Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Cnm 50 gr yapıldı, açtım valla hiç bişey yememiştim. Benide dr aramadı daha bakalım ne diyecek bende merak ediyprum.

Herkese saglikli hayirli evlat diliyorum. Bizde pgt için doktor ve hastane arayisi icerisindeyiz. Kimler nerelerde yaptirdi tavsiye ve önerilerin izi bekliyorum. şimdiden herkese tesekkurler
Bende bu sefer hastanemi degistircem canim pgt icin sisli memoriali cok met ediyolar bendeoraya basliycam allahin izniyle insallah orada muradima ererim

Arkadaşalar biz temmuzda tüp bebek yaptırcaz. eşim aplastik anemi hastası. annesi ve babası taşıyıcı olduğu için eşim hasta olmuş. ben taşıyıcı değilim. bu surumda bizim pgt yaptırmamız gerekir mi? ne olur bilen cevap yazsın

Cnm bildiğim kadarıyla hastalık taşıdığı için çocuğunuza geçme ihtimali çok yüksek. Tek gen hastalığı olduğundan riskiniz %25 aslında. Maddi gücümüz ve tedavi cesaretiniz varsa pgt öneririm.
Bende ikiside yoktu.

Canım benim bildigim dördüncü aydan sonra biraktiriyorlar en fazla 6.aya kadar duydum ama doğuma kadar hiç duymadım (şayet pıhtılasma sorunun yoksa)varsa eğer zaten ona göre davranır mutlaka.

canım sizin sıkıntınız neydi merak ettim

ayyy ne kadar guzel haber bu böyle hayirli olsun canım okudukça mutlu oldum.

Canım çok sevindim sağlıkla hayırla gelsin inşallah .. Benimde içimde öyle bir his var ki bu sefer bebeklerimize hiç bişey olmuyacak Allah'ın izniyle .. Ama doktor Kapısında nasıl korkuyor insan dimi güp güp atıyor kalbi..bence iğneyi yine bıraktırmaz o zaman merak etme .. Neyseki jelden haptan kurtulmuşsun midemiz berbat oldu ilaçtan .. Jelde en gıcıkları zaten .. Karnın şiştimi biraz belli mi kız ya da erkek olucana dair his var mıydı içinde

Canım Hoşgeldin.. Biraz kendini anlatsana.. Düşük vs yaşadın mı kendinden hamile kaldın mı .. Benim eşimde aplastik anemi geçirmiş 20 yıl fln olmuş.. Şimdi çok şükür iyi .. Ama baya bi çekmiş bir sene fln hastanede yatmış.. Ama biz üç düşüşümden sonra öğrendik eşimde 13ile 4 kromozomlarda değişim olduğunu .. Ama kim taşıyıcıyı da geçti bilmiyoruz kayınvalidem kayınpederim hayatta değiller birde bu aplastik anemi anne baba Taşıyıcı olduğu için mi geçirmişler bu Rahatsızlığı ilk defa duyduk eşime de şimdi söyledim o da duymamış böyle birşey Dr lar fln o zamanlar böyle bişey dememişler yani.. Eşinin kromozom analizi yapıldımı .. Bozukluk var mı kromozomlarında .. Yok ise sizin pgt yaptırmanıza gerek yok bence tabi çünkü geçen bi hastalık değil ki bu tek gen hastalığı gibi değil yani .. Dr lar mı dedi size pgt yapın diye .. Çok soru sordum ama bende meraklan dım şimdi Eşimde geçirmiş olduğu için .. Eşinin durumu nasıl şuan .. Eşimde çok iyi normal hayatına devam ediyor çok şükür.. Allah siZede şifalar versin inşallah canım

Benim karnim sisti birazcik gobek ignesi oldugum icin pantalonlarimon kapanan yeri o igne oldugum yerlere denk geliyor ve canim aciyordu onun icin hamile pantalonu aldim onu giyip duruyorum calistigim icin sinir oluyorum hep degisik bisiler giymem lazim hala isyerindekiler bilmiyor bi de . Bikac tane daha almam lazim sanirim. Ben hep yasasin da saglikli olsun da yeter diyordum ama icimden hep erkek geciyordu snirin:) kiz deyince sasirdim:) icin icin kiz istiyordum galiba :))

Gelsin gelsin sağlıklı kız bebişler..... erkek bebişler.... ikizler.... gelsin ... dolsun taşsın bu topik güzel haberler havada uçuşsun o güzel bebek kokusunu hepimiz duyalım inşallah hepinize kolay tedaviler kolay hamilelikler ve kolay doğumlar diliyorum... Âmin

Aminnnn aminnn canimm ne guzel seyler yazmissin dualarimiz kabul olsun insallahh

Ay neguzelllll hangi ara cinsyet ksmna geldin sen yahuuuuuu alllahmmmm yirimmmm

Cemre cok geçmiş olsun canım o kadar mi çok bulantı var?inşallah en kisa sürede iylesirsin.
Cok var kuzum.gven hafta sadece sabhlarydi.pazar ve dun tum gun surdu.mgdemde bsey durmyo.ymk yiyemdm halsz dustum.dun serum kolumdaykn ble bulandi .bkacgun yatralm dedi doktr.bi ara 2 gun bulanmadi bu seferde bebege bseymi oldu dye pank yaptm .bulansn razym.saglikli olsunda.

Kzlar bsey sorucagm.benim dogal yoldan geldi ya bebis,gnetik bozuklukta kac aylikken duser.yani iki seferki dusuklerm simdye kadar dusmustu.ama bazilarnzn daha uzun surmus skntilar cikms.bulantdan dolayi bu sefer saglkli dedi hemsre ama bu net bi teshs degil tabi.ortalama kacnci haftada belli olur

çok geçmiş olsun Acil şifalar diliyorum, herşeyin bir bedeli var demek ki böyle oluyor, inşallah kısa zamanda sağlığına kavuşursun, güzel güzel hamileliğin tadını çıkarsın. Aeo

bence böyle şeyler düşünme düşünsen bile dile getirme yazıya dökme inşallah herşey çok güzel olacak sağlıklı bebişin olacak evladından hayır göreceksin inşallah âmin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…