- 5 Nisan 2013
- 998
- 771
- 303
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #38.721
Cok tesekkur ederim rabbim isteyen herkese hayirli evlat nasip etsin aret beyi bende düşündüm hatta merkezi aradim fiyat konusunda da biraz bilgi aldi fiyatlar biraz uçuk geldi ama artik gözden cikardik bizim bu ilk te değil çok masraf yaptik bu konuda siz ne asamadasiniz yeni takip ediyorum topigi kimse hakkında bil bilgim yok kusura bakmayin. Fiyat ne kadar dendi size sorun tam olarak neydi sixdeki[/QUOTE]TE="deepliner, post: 46213060, member: 671979"]Canim hayirli olsun dusunceniz tedaviniz nereye giderseniz gidin hayirlisiyla bi vesile oluyor merkezler bizlere insallah tedavin basarili olur canim. Memorial sislinin kendi lab i oldugu icin herkes orayi oneriyor. Ben cok fazla arastirmadan biraz da tesadufi baslamisyim tedaviye. Istanbul tup bebek merkezinde tedavi oldum ben dr aret kamar a. Kendi lab. Yok disaridan hizmet aliyorlar. Ben cok memnun kaldim her istedigimde ulasabilecegim birileri vardi. Bi arastir istersen canim
Cok tesekkur ederim rabbim isteyen herkese hayirli evlat nasip etsin aret beyi bende düşündüm hatta merkezi aradim fiyat konusunda da biraz bilgi aldi fiyatlar biraz uçuk geldi ama artik gözden cikardik bizim bu ilk te değil çok masraf yaptik bu konuda siz ne asamadasiniz yeni takip ediyorum topigi kimse hakkında bil bilgim yok kusura bakmayin. Fiyat ne kadar dendi size sorun tam olarak neydi sixdeki[/QUOTE]TE="deepliner, post: 46213060, member: 671979"]Canim hayirli olsun dusunceniz tedaviniz nereye giderseniz gidin hayirlisiyla bi vesile oluyor merkezler bizlere insallah tedavin basarili olur canim. Memorial sislinin kendi lab i oldugu icin herkes orayi oneriyor. Ben cok fazla arastirmadan biraz da tesadufi baslamisyim tedaviye. Istanbul tup bebek merkezinde tedavi oldum ben dr aret kamar a. Kendi lab. Yok disaridan hizmet aliyorlar. Ben cok memnun kaldim her istedigimde ulasabilecegim birileri vardi. Bi arastir istersen canim
Ben 6000lik kullnyrm dgma kadar dedi.bde corasprn icyrum onu 36 hafttda brkz dedi.suan hastnede yatryom.bulntidan yatrdlar hcbrsey yiyemyorum.ama razym bulansnnda bebis iyi olsumInsallah canimbenim cok sagol. Ben de cok sasirdim ya kan sulandiriciyi da mi birakicam dedim bi onceki gittigimde evet evet cok buyuk ihtimalle dedi. Ben simdi ne diim doktora birakmiim istiyorum kan sulandiriciyi. Herkes doguma kadar kullanilacak diyor. Ben de cok bilmis gibi dra ne diim simdi sence?
Bende translokasyon var canim onun icin pgt yapildi. Toplam ilaclar falan 15 bin tl harcadik. Cok sukur sonuc pozitif aksama randevum var bugun 12+1 olduk insallah hersey yolundadir dr gunleri bende bir kaygi heyecan ooof[/QUOTE]Cok tesekkur ederim rabbim isteyen herkese hayirli evlat nasip etsin aret beyi bende düşündüm hatta merkezi aradim fiyat konusunda da biraz bilgi aldi fiyatlar biraz uçuk geldi ama artik gözden cikardik bizim bu ilk te değil çok masraf yaptik bu konuda siz ne asamadasiniz yeni takip ediyorum topigi kimse hakkında bil bilgim yok kusura bakmayin. Fiyat ne kadar dendi size sorun tam olarak neydi sixdeki
Bende translokasyon var canim onun icin pgt yapildi. Toplam ilaclar falan 15 bin tl harcadik. Cok sukur sonuc pozitif aksama randevum var bugun 12+1 olduk insallah hersey yolundadir dr gunleri bende bir kaygi heyecan ooof[/QUOTE]Cok tesekkur ederim rabbim isteyen herkese hayirli evlat nasip etsin aret beyi bende düşündüm hatta merkezi aradim fiyat konusunda da biraz bilgi aldi fiyatlar biraz uçuk geldi ama artik gözden cikardik bizim bu ilk te değil çok masraf yaptik bu konuda siz ne asamadasiniz yeni takip ediyorum topigi kimse hakkında bil bilgim yok kusura bakmayin. Fiyat ne kadar dendi size sorun tam olarak neydi sixdeki
