• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

inşallah:)hamilelik hormonlarındandır belki karışıklık?:)yolun uzun,hemen panik yapma:)aynı kadının birden fazla hamileliği olduğunda bile birbirine benzemeyebiliyo,bazen kolay bazen zor..o yüzden aa şiştim aa indim deme,tatlı canını da sıkma:) şüpheyle hayat geçmez ki,içine sinmiyosa bi ultrasona bakar gidip yaptırırsın canım:)şişlik hamileliğin güzel geçtiğine dair bi kriter mi ki?
Bir onceki nde dusugum olduğun da sisliklerim inmişti aslında bu korkum en cok da ondan yoksa öyle o ta b....evham yapmam:KK16:

Icimi rahatlattın canım cok sagol.ben daha kese gordum o da minicik birsey di henuz mercimegimi goremedim :KK46:kismetse 26 nisanda gorucem.Inşallah bir aksilik olmaz.hayat devam etti dedin senin bir çocuğun varmiydi:110:önceden yazdiysan da aklımda kalmamıştır affet.
Estağfurullah canım evet bir oğlum var.İnan belirtiler değişiyor.Kiminde hiç olmuyor.Diyorum ya benim bir hamileligimde test yapmadan önce göğüslerim şişmeye başlamıştı,dokunamiyordum nerdeyse.Hamileligimi öğrendikten tahminen bir iki hafta sonra o şişlik gitti.Hiçbir belirti kalmadı ama ben son hamileligimde kasık ağrısı çok çektim.Başından itibaren çektim.

Estağfurullah canım evet bir oğlum var.İnan belirtiler değişiyor.Kiminde hiç olmuyor.Diyorum ya benim bir hamileligimde test yapmadan önce göğüslerim şişmeye başlamıştı,dokunamiyordum nerdeyse.Hamileligimi öğrendikten tahminen bir iki hafta sonra o şişlik gitti.Hiçbir belirti kalmadı ama ben son hamileligimde kasık ağrısı çok çektim.Başından itibaren çektim.
Anladim canım abiye kardeş yapilicak:KK46::KK46:şu demir eksikliği olayını da bir çözsek iyi olucak.bana demiri bırak demişti ama eksik cikti bugun...sen demir e düşük olsada hamileliğinin 3.ayından sonra mi devam ettin.

Anladim canım abiye kardeş yapilicak:KK46::KK46:şu demir eksikliği olayını da bir çözsek iyi olucak.bana demiri bırak demişti ama eksik cikti bugun...sen demir e düşük olsada hamileliğinin 3.ayından sonra mi devam ettin.
Ben geçen hamileligimde sağlık ocağında test yaptırdım hamilelik var mı diye.Sonucu almaya gittiğimde dr kan sayımımın düşük olduğunu söyledi ve ardından biraz fırça yedim sanki.'Önce bir değerlerinize baktırıp önlem almadan hamile kaliyorsunuz' gibi bişey diyip kan ilacı yazmıştı.:110:Yani dört haftalik falandim.Bu kez tedavili olacağı için önceden tahliller yapıldı ve kan sayımım düşük çıkınca daha erken başladım. Sana neden biraktirmiski demiri?Hamilelikte özellikle demir ilacı takviyesi şart diye biliyorum.Sen druna ulaş bir an önce ve ilacına başlarsın diye düşünüyorum.

Ben geçen hamileligimde sağlık ocağında test yaptırdım hamilelik var mı diye.Sonucu almaya gittiğimde dr kan sayımımın düşük olduğunu söyledi ve ardından biraz fırça yedim sanki.'Önce bir değerlerinize baktırıp önlem almadan hamile kaliyorsunuz' gibi bişey diyip kan ilacı yazmıştı.:110:Yani dört haftalik falandim.Bu kez tedavili olacağı için önceden tahliller yapıldı ve kan sayımım düşük çıkınca daha erken başladım. Sana neden biraktirmiski demiri?Hamilelikte özellikle demir ilacı takviyesi şart diye biliyorum.Sen druna ulaş bir an önce ve ilacına başlarsın diye düşünüyorum.
Yarin insallah ulasirsam sorucam.basla der diye dusunuyorum sormadanda ezbere baslamak yalnis gibi geliyo.

Tabi canım sormadan olmaz.Hem drun vereceği ilaci bilemezsin.Sana en uygun olanı verir inş..

Ferda istanbul Zeynep napıyorsunuz sesiniz çıkmıyor.. Ferda şeker yüklemesi normal mi çıktı.. Ferda istanbul doğumlarınız normal doğum mu gözüküyor nasıl düşünüyorsunuz

Ferda istanbul Zeynep napıyorsunuz sesiniz çıkmıyor.. Ferda şeker yüklemesi normal mi çıktı.. Ferda istanbul doğumlarınız normal doğum mu gözüküyor nasıl düşünüyorsunuz
Canim takip ediyorum ama yazmıyorum pek. Doktoruma görüştüm değerleri iyi dedi şeker yüklemesi için şükür. Normal doğum. Yapabilirsin dedi ama biz normal gebeler gibi değiliz ya canım bu değerli bebek sezeryan öneriyorum bebeği riske atmayalım diyor. Benim de kafam.karisik. sen ne durumdasin canım gebelik takvimi yapsana ya kaç haftalik sin simdi

Bu arada hamisler olusturun artik hamilelik takvimini deep cemre hadi bekliyoruz :)))
Canim ayy o kadar korkuyorum ki ondan olusturamiyorum hatta hamilelikle ilgili hicbisey yapmamaya calisiyorum simdiden. Ayrica evet zayiflayin valla ben ilaclardan 5 kilo aldim . Hamile kaldiktan sonra 1 kilo aldim sadece. Neyse kilolari dert etmemeye calisiyorum simdilik. Hem kilo hem sislik yapti bende ilaclar. Cem yilmazin dedigi gibi heryerim sis sis:) gercekten oyle:)

Canim ayy o kadar korkuyorum ki ondan olusturamiyorum hatta hamilelikle ilgili hicbisey yapmamaya calisiyorum simdiden. Ayrica evet zayiflayin valla ben ilaclardan 5 kilo aldim . Hamile kaldiktan sonra 1 kilo aldim sadece. Neyse kilolari dert etmemeye calisiyorum simdilik. Hem kilo hem sislik yapti bende ilaclar. Cem yilmazin dedigi gibi heryerim sis sis:) gercekten oyle:)
Hadi yaa cidden o kadar kilo yapiyomu demekki daha cok vermem lazim benim boy 1.72 kilom cok gorunmuyo ama olsun vermem lazim

Back
X