canım sen 3 aya yaklaşık bekliyorum diyorsuno_Otransfer sonrası en fazla 15 gun sonra test yapip ogreniyorsun zaten.seninkinin yanında nedir ki:KK56:

Benim dr demir hapını bırak dedi ama dün yapılan kan tetkiklerinin sonucunda sadece demir eksik cikti:KK53:sonuçları f aksladim demir e tekrar başla der diye düşünüyordum ki ne arayan ne soran :KK55:var.

başı kalabalıktır,arayıp sorarsın:)sen ne durumdasın?
Ruh halimi soruyor san karmakarisik:KK70:5+3 haftalık hamileym son iki üç gündür sisliklerim indi suphelenmeye basladim acaba kötü birşey mi var sorusu bitirdi beni:KK57:normaldir diyen de var ultrasonda baktir diyen de.dün kan aldılar sağlık ocağından beta h c g ye de bakın dedim.demir düşük çıkmış beta 22848:KK36:inşallah herşey yolundadır.

inşallah:)hamilelik hormonlarındandır belki karışıklık?:)yolun uzun,hemen panik yapma:)aynı kadının birden fazla hamileliği olduğunda bile birbirine benzemeyebiliyo,bazen kolay bazen zor..o yüzden aa şiştim aa indim deme,tatlı canını da sıkma:) şüpheyle hayat geçmez ki,içine sinmiyosa bi ultrasona bakar gidip yaptırırsın canım:)şişlik hamileliğin güzel geçtiğine dair bi kriter mi ki?

C calikusu2912 beni dilersen sana söyleyeceğim ben üç hamilelik geçirdim herbiri diğerinden farklıydı. İlk hamileligimde ve üçüncü de göğsümde hassasiyet olmadı.İkincisinde göğüslerim şişti sizliyordu ama hamileligimi öğrendikten bir süre sonra o hassasiyet kalmadı geçti,hamileligim de devam etti yani.O yüzden kesinlikle böyle belirtilere takılıp canını sıkma. Zaten rutin kontrollerine gidiyorsun.

C calikusu2912 beni dilersen sana söyleyeceğim ben üç hamilelik geçirdim herbiri diğerinden farklıydı. İlk hamileligimde ve üçüncü de göğsümde hassasiyet olmadı.İkincisinde göğüslerim şişti sizliyordu ama hamileligimi öğrendikten bir süre sonra o hassasiyet kalmadı geçti,hamileligim de devam etti yani.O yüzden kesinlikle böyle belirtilere takılıp canını sıkma. Zaten rutin kontrollerine gidiyorsun.
Icimi rahatlattın canım cok sagol.ben daha kese gordum o da minicik birsey di henuz mercimegimi goremedim :KK46:kismetse 26 nisanda gorucem.Inşallah bir aksilik olmaz.hayat devam etti dedin senin bir çocuğun varmiydi:110:önceden yazdiysan da aklımda kalmamıştır affet.

Back
X