Tamamdir canim ben sorcam birilerinden ornek veririm herkes dogurans kadar kullanio bana da demistiniz kan pihtilasmasi var diye zarari olmaz mi acaba falan derim. Bu arada coraspin de kullaniyorum ben ona mi guvenil acaba dr. Ayyy cok gerildim[/QUOTE]Cok tesekkur ederim rabbim isteyen herkese hayirli evlat nasip etsin aret beyi bende düşündüm hatta merkezi aradim fiyat konusunda da biraz bilgi aldi fiyatlar biraz uçuk geldi ama artik gözden cikardik bizim bu ilk te değil çok masraf yaptik bu konuda siz ne asamadasiniz yeni takip ediyorum topigi kimse hakkında bil bilgim yok kusura bakmayin. Fiyat ne kadar dendi size sorun tam olarak neydi sixdeki
Canim cok gecmis olsun evet bebis iyi olsun yeter ki yat sen hastanedeBen 6000lik kullnyrm dgma kadar dedi.bde corasprn icyrum onu 36 hafttda brkz dedi.suan hastnede yatryom.bulntidan yatrdlar hcbrsey yiyemyorum.ama razym bulansnnda bebis iyi olsum
Panikliii kiz geliomus belli olmus cinsiyeti pat diye soyledi doktorDeep yok canım gerilme ısrar ederse bırakman için Dr Değişikliği yaparsın .. Bende kullanıyorum corasprin .. Karnın şişti mi ayy seyriyormu benim daha azıcık şişlik var belli belirsiz senin dışardan belli oluyor mu Dr saati kaçta
Bende translokasyon var canim onun icin pgt yapildi. Toplam ilaclar falan 15 bin tl harcadik. Cok sukur sonuc pozitif aksama randevum var bugun 12+1 olduk insallah hersey yolundadir dr gunleri bende bir kaygi heyecan ooof
Canim çok sevindim Rabbim hayirla kucagi almaya nasip etsin. Boyle güzel haberler. Bize moral oluyor benimde 16 ve 22 kromozomlarında translakosyon cikti iki kere denedik ama SAgliKLI embriyo olmadi sizin hangi kromozomlarda vardi sikinti kactane yumurta oldu kactane saglikli cikti çok sorum ama kusura bakmayin. Rabbim evladinizi korusun size bagislasin darisida bizlerin basina insallahBende translokasyon var canim onun icin pgt yapildi. Toplam ilaclar falan 15 bin tl harcadik. Cok sukur sonuc pozitif aksama randevum var bugun 12+1 olduk insallah hersey yolundadir dr gunleri bende bir kaygi heyecan ooof
Ayyy canim 49 tane yumurta toplanmis ohss olmadinmi benim bir önceki tedavide 25 tane tiplanmisti yumurta karinda şişlik nefes darligi çektim uç dört günn. Sanirim ayni ayda transfer yapilmadi ben şehir disindan gelecek istanbula Rabbim hakkimizda hayirlisini versin doğru karar almayi nasip etsin Rabbim pişman ettirmesin[/QUOTE]Canim çok sevindim Rabbim hayirla kucagi almaya nasip etsin. Boyle güzel haberler. Bize moral oluyor benimde 16 ve 22 kromozomlarında translakosyon cikti iki kere denedik ama SAgliKLI embriyo olmadi sizin hangi kromozomlarda vardi sikinti kactane yumurta oldu kactane saglikli cikti çok sorum ama kusura bakmayin. Rabbim evladinizi korusun size bagislasin darisida bizlerin basina insallah
Canim dualarin icin cok cok tesekkur ederim allah hepimize isteyen herkese saglikli hayirli evlatlar versin cok urastirmadan cok bekletmeden insallah. Bende 4 ile 11 . Kromozomlarimda yer degisimi var. 49 tane yumurta toplandi ama hemen olduler 19 tane donduruldi ve cozuldukten sonra 16 tanesi saglam kalmis 16 tanesi pgt ye gitti 4 tane saglam saglikli embriyom cikti cok sukur iki tanesi iyi kalite iki tanesi orta kalite bi tane iyilerden transfer edildi. Digerleri donduruldu. Tum sorularini sorabilirsin canim insallah en kisa zamanda allah nasip etsin herkese de sana da insallah
Canim cok sevindim hayırlı gelsin prenses. Elevite başlayınca folbiol kesiliyor canım neden kesmedi ki birde elevit in içinde domuz jelatini varmış o yüzden ben decavit içiyorum içindekiler aynıPanikliii kiz geliomus belli olmus cinsiyeti pat diye soyledi doktor%90 kiz dedi :) ayyyy hersey iyiymis ve igneyi biraktirmadi 20. Haftaya kadsr kullanilcak kesin dedisonrasinda da bakicaz dedi progestan kalca ignesi vardi onu biraktirdi bi de strofemi. Simdi elevit coraspin folbiol ve kan sulandirisi igneye devam . Jelden de kurtuldum cok sukur
Elevit cok koktugu icin ben de degistirsin istedim baska bir vitamin verdi. Bu kutu bitince ona gecicem ben de duymustum bu domuz jelatininiCanim cok sevindim hayırlı gelsin prenses. Elevite başlayınca folbiol kesiliyor canım neden kesmedi ki birde elevit in içinde domuz jelatini varmış o yüzden ben decavit içiyorum içindekiler aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?